Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 21:30
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
MEDITAȚII și CONJUNCTURI ASTROLOGICE BENEFICE din luna IULIE 2010


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
MEDITAȚII și CONJUNCTURI ASTROLOGICE BENEFICE din luna IULIE 2010
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 20.7.2010, 15:58 View PostDownload Post

MEDITAȚII și CONJUNCTURI ASTROLOGICE BENEFICE din luna IULIE 2010

Motto: "Uneori oamenii se împiedică de adevăr, dar numai cei proști se ridică imediat și merg indiferenți mai departe"

ATENȚIE!!! Fiecare dintre aceste momente benefice, care sunt totodată niște daruri ascunse ce ne sunt oferite de DUMNEZEU, vă ajută să pătrundeți și să savurați, la modul spiritual vorbind, TAINELE REZONANȚELOR OCULTE ASTRALE. Prin focalizarea fermă și continuă a atenției asupra lor, aceste momente inefabile ne oferă totodată ocazia de a trăi plenar și profund MISTERUL MOMENTULUI PREZENT
Profesor yoga Gregorian Bivolaru

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Joi, 1 iulie, între orele 15.05-15.50 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Marte. Efecte: Meditația asupra energiei subtile benefice a acestui aspect trezește și dinamizează capacitățile mentale intuitive și dinamizează percepțiile senzoriale benefice. Face să apară aspirația de cunoaștere și de înțelegere profundă a frumuseților vieții, facilitează identificarea extatică cu Natura, facilitează perceperea lui DUMNEZEU în ipostaza Sa de manifestator tainic a forței subtile a vieții. Trezește capacitatea de a acționa benefic într-un mod inteligent și conștient, dinamizează puterea mentală, curajul de a ne exprima în mod ferm ideile. Amplifică puterea de pătrundere mentală, inteligența practică, pasionalitatea, romantismul. Conferă posibilitatea de a ne depăși superficialitatea, frica, îndoielile, în favoarea trezirii forței mentale și a spontaneității în acțiune, facilitează depășirea inerției, trezirea capacității de a găsi soluții ingenioase, eficiente, face să apară claritatea în exprimare. Dinamizează capacitatea de a transpune ideile benefice în fapte și facilitează valorificarea practică a percepțiilor mentale. Favorizează creativitatea, competitivitatea, combativitatea, fiind un bun prilej de a ne debarasa de prejudecățile prostești. Ajută la integrarea armonioasă în sfera socială, dinamizează și amplifică spontaneitatea și rapiditatea în a lua decizii, trezește starea de armonie dintre sfera mentală și cea astrală.

Sâmbătă, 3 iulie, de la ora 21.15 - MEDITAȚIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAȚIEI DIVINE realizată la unison în toată țara.

Miercuri, 7 iulie/Joi, 8 iulie, începând cu ora 24:00 - ÎNTÂLNIREA COMUNĂ a INSTRUCTORILOR DE YOGA și a LECTORILOR DE AYURVEDA, la sala Pipera 1. Program administrativ: între orele 22:00-24:00.
ÎNTÂLNIREA LECTORILOR DE AYURVEDA va avea loc de la ora 22:00, la sala Pipera 1.

Vineri, 9 iulie, între orele 8.20-9.05 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în sextil cu Saturn. Efecte: Facilitează atingerea stării de liniște și calm în sfera mentală, trezește și susține starea de echilibru dintre interior și exterior, dintre esență și aparență, fiind totodată o oportunitate pentru a înțelege prioritățile vieții noastre atât în sfera spirituală cât și în sfera socială. Ajută la depășirea rapidă a stărilor de împrăștiere mentală, amplifică puterea de concentrare mentală, favorizează gândirea practică, trezește obiectivitatea și punctualitatea. Acest aspect conferă totodată stabilitate în gândire, putere mult mărită de focalizare mentală, trezește și dinamizează perseverența, favorizează apariția aptitudinilor de conducător, face să apară o mai mare abilitate în comunicare, trezește și dinamizează discernământul.

Sâmbătă, 10 iulie, între orele 2.30-3.15 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Uranus. Efecte: Trezește și dinamizează comunicarea telepatică și inventivitatea. Favorizează eliberarea de prejudecățile închistatoare, trezește și dinamizează originalitatea.

Sâmbătă, 10 iulie, de la ora 21.15 - MEDITAȚIE ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAȚIEI DIVINE realizată la unison în toată țara.

Sâmbătă, 10 iulie/Duminică, 11 iulie, între orele 23.30-1.00 - Meditație de comuniune cu SHIVA, cu ocazia momentului de SHIVARATRI.

Duminică, 11 iulie, între orele 5.00-24.00 - Se realizează TEHNICA DE REVELARE A EXISTENȚELOR ANTERIOARE, la unison. Tehnica va fi susținută spiritual printr-un câmp telepatic colectiv de către GRIEG.

Duminică, 11 iulie, între orele 7.00-7.45  - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Marte. Efecte: Energia acestui aspect astral trezește și dinamizează în ființă aspirația frenetică și dăruirea către DUMNEZEU, dinamizează totodată starea exemplară de rezonanță și comuniune cu modelele marilor eroi spirituali, face să apară starea de fermitate de nezdruncinat, conferă curaj și facilitează împlinirea idealurilor dificile care presupun efort de lungă durată. Trezește starea de pasionalitate romantică, trezește în mod armonios masculinitatea și îi conferă o tentă pregnant fascinantă, face să apară o stare de echilibru între acțiune și contemplație. Totodată face posibilă sublimarea tainică, inefabilă, a percepțiilor senzoriale frumoase în revelații intuitive pure și elevate, care pot fi de natură profetică, trezește capacitatea de vindecare miraculoasă prin credința fermă în ajutorul lui DUMNEZEU și favorizează trezirea stării de abandon în fața voinței misterioase a lui DUMNEZEU TATĂL.

Duminică, 11 iulie, între orele 10.55-11.40  -Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Jupiter. Efecte: Acest aspect conferă trezirea și dinamizarea abilității, a perspicacității, a gândirii practice, face să apară o stare de spirit filosofic, trezește discernământul și amplifică chibzuința si bunul simț. Face să apară o stare de noblețe sufletească, trezește abilitatea în comunicare, puterea de înțelegere și facilitează depășirea limitărilor de orice fel. Face să apară promptitudinea și rapiditatea în realizarea acțiunilor benefice, trezește altruismul, dinamizează capacitatea de a comunica telepatic cu spiritele subtile tainice ale naturii (ondine, salamandre, gnomi, fee).

Duminică, 11 iulie - Întâlnirea GRUPULUI PENTRU APROFUNDARE A RELAȚIEI GHID SPIRITUAL-ASPIRANT.

Marți, 13 iulie, între orele 20.40-21.25 - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Venus în trigon cu Pluto. Efecte: Trezește și amplifică trăirile pasionale și emoționale, facilitează transmutarea potențialului creator și sublimarea energiilor inferioare prin intermediul puterii tainice a transfigurării, elevează trăirile erotice. Permite punerea spontană la unison cu Voința Divină prin intermediul stării de abandon și dăruire totală prin iubire. Face posibilă trezirea calităților artistice și permite apariția stărilor spontane de transă benefică.

Sâmbătă, 17 iulie - SPIRALĂ YANG urmată de INDUCȚIA STĂRII DE ELIBERARE PRIN MIRACOL DIVIN. Intrarea în șirurile zodiacale se va face între orele 17.30-18.00. Formarea spiralei se va realiza între orele 18.00-19.00. Spirala va începe la ora 19.00.

Luni, 19 iulie, între orele 17.00-17.45 - Meditație de comuniune cu SFÂNTUL SERAFIM DE SAROV.

Marți, 20 iulie, între orele 15.00-15.45 - Meditație de comuniune cu SFÂNTUL PROROC ILIE.


Vineri, 23 iulie, între orele 3.55-4.40  - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în sextil cu Saturn. Efecte: Face să apară o stare de maturizare spirituală, facilitează conștientizarea priorităților esențiale ale vieții care ni se revelează dintr-un punct de vedere spiritual, oferindu-ne totodată șansa de a ne desprinde de diferite preocupări lipsite de valoare și de obișnuințe rele. Amplifică totodată simțul valorii, respectul de sine, noblețea, aspirația spirituală. Favorizează depășirea orgoliului și permite atingerea unor experiențe spirituale inedite și profunde. Trezește și amplifică tenacitatea, cumpătarea, face să se manifeste înțelepciunea practică, trezește capacitățile organizatorice, precizia, iscusința în tot ceea ce ține de aspectele practice ale vieții.

Vineri, 23 iulie, între orele 12.50-13.35 -  Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în trigon cu Uranus. Efecte:  Face să apară o stare de originalitate, inventivitate și spirit inovator, trezește înclinații spre activități care sunt desfășurate într-un grup spiritual, trezește starea de detașare de fructele acțiunilor noastre. Amplifica dinamismul lăuntric, ajută la depășirea prejudecăților închistatoare.

Vineri, 23 iulie - TRIPURA SUNDARI. Momentul de maxim benefic este la ora 21.31. Perioada favorabilă de angrenare în jocuri amoroase în cuplu cu continență și transfigurare este între orele 12.30 și ora 07.30 (sâmbătă, 24 iulie). Meditație specială de comuniune cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI se realizează între orele 21.15-22.00.

Sâmbătă, 24 iulie - SPIRALA YANG DE COMUNIUNE CU SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC realizată la unison în toată țara, începând cu ora 21.00. În continuare, de la ora 21.50, se va realiza  MEDITAȚIA ÎN SPIRALĂ YANG DE INVOCARE A GRAȚIEI DIVINE.

Luni, 26 iulie - LUNA PLINĂ. Perioada de influență nefastă a LUNII PLINE începe duminică, 25 iulie, la ora 10.37 și se încheie luni, 26 iulie, la ora 22.37. Momentul de maximă influență nefastă a LUNII PLINE: luni, 26 iulie, la ora 4.36.

Luni, 26 iulie, între orele 14.15-15.00  - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Soare în trigon cu Jupiter. Efecte: Favorizează exprimarea liberă și conștientă a principiilor divine, dinamizează voința și curajul de a susține adevărul. Totodată, acest moment astrologic susține manifestarea pe termen lung a compasiunii, precum și spiritul întreprinzător și justițiar manifestat în orice domeniu de activitate. Este un moment favorabil pentru a ne depăși atitudinea de om atotștiutor și pentru a ne amplifica starea de umilință. Trezește aspirația de comuniune cu ființele realizate spiritual.

Luni, 26 iulie - Se va realiza INIȚIEREA SVARA, la sala PIPERA 1; intrarea în sală se va face de la ora 20.00.

Vineri, 30 iulie, între orele 12.50-13.35  - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Mercur în trigon cu Pluto. Efecte: Acest aspect este pregnant favorabil pentru asocierea creatoare a voinței ferme cu abilitatea mentală de a găsi soluții creatoare, el facilitează totodată învingerea obstacolelor de tot felul. Trezește și amplifică diplomația, înclinația către studiul textelor sacre, dinamizează și amplifică forța creatoare, trezește și face să crească farmecul personal (CHARISMA).

Sâmbătă, 31 iulie, între orele 10.50-11.35  - Meditație de comuniune cu un aspect astrologic benefic: Marte în conjuncție cu Saturn. Efecte: Dinamizează starea de fermitate, continuitatea și perseverența în acțiune, trezește punctualitatea, face să apară starea de responsabilitate și răbdarea. Trezește aspirația spirituală, amplifică tăria de caracter, face să apară o stare de disciplină interioară. Este o perioadă net favorabilă pentru asumarea conștientă a practicilor spirituale care vor fi încununate de succes.

sursa: yogaesoteric
28 iunie 2010
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România -> MISA - Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, Invățătura spirituală prezentată în cadrul MISA
   -> Prezentari texte, Anunturi
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !