Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.10.2020, 12:51
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
MEDITAȚII și CONJUNCTURI ASTROLOGICE BENEFICE din luna DECEMBRIE 2009


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Thunder
Practicant
Practicant

Thunder is offline

Joined: 16 Jul 2005
Member: #48
Posts: 162
Country Flag: Romania
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups:
Topic icon
MEDITAȚII și CONJUNCTURI ASTROLOGICE BENEFICE din luna DECEMBRIE 2009
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 31.12.2009, 17:47 View PostDownload Post

MEDITAȚII și CONJUNCTURI ASTROLOGICE BENEFICE din luna DECEMBRIE 2009


Motto: „Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proști se ridică imediat și merg indiferenți mai departe”ATENȚIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată niște daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeți și să savurați, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANȚELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă și continuă a atenției asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar și profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT. – Profesor yoga Gregorian Bivolaru


Marți, 1 decembrie, între orele 13.00-14.15 – Meditație de comuniune cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC.

Marți, 1 decembrie, între orele 16.35-17.20 – Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Neptun. Efecte: Trezește și conferă apariția unui mod de gândire rafinat, transfigurator și favorizează dinamizarea puterii de pătrundere mentală. Reprezintă o șansă de a descoperi unele modalități tainice, inedite, de depășire a mentalului prin cultivarea stării de abandon în fața Voinței lui DUMNEZEU TATĂL. Facilitează apariția spontană a unei stări ample de transfigurare și totodată conferă un foarte bun control lăuntric asupra fluctuațiilor mentale. Amplifică și rafinează aspirația către transformare spirituală, face posibilă pătrunderea în sfera subconștientului colectiv, permite eliminarea fulgerătoare a fobiilor.

Miercuri, 2 decembrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influență nefastă a Lunii Pline începe marți, 1 decembrie, la ora 15.30 și se încheie joi, 3 decembrie, la ora 03.30. Momentul de maximă influență a Lunii Pline este miercuri, 2 decembrie, la ora 09.30.

Vineri, 4 decembrie, între orele 13.30-14.15 – Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Saturn. Efecte: Trezește și amplifică maturitatea în sfera afectivă, dinamizează aspirația de concretizare a sentimentelor. Conduce la depășirea cu o mare ușurință a superficialității și ajută la atingerea controlului asupra pasiunilor inferioare. Face să se trezească în ființă respectul față de propria persoană, punctualitatea, fidelitatea în relațiile de iubire. Favorizează trezirea și amplificarea stării de abnegație. Energia acestui aspect susține, trezește și amplifică frumusețea interioară percepută spontan, dinamizează și amplifică responsabilitatea emoțională. Face să apară o stare de echilibru între nevoia de exteriorizare și nevoia de interiorizare, generează armonie între planul material și cel spiritual.

Duminică, 6 decembrie – Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAȚIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT.

Duminică, 6 decembrie, între orele 17.00-17.45 – Meditație de comuniune cu SFÂNTUL NICOLAE.

Luni, 7 decembrie, între orele 10.55-11.40 – Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în conjuncție cu Pluto. Efecte: Acest aspect permite să fie asociate cu ușurință voința fermă cu abilitatea mentală de a găsi soluții benefice, creatoare, la problemele cu care ne confruntăm. Acesta este un aspect astral favorabil învingerii obstacolelor de tot felul. Este facilitată apariția spontană a stărilor de vid beatific, este dinamizată și amplificată puterea de concentrare mentală, focalizarea de lungă durată a atenției, trezește disponibilitățile mentale latente, accelerează sublimarea energiilor inferioare la nivelul centrului subtil de forță Ajna Chakra. Este un aspect ce trezește și amplifică puterea de pătrundere mentală, face să apară o stare inedită de hiperluciditate, ușurează focalizarea asupra trăirilor de natură mistică, face să apară anumite intuiții spirituale referitoare la universul cauzal.

Vineri, 11 decembrie, între orele 03.00-03.45 – Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în trigon cu Marte. Efecte: Trezește capacitatea de a duce la bun sfârșit acțiunile care au fost începute, cât și puterea de conștientizare, dinamismul și efervescența în relațiile interumane. Este un moment favorabil pentru cultivarea stării de fermitate, solaritate, pentru amplificarea curajului, a aspirațiilor elevate. Armonizează sistemul imunitar, mărește vitalitatea, conduce la transcenderea stărilor de complacere și lene.

Luni, 14 decembrie, începe (pentru cei care aspiră să se purifice în felul acesta) REGIMUL OSHAWA care este realizat înainte de sărbătoarea creștină a CRĂCIUNULUI. Acest regim se încheie miercuri, 23 decembrie (miercuri fiind ultima zi de regim Oshawa).

Luni, 14 decembrie/Marți, 15 decembrie, între orele 23.30-01.00 – Meditație de comuniune cu SHIVA, cu ocazia momentului de SHIVARATRI.

Marți, 15 decembrie, între orele 02.00-02.45 – Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Jupiter. Efecte: Acest aspect amplifică starea de expansiune interioară, generozitatea, demnitatea și bunăvoința. Face să se manifeste dragostea de adevăr și frumos, optimismul, bucuria de a trăi. Trezește simțul didactic, favorizează exprimarea calităților oratorice, identificarea profundă cu Ghidul spiritual. Oferă șansa de a trezi în ființa noastră starea de dăruire conștientă față de idealul spiritual, favorizează trezirea sufletului și capacitatea de a lua decizii pline de înțelepciune.

Miercuri, 16 decembrie, între orele 02.00-02.45 – Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Neptun. Efecte: Trezește și amplifică intuiția spirituală, face să intre în stare de efervescență forța creatoare, trezește rafinamentul artistic și senzualitatea rafinată, facilitează trezirea capacității de comunicare intuitivă cu lumile angelice. Amplifică puritatea și trezește capacitățile vindecătoare prin intermediul magnetismului curativ. Trezește starea inefabilă de dăruire necondiționată către DUMNEZEU, face să crească aspirația către idealurile spirituale.

Joi, 17 decembrie, între orele 14.20-15.05 – Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Marte. Efecte: Trezește și dinamizează tandrețea, rafinamentul erotic și artistic, face să crească interesul pentru plăcerile elevate, trezește și dinamizează imaginația creatoare.

Sâmbătă, 19 decembrie 2009, începând cu ora 21:00, se va realiza la unison în toată țara SPIRALA YANG pentru TREZIREA SUFLETULUI NEAMULUI ROMÂNESC.

Luni, 21 decembrie, între orele 06.35-07.20 – Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Jupiter. Efecte: Favorizează trăirea profundă și plenară a unor stări spirituale model care ne apar mai ales atunci când realizăm meditație profundă, face totodată să apară o stare intensă și euforică de expansiune a conștiinței în sfera spirituală. Face să se trezească și să se amplifice emoțiile binefăcătoare de natură afectivă și stările de devoțiune. Trezește totodată și amplifică puterea spontană de transfigurare și facilitează comunicarea paranormală, telepatică, cu entitățile spirituale, elevate. Face totodată  să se trezească iubirea pură, dragostea de adevăr și dreptate, amplifică în ființă generozitatea, toleranța, blândețea, optimismul, face să apară trăirea plenară a unei stări de fericire fără obiect, favorizează îmbunătățirea stării de sănătate.

Luni, 21 decembrie, între orele 07.05-07.50 – Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în sextil cu Neptun. Efecte: Permite înțelegerea amplă și profundă prin empatie a sentimentelor și a trăirilor lăuntrice ale celorlalți oameni, face posibilă expansiunea euforică a ființei în sfera afectivă macrocosmică, permite trezirea stărilor ample de compasiune, de umilință, și facilitează apariția unor stări de iubire detașată și de dăruire necondiționată către DUMNEZEU. Trezește și amplifică totodată starea de detașare și puterea de transfigurare a ființelor pe care le iubim. Trezește inspirația, creativitatea artistică, sensibilitatea și rafinamentul estetic, intuiția, favorizează apariția iubirilor romantice, face posibilă comuniunea subtilă, telepatică, cu tărâmurile astrale superioare și permite să intrăm conștient în legătură cu entitățile angelice. Creează posibilitatea de a ne elimina atașamentele și de a transfigura în mod exemplar ființa iubită.

Luni, 21 decembrie – Soarele intră în zodia Capricornului. Între orele 19.30-20.15, meditație de comuniune cu momentul SOLSTIȚIULUI DE IARNĂ. Momentul de maxim este la ora 19.46.

Marți, 22 decembrie, între orele 17.00-17.45 – Meditație de comuniune cu SARADA DEVI.

Joi, 24 decembrie, între orele 19.15-20.00 – Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în conjuncție cu Pluto. Efecte: Favorizează atingerea spontană a unor stări de conștiință superioară, trezește capacitatea de dedublare conștientă în lumile astrale. Facilitează transformarea spirituală prin intermediul punerii la unison a voinței individuale cu Voința atotputernică a lui DUMNEZEU TATĂL. Facilitează transmutarea potențialului creator în energie și face posibilă sublimarea cu ușurință a energiilor rezultante în sferele superioare ale ființei. Trezește dorința de afirmare benefică și face să crească încrederea în succesul acțiunilor noastre bune, rafinează pasionalitatea erotică, trezește aspirația către idealuri spirituale înalte.


Joi, 24 decembrie/Vineri, 25 decembrie – NOAPTEA DE CRĂCIUN. Între orele 23.30-00.30, meditație specială de evocare intensă și profund transfiguratoare în AKASHA a MOMENTULUI NAȘTERII DOMNULUI NOSTRU IISUS CRISTOS.

Vineri, 25 decembrie, între orele 19.00-19.45 – Meditație specială de comuniune profund spirituală cu SFERA TAINICĂ DE CONȘTIINȚĂ CHRISTICĂ CARE  ÎMBRĂȚIȘEAZĂ ÎN PERMANENȚĂ ÎNTREAGA  PLANETĂ.


Sâmbătă, 26 decembrie 2009 – Începe TABĂRA de MEDITAȚIE pentru REVELAREA SINELUI (26 decembrie 2009-3 ianuarie 2010). Selecția pentru CURSANȚII din STRĂINĂTATE se va realiza sâmbătă, 26 decembrie 2009, de la ora 17:00, la Costinești.

Duminică, 27 decembrie (începând cu ora 6.00) până luni, 28 decembrie (ora 6.00) se va realiza RUGĂCIUNEA INDIVIDUALĂ DE 24 DE ORE  PENTRU A INTRA ÎN COMUNIUNE TAINICĂ ȘI DIALOG CU DUMNEZEU TATĂL. ACEASTĂ RUGĂCIUNE VA FI ASTFEL REALIZATĂ LA UNISON (PENTRU CEI CARE O VOR FACE ATUNCI).

Luni, 28 decembrie, între orele 08.35-09.20 – Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în conjuncție cu Pluto. Efecte: Favorizează trezirea și rafinarea sentimentelor binefăcătoare, trezește inspirația creatoare, face să crească starea de devoțiune. Trezește și amplifică atât trăirile pasionale elevate cât și cele emoționale benefice, facilitează procesele de transmutare a potențialului creator și accelerează sublimarea energiilor din etajele inferioare ale ființei în sfera afectivă. Elevează trăirile erotice. Favorizează apariția unei stări de dăruire inspirată și abandon în fața Voinței Divine prin iubire. Trezește calitățile artistice care se află în stare latentă în unele ființe umane, face cu putință apariția spontană a stărilor de transă benefică.

Luni, 28 decembrie – Întâlnirea festivă a instructorilor de YOGA și a lectorilor de AYURVEDA, la sala Pipera I, de la ora 16:00.

Miercuri, 30 decembrie – TRIPURA SUNDARI. Între orele 00.05-00.50, meditație de comuniune cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu, cu iubire, transfigurare și continență este între orele 19.30 (marți, 29 decembrie)-09.30 (miercuri, 30 decembrie). Momentul de maximă influență benefică: miercuri, 30 decembrie, la ora 00.23.

Miercuri, 30 decembrie, între orele 16.30-17.15 – Meditație de comuniune spirituală cu marele înțelept RAMANA MAHARISHI.

Joi, 31 decembrie – LUNA PLINĂ. Perioada de influenta nefastă a Lunii Pline începe joi, 31 decembrie, la ora 03.13 și se încheie vineri, 1 ianuarie 2010, la ora 15.13. Momentul de maximă influență nefasta a Lunii Pline este joi, 31 decembrie, la ora 21.13.

Joi, 31 decembrie, între orele 21.05-21.50 – Meditație de comuniune cu momentul de ECLIPSĂ DE LUNĂ (se lucrează cu mantra din “Damar Tantra”).

Joi, 31 decembrie 2009 / Vineri, 1 ianuarie 2010:

23.00-23.15 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KALI
23.15-23.30 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TARA
23.30-23.45 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI
23.45-00.10 Meditație de comuniune spirituală cu SHIVA
00.10-00.25 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BHUVANESHWARI
00.25-00.35 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA BHAIRAVI
00.35-00.45 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică CHINNAMASTA
00.45-01.00 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică DHUMAVATI
01.00-01.15 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BAGALAMUKHI
01.15-01.30 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică MATANGI
01.30-01.45 Meditație de comuniune profundă cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC

Vineri, 1 ianuarie 2010, între orele 19.00-20.00 – Meditație de comuniune cu IISUS.

Sâmbătă, 2 ianuarie 2010, între orele 20.00-20.45 – Meditație: GRAȚIA DIVINĂ.

Duminică, 3 ianuarie 2010, între orele 20.00-20.45 – Meditație de comuniune cu SHIVA.

Luni, 4 ianuarie 2010, între orele 17.00-17.45 – Meditație: DUMNEZEU ESTE PERMANENT ÎN NOI ȘI ACȚIONEAZĂ TAINIC ÎN ȘI PRIN NOI.


sursa: yogaesoteric
noiembrie 2009
Back to top See my Info Personal Gallery of Thunder
Display posts from previous:   
   Board Index -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România -> MISA - Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, Invățătura spirituală prezentată în cadrul MISA
   -> Prezentari texte, Anunturi
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !