Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 22:47
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
PROFEȚII despre MISIUNEA SPIRITUALĂ A ROMÂNIEI - preotul Ioan Alexandru


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
PROFEȚII despre MISIUNEA SPIRITUALĂ A ROMÂNIEI - preotul Ioan Alexandru
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 25.4.2010, 17:57 View PostDownload Post

Profeție despre misiunea spirituala a României


În data de 7 ianuarie 1992, preotul Ioan Alexandru (creștin-ortodox) a fost răpit cu duhul de către Fecioara Maria, în timp ce se ruga în casa unor credincioși din Brașov. Iată mesajul pe care Tatăl Ceresc i l-a revelat:

Unicul Meu Fiu, IISUS HRISTOS, A VENIT DIN NOU PE PĂMÂNT, ÎN ROMÂNIA. De asemenea, sfinții Ilie, Enoh și apostolul Ioan Evanghelistul sunt încarnați în aceeași țară, ce are o misiune spirituala deosebita. Ilie și Enoh vor trai în trup doar 33 de ani și 6 luni - până la sfârșitul lumii actuale - atât cat a trăit și IISUS pe pământ; ei vor fi martirizați în Romania, în fața catedralei Noului Ierusalim, construita pe locul unde a fost Pomul Vieții și al Cunoașterii. Sfântul Ioan va rămâne pe Pământ să propovăduiască adevărata credință: Cultul Hristofil, Evanghelia de Foc viu Dumnezeiesc.

CEI TREI SFINȚI ÎMPREUNA CU IISUS, PRINȚUL CEL DIN VEAC, VOR PROPOVĂDUI globului întreg ADEVĂRUL CEL DUMNEZEIESC, ca lumea să cunoască astfel că toate se schimbă pe fața pământului.

Acest lucru se va petrece în mărturia tuturor apostolilor ce vor fi formați în 3 zile și 3 nopți. Toate popoarele vor cunoaște adevărul și mulți se vor creștina prin Cultul Hristofil.

Veți vedea pe cerul României un film dat de Dumnezeire, în care se va arăta fugitiv facerea planetei și a omului, apoi toate evenimentele biblice, însoțite de o explicație justă, pentru a elimina astfel toate rătăcirile (sectelor) făcute până acum. OAMENII VOR CUNOAȘTE PURUL ADEVĂR DIRECT DIN SURSA DUMNEZEIASCĂ. Acest film, transmis pe bolta cereasca de deasupra Noului Ierusalim Pământesc, va fi redat tuturor țărilor. Doua milioane de români vor fi făcuți apostoli prin primirea Harului Sfânt de la cei 7 patriarhi, prin cele 7 sfinte taine. SE VOR FACE FOARTE MULTE SCHIMBĂRI PRIN CENZURA SPIRITULUI SFÂNT, Care e persoană fizică.

Nu vor mai fi partide politice. După terminarea recensământului va veni la putere un nou guvern. La conducerea țării va fi ales un mic grup de oameni, pricepuți și binevoitori. Toți românii vor fi transformați prin Har și abundență, vor fi aduși să cunoască o noua formă de trăire Dumnezeiască.

VA FI O SELECȚIE ÎNTRE ALTRUIȘTI ȘI EGOIȘTI.
UN FLUID DIVIN VA ACOPERI PĂMÂNTUL.


România se va transforma într-o grădină minunată, iar natura îi va fi prielnica.

Nu se cer mătănii și nici credință oarbă, ci SINCERITATE și OMENIE (BUNAVOINȚĂ). Nu se cere să trăiți în sfințenie - fanatism religios - în pustnicie sau în păduri.

VÎNE DUHUL SFÂNT SĂ CENZUREZE VIAȚA OAMENILOR DIN ROMÂNIA. Toți nelegiuiții vor fi trăzniți, fulgerați. Toate bisericile și lăcașurile vor fi cenzurate și cele necorespunzătoare vor fi demolate, cu tot respectul cuvenit. Vor fi zidite biserici frumoase, cu cele mai minunate materiale provenite direct din cosmos. Înainte de Judecata de Apoi, pe fața pământului va fi o expoziție de lăcașuri sfinte închinate Dumnezeirii. Aproape că vor fi mai multe sfinte biserici, decât case de locuit, fiindcă toți sfinții din Cer au cerut în genunchi lui IISUS să dea suflet și generozitate oamenilor care sunt bogați și au posibilități, să doneze românilor toate cele necesare construirii de biserici în apropierea reședinței Dumnezeirii - catedrala Noului Ierusalim Pământesc, ce va fi demnă și minunată.

SE TERMÎNA VIAȚA PĂMÂNTEASCĂ PĂCĂTOASĂ ȘI ÎNCEPE CEA SFÂNTĂ, DIVINĂ, ETERNĂ.

TOATE POPOARELE URMEAZA SĂ VADĂ O VIAȚĂ EXEMPLARĂ ÎN ROMÂNIA, ȚARĂ CARE VA FI CONDUSĂ DE SFINȚII VENIȚI DIN CER ÎN TRUPURI OBIȘNUITE: ILIE, ENOH ȘI IOAN EVANGHELISTUL. EI VOR FACE TOATE RETUȘURILE NECESARE fără despotism, dar și FĂRĂ MILĂ, deoarece sunt acum "oameni" care mențin funcții prin care opresc bunul mers al țării.

Până la mila oamenilor, Îngerii vor aduce materiale din cosmos - metale nobile necunoscute - pentru construirea Noului Ierusalim Pământesc.

ÎN CEL MAI SCURT TIMP, ROMÂNIA VA FI CEA MAI BOGATĂ ȚARĂ DE PE SUPRAFAȚA PAMÂNTULUI, aducându-se aici sute și mii de vagoane cu metale nobile, Încât în România va fi Banca Internațională a globului pământesc, de unde se vor emite banii în viitor. Moneda internațională va fi impusă tuturor și va avea 100 de grame de aur; se va numi "Cezarul"; fiecare monedă naționala va avea 10 grame de aur și va fi universal valabilă. Toți vor munci cu plăcere și vor câștiga după merit, vor avea o viață binecuvântată de bunul Dumnezeu.

POPORUL ROMÂN VA FI REEDUCAT ȘI, ÎN MIJLOCUL ACESTUI POPOR MINUNAT, VA FI REȘEDINȚA DUMNEZEIRII. VA FI RAIUL PE PAMÎNT ÎN ROMÂNIA. ȘI, din nou, pe PAMÎNTUL ROMÂNESC AL RAIULUI lui Adam și Eva, pe locul unde a fost Pomul Cunoașterii Binelui și răului, se va sădi un pom care va creste de 100 de ori mai repede decât cresc pomii obișnuiți, care va fi ca acela de la Început. AICI SE VOR FACE CELE MAI MARI MINUNI ȘI SE VOR BOTEZA TOATE POPOARELE ÎN LUMINĂ.

CEI TREI SFINȚI DIN CER AU VENIT ÎMPREUNĂ CU PREOTUL CEL DIN VEAC MELCHISEDEC, CARE E DUMNEZEU SPIRITUL SFÂNT, pe Care nu L-ați cunoscut până acum, dar despre Care e scris În Sfânta Scriptura (vezi, de exemplu, la Ioan, cap. 14, Făgăduința Duhului Sfânt). EL E FĂRĂ TATĂ, FARĂ MAMĂ, FARĂ SPIȚĂ DE NEAM OMENESC, CU TRUP IDENTIC CA AL LUI IISUS HRISTOS. Deci DUMNEZEU SPIRITUL SFÂNT ESTE PREOTUL CEL DIN VEAC, Căruia Eu, Tatăl Ceresc, I-am format un trup din Foc Viu Dumnezeiesc, prin Cuvânt; este Cel Care, la majoratul Lui (30 de ani), mergând în cetatea Salemului (actualul Ierusalim), a fost proclamat de popor Patriarh și Împărat; El este Cel Care a stat o vreme pe Pământ și apoi S-a urcat în Ceruri.

DUMNEZEU SPIRITUL SFÂNT ESTE UNA CU DUMNEZEU FIUL IISUS HRISTOS, ȘI ACUM A VENIT DIN NOU PE PAMÎNT, ca sa ajute la refacerea cultului sfânt redresat de Mine, Dumnezeu Tatăl, denumit Hristofil, ce va fi compus din cele două culte care sunt mai apropiate de Adevăr: ortodox și catolic.

TOȚI VOR CUNOAȘTE ADEVĂRUL VĂZÂND FILMUL (AKASHIC) DE DEASUPRA ROMÂNIEI, CARE VA DURA 3 ANI ȘI 6 LUNI, TRANSMIS ZILNIC DE LA ORA 3 LA 7 SEARA.

În România vor veni oameni din toate țările să vadă minunile de pe bolta cerească.

DEASUPRA ROMÂNIEI VA FI FĂCUTĂ ȘI JUDECATA DE APOI.

Va fi un șantier lucrativ: TOTUL SE VA SCHIMBA RADICAL ÎN ROMÂNIA CĂTRE O FORMA IDEALĂ, PARADISIACĂ.

VOR AVEA LOC SCHIMBĂRI FULGERATOARE, atât la nivel național, cât și la nivel mondial.

SFANTUL DUH - ca persoana fizica - și cei trei sfinți vor face în 7 ani cele 7 sfinte taine fără de greșeli, căci vor primi de la Mine, Tatăl lor, darul de infailibilitate, pentru a sluji fără de păcat și fără de greșeală.

Acest mare dar Ei îl primesc și-l vor transmite unor 7 persoane mari, importante, care vor avea de la Mine dezlegarea de a ierta toate păcatele, astfel încât NICI UN OM DIN LUME (care nu a acceptat semnul fiarei și care-și va dori sincer Mântuirea) NU VA RĂMÂNE NEMÂNTUIT, NEDEZLEGAT, NESFINȚIT ȘI NEMILUIT! Iată ce milă mare vă vine prin acești Oameni chemați cu o misiune Dumnezeiască !

Conducerea se va schimba. Bolnavii se vor vindeca. În România va fi laboratorul Akashic; pe bolta voastră cerească lumea va vedea lucruri minunate. Sataniștii și sectanții vor fi desfigurați, iar șefii lor trimiși în iadul veșnic. SATANIȘTII VOR FI LUAȚI PRIN VĂZDUH ȘI ARȘI DEASUPRA NOULUI IERUSALIM, ÎN VĂZUL TUTUROR.

În România va fi abundență mare; această țară aparține doar lui Dumnezeu. Să nu mai râvnească alte popoare pământul românesc!
AMERICA VA FI DISTRUSĂ. Anglia face spiritism cu demonii… Rușii vor avea încercări grele, dar le vor trece și se vor creștina.
Chinezii vor lua și vor lucra Siberia. Nu vor mai fi popoare subjugate.

OMENIREA SE VA CORECTA, DACĂ NU DE BUNĂVOIE, CEL PUȚIN DE NEVOIE.

Cultul Hristofil va fi prezentat 6 luni spre cunoașterea românilor. Celelalte popoare vor lua să studieze Evanghelia de Foc timp de 3 ani. Evanghelia de Foc va fi cunoscută de toată lumea, În doua ediții: una pentru inițiați și una pentru poporul simplu; și de tot cosmosul (alte civilizații, lumi paralele) după Judecata de Apoi.

Cât de curând, forma ideala de trăire va reveni pe pământ.
Perversiunile și curvia vor fi înlăturate.
Fiecare trup omenesc este un templu al lui Dumnezeu.
Fiecare preot care slujește sincer Sfânta Liturghie și Sfintele Taine este un altar dumnezeiesc.

Viețuirea pe fața pământului va mai dura 30 de ani (până în 2022). Până atunci TOATE NEDREPTĂȚILE VOR FI CURMATE.

Timp de 3 ani și 6 luni - cât va dura filmul de deasupra Noului Ierusalim din România - vor fi pe fața pământului perturbări și încercări nedorite, dar apoi va veni pacea. IISUS HRISTOS, ILIE, ENOH și apostolul IOAN Evanghelistul, PRIN FLĂCĂRILE FOCULUI DE LA NOUL IERUSALIM, VĂ VOR VORBI 3 ZILE ȘI 3 NOPȚI, ÎN MĂRTURIA TUTUROR OAMENILOR CARE VOR FI ADUȘI PE CALEA AERULUI DE CĂTRE DUHUL SFANT SĂ AUDĂ ȘI SĂ CREADĂ TOATE CELE CE URMEAZA SĂ SE ÎNFĂPTUIASCĂ FULGERĂTOR PE FAȚA PĂMÂNTULUI.

După aceste 3 zile și 3 nopți, cei trei sfinți vor face o liturghie întreită. Din slava cereasca vor veni la acel altar improvizat la Noul Ierusalim copilul Iisus și prunca Fecioara Maria, care vor rămâne în mijlocul poporului omenesc spre a ajuta pe toată lumea să cunoască mila dumnezeiască, să se vindece, să se corecteze și să perfecționeze toate lucrurile care trebuie să intre în eternitate. Deci, CEEA CE NU S-A PUTUT FACE PÂNĂ ACUM CU TOATE MIJLOACELE DE CARE DISPUN OAMENII, SE VA FACE CU AJUTORUL CEL DUMNEZEIESC.

Pentru reușita acestei schimbări - de la o formă neputincioasă a feței pământului la o forma ideala - vă dăruiesc 3 trofee sfinte: BASTONUL LUI AARON, CRUCEA LUI IEZECHIEL și CORNUL DE AUR al lui SAMUIL, CU CARE SE VOR FACE CELE MAI MARI MINUNI și prin care omenirea va primi tot ajutorul cel sfânt și dumnezeiesc de care are nevoie.

Nu numai oamenii, ci și Întreaga natură - împreună cu păsările și animalele - se vor schimba după nevoile cerute de OM; climatul va fi temperat; acolo unde condițiile de viață sunt aspre, cu bastonul lui Aaron se va da o binecuvântare să se încălzească, sau să se răcească vremea, după necesități.

Ghețarii de la poli se vor dezgheța datorită vulcanilor, astfel că oamenii vor putea locui atât la polul Nord, cât și la polul Sud. Apa va crește ca volum; unele zone vor fi pentru totdeauna acoperite de ape. Scoarța pământului trebuie să se așeze corect pentru a intra în eternitate fără perturbările de acum. De aceea, vor veni foarte multe cutremure, iar vulcanii vor schimba mult înfățișarea lumii.

Deoarece lumea dezorientată nu poate să creadă că VA VENI RAIUL PE PAMÂNT, demonstrativ, MAI ÎNTÂI ROMÂNIA, UNDE AU REVENIT IISUS HRISTOS ȘI SFINȚII DIN CER, VA FI PRIMA SCHIMBATĂ, de la forma deficitară în care se află acum, LA O FORMA IDEALĂ.

Tot ce lipsește României va fi adus din cosmos de către Sfinții Îngeri împreună cu cei 3 sfinți și cu încă 100 de miliarde de Sfinți Îngeri din ceata a zecea cerească, care cunosc toate preocupările necesare pe lume pentru a transforma fiecare colț de pe Terra. Vor fi aduse cele mai minunate plante, animale și culturi din cosmos. Recolta va fi bogata. Din materiile prime aduse se vor construi lucrări pentru cultul Sfânt, dar și pentru uz lumesc, la o formă atât de frumoasă încât să rămână în muzeul eternității.

ÎNCEPÎND DIN MOMENTUL CÂND SE DAU CELE 3 TROFEE SFINTE ÎN ROMÂNIA, DUHUL SFÂNT VA ÎNCEPE SĂ CENZUREZE VIAȚA DE PE PAMÎNT, și toate ambițiile ori faptele negative vor fi retușate fără voia oamenilor. O mare parte din cei care nu se încadrează în Legea Mea Dumnezeiască și trăiesc prin ispita păcatelor o viață degradantă din toate punctele de vedere sunt programați să părăsească viața în trup și să treacă în eterna durere (iad). Rămân numai oamenii care au o conduită demnă, umanitară, care au atașament față de Legea Mea Dumnezeiască. Aceștia care rămân după TRIEREA care se va face vor fi oameni care vor lucra la RAIUL CEL PAMÂNTESC, împreună cu Sfinții Îngeri, și Întreaga față a planetei se va schimba.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
OM
Aspirant
Aspirant

OM is offline

Joined: 20 Mar 2006
Member: #64
Posts: 10
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Re: PROFEȚII despre MISIUNEA SPIRITUALĂ A ROMÂNIEI - preotul Ioan Alexandru
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 26.4.2010, 12:38 View PostDownload Post

Textul de mai sus il consider o incercare de dezinformare, ca sa nu zic mai mult. Nu stiu cine este acest preot Ioan Alexandru, si cine i-a dictat acest text, dar eu nu il consider de inspiratie divina.

Cateva aspecte care mi-au atras atentia.....

Quote:
Unicul Meu Fiu, IISUS HRISTOS, A VENIT DIN NOU PE PĂMÂNT...


Asta denota idolatrie, fanatism si ignoranta. Nu exista un Fiu unic, dacat in sensul in care fiecare e unic in felul sau :)

Quote:
Veți vedea pe cerul României un film dat de Dumnezeire,


Mai sa fie! Vrem nu vrem trebuie sa privim la televizorul cosmic....Mie imi suna mai degraba a artificiu tehnologic decat a miracol divin.

Quote:
SE VOR FACE FOARTE MULTE SCHIMBĂRI PRIN CENZURA SPIRITULUI SFÂNT

"Dragoste cu de-a sila"?

Quote:
DUMNEZEU SPIRITUL SFÂNT ESTE UNA CU DUMNEZEU FIUL IISUS HRISTOS, ȘI ACUM A VENIT DIN NOU PE PAMÎNT, ca sa ajute la refacerea cultului sfânt redresat de Mine, Dumnezeu Tatăl, denumit Hristofil, ce va fi compus din cele două culte care sunt mai apropiate de Adevăr: ortodox și catolic.

Ei, ce sa vezi, acum aflam unde e Adevarul. La cultele crestin-ortodox si catolic. Sa intelegem ca toate celelalte miscari si traditii spirituale sunt ratacite si merita cenzurate...sau, si mai rau, adeptii ei sa fie trazniti si fulgerati?

Quote:
ÎNCEPÎND DIN MOMENTUL CÂND SE DAU CELE 3 TROFEE SFINTE ÎN ROMÂNIA, DUHUL SFÂNT VA ÎNCEPE SĂ CENZUREZE VIAȚA DE PE PAMÎNT, și toate ambițiile ori faptele negative vor fi retușate fără voia oamenilor. O mare parte din cei care nu se încadrează în Legea Mea Dumnezeiască și trăiesc prin ispita păcatelor o viață degradantă din toate punctele de vedere sunt programați să părăsească viața în trup și să treacă în eterna durere (iad).

"Retusul" fara voie imi suna mai degraba a pedeapsa decat a corectare in adevaratul sens al cuvantului. Si ca sa existe corectie autentica e nevoie de constientizare, nu de cenzura.

Plus ca nu cred in "durere eterna". Era un text din Lorber pe aici, destul de limpede din acest punct de vedere....


PS. Duhule, tu crezi in aceasta profetie?
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Texte profetice, profeti, prooroci, channeling, clarvazatori, scribi ai lui Dumnezeu
   -> Profețiile și profeții lumii, Profeții despre România
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 2 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !