Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 21:35
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
ANUNȚ IMPORTANT: Program de meditații pentru contracararea unui posibil cutremur


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator

Hoper is offline

Joined: 31 May 2007
Member: #232
Posts: 642
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
ANUNȚ IMPORTANT: Program de meditații pentru contracararea unui posibil cutremur
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 24.7.2010, 19:10 View PostDownload Post

ANUNȚ IMPORTANT: Program de meditații pentru contracararea unui posibil cutremur


Deoarece există posibilitatea catastrofală a declanșării unui cutremur (despre care unele previziuni afirmă că s-ar putea declanșa în această vară, în perioada iulie - octombrie, cel mai probabil de Lună Plină), vă propunem să realizăm la unison o serie de meditații speciale pentru contracararea acestei posbilități. Meditațiile se vor realiza la unison zilnic în intervalele orare


9.00-9.10
12.00-12.10
15.00-15.10
18.00-18.10
21.00-21.10


Se va realiza meditație de comuniune cu sfera de forță a Marii Puteri Cosmice TARA (LAYA YOGA cu Mantra Marii Puteri Cosmice TARA sau concentrare pe YANTRA, pentru cei care nu au primit inițierea).
Sunt rugați să participe la această inițiativă toți cursanții și simpatizanții acestei școli de YOGA.

De asemenea vă anunțăm anticipat că începând cu luna octombrie va intra în vigoare un program spiritual special de contracarare a evenimentelor catastrofale prezise de celebra profeție de la Fatima, program în care vom urmări să angrenăm cât mai multe persoane de pe această planetă, deoarece pericolul declanșării unor explozii solare catastrofale este enorm și este deja confirmat de cercetătorii de la NASA.

sursa: yogaesoteric
23 iulie 2010  


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Back to top See my Info
Thunder
Practicant
Practicant

Thunder is offline

Joined: 16 Jul 2005
Member: #48
Posts: 162
Country Flag: Romania
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Tehnica propriu-zisa, asa cum a fost prezentata in cadrul Taberei de vacanta - Costinesti 2010
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.9.2010, 02:05 View PostDownload Post

Tehnica propriu-zisa, asa cum a fost prezentata in cadrul Taberei de vacanta - Costinesti 2010:

Tehnica se realizeaza  zilnic, ne trebuie o harta a Romaniei si la 7 dimineata ; 13:00; 17:00; 19:00 si 22:30, se aprinde o lumanare cu 7 minute inainte de orele fixate  si se consacra astfel stand in picioare cu fata orientata spre Sudul geografic si in mijlocul camerei avand si un scaun la indemana.

1. Daruiesc, aici si acum, in totalitate, aceasta lumina si il implor, totodata, pe Bunul Dumnezeu si pe Ingerii Sai de lumina, sa o transfere intr-un mod tainic si sa o alchimizeze, pentru ca aceasta lumina sa ajunga in lumea de dincolo, fie ca prin voia lui Dumnezeu si prin intermediul ajutorului ingerilor Sai, energia acestei flacari sa devina si apoi sa ramana, in totalitatea sa, o tainica lumina binefacatoare ce va contribui din plin, la unison cu Gratia lui Dumnezeu, fie spre a stopa, fie spre a fractiona cutremurul devastator ce urmeaza sa se produca pe teritoriul Romaniei.

Vom incheia aceasta consacrare  cu formula : Asa sa ne ajute Dumnezeu, Amin, Amin, Amin.

Ne concentram sa simtim energia Divina care coboara prin crestetul capului in toata fiinta noastra.

2. Invocatia pentru apelarea Gratiei lui Dumnezeu:

- Semnul crucii si spunem in gand "In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!"

- Formula sacra:
"Doamne Dumnezeule, Tata Ceresc, te implor aici si acum, cu credinta si cu umilinta, sa ma ajuti, dupa marea Mila a Ta, sa devin canalul tainic, in si prin care se manifesta Gratia Ta, ce va face tototdata cu putinta, prin intermediul ajutorului atotputernic ce ne vine de la Tine, indepartarea de la noi a acestui pahar al suferintei, pe care il meritam datorita faptelor noastre. Faca-se Doar Voia Ta, AMIN!

- Vizualizam harta 15-20 secunde si apoi ne asezam pe scaun cu palma stanga in sus si cu mana dreapta indoita in V cu indreptata spre in fata. Constientizam un flux de energie Divina care patrunde prin crestet in toata fiinta noastra (cu efecte benefice si de vindecare), de asemenea simtim entuziasm de a face aceasta tehnica care ne va ajuta pe noi toti, inclusiv persoanele voastre apropiate.

3. Formula sacra folosita in timpul efectuarii metodei simple si eficiente:

In Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

Doamne Dumnezeule, Tata Ceresc, Te imploram cu credinta si cu umilinta, sa indepartezi de la noi, romanii, acest pahar al suferintei, Te imploram, aici si acum, sa reversi, in si prin fiintele noastre, Energia cea tainica a Gratiei Tale ce este menita sa stopeze si sa indeparteze in totalitate de la noi acest pahar al suferintei pe care il meritam pentru toate faptele noastre rele.
Faca-se, in si prin noi, acum doar Voia Ta, AMIN, AMIN, AMIN!


Cu ochii inchisi vizualizam un stropi de lumina si energie Divina captati prin palma stanga si trecand prin corpul nostru, iese prin palma dreapta care se revarsa asupra teritoriului Romaniei.

Tehnica dureaza 15 min in fiecare zi la orele de mai sus si Duminica 30 min de la orele  fixe. Daca simtim ca fluxul de energie si lumina nu mai este puternic, deschidem ochii si repetam aceasta ultima formula .

4. La orele 7:15, 13:15, 17:15 etc se spune formula sacra de multumire:

Iti multumim Tata Ceresc, ca ne-ai ascultat ruga noastra cea umila si sincera, si ne ajuti pe noi oamenii, dupa Marea Mila a Ta, AMIN, AMIN, AMIN!

Din nou simtim energia Divina care se revarsa in fiinta noastra de sus in jos pana la talpi si astfel suntem in legatura constienta cu Dumnezeu .

Daca se doreste  si se poate mai este si o ofranda de lumin cu 12 lumanari care se pot aprinde la orice ora pana la miezul noptii, cu consacrarea de la punctul 1 ; de asemenea cine poate si vrea se tine post in fiecare Marti de la 6 dimineata pana miercuri  la 6 dimineata, consacrea se face la ora 5:50;

Daruiesc, aici si acum, in mod total si neconditionat,toate roadele tainice ale acestui post lui Dumnezeu Tatal.
Il implor totodata, pe Bunul Dumnezeu sa le transfere intr-un mod total si sa le alchimizeze, pentru ca toate energiile binefacatoare ce vor fi generate in felul acesta sa ajunga in lumea de dincolo. Fie ca prin Voia lui Dumnezeu toate aceste energii binefacatoare sa devina si sa ramana, in totalitatea lor, o enigmatica si sublima putere binefacatoare ce va contribui apoi, impreuna cu Gratia lui Dumnezeu, fie spre a stopa, fie spre a fractiona cutremurul devastator ce urmeaza sa se produca pe teritoriul Romaniei.


Vom incheia aceasta consacrare cu formula : Asa sa ne ajute Dumnezeu, AMIN, AMIN, AMIN!
Back to top See my Info Personal Gallery of Thunder
Thunder
Practicant
Practicant

Thunder is offline

Joined: 16 Jul 2005
Member: #48
Posts: 162
Country Flag: Romania
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Doua tehnici diferite - telul acelasi
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 10.9.2010, 22:07 View PostDownload Post

Sper ca s-a inteles ca e vorba de doua tehnici spirituale diferite: meditatia cu Marea Putere Cosmica a Compasiunii, Tara si tehnica asa zis propriu-zisa descrisa in cel de al doilea mesaj.

Se poate face una dintre ele, sau amindoua, combinate, dupa timpul pe care il aveti la dispozitie si ceea ce va atrage mai mult.

hello
Back to top See my Info Personal Gallery of Thunder
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Update info - Material preluat din Programul taberei spirituale de vacanatăź COSTINESTI 2010
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 24.9.2010, 09:26 View PostDownload Post

MESAJ REFERITOR LA CUTREMUR
MESAJ URGENT DE O DEOSEBITĂ IMPORTANȚĂ DE LA GRIEG

APEL CĂTRE TOȚI OAMENII CONȘTIENȚI ȘI RESPONSABILI DIN ACEASTĂ ȚARĂ PENTRU A ACȚIONA DE ACUM ÎNAINTE ZI DE ZI LA UNISON ÎNTR UN ANUME MOD, EFICIENT, SPRE A STOPA SAU SPRE A FRACȚIONA CU AJUTORUL UNEI ANUMITE ENERGII DIVINE CE NE VINE DE LA DUMNEZEU, UN DEVASTATOR CUTREMUR (DE PESTE 7.0 GRADE PE SCARA RICHTER) CU PRIVIRE LA CARE EXISTĂ UNELE PREVIZIUNI EXTREM DE CREDIBILE CĂ URMEAZĂ SĂ AIBĂ LOC PE TERITORIUL ROMÂNIEI


Motto: „A ȘTI ȘI A NU ACȚIONA ESTE O SUPREMĂ LAȘITATE CE POATE AVEA CONSECINȚE DEZASTRUOASE ȘI CHIAR MORTALE PENTRU MULȚI DINTRE NOI
“

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Există actualmente anumite semne prevestitoare că în România se va produce în viitorul apropiat un cutremur asemănător cu acela care s-a produs în anul 1977. Vă rugăm, tocmai de aceea, să luați aminte că, în viziunea noastră, este vorba despre un eveniment cataclismic extrem de probabil și nu doar despre o banală presupunere.

Dată fiind această posibilă amenințare ce se profilează în viitorul apropiat și având în vedere că în cadrul școlii noastre de yoga există o mulțime de oameni ce sunt pregătiți să înțeleagă și să acționeze la unison cu ajutorul lui Dumnezeu, astfel încât acest cutremur să poată fi oprit ori fracționat prin intermediul unor acțiuni colective, sistematice și divin integrate, se impune mai mult ca niciodată ca de acum încolo să acționăm (zi de zi) cu ajutorul lui Dumnezeu astfel încât acest cutremur să fie efectiv oprit sau fracționat. Având în vedere existența acestui pericol potențial, se impune să ne mobilizăm fiecare cu multă dăruire și responsabilitate pentru a realiza de fiecare dată, atunci când suntem disponibili, metoda simplă și eficientă pe care v-o propunem în cadrul acestui mesaj, metodă ce este de natură să stopeze sau să fracționeze un astfel de cutremur. Pentru a reuși aceasta, este necesar să ne mobilizăm fiecare de două-trei ori pe zi în cazul în care dorim să contribuim și noi (prin intermediul ajutorului ce ne vinde de la Dumnezeu) la preîntâmpinarea și chiar la stoparea declanșării acestui cutremur.

Vă rugăm, tocmai de aceea, să aveți în vedere că este foarte important „să ne trezim“ și să acționăm cât mai mulți dintre noi într-un mod matur și responsabil, până ce nu va fi prea târziu. Este, de asemenea, necesar să avem în vedere că de fiecare dată când vom acționa, fiind plini de dăruire și altruism, punând în practică metoda simplă și eficientă pe care v-o propunem, vom simți totodată (din ce în ce mai clar) cum în și prin ființa noastră sunt canalizate anumite energii divine pe care le atragem în noi și totodată vom beneficia (în felul acesta și)  noi înșine într-o măsură considerabilă de pe urma acestei fapte bune (ce va fi plăcută în fața lui Dumnezeu). Procedând în felul acesta, fiecare dintre noi ne vom convinge (din ce în ce mai mult), pe măsură ce vom realiza în mod sistematic această metodă simplă și eficientă, cât de plină de adevăr și înțelepciune este rostirea popular㠄ATUNCI CÂND MULT BINE FACI, MULT BINE GĂSEȘTI“.

Prin urmare, fiecare dintre voi, cei care veți realiza într-un mod atent și perseverent această metodă eficientă, vă veți putea convinge totodată în felul acesta că revelațiile care v-au fost oferite în cadrul conferinței despre Legea Dăruirii Oculte sunt perfect reale. În felul acesta, veți beneficia în același timp fiecare de pe urma energiei tainice dumnezeiești ce va fi atrasă și canalizată prin ființa voastră, spre a fi apoi direcționată în vederea opririi sau a fracționării acestui cutremur devastator. Toți aceia dintre voi care veți realiza minim de 7 ori la rând această metodă simplă și eficientă vă veți putea convinge, din aproape în aproape, că ea declanșează, totodată, în universul vostru lăuntric un plus de bine, o mai mare armonie interioară, încredere în sine și chiar ameliorarea unor tulburări sau a anumitor probleme de sănătate pe care (eventual) unii dintre voi le aveți. În același timp, veți putea contribui fiecare dintre voi (prin intermediul acestei acțiuni ce se realizează la unison), la împlinirea unui țel benefic pentru toți. Așa cum veți putea observa, fiecare participare a voastră (altruistă și entuziastă) se va adăuga și se va însuma la toate celelalte, facilitând în felul acesta stoparea sau fracționarea acestui cutremur devastator, ce ar urma să apară în viitorul apropiat pe teritoriul României.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.În lumina acestor aspecte inițiatice pe care vi le prezentăm aici, realizarea atentă și perseverentă a acestei metode simple și eficiente de cel puțin două ori pe zi de acum înainte vă va ajuta, totodată. (într-o anumită măsură) să descoperiți și să conștientizați realitatea cea tainică a lui Dumnezeu Tatăl. În cazul unora dintre voi, aceasta va facilita reîmpăcarea cu Dumnezeu și regăsirea Lui în propriul univers lăuntric și, în cele mai multe cazuri, aceasta vă va ușura descoperirea stării tainice de canal sau releu dumnezeiesc, în și prin care Dumnezeu își manifestă misterioasa Sa grație. Această indescriptibilă revărsare de grație dumnezeiască pe care o veți simți din ce în ce mai pregnant în ființa voastră va fi o revărsare de energie sublimă, profund benefică ce va fi atrasă de la Dumnezeu Tatăl de undeva din afara voastră și va circula prin trupul și prin ființa voastră, fiind în prealabil captată prin mâna stângă. Această revărsare de energie divină ne va inunda zona trunchiului în totalitate și apoi va țâșni, într-un flux neîntrerupt, prin palma dreaptă, fiind direcționată prin intermediul unei intenții clare, puternice și ferme spre a genera cu ajutorul lui Dumnezeu efectul pe care îl anticipăm: STOPAREA SAU FRACȚIONAREA ACESTUI CUTREMUR DEVASTATOR.

EXPUNEREA METODEI SIMPLE ȘI EFICIENTE PE CARE O VOM REALIZA ZILNIC, EXACT LA ORELE CE SUNT CU PRECIZIE STABILITE PENTRU ACEASTA

Vă expunem în cele ce urmează metoda simplă și eficientă pe care o vom realiza zilnic exact la orele ce sunt stabilite pentru aceasta:

Pregătirea pentru realizarea metodei simple și eficiente

Vom așeza (pe cât posibil) în mijlocul camerei în care locuim un scaun cu spătar și (mai ales la început) ne vom folosi de o busolă spre a ne orienta cu fața și cu trupul către direcția Sud pe care busola respectivă îl indică (în felul acesta, vom fi în realitate orientați către Polul Nord Magnetic). Realizarea acestei metode simple și eficiente presupune să fim singuri în camera în care vom face aceasta, spre a nu fi deloc deranjați sau inoportunați de curiozitatea (eventuală) a acelora care se află atunci împreună cu noi în aceeași cameră. În cazul în care, totuși, realizăm această metodă simplă și eficientă împreună cu alte ființe umane, care s-au decis și ele să efectueze la unison (împreună cu noi) această metodă, vom proceda (pe cât posibil) într-un mod asemănător, iar pentru aceasta vom avea grijă să așezăm numărul necesar de scaune (astfel încât participanții să se așeze fiecare pe scaunul său), ce vor fi toate plasate în zona centrală a camerei respective. Participanții se vor așeza fiind, totodată, orientați astfel încât atât fața, cât și trupul lor să fie îndreptat către direcția Sud pe care o indică busolele obișnuite. În fața noastră va fi atunci plasată, cam la nivelul axului privirii, o hartă geografică a României. Este de asemenea, important să avem în vedere că este stringent necesară integrarea angrenării noastre la unison cu toți aceia care realizează în același timp cu noi această metodă simplă și eficientă, deoarece tocmai această  tainică operare la unison declanșează spontan un fenomen ocult de sporire sau, altfel spus, generează o creștere cel mai adesea nebănuită și considerabilă a eficienței acestei metode.

Pe măsură ce vom realiza de mai multe ori această metodă simplă și eficientă, vom putea conștientiza din ce în ce mai clar că, exact în intervalul ce este dinainte stabilit, resimțim și percepem în mod pregnant un inefabil avânt de integrare ce ne impulsionează pur și simplu, trezind și amplificând entuziasmul și ușurând realizarea aproape fără efort a acestei metode, datorită câmpului colectiv de forță ce generează un fenomen foarte puternic de unison. În felul acesta, vom experimenta, totodată, apariția unei tainice stări de solidaritate ocultă ce va fi conștientizată ca atare (din ce în ce mai clar) de către toți aceia care vor participa zi de zi la această acțiune exact la orele ce au fost stabilite pentru a efectua la unison această metodă simplă și eficientă. Spre a face să crească și mai mult eficiența acestei metode simple, este chiar foarte bine să aprindem în prealabil o lumânare în suport din aluminiu pe care o vom plasa apoi (după aprinderea ei) pe o farfurie din porțelan. Imediat înainte de aprinderea respectivei lumânări vom rosti într-un mod solemn, sincer și cu credință în Dumnezeu următoarea formulă sacră de consacrare:

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.„DĂRUIESC, AICI ȘI ACUM, ÎN TOTALITATE, ACEASTĂ LUMINĂ ȘI ÎI IMPLOR, TOTODATĂ, PE BUNUL DUMNEZEU ȘI PE ÎNGERII SĂI DE LUMINĂ SĂ O TRANSFERE ÎNTR-UN MOD TAINIC ȘI SĂ O ALCHIMIZEZE, PENTRU CA ACEASTĂ LUMINĂ SĂ AJUNGĂ ÎN LUMEA DE DINCOLO. FIE CA PRIN VOIA LUI DUMNEZEU ȘI PRIN INTERMEDIUL AJUTORULUI ÎNGERILOR SĂI, ENERGIA ACESTEI FLĂCĂRI SĂ DEVINĂ ȘI APOI SĂ RĂMÂNĂ, ÎN TOTALITATEA SA, O TAINICĂ LUMINĂ BINEFĂCĂTOARE CE VA CONTRIBUI DIN PLIN, LA UNISON CU GRAȚIA LUI DUMNEZEU, FIE SPRE A STOPA, FIE SPRE A FRACȚIONA CUTREMURUL DEVASTATOR CE URMEAZĂ SĂ SE PRODUCĂ  PE TERITORIUL ROMÂNIEI.“

Vom încheia apoi această consacrare cu formula:
„AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU,
AMIN! AMIN! AMIN!“

Spre a rosti această invocație sacră, se impune să o avem întotdeauna la îndemână, ea fiind scrisă pe o coală de hârtie, și o vom rosti exact așa cum este oferită aici.
În finalul acestei invocații sacre, solemne, sincere, altruiste și pline de credință, vom simți pe cât posibil (fiind în picioare și orientați cu fața și cu trupul către Sud) o revărsare a unui tainic flux de grație divină, ce se va manifesta întotdeauna în ființa noastră de sus în jos și ne va inunda trupul din creștet până în tălpi (inclusiv), precum și întreaga ființă. Vom trăi cu acea ocazie în universul nostru lăuntric o emoție pregnantă, înălțătoare. Respectiva lumânare pe care am aprins-o va fi apoi lăsată să ardă în totalitate chiar și după ce vom finaliza metoda respectivă și este foarte bine să aprindem măcar o lumânare atunci când (în fiecare zi) vom realiza metoda respectivă la unul dintre intervalele ce au fost stabilite cu anticipație.
Orele exacte care au fost stabilite pentru a realiza metoda simplă și eficientă de stopare sau fracționare a acestui cutremur:

PROGRAM DE LUNI PÂNĂ SÂMBĂTĂ (INCLUSIV):   PROGRAM SPECIAL DUMINICĂ:
                      07:00 – 07:15                                                        07:00 – 07:30
                      13:00 – 13:15                                                        13:00 – 13:30
                      17:00 – 17:15                                                        17:00 – 17:30
                      19:00 – 19:15                                                        19:00 – 19:30
                      22:30 – 22:45                                                        22:30 – 23:00

O necesară explicație suplimentară pe care trebuie să o avem în vedere:

În cazul în care ne hotărâm să aprindem o lumânare, este necesar să o facem fie cu 5-7 minute înainte de ora 7 dimineața, fie cu 5-7 minute înainte de ora 13:00, fie cu 7 min înainte de ora 17:00, fie cu 7 minute înainte de ora 19:00, fie cu 7 minute înainte de ora 22:30. Este important să reținem că atunci când vom realiza această metodă simplă și eficientă, va fi necesar să aprindem măcar o dată pe zi, la una dintre aceste ore, o lumânare. În cazul în care nu ne este cu putință să aprindem o lumânare datorită condițiilor specifice în care ne aflăm, este totuși foarte bine să realizăm această metodă simplă și eficientă exact la una dintre orele ce au fost cu anticipație stabilite, fără a mai aprinde în prealabil, în această situație de excepție, nicio lumânare.

Începutul propriu-zis al acestei metode simple și eficiente:

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Acest început se va realiza exact la ora la care a fost în prealabil stabilit intervalul de realizare al acestei metode. Spre exemplu, dacă vom realiza această metodă simplă și eficientă dimineața, vom efectua începutul propriu-zis exact de la ora 07:00.
Iată cum vom proceda după aceea:
Fiind în picioare, orientați cu fața și cu trupul către Sudul pe care îl indică acul busolei, ne vom interioriza în prealabil și, rămânând 15-20 de secunde cu ochii închiși, vom realiza apoi, într-un mod solemn și cât mai interiorizat, SEMNUL CRUCII, iar în acele momente vom rosti totodată lăuntric :
1    ÎN NUMELE TATĂLUI,
2   AL FIULUI
3    ȘI AL SFÂNTULUI DUH,
4   AMIN!
Imediat după aceea, vom rosti într-un mod solemn, sincer și cu credință în Dumnezeu următoarea formulă sacră:
„DOAMNE DUMNEZEULE, TATĂ CERESC,
TE IMPLOR AICI ȘI ACUM, CU CREDINȚĂ ȘI CU UMILINȚĂ,
SĂ MĂ AJUȚI, DUPĂ MAREA MILĂ A TA,
SĂ DEVIN CANALUL TAINIC ÎN ȘI PRIN CARE SE MANIFESTĂ GRAȚIA TA
CE VA FACE, TOTODATĂ, CU PUTINȚĂ,
PRIN INTERMEDIUL AJUTORULUI ATOTPUTERNIC CE NE VINE DE LA TINE,
ÎNDEPĂRTAREA  DE LA NOI  A ACESTUI PAHAR AL SUFERINȚEI
PE CARE ÎL MERITĂM DATORITĂ FAPTELOR NOASTRE.
FACĂ-SE DOAR VOIA TA,
AMIN!“

Vom simți (din ce în ce mai clar) în finalul acestei invocații fluxul tainic al grației divine ce ne inundă de sus în jos atât trupul, din creștet până în tălpi (inclusiv), cât și întreaga ființă. Vom trăi cu acea ocazie în universul nostru lăuntric o emoție pregnantă, înălțătoare.
Chiar dacă la început nu vom resimți foarte clar și distinct apariția acestui flux tainic de energie, este totuși foarte bine să realizăm zi de zi (în continuare) această metodă simplă și eficientă, căci pe măsură ce o vom face (încetul cu încetul) acest flux tainic își va face simțită prezența și se va manifesta atât în întreaga ființă, cât și în trupul nostru, iar această experiență va fi din ce în ce mai clară și, totodată, va începe să prezinte o intensitate sporită.

Efectuarea metodei simple și eficiente

Ne așezăm imediat după aceea pe scaun, urmărind pe cât posibil să avem coloana vertebrală cât mai dreaptă și apoi ne vom fixa în prealabil într-un mod ferm întreaga atenție  asupra hărții geografice a României ce va fi poziționată în fața noastră astfel încât centrul acesteia să fie (pe cât posibil) poziționat la nivelul axului virtual al privirii. Pentru a reuși aceasta este necesar ca harta pe care o vom folosi atunci să fie suficient de mare pentru a ne apărea clară și distinctă.
Vă sugerăm ca la începutul începutului (sau altfel spus atunci când începem pentru prima dată să realizăm această metodă) respectiva hartă a României pe care o vom folosi de fiecare dată (după aceea) atunci când realizăm metoda simplă și eficientă să fie binecuvântată în prealabil de trei ori (pentru aceasta veți recurge la formula pe care ați primit-o atunci când ați fost inițiați în Arta Binecuvântării).

Fiind apoi așezați în poziția indicată pe scaun, vom urmări ca palma mânii noastre stângi să fie plasată pe coapsa piciorului stâng, fiind însă orientată cu fața în sus (fiind, totodată, cât mai relaxată), iar brațul nostru drept va fi ușor lipit de trunchi, fiind îndoit și cu palma orientată în față (cât mai relaxată). Brațul va fi atunci astfel plasat încât va forma cu antebrațul litera V (într-un unghi de aproximativ 60°). După ce fixăm cu ochii deschiși, în acest mod (cu multă atenție) harta geografică a României, mentalizând, totodată, într-un mod ferm, clar și continuu puternica noastră intenție ca energia dumnezeiască ce este captată să fie revărsată în totalitate prin intermediul palmei noastre drepte asupra teritoriului acestei țări. Rostim apoi, ajutându-ne de o coală de hârtie pe care o avem pe genunchi și pe care va fi în prealabil scrisă, următoarea formulă sacră:

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Atenție!!! Pentru a rosti această formulă sacră sugerăm ca ea să fie scrisă în prealabil pe o coală de hârtie (cu litere suficient de mari), iar respectiva hârtie va fi așezată în fața noastră pe genunchi, astfel încât să o putem citi cu multă ușurință atunci când o rostim. Nu este neapărat necesar ca aceste formule sacre să fie rostite cu voce tare. Totuși, dacă simțiți că vă este mai bine așa (să rostiți această formulă cu voce tare), în special atunci când realizați această metodă singuri (cu Dumnezeu), puteți să rostiți cu voce tare fiecare dintre aceste formule sacre, dacă totodată simțiți că în felul acesta apare o stare de comuniune mult mai profundă cu Dumnezeu Tatăl.

„ÎN NUMELE TATĂLUI, AL FIULUI ȘI AL SFÂNTULUI DUH, AMIN!
DOAMNE DUMNEZEULE, TATĂ CERESC,
TE IMPLORĂM CU CREDINȚĂ ȘI CU UMILINȚĂ
SĂ ÎNDEPĂRTEZI DE LA NOI, ROMÂNII, ACEST PAHAR AL SUFERINȚEI.
TE IMPLORĂM, AICI ȘI ACUM, SĂ REVERȘI, ÎN ȘI PRIN FIINȚELE NOASTRE,
ENERGIA CEA TAINICĂ A GRAȚIEI TALE
CE ESTE MENITĂ SĂ STOPEZE ȘI  SĂ ÎNDEPĂRTEZE ÎN TOTALITATE DE LA NOI
ACEST PAHAR AL SUFERINȚEI PE CARE ÎL MERITĂM PENTRU TOATE FAPTELE NOASTRE RELE.
FACĂ-SE, ÎN ȘI PRIN NOI, ACUM, DOAR VOIA TA,
AMIN! AMIN! AMIN!“

În finalul rostirii acestei invocații sacre, închidem apoi ochii și urmărim să simțim cum este captată prin palma noastră stângă, într-un flux clar și neîntrerupt, energia cea tainică a grației dumnezeiești. În acele clipe, este necesar să simțim cum ființa noastră, și în special zona trunchiului, se umple cu această energie tainică, profund benefică, ce declanșează în universul nostru lăuntric o emoție pregnantă. Vom conștientiza apoi că acest flux neîntrerupt țâșnește prin brațul nostru drept și după aceea iese din ființa noastră, revărsându-se întocmai ca o ploaie binefăcătoare de stropi de lumină și de energie dumnezeiască asupra teritoriului României, în conformitate cu imaginea pe care harta din fața noastră ne-o reprezintă. Vom conștientiza această revărsare neîntreruptă de energie dumnezeiască ce se produce prin ființa noastră, care devine un tainic canal în și prin care grația dumnezeiască se manifestă. Atunci când constatăm o evidentă diminuare a acestui flux de energie dumnezeiască, deschidem din nou ochii și vom recurge imediat la rostirea solemnă, clară, lentă și distinctă a respectivei formule sacre de invocație a ajutorului dumnezeiesc. La scurt timp după aceea, atunci când încheiem această rostire, vom conștientiza manifestarea aceluiași fenomen de flux energetic precum am descris mai sus și, de îndată ce simțim diminuarea acestui flux ce țâșnește prin mâna noastră dreaptă, vom repeta din nou formula sacră de invocație și vom proceda, din nou și din nou, în același mod până la încheierea perioadei de timp ce a fost fixată pentru efectuarea acestei tehnici simple și eficiente. Pentru a ști când anume se încheie intervalul respectiv de timp, este necesar ca în prealabil să recurgem la un ceas deșteptător sau la un cronometru (timer) și pentru aceasta este necesar să fixăm ceasul respectiv să sune după exact cele 15 minute, cât va dura tehnica. În zilele de duminică, ceasul va fi pus să sune în finalul celor 30 de minute.

Atunci când, la sfârșitul acestei perioade de timp, ceasul va suna, ne ridicăm în picioare și, rămânând cu fața și cu trupul orientate în același mod (către Sudul pe care îl indică o busolă obișnuită), vom rosti apoi, fiind într-o stare profundă de reculegere și recunoștință, următoarea formulă sacră:
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.„ÎȚI MULȚUMIM, TATĂ CERESC
CĂ NE-AI ASCULTAT RUGA NOASTRĂ CEA UMILĂ ȘI SINCERĂ
ȘI NE AJUȚI PE NOI OAMENII, DUPĂ MAREA MILĂ A TA.
AMIN! AMIN! AMIN!“
Această formulă va fi în prealabil scrisă pe o coală hârtie și după ce o vom rosti într-un mod solemn, sincer, umil și cu credință în Dumnezeu (ajutându-ne de respectiva coală de hârtie pe care se află scrisă), vom închide apoi ochii și vom urmări să ne interiorizăm cât mai bine.

Vom simți apoi, în mod spontan, un flux sublim, euforic, indescriptibil ce se declanșează în ființa noastră, revărsându-se de sus în jos atunci când îi mulțumim lui Dumnezeu folosind această formulă sacră. Vom trăi din nou, cu acea ocazie, în universul nostru lăuntric o emoție pregnantă, înălțătoare.

Lăsăm apoi lumânarea pe care în prealabil am aprins-o să ardă mai departe, până când se va consuma în întregime și se va stinge de la sine. Pe cât posibil, este foarte bine să realizăm fiecare dintre noi măcar de 3 ori pe zi această metodă simplă și eficientă. Totuși, în cazul în care din motive foarte bine întemeiate nu dispunem deocamdată de timpul necesar pentru a realiza această metodă exact la orele ce au fost fixate, este foarte bine ca, decât să nu o realizăm deloc, să o facem măcar o dată, sau eventual de două ori zilnic. În cazul în care ne este cu putință, ar fi bine să aprindem și o lumânare, iar imediat după aceea vom rosti formula sacră de consacrare pe care am oferit-o mai sus.

Atenție!!! Vă rugăm să aveți în vedere că pentru a rosti formulele sacre de invocație pe care le-am indicat este necesar să le scriem cu litere suficient de mari, iar foaia respectivă va trebui să fie așezată pe genunchi, spre a rosti formula sacră, ajutându-ne de textul corespondent.
În cazul în care ne aflăm la serviciu și urmărim totuși să realizăm măcar de două ori această metodă simplă și eficientă, vă sugerăm (numai dacă este cu putință) să o efectuați retrăgându-vă în prealabil într-o toaletă și în aceea situație veți putea reduce timpul de execuție la numai 5-7 minute maxim. Atunci când realizați această tehnică într-o astfel de situație, este de la sine înțeles că nu veți aprinde nicio lumânare și că veți putea să vă așezați în loc de scaun, pe „tronul“ WC-ului, folosindu-vă, însă, doar foaia pe care vor fi scrise invocațiile distincte pe care trebuie să le rostiți.

Vă rugăm să aveți în vedere că întotdeauna va fi necesar să acționați cu o mare exactitate, chiar la începutul orei ce este fixată, spre a realiza, în felul acesta, de fiecare dată la unison această metodă simplă și eficientă. Vă rugăm să nu pierdeți din vedere că au fost fixate 5 astfel de intervale (la care puteți să realizați această metodă) și, în măsura în care unora dintre voi vă este cu putință, este foarte bine să faceți această tehnică de 5 ori pe zi. În cazul în care nu vă este cu putință aceasta, este bine să realizați acest procedeu simplu și eficient măcar de 3 ori pe zi, iar dacă (deocamdată) vă este foarte dificil, atunci îl puteți realiza minim o dată, sau măcar de două ori pe zi. Dacă vă este cu putință, măcar la una dintre aceste ore, veți putea să aprindeți în prealabil o lumânare, rostind totodată formula solemnă de consacrare pe care am indicat-o. Dat fiind faptul că duminica este ziua lui Dumnezeu, perioadele de realizare ale acestei tehnici simple și eficiente au fost extinse la 30 de minute și în măsura în care aspirați din tot sufletul să contribuiți la stoparea sau fragmentarea acestui cutremur devastator, este foarte bine să realizați această metodă simplă și eficientă de cel puțin 3 ori în intervalele respective. Pentru a vă fi mult mai ușor, sugerăm să vă programați un ceas special pe care îl puteți ține în buzunar, punându-l de fiecare dată să sune cu minim 7 minute înainte de realizarea acestei metode simple și eficiente. În felul acesta, veți avea timp să vă pregătiți astfel ca să puteți începe și realiza la ora fixată această metodă.

Atenție!!! Vă rugăm să aveți în vedere că atunci când urmăriți să realizați metoda simplă și eficientă pe care am descris-o aici, veți acționa de fiecare dată (exact în intervalul stabilit) în conformitate cu descrierea detaliată a acestei tehnici fără a o simplifica în vreun fel, dar și fără a adăuga elemente, gesturi sau cuvinte care nu sunt incluse în formulele sacre pe care vi le-am indicat aici.

CE ALTE ACȚIUNI SUPLIMENTARE, SIMPLE ȘI EFICIENTE, VOM PUTEA SĂ REALIZĂM FIECARE DINTRE NOI PENTRU A CONTRIBUI CÂT MAI MULT LA STOPAREA SAU FRACȚIONAREA ACESTUI CUTREMUR DEVASTATOR?

O primă modalitate


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Realizarea, măcar o dată pe zi, a unei ofrande de lumină cu numai 12 lumânări pe care este cu putință să le aprindem zilnic la orice oră, (dar niciodată după ora 0:00 noaptea!!!) având însă o deosebită grijă ca respectivele lumânări în suport din aluminiu rotund să fie plasate astfel încât să fie eliminat în totalitate riscul (eventual al) unui incendiu (puteți folosi în acest sens o farfurie întinsă din ceramică). Este important să rețineți că atunci când veți realiza această ofrandă de lumină cu cele 12 lumânări veți rosti în prealabil (înainte să le aprindeți) următoarea formulă sacră:

„DĂRUIESC, AICI ȘI ACUM, ÎN TOTALITATE, ACEASTĂ LUMINĂ ȘI ÎI IMPLOR, TOTODATĂ, PE BUNUL DUMNEZEU ȘI PE ÎNGERII SĂI DE LUMINĂ SĂ O TRANSFERE ÎNTR-UN MOD TAINIC ȘI SĂ O ALCHIMIZEZE PENTRU CA ACEASTĂ LUMINĂ SĂ AJUNGĂ ÎN LUMEA DE DINCOLO. FIE CA PRIN VOIA LUI DUMNEZEU ȘI PRIN INTERMEDIUL AJUTORULUI ÎNGERILOR SĂI ENERGIA ACESTOR FLĂCĂRI SĂ DEVINĂ ȘI APOI SĂ RĂMÂNĂ ÎN TOTALITATEA LOR O TAINICĂ LUMINĂ BINEFĂCĂTOARE CE VA CONTRIBUI DIN PLIN, LA UNISON CU GRAȚIA LUI DUMNEZEU, FIE SPRE A STOPA, FIE SPRE A FRACȚIONA CUTREMURUL DEVASTATOR CE URMEAZĂ SĂ SE PRODUCĂ  PE TERITORIUL ROMÂNIEI.“
Vom încheia apoi această consacrare cu formula:
„AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU,
AMIN! AMIN! AMIN!“

Spre a rosti această invocație sacră, se impune să o avem întotdeauna la îndemână, ea fiind scrisă pe o coală de hârtie, și o vom rosti exact așa cum este oferită aici.
În finalul acestei invocații sacre, solemne, sincere, altruiste și pline de credință vom simți pe cât posibil (fiind în picioare și orientați cu fața și cu trupul către Sud) o revărsare a unui tainic flux a Grației divine ce se va manifesta întotdeauna în ființa noastră de sus în jos și ne va inunda trupul din creștet până în tălpi (inclusiv) precum și întreaga ființă. Vom trăi, totodată, cu acea ocazie în universul nostru lăuntric o emoție pregnantă, înălțătoare.

Respectivele lumânări, pe care noi le-am aprins, vor fi apoi lăsate să ardă în totalitate.
Este necesar să aveți în vedere că puteți să aprindeți în felul acesta 12 lumânări fie o singură dată pe zi, fie o dată la câteva zile, fie o dată la 3 zile, fie o dată la 7 zile, după cum vă este cu putință și după resursele financiare de care dispuneți. Nu este cazul să dați dovadă de zgârcenie. Este de la sine înțeles că această metodă simplă poate fi realizată cu succes mai ales de către cei care (deocamdată) consideră că le lipsește timpul necesar pentru a realiza măcar o dată sau de două ori pe zi această metodă simplă și eficientă.

A doua modalitate, simplă și eficientă, pe care o putem realiza fiecare dintre noi săptămânal.

Cea de a doua metodă implică să realizăm, începând de marți de la orele 6:00 dimineața și până miercuri la orele 6:00 dimineața, un post total, pe parcursul căruia vom bea (după pofta inimii) numai apă, pe întreaga durată a acestui post. Vom proceda astfel încât să beneficiem de aportul necesar de apă pentru organism atunci când postim. Atât în cazul în care încă ne mai tratăm de anumite boli sau afecțiuni cu ajutorul plantelor de leac (este cu putință ca pe parcursul acestui post special să ne luăm în continuare plantele așa cum obișnuiam, ținându-le în prealabil sub limbă și îngurgitându-le apoi cu apă), cât și în cazul realizării zilnice a tehnicii yoghine AMAROLI, este cu putință să realizăm toate acestea fără ca în felul aceasta să considerăm cumva că a fost încălcat modul corect și eficient de realizare a acestui post săptămânal.  Este important să reținem că atunci când ne hotărâm să ținem marțea postul ce va fi consacrat pentru stoparea sau fracționarea acestui cutremur, să realizăm în prealabil consacrarea integrală a roadelor acestui post doar pentru acest țel pe care ni l-am fixat. Pentru aceasta, vom rosti într-un mod solemn, umil și totodată ferm la începutul postului respectiv următoarea formulă sacră de consacrare și integrare dumnezeiască:

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.(spre exemplu, în cazul dimineața vom rosti această formulă sacră la ora 5:50):
„DĂRUIESC, AICI ȘI ACUM, ÎN MOD TOTAL ȘI NECONDIȚIONAT, TOATE ROADELE TAINICE ALE ACESTUI POST LUI DUMNEZEU TATĂL.
ÎL IMPLOR, TOTODATĂ, PE BUNUL DUMNEZEU SĂ LE TRANSFERE ÎNTR-UN MOD TOTAL ȘI SĂ LE ALCHIMIZEZE, PENTRU CA TOATE ENERGIILE BINEFĂCĂTOARE CE VOR FI GENERATE ÎN FELUL ACESTA SĂ AJUNGĂ ÎN LUMEA DE DINCOLO. FIE CA PRIN VOIA LUI DUMNEZEU TOATE ACESTE ENERGII BINEFĂCĂTOARE SĂ DEVINĂ ȘI SĂ RĂMÂNĂ, ÎN TOTALITATEA LOR, O ENIGMATICĂ ȘI SUBLIMĂ PUTERE BINEFĂCĂTOARE CE VA CONTRIBUI APOI, ÎMPREUNĂ CU GRAȚIA LUI DUMNEZEU, FIE SPRE A STOPA, FIE SPRE A FRACȚIONA CUTREMURUL DEVASTATOR CE URMEAZĂ SĂ SE PRODUCĂ  PE TERITORIUL ROMÂNIEI.“
Vom încheia apoi această consacrare cu formula:
„AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU,
AMIN! AMIN! AMIN!“

Este important să rețineți că acest program de stopare sau de fracționare a acestui extrem de probabil cutremur devastator va începe pentru fiecare dintre voi cu data la care luați la cunoștință de existența acestui program special și totodată vă anunțăm că el va continua fără nicio întrerupere până în data de 30 aprilie 2011 (inclusiv).
Vă rugăm să aveți în vedere că pentru România au fost fixate orele exacte pentru a realiza metoda simplă și eficientă de stopare sau fracționare a acestui cutremur:

PROGRAM DE LUNI PÂNĂ SÂMBĂTĂ (INCLUSIV):   PROGRAM SPECIAL DUMINICĂ:
                      07:00 – 07:15                                                        07:00 – 07:30
                      13:00 – 13:15                                                        13:00 – 13:30
                      17:00 – 17:15                                                        17:00 – 17:30
                      19:00 – 19:15                                                        19:00 – 19:30
                      22:30 – 22:45                                                        22:30 – 23:00

Un aspect important pentru românii care se află în străinătate și care vor urmări să realizeze și ei această tehnică simplă și eficientă.

În cazul românilor ce se află în alte țări, vă rugăm să aveți în vedere că trebuie să vă adaptați orele de realizare ale acestei metode simple și eficiente, astfel încât să acționați de fiecare dată la unison cu toți aceia care realizează în România această metodă simplă și eficientă la orele României.

UN SFAT FOARTE IMPORTANT LA CARE MERITĂ SĂ REFLECTAȚI, MAI ALES ACEIA DINTRE VOI CARE DEJA VĂ AFLAȚI ÎN ACEASTĂ IPOSTAZĂ

Vă rugăm să aveți în vedere că această acțiune divin integrată, simplă și eficientă se adresează tuturor ființelor umane mature și responsabile ce trăiesc în România. Ea ni se oferă, totodată, ca o alternativă profund benefică și chiar salvatoare pentru ființele umane care sunt deja niște împătimite ale influenței infernale și insidioase a internetului. În cazul unor astfel de ființe umane, realizarea zi de zi (de cel puțin două ori pe zi) a acestei metode simple și eficiente le va oferi o posibilitate nouă, profund benefică și, de ce nu, chiar surprinzător de creatoare de a face ceva foarte bun care totodată le va ajuta din plin pe ele însele, în afara contribuției lor la  un important bine colectiv. Mai ales în cazul unor astfel de ființe umane care deja au ajuns să fie niște împătimite ale internetului, astfel că aproape nu mai pot să trăiască fără a-și lua „doza zilnică de internet“ (ce implică să-și piardă ore și ore în șir în fața monitorului, rămânând într-o bizară și nebănuită stare de rezonanță ocultăź cu influența insidioasă infernală a internetului), mai ales astfel de ființe umane se vor simți regenerate și vor putea fi, în mod gradat, salvate din această stare de dependență aproape obsesivă și înlănțuitoare.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Ele ar trebui să-și dea cât mai repede seama că modalitatea „clasic㓠de acces pe internet ce implică tastarea cheii de acces www are încă de la apariția internetului o corespondență tainică în cadrul alfabetului ebraic unde litera ebraică VAV are drept corespondent numeric cifra 6. În felul acesta, prin intermediul acronimului www care precede, ca o sui generis cheie de acces, numele tuturor domeniilor de web (și care, în plus, este prescurtarea de la world wide web, cu o abilă trimitere la urzeala „păianjenului“ francmasonic ce cuprinde și subjugă întreaga lume) se alcătuiește într-un mod ascuns și cel mai adesea nebănuit, sinistrul număr satanic al Fiarei,  666, despre care se vorbește în Biblie în Apocalipsă.

Realizarea de cel puțin 2 ori pe zi a acestei metode simple și eficiente se va dovedi a fi salvatoare pentru sărmanele ființe umane care sunt obsedate de „doza zilnică de internet“. Astfel de ființe umane vor descoperi, în felul acesta, o alternativă divină, profund benefică, creatoare ce le va face să se desprindă (destul de repede) din această bizară stare de dependență ce este evidentă pentru cei inițiați, dar trece totuși neobservată mai cu seama pentru cei care au căzut sub influența ei.
Având în vedere influențele infernale pe care internetul le vehiculează (deloc întâmplător) prin sinistrul număr satanic al Fiarei 666 = www, cu ajutorul acestei metode simple și eficiente, în prima fază aceste influențe satanice vor începe să dispară și, în felul acesta, va deveni posibilă o conștientizare din ce în ce mai clară a acestor dependențe bizare, bolnăvicioase și nefaste. Pentru aceasta este, însă, necesar ca astfel de ființe umane să îndrăznească să realizeze această metodă, pe care v-o oferim acum, de cel puțin 2 ori pe zi (la orele stabilite), însumând apoi 7 astfel de zile, chiar dacă ele nu sunt consecutive. Atunci când astfel de ființe umane vor încheia cu succes 7 astfel de zile, ele vor putea (dacă doresc) să realizeze un anumit bilanț lăuntric. Cu acea ocazie, ele vor putea observa ce transformări profund creatoare și benefice vor putea apare în ființa lor prin realizarea atentă și lucidă a acestei metode simple și eficiente. După aceea, pe baza experiențelor foarte bune sau măcar bune pe care ele le vor putea constata, le va fi cu ușurință posibil să continue, diminuând apoi din ce în ce mai mult, până la vindecare, dependența obsesivă și bolnăvicioasă de influențele infernale insidioase ale internetului.

Vă anunțăm, totodată, cu această ocazie că avem în pregătire (și vom finaliza în curând) o astfel de broșură care se va intitula: „Infernul internetului“. În cuprinsul acestei broșuri vom dezvălui o mulțime de informații esențiale și, totodată, profund edificatoare referitoare la partea cea din spate, cea nefastă și cel mai adesea nebănuită a proceselor de rezonanță ocultăź cu infernul pe care le declanșează internetul (cel mai adesea fără să ne dăm seama de aceasta). Aproape în permanență, internetul exercită felurite influențe oculte, profund nocive, ce sunt cumulative și insidioase. Energiile subtile nocive pe care internetul le vehiculează  afectează într-un mod insidios anumite învelișuri invizibile ale ființelor umane ce se branșează la această rețea (care, în realitate, se aseamănă cu o vicleană și acaparatoare pânză de păianjen). De altfel, nu este deloc întâmplător că în textul profetic al Apocalipsei, atât computerele, cât și internetul, figurează toate sub denumirea generic㠄fiara“. Dincolo de toate acestea, puțini știu că sinistrul număr al Fiarei este numărul satanic 666, ce este inclus (deloc întâmplător) în secvența www care precede, ca o sui generis cheie de acces și de funcționare a acestei rețele infernale, numele tuturor domeniilor de web. Puțini sunt aceia care știu că prin intermediul celor 3 litere www, se invocă,  de fapt, de fiecare dată, sinistrul număr al Satanei 666, deoarece litera w este transcrierea occidentală a literei VAV din alfabetul ebraic, care are drept corespondent numeric cifra 6. În felul acesta, prin alăturarea celor trei litre w, adică www,  apare în felul acesta (chiar și atunci când nu bănuim aceasta) numărul satanic 666 despre care se vorbește în Apocalipsă.

UNELE CONSIDERAȚII GENERALE, LA CARE TREBUIE SĂ REFLECTAȚI ÎNTR-UN MOD ATENT ȘI PERSEVERENT ATUNCI CÂND REALIZAȚI ACEASTĂ METODĂ SIMPLĂ ȘI EFICIENTĂ

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Atunci când realizați această metodă simplă și eficientă, este foarte important să începeți să simțiți din ce în ce mai pregnant o stare tainică și profundă de comuniune cu Dumnezeu Tatăl, cu influența profund benefică, sublimă a îngerilor. Veți simți, în felul acesta, cum prin mâna stângă intră în trupul și ființa voastră un flux subtil de energie alb strălucitoare care vă inundă tot trupul. Această energie diafană se acumulează în zona trunchiului și apoi țâșnește prin mâna voastră dreaptă. Această subtilă energie dumnezeiască alb strălucitoare se revarsă apoi întocmai ca o ploaie de picături diamantine, dumnezeiești, asupra teritoriului României. Manifestarea acestor energii subtile va fi cumulativă și ea va trebui să oprească declanșarea acestui cutremur devastator, sau, eventual îl va fracționa într-un anumit număr de cutremure ceva mai mici și inofensive. Dumnezeu Tatăl va hotărî care va fi modul în care acest cutremur devastator va putea fi evitat, dacă un anumit număr, suficient, de ființe umane vor acționa zilnic, implorând la unison ajutorul lui Dumnezeu pentru a beneficia de grația Sa. Vă rugăm să  aveți în vedere, mai ales aceia dintre voi care veți începe să realizați pentru prima dată această metodă simplă și eficientă, că întotdeauna, fără excepție, un gram de practică a acestei metode simple și eficiente valorează cât tone de teorie.

Știm cu anticipație că mai ales așa-zisele guri rele, cei sceptici, cei perverși, cei batjocoritori, cât și aceia care deja au alunecat în starea demoniacă, toți aceștia se vor grăbi să spună, după ce vor citi cu mult dispreț și răutate acest apel, că ei sunt siguri cu anticipație (cu toate că acești sărmani rătăciți nu se bazează pe nimic real în afara credinței lor impertinente și răutăcioase) că acest cutremur nu va avea loc. În cazul în care atât prin intermediul ajutorului ce ne va veni de la Dumnezeu, cât și prin eforturile cumulative ce vor fi realizate de noi la unison, acest cutremur va fi stopat sau fracționat, mai ales aceștia vor fi primii care vor batjocori și vor împroșca adeseori cu noroi această acțiune, spunând cu mult sarcasm c㠄iată, nu a fost niciun cutremur, și prin urmare tot ceea ce a fost anunțat acum este doar o aiureală fantasmagorică“. Vă mărturisim de la bun început că n-o să ne surprindă o astfel de atitudine abjectă și prostească din partea unor astfel de cârcotași, pe care niciodată, nimic și nimeni, (nici măcar Dumnezeu) nu-i mai poate mulțumi vreodată. Astfel de sărmani anarhici sunt în mod inconștient mulțumiți (dar într-un mod masochist) numai atunci când își exacerbează aproape neîncetat stările lor de nemulțumire aberantă și totodată chinuitoare în care se complac. Acești bieți anarhici trebuie să fie lăsați în plata Domnului, căci până la urmă ei își vor primi zbuciumul, chinul și suferința pe care o merită și pe care și le atrag prin intermediul gândirii  lor răutăcioase, sceptice și veșnic cârcotașe. Pe acești sărmani ce se chinuiesc singuri în fel și chip, chiar fără să își dea seama, menținându-se mai mereu într-o nebănuită stare de rezonanță ocultăź cu lumile infernale, nimic și nimeni nu îi mulțumește, cu excepția stărilor lor aproape neîncetate și obsesive de zbucium și nemulțumire în care se complac. În astfel de ființe umane prăbușite, ura, viclenia și răutatea țâșnesc aproape fără încetare, făcându-le să se mențină într-o stare de rezonanță ocultăź și perversă cu energiile cumplite ale infernurilor. Datorită faptului că și-au trezit infernul din ei, astfel de sărmane ființe umane își deschid apoi ființa către abisurile cumplite ce se află în tărâmurile infernale ce îi acaparează și îi mențin într-o bizară stare de dependență.

În schimb, toți aceia dintre voi care veți realiza zi de zi această metodă simplă și eficientă veți beneficia, totodată, din ce în ce mai mult de pe urma energiilor subtile dumnezeiești, tainice, ce vor fi captate și canalizate prin voi, declanșând în universul vostru lăuntric transformări adeseori surprinzătoare, profunde și benefice. În felul acesta, vă veți putea convinge fiecare pe zi ce trece că atunci când mult bine faci cu ajutorul lui Dumnezeu, totodată mult bine găsești, atât în ființa ta, cât și în realitățile enigmatice ce te înconjoară.
Prin realizarea atentă și sistematică a acestei metode simple și eficiente, veți beneficia de o tainică stare de comuniune și fraternitate cu toți aceia care acționează în simultaneitate cu voi la aceleași ore. În felul acesta, veți resimți din ce în ce mai pregnant, în timp, cum apare în ființa voastră o inefabilă stare de solidaritate și veți simți că sunteți integrați întocmai ca o celulă în trupul cel uriaș al binelui.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Dăruind într-un mod altruist și detașat energia cea tainică alb strălucitoare ce vine de la Dumnezeu, în timp ce o parte din ea se acumulează și în trupul și în ființa voastră, veți simți, totodată, cum în voi apar felurite transformări surprinzătoare și veți simți din ce în ce mai clar efectele profund benefice ale ajutorului pe care Dumnezeu ni-l oferă.  Dăruind prin ființa voastră tot ceea ce este dumnezeiesc și care ne vine de la Dumnezeu, vă veți transforma din ce în ce mai mult, într-un mod profund. Tocmai de aceea, este esențial să vă dați seama că, în măsura în care veți accepta „să puneți umărul“ pentru a contribui la stoparea sau fracționarea acestui cutremur, totodată veți „pune umărul“ într-o măsură considerabilă la propria voastră transformare și impulsionare lăuntrică.
Pentru a înțelege din ce în ce mai bine aceste aspecte (prin intermediul gramului de practică), vă sugerăm să audiați și (de ce nu?!), să reaudiați cu multă atenție conferința noastră intitulată Legea Dăruirii Oculte. Vă sfătuim ca după ce veți lua la cunoștință despre existența acestei metode să vă mobilizați într-un mod entuziast și perseverent cât mai mulți și chiar dacă nu vă veți hotărî să realizați această metodă simplă și eficientă zi de zi, va fi totuși mult mai bine pentru voi (după aceea) dacă o veți face chiar și din când în când. Chiar și în astfel de situații nu trebuie să pierdeți nicio clipă din vedere că efortul fiecăruia dintre voi se va cumula de fiecare dată și va contribui apoi la apariția succesului pe care îl dorim: stoparea sau fracționarea acestui cutremur. Este, de asemenea, foarte important să acționați exact în intervalele ce au fost stabilite, pentru ca în felul acesta să apară un efect ocult de sporire prin multiplicare, căci tocmai datorită acestei angrenări la unison, cresc chiar extraordinar de mult șansele ca rugăciunea noastră să fie ascultată și în felul acesta, cutremurul respectiv să fie stopat sau fracționat.

UN ASPECT EXTREM DE IMPORTANT, LA CARE ESTE NECESAR SĂ CHIBZUIȚI CU MATURITATE FIECARE DINTRE VOI

Nu este cazul să așteptăm ca acest cutremur devastator să se producă și, de asemenea, nu este cazul să ne spunem într-un mod meschin, larvar și egoist „Lasă, că nu este necesar să mă mobilizez eu și să realizez măcar de două ori pe zi această metodă, pentru că sunt sigur că o vor face ceilalți yoghini. Sunt sigur că în felul acesta se va rezolva cu bine totul, pentru că ei or să fie cât se poate de perseverenți și vor face ei tot ceea ce ar trebui să fac eu.“
Vă rugăm, deci, să aveți în vedere că, în cazul în care cei mai mulți dintre voi nu vă veți mobiliza, gândindu-vă că or să se mobilizeze ceilalți, nu trebuie să vă surprindă că într-o astfel de situație, acest cutremur devastator se va dezlănțui totuși și puteți fi siguri că după aceea nu vă vor mai rămâne decât regretele că ați știut ce trebuia să faceți, dar cu toate acestea nu ați făcut nimic. În cazul acelora care sunt foarte leneși și care vor spera într-un mod prostesc că or să acționeze ceilalți yoghini, toți aceștia ar trebui să își dea, totodată, seama că dacă se vor complace în această stare de indolență, nu vor putea să beneficieze de pe urma energiei binelui pe care o vor realiza și pe care o vor putea simți acumulându-se în universul lor lăuntric de fiecare dată când vor acționa cu toții la unison, exact la orele ce au fost stabilite.

Îndrăznim să sperăm că fiecare dintre voi, cei care veți citi cu atenție acest mesaj, veți înțelege urgența acestui demers și nu veți pierde nicio clipă din vedere că mulți dintre aspiranții cei vechi ce sunt integrați în cadrul acestei școli de YOGA au mai participat cu succes la astfel de acțiuni în trecut. Muți dintre ei au reușit prin intermediul acțiunilor lor divin integrate (ce și-au însumat roadele) să stopeze sau să fracționeze unele cutremure care urmau să se producă după anul 1977 în România.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Update info - Material preluat din Programul taberei spirituale de vacanatăź COSTINESTI 2010
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 24.9.2010, 09:32 View PostDownload Post

UN ALT ASPECT FOARTE IMPORTANT ȘI TOTODATĂ NEBĂNUIT LA CARE MULȚI DINTRE VOI TREBUIE SĂ REFLECTAȚI

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Este important să nu pierdem niciodată din vedere că atunci când mult bine facem, prin gândurile noastre, prin implorarea ajutorului dumnezeiesc ce ne vine de la Dumnezeu Tatăl, prin fapte bune, prin intenții dumnezeiești și în general prin tot ceea ce ne stă fiecăruia dintre noi în putință, în felul acesta beneficiem totodată (într-o anumită măsură) de binele pe care l-am făcut și pe care apoi îl merităm, la rândul nostru. Având în vedere acest aspect care este cunoscut de către cei inițiați sub numele de legea cauzei și a efectului, este totodată necesar să avem în vedere că fiecare efort benefic, fiecare gest bun, fiecare gând divin și fiecare intenție dumnezeiască pe care o manifestăm la un moment dat generează apoi efecte benefice corespondente, ce vor dura pentru fiecare dintre noi o anumită perioadă de timp. Toate aceste efecte vor fi întotdeauna direct proporționale cu energia corespondentă benefică ce a fost manifestată cu acea ocazie. Este necesar să aveți în vedere că ceea ce am putea numi cheia de boltă a acestei metode este operarea la unison, deoarece o astfel de angrenare înmulțește adeseori de milioane de ori energia benefică, tainică ce apare cu acea ocazie.

Acest fenomen tainic este revelat într-o anumită formă criptică prin intermediul unui dicton folcloric care spune: „ACOLO UNDE SUNT MULȚI CE SUNT UNIȚI ÎN CUGET ȘI ÎN SIMȚIRE, DE ÎNDATĂ CEI EI ACȚIONEAZĂ CU TOȚII ÎNTRU ACELAȘI GÂND (CE ESTE DIVIN INTEGRAT ȘI BINEFĂCĂTOR), VOIA LOR CEA BUNĂ SE VA ÎMPLINI APOI CU UȘURINȚĂ, CĂCI MAI ALES ATUNCI, PUTEREA LOR SE ÎNMULȚEȘTE CHIAR FOARTE  MULT, ȘI ÎN FELUL ACESTA CREȘTE“.

UN SFAT INTELIGENT ȘI PLIN DE BUN-SIMȚ LA CARE FIECARE DINTRE VOI TREBUIE SĂ REFLECTAȚI

Această metodă simplă, eficientă și divin integrată, ne poate fi de un real folos, atât pentru propriul nostru bine, cât și pentru binele colectiv al acestui popor (ce ar putea fi serios afectat de declanșarea unui astfel de cutremur devastator). Realizarea atentă, perseverentă și sistematică a acestei metode simple și eficiente nu implică pentru niciunul dintre voi vreun risc, și în plus, ea ne permite să descoperim prin intermediul unei experiențe directe și nemijlocite că binele pe care îl realizăm cu ajutorul lui Dumnezeu se reflectă, totodată, în universul nostru lăuntric și face să apară în ființa noastră mult bine, armonie, echilibru și sănătate, conferindu-ne, totodată, un sens creator existenței și rostului nostru în această lume. Fiecare dintre noi, cei care vom pune în aplicare această metodă simplă și eficientă, vom simți, totodată, că ne apropiem din ce în ce mai mult de realitatea cea tainică a lui Dumnezeu Tatăl. În felul acesta, vom descoperi că Îi simțim omniprezența și omnipotența, iar prin aceasta binele care se va revărsa în ființa noastră ne va ajuta să beneficiem, într-o anumită proporție, noi înșine de pe urma acestei energii dumnezeiești, ce ne va transforma profund și durabil și va conferi un nou sens existenței noastre. Dacă veți aprofunda cu suficientă atenție și luciditate această metodă simplă și eficientă, veți descoperi că ea este concepută ca o tainică rugăciune neîncetată ce urmărește, totodată, să ne permită să experimentăm o amplă și inefabilă stare de comuniune cu energia grației, ce este atrasă în universul nostru de la Dumnezeu. Realizarea perseverentă a acestei metode ne va ajuta, totodată, să descoperim o formă foarte eficientă de rugăciune ce este adresată lui Dumnezeu și, în felul acesta, vom putea să descoperim prin intermediul unei experiențe directe ce înseamnă să fim canale dumnezeiești, în și prin care Dumnezeu își revarsă grația și energia Sa transformatoare în cadrul Creației Sale divine. Valoarea acestei metode simple și eficiente va fi descoperită mai ales prin intermediul gramului de practică.

O IMPORTANTĂ REVELAȚIE, LA CARE ESTE NECESAR SĂ MEDITAȚI FIECARE DINTRE VOI

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Vă rugăm să aveți în vedere că această importantă acțiune pe care urmează să o realizăm de acum înainte cu toții ne-a fost inspirată de Dumnezeu Tatăl și, mai mult decât atât, ea va fi susținută în permanență de Dumnezeu Tatăl. În plus, îngerii Săi de lumină ne vor ajuta de fiecare dată să o realizăm și chiar ne vor susține să o ducem la bun sfârșit. În cazul în care un număr cât mai mare de ființe umane, printre acestea putând să se afle chiar și acelea care, deocamdată, nu practică YOGA (și care nu sunt, deocamdată, integrate ca aspiranți în cadrul acestei școli spirituale), vor fi dispuse să pună în practică această metodă simplă și eficientă,  ele vor descoperi destul de repede că această metodă funcționează (fără greș), fapt care se va petrece deoarece Dumnezeu este acela care ne-a inspirat-o și care o va susține.

Vă rugăm, tocmai de aceea, să aveți în vedere că nici măcar o clipă nu considerăm că suntem autorii acestei metode simple și eficiente. Ne ipostaziem doar într-un umil mesager, care vă transmite ceea ce a fost inspirat de Dumnezeu să transmită semenilor săi că este cel mai bine pentru noi toți. În felul acesta, binele dumnezeiesc poate să triumfe, iar răul împreună cu suferințele să nu mai apară, atât timp cât avem la dispoziție această metodă simplă și eficientă. Punând-o în practică, vom putea să anihilăm răul și suferințele ce este cu putință să apară și să se manifeste, dacă vom rămâne cu mâinile în sân și vom spune într-un mod prostesc „Aceasta ne-a fost soarta!! Așa a vrut Dumnezeu! Nu mai avem ce face!“.

CITATE SEMNIFICATIVE DIN BIBLIE CARE NE AJUTĂ SĂ ÎNȚELEGEM CĂ ATUNCI CÂND S-AU AFLAT ÎN UNELE SITUAȚII SIMILARE, FIINȚELE UMANE DIN VECHIME AU APELAT LA AJUTORUL LUI DUMNEZEU CU CREDINȚĂ ȘI CU UMILINȚĂ PENTRU A FI SALVATE PRIN MIRACOL DIVIN.

„... CĂCI NU TREBUIE SĂ UITĂM CUMVA FAPTUL CĂ MULTĂ PUTERE ARE RUGĂCIUNEA CEA STĂRUITOARE CE ESTE IZVORÂTĂ DIN CREDINȚA CELUI UMIL ȘI DREPT.“ (Iacov 5, 16 )
„SCOALĂ-TE ACUM ȘI DU-TE ÎN CETATEA CEA MARE DIN NINIVE ȘI PROPĂVĂDUIEȘTE ACOLO CĂ TOATE FĂRĂDELEGILE ȘI PĂCATELE LOR AU AJUNS PÂNĂ ÎN FAȚA MEA!
ȘI S-A SCULAT ATUNCI IONA ȘI A MERS ÎN CETATEA NINIVE, DUPĂ CUM I-A PORUNCIT CUVÂNTUL DOMNULUI. ȘI NINIVE ERA O CETATE ATÂT DE MARE, IAR ACUM TOATĂ SE AFLA ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU, CĂCI ÎȚI TREBUIA TREI ZILE CA SĂ O STRĂBAȚI DE LA UN CAPĂT LA CELĂLALT. ȘI A PĂTRUNS IONA ÎN CETATE ȘI A ÎNCEPUT SĂ LE SPUNĂ ÎN DREAPTA ȘI ÎN STÂNGA, CU GLAS TARE: «PATRUZECI DE ZILE VOR MAI FI ȘI APOI CETATEA NINIVE VA FI DISTRUSĂ DIN TEMELIE!». ATUNCI NINIVENII AU ASCULTAT CU LUARE AMINTE, AU CREZUT ÎN DUMNEZEU, S-AU TEMUT DE EL, AU ȚINUT POST, UNII DINTRE EI S-AU ÎMBRĂCAT ÎN PÂNZĂ DE SAC, DE LA CEI MAI MARI PÂNĂ LA CEI MAI MICI. ȘI DUPĂ ACEEA A AJUNS VESTEA PÂNĂ LA REGELE CETĂȚII NINIVEI. ACESTA S-A SCULAT DE PE TRONUL SĂU, ȘI-A LEPĂDAT VEȘMINTELE SALE CELE SCUMPE ȘI APOI S-A ÎMBRĂCAT CU VEȘMINTE DIN PÂNZĂ DE SAC ȘI S-A CULCAT ÎN CENUȘĂ. ATUNCI DUMNEZEU A VĂZUT TOATE FAPTELE LOR PLINE DE POCĂINȚĂ, A VĂZUT CĂ S-AU ÎNTORS DE PE CĂILE LOR CELE RELE ȘI I-A PĂRUT RĂU DE PREZICERILE PE CARE LE FĂCUSE, CĂ CETATEA NINIVE VA FI DISTRUSĂ ȘI DUPĂ ACEEA NU LE-A MAI ÎNDEPLINIT.“ (Proorocul Iona)

Comentarii:  Acest pasaj semnificativ, ce este extras din Biblie, ne arată că deși unii creștini inerți și letargici consideră (într-un mod prostesc) că, indiferent ce urmează să se petreacă, noi, oamenii, nu trebuie să facem nimic pentru că vezi Doamne, TOTUL VINE DE LA DUMNEZEU, IAR NOI NU TREBUIE SĂ NE OPUNEM ÎN NICIUN FEL LA TOT CEEA CE DUMNEZEU O SĂ NE DEA, oferă un model demn de urmat, pentru că ne arată că locuitorii orașului Ninive au acționat într-un mod plin de înțelepciune, iar acțiunile lor ce au fost plăcute în fața lui Dumnezeu, L-au determinat pe Acesta să nu mai distrugă cetatea Ninive printr-un cutremur devastator, ce urma să se producă peste 40 de zile. Iată că exact în această direcție, Biblia ne oferă un EXEMPLU GRĂITOR. Acest exemplu se referă la locuitorii cetății Ninive, care prin atitudinea lor plină de înțelepciune L-au determinat, în felul acesta, pe Dumnezeu să îi ierte pentru toate relele pe care le făceau. De îndată ce Dumnezeu a văzut că ei se îndreaptă, că se orientează spre calea cea bună și renunță la obiceiurile lor rele, perverse, El nu a mai distrus printr-un cutremur devastator faimoasa cetate Ninive.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Luând așa cum se cuvine în considerație acest exemplu semnificativ, care este extras din Biblie, ne putem da seama, la rândul nostru că, dacă vom realiza zi de zi această metodă simplă și eficientă, nu avem nimic de pierdut, ci dimpotrivă, vom avem doar mult bine de primit de la Dumnezeu. Totodată, acționând în felul acesta, nu ne pierdem viața, nu vom avea casele distruse și cei dragi nu vor muri într-un astfel de cutremur devastator. Exemplul cu cetatea Ninive și cu locuitorii acesteia arată că întotdeauna (atunci când nu este prea târziu), răul care deocamdată nu a apărut, dar al cărui spectru deja se profilează la orizont în viitorul apropiat, poate (și chiar trebuie) să fie evitat prin intermediul realizării unor acțiuni bune, ce sunt plăcute în fața lui Dumnezeu și care până la urmă vor fi de natură să ne ajute să expiem relele și fărădelegile comise de noi și pentru care Dumnezeu urmează să ne pedepsească.

ALTE CITATE SEMNIFICATIVE CE SUNT EXTRASE DIN BIBLIE

„De veți striga cu credință și cu umilință către Mine și de veți veni și vă veți ruga la Mine, să știți că atunci Eu vă voi auzi imediat; și de Mă veți căuta așa cum se cuvine, să știți că Mă veți găsi, mai ales dacă Mă veți căuta cu toată inima voastră, ce va fi sinceră și deschisă.“ (Ieremia 29, 12-13)
„Cereți și vi se va da tot ceea ce este bun și dumnezeiesc, căutați și veți afla tot ceea ce este bun și dumnezeiesc, băteți și vi se va deschide. Căci oricine cere ceea ce este bun i se va da, iar cel care caută ceea ce este bun găsește și celui care bate, ușa cea dumnezeiască i se va deschide.“ (Matei 7, 7-8)
„Și atunci a zis Domnul: «Stricăciunea Sodomei și a Gomorei este mare. Și păcatul lor este cumplit de greu».
Și apropiindu-se atunci Avraam, a zis: «Te implor să-mi spui, vei pierde Tu, oare, pe cel drept întocmai ca și pe cel păcătos, încât să ajungă să i se petreacă și celui drept tot ceea ce este necesar să i se petreacă celui nelegiuit?! Gândesc eu, poate, că în cetatea aceea se află cincizeci de oameni drepți; îi vei pierde tu, oare, și pe aceștia și nu vei cruța tot locul acela pentru cei cincizeci de oameni drepți ce se vor afla într-însa?!»
Zis-a atunci Domnul: «Află că de se vor găsi în cetatea Sodomei cincizeci de oameni drepți, voi cruța atunci pentru ei toată cetatea și tot locul acela.»
Și răspunzând după aceea, Avraam a zis: «Iată, cutez să vorbesc din nou stăpânului meu, eu, care sunt pulbere și cenușă! Poate că lipsesc cinci din cei cincizeci de oameni drepți, poate să fie numai patruzeci și cinci. Pentru lipsa a cinci vei pierde tu, oare, toată cetatea?!»
Zis-a atunci Domnul: «Nu o voi pierde de voi găsi acolo patruzeci și cinci de oameni ce sunt drepți. »
Și a adăugat, atunci, Avraam: «Dar de se vor găsi acolo numai patruzeci de oameni ce sunt drepți?!»
Și atunci Domnul a zis: «Nu o voi pierde, dacă acolo vor fi patruzeci de oameni drepți!»
Și a zis iarăși, după aceea, Avraam: «Să nu se mânie stăpânul meu de voi mai grăi acum; dar întreb de se vor găsi acolo numai treizeci de oameni drepți, vei pierde Tu pe toți aceștia? »
Zis-a atunci Domnul: «Nu o voi pierde de voi găsi acolo treizeci de oameni drepți. »
Și a zis atunci Avraam: «Iată, mai cutez acum să vorbesc din nou Stăpânului meu. Poate că se vor găsi acolo numai douăzeci de oameni drepți.»
Răspuns-a atunci Domnul: «Nu o voi pierde dacă acolo se vor afla douăzeci de oameni drepți.»
Și a mai zis atunci Avraam: «Să nu se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi încă o dată, dar întreb, de se vor găsi acolo numai zece oameni drepți, îi vei pierde Tu pe toți?»
Iar Domnul i-a zis: «Pentru cei zece oameni ce vor fi drepți, nu o voi pierde.»
Și terminând Domnul de a mai grăi cu Avraam, s-a înălțat și s-a dus, iar Avraam s-a întors la locul său.“ (Facerea, 18)

DOUĂ EXEMPLE CONTEMPORANE EDIFICATOARE

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.O metodă oarecum asemănătoare ce s-a bazat pe utilizarea cu succes a energiei tainice a intenției a fost folosită de către guvernul SUA, atunci când locuitorii acestei țări au fost impulsionați prin mijloacele mass-media să se angreneze și să acționeze la unison într-un mod paranormal, concentrându-se și gândindu-se zilnic la aceeași oră, timp de șapte minute, la unison, ca modulul rachetei Apollo 13 să nu se prăbușească într-o zonă locuită. Așa cum era de așteptat, acțiunea respectivă a fost în final încununată de succes și modulul rachetei Apollo 13 a căzut ulterior undeva în apă.

Un alt exemplu uluitor ce ilustrează de data aceasta angrenarea de unul singur a unei metode paranormale este reușita lui Uri Geller, care, la un moment dat, A OPRIT marele ceas londonez Big Ben. El a realizat aceasta pe data de 15 decembrie 1989, folosindu-se numai de puterea extraordinară a gândului, iar pentru aceasta a avut la dispoziție doar o fotografie a ceasului Big Ben, lipindu-și degetele de fotografia celebrului ceas londonez. Focalizându-și apoi către ceasul real fluxul extraordinar al energiei tainice ce s-a manifestat prin degetele sale, el a reușit apoi această uimitoare performanță. Fiind întrebat după aceea despre metoda pe care a utilizat-o, după ce anunțase în prealabil că va face la o anumită dată această experiență și a reușit în prezența acelor martori să oprească ceasul londonez Big Ben, Uri Geller a mărturisit ziariștilor: „Întâi m-am rugat la Dumnezeu. Apoi am folosit o ilustrată a Parlamentului Englez. Mi-am concentrat apoi foarte intens energia ce trecea prin mine, venind de undeva din afara mea, într-un flux uriaș și am pus degetele pe fotografie, exact în dreptul acelor ceasornicului și după aceea am poruncit, cu o încredere de nezdruncinat: «Big Ben, acum oprește-te!! Și atunci ceasul Big Ben chiar s-a oprit.»“

Să adăugăm că cei sceptici și materialiști au pus toate acestea pe seama unei banale coincidențe. Noi, însă, putem interpreta acest faimos experiment al lui Uri Geller în felul acesta: DACĂ UN SINGUR OM OPREȘTE UN CEAS PRECUM ESTE FAIMOSUL CEAS LONDONEZ BIG BEN DOAR CU ENERGIA FOCALIZATĂ PE CARE O CANALIZEAZĂ PRIN INTERMEDIUL MINȚII SALE, ATUNCI ESTE CU PUTINȚĂ CA O MASĂ SUFICIENT DE MARE DE FIINȚE UMANE – CE IMPLORĂ AJUTORUL LUI DUMNEZEU TATĂL ȘI PRIN CARE SE MANIFESTĂ TAINICE ENERGII DIVINE, ATUNCI CÂND SE FOCALIZEAZĂ CU TOȚII LA UNISON ȘI ACȚIONEAZĂ ÎN SIMULTANEITATE – SĂ REUȘEASCĂ, ÎNCETUL CU ÎNCETUL, PRIN ASTFEL DE ACȚIUNI ATENTE, SISTEMATICE ȘI PERSEVERENTE, PE BAZA EFECTULUI CUMULATIV, SĂ ÎNSUMEZE EFECTELE TUTUROR ACESTOR ACȚIUNI, FĂCÂND SĂ SE ACUMULEZE O ENERGIE TAINICĂ CE VA FI CAPABILĂ SĂ ANIHILEZE SAU CHIAR SĂ FRACȚIONEZE UN CUTREMUR DEVASTATOR CE AR URMA SĂ SE PRODUCĂ ÎN VIITORUL APROPIAT.

DE CE URMEAZĂ SĂ SE PRODUCĂ, ÎN ROMÂNIA – ÎN VIITORUL APROPIAT – UN NOU CUTREMUR DEVASTATOR, CE AR PUTEA AVEA O AMPLOARE ASEMĂNĂTOARE CU CEA DIN ANUL 1977?

Marii înțelepți și marii sfinți ai acestei planete au afirmat, din cele mai vechi timpuri, că întotdeauna, fără excepție, NIMIC IMPORTANT NU SE PRODUCE, VREODATĂ, ÎNTÂMPLĂTOR. Prin urmare, această calamitate seismică ce urmează să se producă în viitorul apropiat în România (DACĂ NU VOM ACȚIONA CU TOȚII LA UNISON ZI DE ZI, ÎN CONFORMITATE CU ACEASTĂ METODĂ SIMPLĂ ȘI EFICIENTĂ) nu este o banală coincidență, ci reprezintă, dincolo de aparențe, exact ceea ce merităm. Fie că vrem sau nu să credem aceasta, un astfel de cutremur devastator trebuie să ne dea sau, altfel spus, să ne răsplătească exact cu ceea ce merităm, atât pentru toate încălcările legilor divine de către români, cât și pentru toate greșelile și păcatele pe care mulți dintre ei le săvârșesc. Toate acestea declanșează apoi, în timp, acumularea feluritelor energii malefice nefaste. Chiar dacă cei batjocoritori și sceptici vor zâmbi sardonic citind toate acestea, noi ceilalți ar trebui să ne gândim, măcar o clipă, că această calamitate seismică ce urmează să se producă în România în viitorul apropiat nu este deloc o întâmplare, ci reprezintă, de fapt, exact ceea ce merităm. Este evident că dincolo de aparențe, toate aceste acumulări malefice conduc apoi, până la urmă, la declanșarea unor astfel de calamități și, în felul acesta, apare la momentul potrivit răsplata meritată. În felul acesta, vrând-nevrând, trebuie să culegem prin suferință, toate relele pe care în decursul timpului le-am înfăptuit și le-am semănat pe teritoriul țării în care cu toții trăim.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Prin realizarea sistematică și perseverentă a acestei metode simple și eficiente, devine însă cu putință ca declanșarea acestui cutremur devastator să fie stopată sau fracționată. În felul acesta, putem îndrăzni să sperăm ca acest cutremur devastator să fie ori anihilat, ori fracționat prin realizarea susținută a acestei metode simple și eficiente. La întrebarea pe care unii dintre noi ar putea să o ridice:
– De ce este, oare, necesar ca acest cutremur să se producă în România, dacă nu vom face nimic pentru a-l stopa sau pentru a-l fracționa?
Iată răspunsul pe care vi-l putem da:
– Dacă nu vom face tot ceea ce este dumnezeiește necesar spre a stopa sau spre a fracționa acest cutremur devastator ce urmează să se producă în viitorul apropiat, atunci nu ne rămâne decât să așteptăm în letargie și în inconștiență ca el să se producă într-un mod inevitabil, deoarece KARMA (de suferință existentă) arată că, de fapt, chiar aceasta merităm.

Atunci când privim cu multă atenție și cu suficientă luciditate în jurul nostru, observăm că în această țară multe ființe umane greșesc grav în fața lui Dumnezeu, încălcând legile divine și făcând felurite fapte rele ori foarte rele, care nu sunt deloc plăcute în fața lui Dumnezeu. Astfel de fapte sunt definite în Biblie ca fiind păcate foarte mari sau mari. Dat fiind faptul că acest popor (poporul român) este un popor ce a fost ales de Dumnezeu, chiar dacă deocamdată el nu-și dă seama de aceasta, sau se încăpățânează să nu accepte că este un popor ales, apare ca fiind cât se poate de firesc ca (atunci când privim acest popor din punctul lui Dumnezeu de vedere) să vină, din când în când, un moment necesar, în care acest popor trebuie să fie strașnic zgâlțâit. În felul acesta, vrând-nevrând, acest popor va fi scuturat într-un anume mod pentru a fi determinat să-și amintească din nou de Dumnezeu și să se îndrepte către El (Dumnezeu) prin intermediul suferințelor pe care le merită. Nu trebuie să pierdem niciodată din vedere că multe dintre Căile lui Dumnezeu sunt pline de taine, iar multe dintre ele încă mai sunt complet necunoscute. Nu trebuie să ne surprindă că Dumnezeu ne va supune la felurite încercări, atâta vreme cât acest popor ales nu și-a înțeles încă menirea dumnezeiască și cu totul extraordinară pe care o are (această menire este într-un mod cât se poate de clar anticipată și evidențiată în celebrele profeții ale indianului Sundar Singh). Acest popor ales continuă încă să se complacă (inadmisibil de mult) în egoism, în răutate, în șmecherie, în perversitate, în larvaritate, în inerție etc., etc. Considerați, oare, că este firesc ca acest popor să se complacă în prostie, în superficialitate, în larvaritate și să prefere, actualmente,  aproape până la obsesie, manelele? Am putea oferi zeci de alte exemple, dar dacă veți privi cu multă atenție în jurul vostru le veți putea descoperi singuri. Observați cu multă atenție și luciditate câtă ură și răutate gratuită a atras, și mai atrage încă, această Școală de YOGA, care este supusă aproape zi de zi la un neîncetat linșaj mediatic îndârjit, cretin, răutăcios, nemilos și constant.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Nu este deloc întâmplător că există și alte texte profetice care vorbesc despre această țară ca fiind o țară aleasă și este profund semnificativ faptul că astfel de texte profetice numesc România Grădina Maicii Domnului. Dat fiind faptul că această țară este în viziunea Maicii Domnului o grădină aleasă, tocmai de aceea este necesar ca buruienile, ciulinii, uscăturile, spinii și neghina să fie îndepărtate și chiar distruse periodic, așa cum observăm că se petrece în această țară unde, în ultima vreme, apar an de an  inundații tocmai pentru că ființele umane se încăpățânează și se complac în rău, scufundându-se din ce în ce mai adânc în mocirlă în loc să se întoarcă așa cum ar trebui (cât mai repede) către Dumnezeu.

Înțelegând lucrurile în mod intuitiv, dintr-un cu totul alt punct de vedere (punctul cel misterios de vedere al lui Dumnezeu) aceste aspecte tainice, o astfel de calamitate seismică ni se înfățișează într-o altă perspectivă. Declanșarea în viitorul apropiat a unui astfel de cutremur nu ne mai apare ca fiind o cumplită nedreptate sau ca un act de sadism gratuit pe care îl dezlănțuie netam-nesam asupra noastră Dumnezeu Tatăl.

Actualmente, fie că vrem, fie că nu vrem să admitem aceasta, ne aflăm în fața lui Dumnezeu într-o ipostază care, din nefericire, este foarte asemănătoare cu aceea a locuitorilor orașului NINIVE. Dată fiind această situație, merită să ne întrebăm: „OARE CE NE RĂMÂNE DE FĂCUT?“. Răspunsul firesc care ne apare în minte atunci când ne raportăm într-un mod înțelept la acest exemplu semnificativ este: AR TREBUI CA FIECARE DINTRE NOI SĂ FACEM, CÂT MAI REPEDE, EXACT CEEA CE AU FĂCUT ODINIOARĂ LOCUITORII ORAȘULUI NINIVE, ACUM CÂND ÎNCĂ NU ESTE PREA TÂRZIU, IAR CUTREMURUL CEL DEVASTATOR ÎNCĂ NU A APĂRUT.

În cazul în care ne vom încăpățâna să nu facem nimic, rămânând mai departe în răutatea și perversitatea noastră, nu trebuie să ne surprindă că în viitorul foarte apropiat Dumnezeu  urmează să lase să se abată asupra acestei țări un cutremur devastator, care vrând-nevrând, ne va face (imediat după aceea), să ne amintim că trăim (deloc întâmplător) în această țară și că avem atât fiecare în parte, cât și toți împreună ca popor o menire cu totul specială care ne revine, dat fiind faptul că suntem, și vom rămâne chiar și în viitor, un popor ce a fost ales de Dumnezeu.

Atunci când privim cu multă atenție și luciditate în jurul nostru, descoperim că nu vremurile sunt sub noi (așa cum ar fi firesc), ci, din nefericire, noi suntem sub vremuri, tocmai datorită prostiei, superficialității, încăpățânării, fluctuațiilor și a egoismului în care foarte mulți dintre români se complac. În ultima vreme, în această țară foarte multe ființe umane se lasă acaparate de un egoism feroce, sunt meschine,  sunt fățarnice, raționalitatea lor este speculativă și sterilă, multe dintre ele se lasă subjugate de impulsuri abisale, de răutate, nu au o judecată profundă și matură, sunt lipsite de intuiție spirituală și manifestă o uluitoare lipsă de bun-simț. Prostia încă este mare în această țară și surprinzător este, de asemeni, faptul că sub ochii noștri se fac eforturi îndârjite și chiar sistematice pentru ca tot acest popor să fie scufundat din ce în ce mai adânc în ignoranță, în vicii aberante, într-un materialism rudimentar și grețos. Spiritualitatea autentică și orientarea fermă și constantă către Dumnezeu nu au fost încă îmbrățișate, așa cum ar fi fost necesar, de un număr suficient de mare de români. Mijloacele mass-media nu urmăresc (câtuși de puțin) să trezească sau să orienteze ființele umane către Dumnezeu, către o viață pură, bazată pe idealuri sublime, divine, către atingerea unor sublime țeluri. În locul virtuților sunt exaltate, aproape până la obsesie, viciile. Revistele de scandal abundă și înlocuiesc, din nefericire, publicațiile care ar putea să canalizeze în alte direcții, mult mai bune, preocupările și curiozitățile românilor. Într-o astfel de ambianță nu ne surprinde că mulți oameni din această țară sunt egoiști, sunt vicleni, sunt răutăcioși, sunt răzbunători și sunt lipsiți de judecată.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.România legendară, România cea profundă care ar trebui să se trezească din „SOMNUL CEL DE MOARTE“ doarme, deocamdată, într-un stupefiant somn de plumb. Mai mult ca niciodată, îndemnul „Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte“ este foarte actual într-o țară ce este preocupată aproape obsesiv de manele, de bârfă, de câștigarea prin nu contează ce mijloace a banilor. În cazul multor români, datorită viziunii înguste în care trăiesc și se complac, sâmburele vieții lor este egoismul, iar hainele acestuia sunt minciuna, superficialitatea, prostia și fățărnicia. Destul de mulți români manifestă actualmente o orientare snoabă, sunt răutăcioși, le lipsește simțul valorii, sunt închistați, suspicioși față de ceilalți, perverși și lipsiți de aspirații nobile, sublime. Numeroși români sunt (deocamdată) prizonierii micuțului lor „EU“ efemer, limitat, egoist, avid „SĂ AIBĂ CÂT MAI MULT“ și nu „SĂ FIE CÂT MAI SUS PE CULMILE DUMNEZEIEȘTI ȘI SĂ SE EXPANSIONEZE EXTAZIAȚI ÎN NEMĂRGINIRE, SPRE A DEVENI, CÂT MAI MULT ȘI CÂT MAI PROFUND, TANGENȚI CU ETERNITATEA ȘI CU ABSOLUTUL“. Astfel de oameni tensionați, dezorientați, schimbători și superficiali caută să știe tot ceea ce nu este esențial și nu urmăresc să înțeleagă mai nimic din ceea ce este plin de înțelepciune, esențial și care s-ar putea să-i facă să atingă îndumnezeirea și suprema desăvârșire. Ființele umane de acest fel vor să poată cât mai mult, fără a alege în mod înțelept țelurile către care își canalizează aspirațiile și voința. Cei mai mulți dintre ei nu urmăresc să atingă scopuri spirituale, iar dacă au ocazia să vină în contact cu ființe umane ce aspiră la comuniunea cu Dumnezeu, le disprețuiesc sau au tendința să manifeste față de ele o ură și o răutate aberantă și complet nejustificată. Mulți dintre ei vizează plăceri cât mai multe și mai grosiere, vor să obțină privilegii și avantaje demoniace, vor să aibă cât mai multă putere despotică, ce le-ar permite să-i domine pe ceilalți, vor să subjuge celălalt sex și, în general, sunt CONTRA a tot ceea ce ar putea să rivalizeze cu dorințele iluzorii și îndârjite ale micuțului lor „EU“ dominator, egotic și încăpățânat. Dacă mulți dintre români nu reușesc, cel mai adesea, să aibă măcar o stare de fericire, o stare de iubire profundă și constantă, o stare de ordine lăuntrică și de pace profundă, cum am putea, atunci, să sperăm că vom avea o țară ce este complet lipsită de cutremure și de inundații?

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Înțelegând dintr-un cu totul alt punct de vedere toate aceste aspecte ce se află dincolo de aparențe, ne putem da seama cu ușurință că în această fază în care România se află, acest popor va avea întotdeauna exact ceea ce merită, nici mai mult, nici mai puțin. Fie că vrem, fie că nu vrem, vom suporta cu toții consecințele greșelilor, păcatelor, răutăților și a nemerniciilor noastre. Înțelegând într-un mod inteligent și plin de bun simț toate acestea, ne putem da seama că nu ne rămâne decât să acționăm așa cum trebuie acum, când nu este prea târziu, pentru a putea stopa suferințele și calamitățile pe care, de fapt, le merităm cu prisosință datorită greșelilor noastre. Deocamdată, prostia și răutatea sunt evidente în România și dacă privim cu atenție, ne putem da seama cu ușurință că anumite cercuri oculte de putere malefică fac chiar eforturi pentru ca această prostie să se accentueze și mai mult în vremurile care vor urma. Tocmai de aceea acum, mai mult ca niciodată, se impune să acționăm și să ne trezim din această stare de letargie, de larvaritate, de ignoranță, de răutate și de apatie în care ne complacem. Iar dacă nu vom face aceasta, va trebui, vrând-nevrând, să suportăm periodic, prin intermediul suferințelor pe care le merităm, consecințele greșelilor noastre.

Material preluat din Programul taberei spirituale de vacanațăź COSTINEȘTI 2010
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România -> MISA - Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, Invățătura spirituală prezentată în cadrul MISA
   -> Prezentari texte, Anunturi
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 5 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !