Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 5.12.2022, 23:54
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
2012: Armageddon sau salt cuantic? Raspunsul lui Gregg Bradden – Timpul ca un fractal


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
calator
Colaborator
Colaborator

calator is offline

Joined: 21 Jun 2005
Member: #39
Posts: 94
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
2012: Armageddon sau salt cuantic? Raspunsul lui Gregg Bradden – Timpul ca un fractal
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 12.9.2010, 22:40 View PostDownload Post

2012: Armageddon sau salt cuantic? Raspunsul lui Gregg Bradden – Timpul ca un fractal


CULVER CITY, CA – Renumitul autor Gregg Braden a tinut vineri, 27 februarie 2009, la centrul Spiritual International Agape o prelegere convingatoare, intitulata Timpul ca un fractal: Secretul anului 2012 si Epoca Noii Lumi

Aceasta este prima prelegere a lui Braden avand acest subiect.

Braden si-a pus intrebarea „Ce inseamna anul 2012 pentru noi, astazi?” observand ca un numar de traditii de jur imprejurul globului prezic sfarsitul lumii pentru data de 21 decembrie 2012. Schimbari climaterice, boli noi, resurse limitate de hrana si „razboaie, si zvonuri de razboaie”, toate acestea par sa prevesteasca sfarsitul. Chiar acum, observa el, unii oameni traiesc in buncare si isi fac provizii de alimente si de arme, pregatindu-se pentru un dezastru global.

Braden a prezentat trailer-ul flmului „2012” care urmeaza sa fie lansat anul acesta, film care prezinta o aventura epica legata de un cataclism global care aduce sfarsitul lumii (in stil Hollywoodian)

Inspirat probabil de astfel de imagini, un baiat de 15 ani i-a scris recent lui Braden, spunandu-i ca nu i se pare corect ca lumea sa se sfarseasca peste 3 ani, exact atunci cand el implineste 18 ani si ar trebui sa isi inceapa viata. Si il intreaba pe Braden, de-a dreptul sfasietor, daca exista vreo sansa ca el sa supravietuiasca.

Braden ii raspunde.

Dupa Braden, sfarsitul oricarei epoci este insotit de o perioada scurta de o deosebita intensitate si el spune ca noi traim acum astfel de timpuri. Aceste schimbari exterioare ne inspira sa cautam raspunsurile inauntrul nostru.

Si mai spune ca nu este nicio intamplare faptul ca ne aflam aici in acest moment de imensa schimbare – aceeasi stiinta care prevesteste ruina si obscuritatea ne ofera si raspunsul: este nevoie de un nou limbaj, iar el investigheaza care ar putea fi acest limbaj.

Stiinta ne spune:

1. In nucleul central al Galaxiei Calea Lactee se afla o sursa majora de energie, un camp magnetic, puternic si pulsatoriu, care ne afecteaza.

2. Locul in care se afla planeta noastra pe orbita sa, determina modul in care suntem afectati de acest camp magnetic de energie. Pozitia se schimba in mod regulat, pe perioada unor cicluri lungi de timp, care pot fi determinate prin calcul. Vechile civilizatii antice, egipteana si mayasa, cunosteau acest lucru, dar noi nu l-am putut confirma stiintific, pana in anii ‘90 cand a fost folosit telescopul Hubble.

3. Pamantul se „clatina” si el pe propria axa, datorita atractiei gravitationale a soarelui si a lunii. „Clatinarea” afecteaza modul in care se vede spatiul exterior, atunci cand este privit de pe Pamant. O clatinare completa dureaza aproximativ 26.000 de ani. Acest ciclu de 26.000 de ani este compus din 12 cicluri mai scurte, de aprox. 5000 de ani fiecare, si este numita Precesiunea Echinoxiului.

4. Calea Lactee este o galaxie in forma de disc. Sistemul nostru solar este pozitionat inspre zonele exterioare ale galaxiei.

Pe 21 decembrie 2012, la rasaritul soarelui, la solstitiu, palneta noastra va fi aliniata perfect cu nucleul Caii Lactee pentru prima data in mai bine de 5000 de ani, ceea ce ne va oferi o fereastra neobturata catre sursa de energie a galaxiei noastra. Acest moment reprezinta incheierea unui ciclu de 5000 de ani si in acelasi timp incheierea ciclului de 26.000 de ani. Dar, acest lucru nu se intampla pentru prima data. Planeta noastra a trecut de multe ori prin acest ciclu.

Ultima data cand a avut loc o incheiere similara de cicluri, acest lucru s-a intamplat in 1155 I. Hr. si a coincis cu prabusirea celei de-a 20 dinastii in Egipt. Care a fost cauza acestei caderi? Ei intiasera atatea razboaie, incat nu le mai puteau gestiona si asta a dus la un colaps economic. Vi se pare cunoscut scenariul?

Stiinta fractalilor poate arunca lumina asupra intelegerii acestor cicluri de timp. Braden a explicat ca un fractal reprezinta repetitia la diverse scari: la scara microcosmosului si la cea a macrocosmosului.

Un atom este un fractal dintr-un sistem solar, iar o sinapsa neurala este un fractal dintr-un fulger. Natura construieste universul, folosind tipare similare. Braden a spus: „Modelul la scara mica reprezinta o fereastra catre intelegerea modelului la scara mare.”

Aceasta relatie de tip fractal poate fi vazuta si in ciclicitatea timpului. Daca se poate determina cand a fost sadit evenimentul samanta de la care porneste ciclul respectiv, legile naturii si ritmurile activitatii ciclice ne vor furniza detalii despre ce ne putem astepta sa se intample atunci cand conditiile se repeta.

„Viitorul este numai trecut, intoarcere printr-o alta poarta.”spune Arnold Glasgow.

Braden a conceput un Calculator al Codurilor Temporale , bazat pe matematica, pe care il explica mai pe larg in cartea sa. Acest calculator dovedeste ca evenimente precum atacul de la Pearl Harbor, sau cele din 11 – 9 nu reprezinta evenimente intamplatoare, ci sunt legate intre ele prin modele coerente ale activitatii ciclice. Odata decodate tiparele, evenimentele viitoare devin predictibile

Dupa lansare cartii sale, pe 17 martie, pe site-ul sau va fi pus la dispozitia vizitatorilor un Calculator functional al codurilor temporale. Stiinta sustine acum conceptul unui camp de energie care conecteaza totul. Cercetarile HeartMath arata ca limbajul emotiilor este cel care ne conecteaza pe toti la ritmurile inimii si la undele cerebrale ale Planetei. (pentru detalii vedeti www.heartmath. com/ )

Organul din corpul omenesc care da nastere celor mai puternice campuri electric si magnetic este inima. Acest camp este de 5000 de ori mai puternic decat campul creat de creier. M-am intrebat deseori daca acesta este motivul pentru care, atunci cand vechii egipteni isi mumificau conducatorii, le scoteau creierul, dar le pastrau inima

Satelitii geostationari operationali de mediu – Geostationary Operational Environmental Satellites (GOES) – transmit pe Pamant, la fiecare 30 de minute, o imagine a campului geomagnetic. Campul magnetic a inregistrat anomalii importante pe 11 septembrie si in zilele care au urmat, demonstrand efectul pe care il au emotiile umane, asupra campului magnetic.

Orice sfarsit reprezinta si un inceput. Braden spune ca el crede ca avem o ocazie unica de a ne uni asemeni unei familii pe aceasta planeta si de a invata din greselile civilizatiilor din trecut. Schimbarile globale declanseaza cresterea spirituala. Avem ocazia alegerii intre cooperare si competitie. 300 de ani de stiinta ne-au spus ca suntem victime neputincioase, dar Braden are o cu totul alta parere. Campul magnetic, care este sursa vietii, nu poate fi separat de fiintele umane si legatura consta in limbajul inimii: emotiile noastre.

Braden prevede ca 2012 nu va reprezenta sfarsitul lumii, ci un nou inceput.

http://www.greggbraden.com/

Articol preluat de pe Grupul Editura ForYou.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Călător printre aștrii către Infinit
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Teorii, viziuni, ipoteze
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !