Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 30.10.2020, 03:53
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Anunțurile matrimoniale și zodiile


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Zodiac
Invatacel
Invatacel

Zodiac is offline

Joined: 15 Jan 2008
Member: #344
Posts: 73
Country Flag: Europe
Style: InvisionBlue (208)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Anunțurile matrimoniale și zodiile
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 4.8.2009, 12:32 View PostDownload Post

Anunțurile matrimoniale și zodiile


Berbec

Veșnic tânăr, caut o persoană care să nu obosească, nici măcar când o alerg prin casă. Nu am prejudecăți și am obiceiul de a fi direct, fără ocolișuri. Mă aprind repede, nu stau pe gânduri ca nehotărâții aia din Balanță si nu pierd vremea cu un preludiu interminabil ca Racii. Avantajul este că știu ce vreau și acționez ca atare. Dacă mă iei cu nu știu câte crize interioare ce te împiedică să fii fericit, uită-te la Pești că s-ar putea să fie mai receptivi. Eu îți aduc optimismul, încrederea în forțele proprii și multă distracție în dormitor. Am menționat dormitor, dar poate fi la fel de bine un lift, iarba din parc, un copac sau mașina. Sunt generos și săritor la nevoie, nu mă prefac că plouă atunci când ți s-a stricat mașina sau ai rămas fără medicamente. Te susțin în tot ce întreprinzi fiindcă nu-mi place să tai frunza la câini și să mă plâng de un destin eșuat lamentabil. Nu garantez însă fidelitatea mea, nu am ce face, sunt cea mai aprinsă creatură din univers. Am uneori reputația de scandalagiu, dar eu nu țin furia ca ranchiunoșii aia de Scorpioni, așa ca mai bine scurt și intens, decât epuizant și pe termen lung. Îmi place să fiu cocoloșit ca un copil uneori, așa că nu fi rece… dar nici prea caldă, pentru că îmi place să cuceresc, să fiu provocat, să fac surprize, nu să mă culc pe o ureche și să mă bucur de cămin ca plictisitorii ăia de Tauri. Ador excursiile, munții, grădina zoologică, provocările și toate jocurile cu suspans. Dacă vrei intensitate, caută-mă!

Taur

Da, am citit anunțul de mai sus al Berbecului… obositoare ființă! Nu stă locului, deloc. Eu sunt un om serios și știu că o relație se formează în timp, cu pricepere și răbdare. Nu ard până la scrum ca Berbecul și nu scriu poezii de vrăjeală ca Gemenii. La mine durează până iau hotărâri, dar sunt pe termen lung sau definitive. Apreciez o masă gustoasă, o atmosferă romantică, mângâierile, nu sunt genul de „una scurtă pe coridor” ca bezmeticii de Săgetători. Trebuie să îți spun că am tabieturi, nu mă deranjează rutina și nu îmi plac prea mult schimbările de orice fel. Asta e de bine, cu mine nu te trezești în situații imprevizibile sau obositoare de genul ieșirilor în club la 2 noaptea sau exerciții de yoga la 5 dimineața. Cum mă găsești azi, sunt și mâine. Nu încerca idei abracadabrante de genul „libertate fără frontiere”, eu înțeleg prin cuplu o viață în comun, cu bune sau cu rele, cu ieșiri în parc, vizite, bunici, rate, copii, nu fiecare cu lumea lui și să filozofam despre spiritul neîngrădit. Mă enervez greu. Eu nu sar ca ars precum Berbecul și nu vorbesc fără minte ca Săgetătorul. Așa că, dacă ai nevoie de o persoană calmă, de încredere și naturală, eu sunt aceea. Recunosc, nu prea spun direct ce mă nemulțumește, trebuie să mai lucrez la acest capitol. Îmi place arta, mă plimb cu drag prin pădure, culegem floricele și ascultăm muzică lentă. Dacă vrei stabilitate, caută-mă!

Gemeni

Sunt un fluture viu colorat și cu mine te vei simți cea mai iubită făptură. Mergem peste tot, zburăm pretutindeni. Nu garantez că ajungem undeva, dar eu sunt adeptul zicalei „trăiește clipa”, nu sunt rigid precum Taurul. Nu am rețineri ca scorțoșii aia de Capricorni, eu râd cu tine, vorbesc, te sun, dar trebuie să fii o persoană activă social, cu simțul umorului și fără prea multe complexe. Dacă ești inteligentă, mă cucerești, însă încearcă să nu mă eclipsezi, altfel îmi iei ce am eu mai de preț, informațiile multe și diverse pe care le folosesc în momentele-cheie. Eu îți declar iubirea nebună, nu aștept ca Taurul până îți cade părul de nervi și nici nu mă retrag ca Racul la primul semn de duritate. Ei bine, cred în libertatea emoțiilor și a sentimentelor, de aceea te voi înțelege dacă a doua zi nu mă mai iubești, doar așa pot fi și eu câteodată. Solicitările de orice fel mă sâcâie, mai ales daca sunt prea multe…și nu te țin legată de piciorul patului ca Taurul! Excesele emoționale mă țin doar zece minute, prin urmare dacă ești în căutarea unei povesti romantice fă-le cu mâna Racilor sau Peștilor. Sunt spontan, amuzant și irezistibil. În pat am imaginație. Știu valoarea unei surprize. Caut pe cineva care să mergă la teatru, la bibliotecă și în discoteci. Dacă dorești varietate, caută-mă!

Rac

Nu aș merge cu un Geamăn nicio clipă, nu are profunzime și nu știe ce este aceea trăire interioară. Dacă vrei aventură, du-te spre Lei sau spre Săgetători. Nu te iau ca să te las și nu te împart cu nimeni. Eu te ocrotesc, sunt grijuliu, atent și îți intuiesc stările de spirit. Nu mă uit prin tine ca Geamănul, ci la tine, la expresivitatea ochilor tăi. Nu știu dacă tu cauți un om sensibil, dar mi-ar plăcea să mă suporți așa cum sunt, am uneori capricii și mă supăr ca un copil… vrei să fii din când în când mama mea? Pun suflet și nu mi-e deloc indiferent ce se petrece în lumea pe care noi o construim. Dacă vrei siguranță și intimitate, dac㠄acas㔠are greutate pentru tine, eu sunt omul potrivit. Nu te dezbrac precum apucatul de Berbec și nici nu fac din amor un experiment ca Geamănul. Eu aduc lumânări, încui ușile, trag perdeaua și ador preludiul îndelungat. Mă deschid cam greu, sunt ușor timid, dar știu să iau inițiativă când trebuie. Dacă și tu cauți pe cineva care să nu fie prea independent, dacă ți se pare normal să ieși în oraș cu iubitul, nu cu prietenii, sunt aici. Eu nu „dau papucii” ușor ca cei din Gemeni  sau Vărsător, dar am nevoie de tandrețe, răbdare și multa înțelegere. Prefer să mergem la mare, să contemplăm apusul, să creștem căței sau pisici și să luăm din când în când cina cu mamele noastre. Daca vrei siguranță, caută-mă!

Leu

Lăsați-l pe Rac cu emoțiile lui adânci cu tot! Viața este aici, acum și trebuie trăită din plin. În plus, este prea econom, pe când eu sunt generos, te duc la cel mai select restaurant, îți iau cel mai scump parfum, iar dacă totuși nu îmi permit (deh, i se mai petrece și  Leului) promit să ai măcar senzația că din clipă în clipă urmează să te îmbogățești. Eu nu stau între patru pereți ca Racul sau ca Fecioara, eu îți arăt viața de noapte, ultimele noutăți în oraș și te prezint ca pe o regină cercului meu de prieteni. Or fi Gemenii jucăuși, dar eu sunt și jucăuș și hotărât, nu sunt instabil ca ei. Dacă vrei un îndrăgostit palid și cuminte, ia o Fecioară, eu sunt romantic până în vârful urechilor și apreciez poezia, serenadele sub clar de lună, mesajele pe telefon bombastice. Da, nu îmi place să îmi tai elanul vorbindu-mi despre datorii, facturi sau să mă compari cu nu știu cine, ar fi bine să mă lauzi măcar din când în când. Nu caut o femeie care să mă pună la colț, să mă educe, să mă cheme acasă țipând. Eu sunt până la urmă șeful și îmi place să mi se dea atenția cuvenită. Sunt optimist, am voie bună, omenos și pot purta cu tine orice fel de conversație. Nu spun minciuni ca Geamănul și nu sunt evaziv ca Peștele. Eu merg direct la țintă și dau dovadă de corectitudine. Îmi plac petrecerile, jocurile de noroc, filmele, spectacolele și tot ce presupune umor și creativitate. Dacă dorești romantism, caută-mă!

Fecioara

Cu impulsurile de moment ale arogantului de Leu, nu ajungem nicăieri. Viața nu este un haos, ci un proiect planificat rațional. Sunt un om cumpătat, dar dacă ai răbdare și nu zâmbești ca o păpușă Barbie în fața glumelor nesărate ale Geamănului, vei vedea că am destule fantezii. Eu nu le risipesc pe oricine. Mi-aș dori să fi elegantă și să nu vorbești indecent, fiindcă nici eu nu apar la întâlnire cu părul vâlvoi ca Vărsătorul. Sunt atent la igienă și la impresia pe care o fac, nu te primesc la mine acasă, invitându-te să te așezi pe un pat plin cu rufe și cărți ca dezordonatul de Săgetător. Nu sunt superficial, nu renunț imediat, tocmai fiindcă eu îmi analizez bine sentimentele și mă implic după ce sunt sigur că relația este  potrivită. Știu că o viață conjugală presupune și datorii sau  responsabilități, mă lași pe mine să țin evidența cheltuielilor, să organizez mese festive sau altele de gen, eu nu dau buzna pe ușă ca iresponsabilii de Săgetători sau Vărsători. Sunt fidel, grijuliu cu sănătatea și viața ta casnică. Nu mă abțin să nu critic, dar sfaturile mele îți pot fi de un real folos. Amorul spontan nu mă atrage prea mult. În schimb, am răbdare și tehnicile mele se îmbunătățesc, nu fac ca Gemenii sau Săgetătorii, să dau tot ce am mai bun și apoi să stau pe margine. Mă atrage tot ce ține de sănătate, natură, animale, alimentație. Dacă dorești seriozitate, caută-mă!

Balanța

Cum poate cineva să rămână alături de un om atât de riguros ca Fecioara? Eu nu sunt nici egoist ca Berbecul, nici lipsit de tact ca Săgetătorul. Eu știu să îți înțeleg punctul de vedere, aceasta este cheia armoniei într-un cuplu, nu? Ce înseamnă aia să bați cu pumnul în masă, să fugi pe ușă sau să jignești ca la ușa cortului? Ce-i drept, mă decid cam greu, sunt destul de pretențios. Nu stau foarte bine la capitolul fidelitate, dar uită-te și tu la Julio Iglesias, cum ar fi putut o astfel de Balanță să fie bărbatul unei singure femei? Sunt galant și mă îmbrac cu stil. Nimeni nu se pricepe mai bine ca mine să creeze o atmosferă erotică. Așa că pregătește-te să fii curtată cu rafinament! Ce-i drept, uneori spun „nu te vreau, dar n-ai voie să mai fii cu nimeni!”, asta pentru sunt indecis, ba aș fi cu tine, ba nu, ba te iubesc, ba mi se pare. Dar cel puțin, nu iau decizii pripite ca Berbecii sau Leii. Sunt maestru în conversații, nu sunt impulsiv, ci diplomat și echilibrat. Știu ce înseamnă să dăruiești, să împarți și să nu îl împovărezi pe celalalt. Îmi plac discuțiile deschise, anifestările artistice, o vestimentație cu gust, dansul și tot ce înseamnă tandrețe. Dacă dorești echilibru, caută-mă!

Scorpion

Eu nu mă joc, ci fac strategii, eu nu flirtez, ci fac obsesii. Iubirea înseamnă furtună, emoții intense, coborâre în infern și extaz în paradis. Daca nu ești o natură erotică, nu mă căuta, eu nu vorbesc despre amor ca Geamănul, ci trec la fapte. Sunt discret și pun mare preț pe încredere, nu mă apuc să spun altora toate poveștile tale intime și nici nu doresc să mi se facă acest lucru. Eu nu scriu pagini întregi, ca Gemenii sau Săgetătorii despre ceea ce simt pentru tine, dar în interior fierb ca un vulcan. Vreau o fuzionare magică, mistică, nu o aprindere de paie. Sunt loial și merg până la capăt într-o relație indiferent de obstacole. Nu mă răni, nu mă dezamăgi, fiindcă nu îmi trece ca la Berbec, nu uit ca Geamănul și nu sunt dispus la prea multe dialoguri ca Balanța. Am viata mea secretă și mi se pare normal, trebuie să rămână mereu ceva enigmatic în ființa noastră. Dacă îți place să discuți despre natura umană, mistere, ocultism, istorie, sunt omul potrivit. Nu mă tem de pericol, de pasiunea extremă, nu dau cinci pași înapoi când mă aștepți în dormitor cu jucării erotice necunoscute. Dar nu mă înșela, umili sau trata cu indiferență, te voi părăsi sau te voi chinui fiindcă am o natura făcută pentru totul sau nimic. Dacă dorești pasiune, caută-mă!

Săgetător

Dacă vrei să o iei razna, da, duceți-vă la Scorpion! Hai să fim serioși, și eu sunt romantic și sensibil, dar nu fac o criză din orice dezamăgire și nu intru în turnuri de fildeș pentru orice sentiment neîmpărtășit. În viață trebuie să te simți liber, amorul este o plăcere, iubirea o trăire spirituală. Eu sunt amuzant, energic, comunicativ, fire sportivă, vreau o iubită cu care să explorez lumea, nu să mă încui în casă ca Racul. Dacă vrei un ritual de cucerire prelungit, ia-l pe răbdătorul de Capricorn, eu caut o persoană la fel de lipsită de pudoare și de false prejudecăți. Eu te ciupesc de funduleț pe ringul de dans și te întreb direct: „La mine sau la tine?” Cu mine, nu ți se vor lungi urechile așteptând, fiindcă eu nu am chestionare de evaluare ca Fecioara și nu mă întreb unde va duce totul ca un Capricorn. Nu îmi plac discuțiile grave, ia-l pe Scorpion, eu vreau să ne minunam de natură, să ne uitam la meciuri sau documentare despre OZN-uri, să organizam petreceri. Eu nu sunt posesiv ca Taurul, nu vreau să te știu acasă ca Scorpionul, îți respect independența și mă bucur când râzi și treci prin viață cu fruntea sus. Nu agreez rutina, nu îmi place să ma obligi să fac ceva, dar mă pricep să îți demonstrez că nu trebuie să te gândești cu încrâncenare la ziua de mâine. Dacă visezi să călătorești, dacă râzi la bancuri fără să devii superficială făcându-le, sunt persoana potrivită. Daca vrei aventură, caută-mă!

Capricorn

Eu nu intru în relații dacă nu sunt sigur de faptul că avem planuri comune. Nu îmi plac excesele emoționale, mă derutează, iar eu am nevoie de liniște să muncesc, am o carieră de construit. Pentru capricii de copil, duceți-vă la Rac, eu sunt un om matur și ofer siguranță și protecție. Nu mă pricep la declarații siropoase ca Leul sau Peștele, dar eu demonstrez prin fapte, nu prin vorbe. Când ei îți vor spune că ești „steaua de pe cer”, eu îți voi plăti rata la frigider care îți stătea ca un ghimpe în minte. Dacă vrei aventuri de o noapte, ai greșit omul. Dar ador să fac dragoste, sunt pasional și senzual. Iau angajamentele în serios, dar devin ca un sloi de gheață când mă faci de râs în public, îmi desconsideri părerile, iar dacă mă înșeli, dormim în paturi separate până la divorț.  Sunt sincer, corect și nu îmi place să păcălesc sau să fac jocuri duble. Nu risipesc banii ca nesocotitul de Săgetător, nu pierd nopțile la jocuri de noroc ca Leul, nu inventez povești să îmi ascund viciile ca Gemenii. Îmi place tot ce este vechi (clădiri, obiecte), muzica clasică, bibliotecile, spațiile unde poți medita în voie, potecile de munte. Dacă vrei protecție, caută-mă!

Vărsător

La mine găsești fantezie, trăiri și emoții libere ca pasărea cerului. Nu am nevoie de o contopire emoțională totală ca Racii sau Peștii și nu te controlez ca un Scorpion sau un Capricorn. Eu cred că o relație de iubire pornește în primul rând de la o prietenie sinceră și se bazează pe respectarea libertății celuilalt.  Sunt inteligent, distractiv, curios și îmi place tot ce este neobișnuit și exotic. Prin urmare, dacă vrei o viață domestică și blândă, nu sunt eu cel potrivit. Nu știu ce sunt inhibițiile sau tabuurile, așa că vei petrece cu mine clipe magice… nu ți se pare cotidianul sufocant?! Am alergie față de tot ce înseamnă obligații și emoții violente, dar cu mine te vei simți relaxată, neîngrădită și vei avea parte de sex fierbinte. Înțeleg nevoia ta de a relaționa cu alții, fiindcă și eu ies des cu amicii, vorbesc mult la telefon și îi susțin atunci când au nevoie. Am simțul umorului și știu să te surprind cu fel de fel de momente plăcute și incitante. Îmi place aventura, să stăm de vorbă ceasuri întregi și să plecăm în excursii pline de neprevăzut. Daca vrei nonconformism, caută-mă!

Pești

Eu sunt altruist, sensibil și știu că iertarea are două mari case, în biserică și într-o iubire puternică. La mine nimic nu este simplu, nu planific, nu promit solemn, nu te părăsesc, dar nici nu garantez stabilitate. În schimb, creez atmosferă de poveste, conversații șoptite, lumină difuză, cine romantice. Știu să mângâi tandru și îți înțeleg orice stare de spirit.  Dacă nu ești visătoare, nu te uita la mine, eu mă sufoc în lumea asta materială și cred că sentimentul se naște din poezia sufletului nostru…dacă vrei un tip practic și ambițios, ia-l pe Capricorn, eu înțeleg cel mai bine lumea emoțiilor. Se spune că am trăiri înșelătoare, dar nu te voi plictisi ca Fecioara și nici nu te voi brusca precum Leul. Nu suport răceala, indiferența sau cruzimea, pe mine nu mă vei vedea râzând cinic precum Geamănul, trântindu-ți telefonul în nas ca Berbecul sau tratându-ți rațional și ironic trăirile complexe precum Vărsătorul. Pot fi curajos când ai nevoie și mă sacrific pentru orice ideal în care tu crezi. Îmi place marea, ador poezia, muzica lui Chopin, pictura, baletul și amorul plin de imaginație. Dacă dorești emoție, caută-mă!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Aștrii înclină, dar nu determină
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Arte inițiatice - Științe oculte, Astrologia
   -> Zodiacul, Zodiacul european
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !