Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 11.4.2021, 21:45
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Exces de minciuni, de la Organizația Mondială a Sănătății și de la mulți medici care sunt interesați doar de câștiguri


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator

Dr Unique is offline

Joined: 21 Dec 2008
Member: #420
Posts: 54
Country Flag: France
Style: Unique3 (223)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Exces de minciuni, de la Organizația Mondială a Sănătății și de la mulți medici care sunt interesați doar de câștiguri
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 11.3.2010, 00:05 View PostDownload Post

Exces de minciuni, de la Organizația Mondială a Sănătății și de la mulți medici care sunt interesați doar de câștigurile lor.

Excesul de sare, zahar si...minciuni ????

Europenii importau cantitați imense de sare din Dacia, deși aveau și ei exploatări. De ce ?

Sarea lor era fără iod ! Fără iod in alimentație e jale!
“Ca sarea în bucate”, spune povestea, ca măsură a iubirii! Mesajul e mai actual ca niciodată ! Și e singura poveste de acest fel de pe Pământ ! Dar l-au modificat !

Excesul de sare, zahăr și grăsimi, dăunează grav sănătății ! « Ăsta » avertisment medical! Nu Petre Ispirescu!

Să luăm cuvânt cu cuvânt ! Exces, sare, zahăr…
Ce înseamnă exces? La prima citire, prea mult, dar raportat la masa corporală ?
Între corpul unui copil de 20 de kilograme și cel al unui adult de 120, e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunți exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi…

Între cel de la munte care bea apă puternic magnetizată și aproape pură și cel de la șes care primește apa cea mai infectă, Cel de la munte va solubiliza si elimina mult mai repede substanțele !
Și de fapt cui se adresează televiziunile cu aceste spoturi ? Că nu suntem la fel ! Suntem unici domnilor, cu organele noastre, cu metabolismul nostru, cu stilul de viață, cu totul, fiecare e unic în felul său !  

Și nici nu avem aceeași grupa sanguină ! Și diferă și RH*-ul -purtătorul de oxigen din sange ! Unii au predominant Cuprul*(-) alții –cei mai multi- Fierul (+) !

Sarea! Orice reacție a apei cu sarea produce căldură!
Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de 11 000 de ori viteza transferului informațional către creier !!! Hmm ! Intuiția îmi spune că ăsta e scopul lor: să devenim legume! La muncă și înapoi…acasă, la televizor…unde ni se repetă zilnic prostiile astea: excesul de sare zahăr și grăsimi dăunează grav sănătații!

Dar excesul de alcool tutun și medicamente? Nu e mai periculos? Ba da! Dar aduce profituri imense, accize și taxe! La nivel mondial! Și e bine să ai multe legume în sistem ! Pentru ca « legumele » își plătesc taxele…la zi !

Amintiti-va ! Ce face medicul prima data in spital ?
Schimbă regimul alimentar, fără sare… adică taie legăturile informaționale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot. Amorțește creierul pentru că altfel, acesta, ar reacționa imediat la chimicalele administrate! Ar declanșa alergii!

Dar zaharul? Zaharul e purtator de un cu totul alt tip de informatii ! Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei ! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine… naturala ! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN)* !!! Adică a evoluției dvs.!

Vitalitatea dvs. si a copiilor dvs., atentia, concentratia, focusarea, vin din zaharurile naturale ! Și evoluția dv. Genetică !

Grăsimile ?! Să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale și în ovar; este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivele joase ale colesterolului induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariția depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creșterea riscului de infarct miocardic și mai ales o slabă funcționare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conținea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. (JAMA 2001; 285:2486-2497).
Asta până când, cei de la OMS, au hotărât să schimbe normele! Să le coboare la 200 ! Imediat, au apărut 36 de milioane de « bolnavi », și 4,3 de miliarde de dolari pe an, câștig, dintr-un foc ! …

…Între « știința » unora și intuiția lui strămoșească, ciobanul român a ales Intuiția ! Tot cu slană, pită și pălincă trăiește ! Cum ați vrea sa-și crească oile, să lupte cu frigul, cu ploile sau cu urșii? Și cu cojocul de 40 de kilograme?
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mens sana in corpore sano !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea în diferite contexte, Alimentația și Spiritualitatea
   -> Alimentația și Spiritualitatea, Alimente, substante si actiuni nesanatoase si daunatoare in domeniul alimentar
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !