Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 22:24
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Schimbarea se petrece ACUM – Interviu cu Gregg Braden


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
calator
Colaborator
Colaborator

calator is offline

Joined: 21 Jun 2005
Member: #39
Posts: 94
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Schimbarea se petrece ACUM – Interviu cu Gregg Braden
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 12.9.2010, 22:36 View PostDownload Post

Schimbarea se petrece ACUM – Interviu cu Gregg Braden


Exista foarte multi indicatori stiintifici, care pot dovedi ca Pamantul si Sistemul Solar trec prin schimbari, care nu s-au mai inregistrat anterior in istoria omenirii. Multi oameni cu abilitati paranormale spun ca ne aflam la inceputul unei schimbari dimensionale, care a inceput sa ne afecteze deja profund vietile. Unii prevad ca, in urmatorul deceniu, vom intra intr-un proces de Ascensiune, implinind astfel profetiile lui Isus.

Gregg Braden este cea mai recunoscuta persoana care evalueaza si dezvaluie in permanenta fenomene stiintifice, care fac trimitere la aceasta schimbare. El a devenit intrigat de acest subiect, din timpul cand inca lucra pentru compania Phillips Petroleum, in anii 1970, si a observat ca magnetismul Pamantului se afla la cel mai scazut nivel in ultimii 2000 de ani si ca acesta avea o rata de scadere foarte rapida.
In cele din urma, Braden scrie o carte – “Trezirea la Punctul Zero” – care documenteaza acesti indicatori ce stau la baza aschimbarilor rapide ale planetei noastre.
In continuare este prezentat interviul dintre Wynn Free si Gregg Braden.

Wynn: Este adevarat ca polii magnetici ai Pamantului, in momentul de fata, se afla pe punctul de a-si schimba directia ?
Gregg: In Mai-Iunie-Iulie 2002, unele publicatii stiintifice prestigioase spuneau, pentru prima data, ca ne aflam intr-un proces de inversare a polilor.
Inca din anii 1960, geologii erau convinsi ca Pamantul trece periodic prin astfel de inversari. Acestia si-au dat seama analizant mostre de pamant, gheata si fosile, precum si particule magnetizate, care se gaseau intr-o anumita pozitie in rocile de pe Pamant. Geologii erau atata de siguri de acest fenomen, incat au facut si o harta a ultimilor patru milioane si jumatate de ani, rezultatele sugerand ca Pamantul a trecut prin 14 astfel de inversari ale Polilor.

La vremea aceea, in 1961 si 1962, oamenii de stiinta credeau ca ultima inversare de poli a avut loc in timpul Erei Glaciare, acum 10000-12000 de ani. Acestia erau convinsi ca procesul se va repeta, dar abia peste 4000 de ani, astfel incat nu existau motive serioase sa isi faca vreo grija.
Dar, prin anii 1990, geologii au continuat sa filtreze si rafineze aceste informatii. Acestia au inceput sa afirme ca abia peste 1000 de ani exista probabilitatea ca acest fenomen sa se intample. Apoi acestia au inceput sa spuna, “Ei, se poate intampla peste 100 de ani”. Dar, acum, in urma unor descoperiri recente, din gheta extrasa din Antarctica si Groenlanda, spun ca acest fenomen se poate intampla in mai putin de un deceniu.
Dar acum, noi stim ca Polii au inceput deja sa se miste. Traim aceste vremuri chiar acuma. Nu stim exact ce inseamna acest lucru, deoarece chiar daca s-a mai intamplat de 14 ori, nu au existat niciodata 6 miliarde de oameni pe Pamant.

Wynn: Vrei sa spui ca aceste lucruri se cunosc ?
Gregg: Aceste lucruri sunt cunoscute de cei care trebuiesc sa cunoasca astfel de lucruri. De exemplu, reglementarile FAA spun ca in cazul in care polii isi modifica axa cu 5-8 grade, aeroporturile ar trebui sa fie renumerotate pentru a fi corelate cu ceea ce vad pilotii pe apratele lor de zbor. Primul aeroport din SUA care s-a conformat acestor schimbari a fost St. Paul din Mineapolis, unde s-au cheltuit mai mult de 85 000 de dolari cu renumerotarea pistelor.
Dar ce s-a intamplat in lunile mai-iunie-iulie 2002, ziare ca Nature, Science, Scientific American si New Scientist au publicat un articol care sustinea ca ne aflam procesul de inversare a polilor, dar acesta a fost retras.
Oamenii de stiinta nu stiau care ar putea sa fie impactul asupra aparaturilor electronice si electromagnetice. Chiar, mai mult, acestia nu stiau ce va insemna acest lucru pentru sistemul imunitar al oamenilor. Medicina alternativa a aratat ca exista o legatura intre magnetism si sistemul imunitar, putandu-se afirma ca sistemul imunitar poate sa fie codat in campul magnetic al Pamantului.

Stim ca pasarile si animalele migreaza de-a lungul acestor linii magnetice de camp. Exista speculatii ca aceste schimbari care au loc in liniile da camp magnetic, sunt responsabile de schimbarea comportamentului migrarii pasarilor, care s-au inregistrat in Asia si America de Nord.
Aceste schimbari pot explica de ce balenele au inceput sa esueze tot mai des. Liniile de navigare, pe care balenele erau obisnuite sa le urmeze, s-au schimbat ducandu-le pe acestea inspre plaje. Dupa ce acestea sunt salvate si repuse in apa, ele se aliniaza la aceste linii magnetice si le urmeaza, urmand ca sa ajunga din nou la mal.
Deci, da, este un subiect deja comun. Cele mai respectate publicatii stiintifice spun ca suntem deja in procesul de schimbare. Si chiar si asa, inca nu stim cu exactitate ce inseamna acest lucru, este totusi important faptul ca a fost luat in considerare de literatura de specialitate si nu doar de publicatii speculative si pseudo-stiintifice.

Wynn: Cand a fost constatat acest proces de inversare magnetica pentru prima data ?
Gregg: A fost in Iunie/Iulie 2002. Oamenii imi trimiteau e-mailuri in care spuneau ca au vazut acest lucru, dandu-mi referinte. Eu insumi am gasit referinte in diferite reviste.

Wynn: Vom putea sa supravietuim acestui fenomen in intregime ?
Gregg: Orice raspuns referitor la aceasta intrebare este pur speculativ, deoarece in istoria omenirii acest lucru nu s-a intamplat niciodata. Pe de alta parte, exista traditii ale Nativilor si traditiile antice, care sugereaza ca fenomenul de inversare a polilor s-ar fi intamplat chiar cu mult inainte de Era Glaciara. Aceasta a fost acuma 10 000 – 12 000 de ani, dar aceste traditii sugereaza ca un astfel de fenomen ar fi avut loc chiar acum 3600 de ani.
Legendele Nativilor spun despre o zi, acum 3600 de ani, cand Soarele a rasarit de la V “ca de obicei”, a stat deasupra cerului aproape intreaga zi si a apus la E — dar, in ziua urmatoare a rasarit de la E si a apus la V, asa cum se intampla astazi. Evreii antici, au considerat acest lucru un semn, ca una dintre puterile cerului au primit ajutor ceresc, deoarece Soarele a stat pana cand lupta s-a terminat in favoarea acestora.
Nu putem sa verificam acestea cu ajutorul rocilor sau fosilelor deoarece, 3600 de ani este o perioada scurta pentru ca un astfel de eveniment sa poata fi reflectat in acest mod. Nu putem decat sa studiem traditiile, legendele si miturile care s-au transmis pe cale scrisa sau orala.
Ceea ce ne spune traditia, este ca, daca un astfel de eveniment ar fi sa aibe loc, oamenii de pe Pamant vor supravietui. Ar fi o zi ciudata de trait, dar, daca legendele sunt adevarate, inseamna ca s-a intamplat si oamenii au supravietuit. Oricum, nu cunoastem modul in care le-au fost afectate vietile.

Wynn: Ai vreo idee despre cum ar putea fi influentata constiinta, in urma unui astfel de eveniment ?
Gregg: Speculatiile spun ca ar exista o corelare intre constiinta si magnetism. Pentru a putea fi inteleasa o astfel de legatura, ea poate fi comparata cu memoria unui calculator. Campurile magnetice in memorie, sunt tinute in echilibru prin intermediul unui circuit electric, in interiorul calculatorului. Cand bateria din calculator se consuma, circuitul dispare si memoria este stearsa. Trebuie sa restartam sistemul de operare.
In mod similar, din punctul de vedere al cercetatorilor si a unor descendenti din populatia indigena, cand Pamantul va trece prin fenomenul pe care stiinta il numeste “inversare magnetica”, va fi de asemenea o schimbare majora in constiinta. Nu va mai exista nimic care sa tina acele tipare magnetice la locul lor. Cand ne vom trezi, in urma acestuei schimbari, constiinta va deveni esenta noastra pura. Memoria despre toate lucrurile rele, despre EGO si tot ceea ce ne-a facut sa fim invrajbiti unii contra celorlalti, ca indivizi si natiuni, nu va mai face parte din aceasta constiinta, aceasta retea noua.
Dina aceast aperspectiva, multe traditii prezic sau speculeaza ca ne aflam in timpul, a ceea ce ai numesc “Marii Purificari”, si ca aceasta curatare se produce la nivelul memoriei constiintei.

Wynn: Deci se poate presupune, intr-un fel, ca memoria noastra este conectata cu acest camp magnetic ?
Gregg: Cred ca da. Cred acest lucru, datorita relatariilor ciudate ale astronautilor care au calatorit in spatiu, de-a lungul programului Apolo. La iesirea din atmosfera si deasupra planetei, la cativa kilometrii, efectele magnetice sunt neglijabile. Astronautii, insa, au inceput sa se comporte ca si cum acestia nu au fost pregatiti pentru un astfel de experiment, un lucru total neprevazut.
Cand acestia se aflau in spatiu si se uitau inspre Pamant, au inceput sa aibe tot felul de trairi, simtiri constiente, pe care nu le-au mai avut niciodata pe Pamant. Pentru fiecare dintre ei, acestea au fost ceva diferit.
Cam la fel, prieteni care au fost in Viet Nam s-au schimbat cand s-au intors acasa. Pentru unii, schimbarea a fost atat de dureroasa, incat nu a vrut sa discute niciodata despre acest lucru, iar pentru altii aceasta a insemnat un catalizator in viata lor, vorbind in permanenta despre aceasta.
Unii dintre astronauti, cand s-au intors, au devenit dependenti de droguri sau alcool. Altii au canalizat schimbarea pe care au suferit-o intr-un mod mult mai pozitiv, afirmandu-se in viata.

Unul dintre acestia a fost Dr. Edgar Mitchell, care a fondat Organizatia Stiintifica Noetic, in efortul de a valida fenomenul de constiinta umana. Un alt astronaut a plecat in cautarea Arcii, pe care a gasit-o inglobata in gheata, la Mt. Ararat, exact cum se zice in Biblie. [1]

Wynn: Deci inseamna ca acesti astronauti, care au parasit campul magnetic al Pamantului, au avut un fel de trezire spirituala ?
Gregg: Cu siguranta ca acestia au trecut printr-o purjare, cand nu au mai fost influentati de campul magnetic de pe pamant.
De asemenea, observam un lucru asemanator, cand privim campurile magnetice ale pamantului. Acestea nu sunt constante de-a lungul intregii suprafete ale pamantului, iar hartile arata o intensitate variabila a campurilor magnetice de-a lungul suprafetei pamantului — exista locuri in care intensitatea magnetica este foarte mare si locuri unde este foarte scazuta.
Aceste campuri s-au scimbat de-a lungul timpului, si se poate presupune ca, de aceea populatia a migrat spre locurile unde acestea s-au mutat. Acestia se poate ca au urmat conturul acelor campuri magnetice.
Ce se intampla, este ca in acele locuri unde magnetismul este foarte scazut, unde efectul este neglijabil, au loc inovatii si schimbari majore. Unde magnetismul este ridicat, acestea sunt locuri de stagnare, aschimbarile se intampla foarte incet.
Daca as veni aici de pe alta planeta si nu as cunoaste nimic despre oamenii de pe pamant, si as cauta un loc in care oportunitatile ar fi cele mai mari, as urmarii linia de contur “zero”. Daca va uitati pe harti care indica campurile magnetice de pe pamant, observati ca linia de contur “zero” se gaseste de-a lungul Coastei de V a Americii de Nord — de-a lungul Coastei Californiei — pana pe coasta din Alaska. Cu alte cuvinte, magnetismul de-a lungul Coastei de Vest este aproape ZERO !
Cand spunem Coasta de Vest, ne referim la California. Adevarul este ca, in California s-au intamplat multe inovatii tehnologice, stiintifice, in moda, finante si arta, deoarece aici exista oportunitatea unei schimbari permanente.
 La polul opus se afla Coasta de N,unde magnetismul este foarte ridicat. Aceasta nu inseamna ca aici nu au loc schimbari, doar ca dureaza mult mai mult timp pana sa se intample, iar oamenii trebuie sa vada un motiv foarte serios, ianinte de a accepta ceva nou.

Wynn: Deci unde magnetismul este mai putin dens, oamenii sunt mai deschisi la schimbari ?
Gregg: Sunt deschisi la schimbari, punct. Asta nu inseamna ca schimbarea este buna, rea, adevarata sau falsa. Este important sa clarificam acest lucru. Constiinta oamenilor va determina cum va arata acea schimbare.
O sa dau un exemplu ironic. Exista o linie de contur “zero”, care trece prin Orientul Mijlociu. Trece chiar dedesuptul Canalului Suez, pana in Israel, de-a lungul coastei Marii Rosii. Chiar in acea zona este linie de contur ‘zero”. Aceasta inseamna ca acea zona este predispusa la schimbari. Dar, inca odata, cum se produc schimbarile — vremea este blanda sau destructiva — este determinata de constiinta oamenilor care traiesc in acea zona.

Wynn: Deci nu este buna sau rea, oricare ar fi ea ?
Gregg: Exact. Este o simpla oportunitate de schimbare. In acelasi timp, zonele cu magnetismul cel mai ridicat, se afla de-a lungul fostei URSS, Rusia si Siberia. Stim ca in aceasta parte a lumii, a existat un sistem bine inradacinat, si cand a venit vorba de schimbare, a durat mult timp si a fost destul de dureros, cu multa suferinta. Dar, cand schimbarea a avut loc, a fost un efect in cascada, si s-a intamplat aproape peste noapte.
Corelatiile sunt foarte interesante intre constiinta umana, oportunitatea pentru inovatie, schimbare si magnetismul pamantului.

Wynn: Cititorii nostrii vor sa stie cum pot sa faca fata cel mai bine schimbarilor care vor urma ?
Gregg: Voi fi cat se poate de concis. red ca raspunsul la aceasta intrebare se gaseste in vorbele celor care au fost aici inaintea noastra, Esenta antica, intr-un text mai vechi de 2500 de ani. Acesta ne reaminteste de relatia noastra cu natura, si spune ca tot ceea ce ne inconjoara nu este nimic mai mult sau mai putin, decat oglinda a ceea ce am devenit noi din aceasta.
Atunci cand un cuvant este dur, suparat, nechibzuit, care produce suferinta fratilor si surorilor noastre din intreaga lume — din aceast aperspectiva, acel cuvant este oglinda a ceea ce am devenit ca indivizi, familii, societate si natiune. Nu este rau, bun, adevarat sau fals. Este o reflexie a cine suntem noi. Conditia de pe planeta este un mecanism de feedback.
Deci, daca vrem sa vedem schimbare in lumea noastra, trebuie ca noi sa fim acea schimbare in viata noastra de zi cu zi. Daca vrem sa vedem pace, toleranta, compasiune si iertare, la nivel global, trebuie ca noi sa devenim asa. La masa, cu familia, cu scoala noastra.
Trebuie sa cerem ca sa ne intelegem prin pace, compasiune si intelegere. Nu trebuie sa fie un lucru prea plictisitor, dar nu trebuie sa fie dur, nepoliticos sau nemilos.

In viata de zi cu zi, in fiecare moment din zi, noi facem o alegere care afirma sau neaga viata din corpul nostru. Deoarece suntem conectati la aceeasi retea, alegerea individuala pe care o facem afecteaza viitorul nostru, al tuturor.
Daca vrem sa vedem o schimbare la nivel de colectiv, noi insine trebuie sa devenim acea aschimbare.

Wynn: Stim despre anul 2012, despre care multi vorbesc ca s-ar produce schimbarea globala sau Ascensiunea. Ce credeti ca se va intampla ?
Gregg: Anul 2012 este o data interesanta, deoarece provine din traditia Maiasa, cea Egipteana, unele traditii Crestine si chiar si in Codul din Biblie — care este unul foarte controversat.
Eu cred ca se poate intampla in orice moment. Daca ne concentram asupra unei date si ne traim viata pregatindu-ne pentru schimbarea din acea data, ratam adevarata viata. Din punctul meu de vedere, daca traim fiecare clipa din viata noastra la capacitate maxima, avem posibilitatea de a ne impaca cu viata noastra, cu experientele care ne ies in cale in fiecare zi, sa onoram relatiile dintre noi.
Daca suntem onesti, corecti, politicos, grijulii si plin de compasiune, daca traim fiecare zi asa, suntem deja pregatiti pentru orice ar putea sa se intample in 2012, sau orice alta zi, an sau oricand in viitor.
Cunosc oameni care isi traiesc viata inarmati cu, cutii pline de mancare, munitie, pregatindu-se de ziua in care lumea noastra se va schimba. Inteleg ceea ce spun acesti oameni, dar ceea ce vad eu este ca o mare parte a vietii lor si-o dedica pregatirilor pentru acea zi, acestia pierd ocazia sa se bucure de frumusetile si misterele vietii de zi cu zi.

Wynn: Deci, daca cineva vrea sa abordeze aceasta schimbare cu atitudinea cea mai pozitiva pentru ei insisi, cheia este ca sa traiasca fiecare zi la maxim, oferind iubire, compasiune si grija ?
Gregg: Da, si pentru a face acest lucru trebuie sa traim fiecare zi la modul constient. Sa sesizam fiecare oportunitate. Sa recunoastem fiecare oportunitate care ne intersecteaza calea. In fiecare zi avem posibilitatea de a fi tolerant fata de altcineva, sa iertam pe cineva care ne-a jignit sau ne-a suparat, sa ne impacam propria judecata cu ceea ce ar trebui sa nu sa fie in lumea in care traim.
Daca putem sa ne impacam cu aceste lucruri, in timp ce ne intersecteaza calea si in mod constient sa le facem fata la momentul respectiv, atunci stim cu siguranta ca participam la schimbarea corpului nostru, prin modul in care simtim, si ne pregatim pentru orice fel de tranzitie prin care va trece Pamantul.
Daca acest lucru inseamna ceva.

Wynn: Da, inseamna pentru mine. Exista ceva foarte important, cu care sa incheiem, ceva ce poate eu am omis ?
Gregg: Pentru prima data in istoria omenirii, soarta speciei noastre, a intregii specii umane, sta la alegerea unei singure generatii. Ceea ce am facut, este ca tocmai am vorbit despre ceea ce inseamna cateva dintre aceste alegeri.

Nota [1] :
Arca ingropata in gheata a fost descoperita chiar deasupra muntelui. Guvernul Turciei refuza sa aprobe lucrari de escavare in zona, datorita implicatiilor religioase care s-ar isca pe aceasta tema.

Material preluat de pe InfoPo9t
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Călător printre aștrii către Infinit
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Teorii, viziuni, ipoteze
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !