Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 22:50
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
URANIA vă prezintă horoscopul săptămânii 2-8 octombrie


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Zodiac
Invatacel
Invatacel

Zodiac is offline

Joined: 15 Jan 2008
Member: #344
Posts: 73
Country Flag: Europe
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
URANIA vă prezintă horoscopul săptămânii 2-8 octombrie
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 4.10.2010, 00:11 View PostDownload Post

URANIA vă prezintă horoscopul săptămânii 2-8 octombrie


   Perioada cuprinsă între 2 și 8 octombrie ne aduce două particularități. Una este legată de tranzitul planetei Mercur care, în ziua de 2 octombrie spre seară, intră în zodia balanței și aduce destul de mult echilibru în comunicare, gândire și asimilarea unor informații noi.

   BERBEC

   Pentru cei născuți în zodia Berbecului, săptămâna viitoare aduce un prim eveniment, o primă încercare și un prim moment esențial al acestei toamne. Este vorba de ziua de 7 octombrie când lună nouă le va aduce acestor nativi niște impulsuri speciale.

   Evenimentul ser va petrece pe casa a șaptea a acestor nativi dând în felul acesta un impuls sau o valoare nouă ori o perspectivă inedită asupra tuturor relațiilor parteneriale. În primul rând, cei născuți în zodia berbecului, vor deveni mai docili, mai înțelegători, mai concilianți, mai indiferenți, mai plini de umor și oricum mai senini. Vor înțelege că foarte multe dintre atitudinile lor radicale și crispate fie nu i-au dus la succes fie i-au obosit și i-au uzat. Tot muncindu-se să fie încruntați au sfârșit prin a nu se mai simți bine în propria lor piele.

   Optimism și veselie

   De aceea au o anume tendință de a se detașa de supărare, de conflict, de nemulțumire, de stres, de îngrijorare, de plictiseală. Vor să înlocuiască toate aceste stări morocănoase cu altele mai pline de satisfacție chiar dacă viața nu le oferă motive de bucurie încearcă să găsească ceva bun în fiecare clipă pe care o trăiesc. Fie încep să se bucure mai mult de soare, de aerul curat, de o plimbare, de o zi senină, de o mâncare bună, de o discuție agreabilă. Apoi vor prețui parteneriatul în sine.

   Se vor bucura că nu sunt singuri, vor găsi calități sau vor redescoperi calități într-un partener pe care nu conteneau să îl suduie până nu demult. Astfel că toți cei născuți în berbec vor realiza o serie de relații pe care ar fi trebuit să le intuiască sau să le grădinărească mai demult.

   Își dau seamă într-un anume fel că au greșit, că au întins coarda și cu un sentiment de o oarecare vinovăție sau chiar de vinovăție deplină încearcă să dreagă busuiocul. Oricum contextul astrologic este bun, este binevenit. Cel mai rău din tot acest tranzit astral ar fi să nu țină seama de ceea ce li se oferă în acest moment și anume o uriașă posibilitate de împăcare și de conciliere cu toată lumea. Chiar dacă nu este vorba de relațiile dintre soți, totuși contextul partenerial este de natură să îi pună pe berbeci într-o postură favorabilă chiar și față de străini.

   Se pot alinia unor comandamente care îi nemulțumeau, pot să accepte o serie de interdicții sau de sfaturi ori de avertismente fără să mai riposteze atât de brutal. Vor fi și ei înțelegători, uneori chiar își vor cere scuze, realizând că au greșit, că au exagerat, că au depășit măsura. Este un moment al toleranței totale și depline aducătoare de satisfacții. Vor reuși să găsească cuvântul potrivit și vorbă bună, tonul indicat și atitudinea necesară pentru a pune ordine într-o serie de situații care începuseră să devină zornăitoare, sonore și deranjante.

   Împăcări

   Este un moment favorabil concilierii cu o serie de persoane de care nu îi leagă nimic altceva decât o afacere sau cine știe ce, nici măcar atât, oameni cu care au ajuns să se întâlnească pe poziții radicale într-un proces, într-un conflict, într-o dispută, într-o ceartă sau într-o chestiune de principiu cum ar fi chestiunile de la locul de muncă ce necesită o abordare plină de suplețe.

   Pentru aceeași nativi săptămâna aduce o serie de situații alternative din punct de vedere financiar și mai bune și mai rele și mai liniștitoare și mai îngrijorătoare sau oricum o mână de ajutor care le este dată într-o direcție financiară, nu neapărat că ar primi bani dar pot să primească un sfat bun, un avertisment, pot să fie îndrumați cu competență sau pot să fie consiliați cu foarte multă atenție, cu generozitate și cu foarte multă abnegație de către persoane pe care până nu demult nu le-au cunoscut.

   O serie de străini pot să intervină într-un chip favorabil în viața lor dându-le senzația că nu sunt părăsiți sau că iată au parte de ajutor în momentul cel mai potrivit. Sigur că unele lucruri țin de înnegurare, de îngândurare, dar aceasta e o chestiune care se dezvoltă mai ales în funcție de horoscopul personal. Sunt mai avantajați toți cei care nu au prea multe planete în semn de apă pentru că există și nativi din zodia berbecului care pot să aibă una sau mai multe planete în semnul peștilor, una sau mai multe planete în zodia racului.

   De aceea, în funcție și de horoscopul personal, săptămâna viitoare poate să fie mai edulcorată sau mai puternică, mai concentrată și mai determinantă.

   TAUR

   Pentru cei născuți în zodia Taurului săptămâna viitoare este determinantă pentru tot ceea ce se cheamă loc de muncă, relații de muncă, salarizare, perspectivă de viitor, avansare sau stabilizare într-o poziție. Mai întâi Lună Nouă aduce un accent deosebit în toate relațiile cu colegii, superiorii sau subordonații. Aduce și o repoziționare a nativilor față de locul de muncă însuși. Pentru moment, mari schimbări nu se produc, singurul lucru vizibil sau singurul lucru evident este atitudinea, mai detașată, mai înțeleaptă, mai încărcată de diplomație sau de o anume circumspecție în fața provocărilor. Prezenta planetei Mercur intrat în această săptămână în zodia Balanței aduce și posibilitate să discute, să negocieze, să pună o chestiune în termeni principiali ori să traseze niște cadre de colaborare, de muncă într-un fel judicios, acceptat și de parteneri.

   Mai atenți la imagine

   Săptămâna este importantă pentru că permite o serie de limpeziri, de decizii sau de așezări într-un context care nu este de neglijat. Banii, munca, salarizarea țin în acest context nu numai de o nevoie cotidiană sau de un echilibru financiar care nu mai trebuie analizat, țin și de o anume demnitate pentru că este vorba de demnitate și pentru că pe casa a zecea există Kyron și Neptun, niște planete care dinspre Vărsător aruncă raze destul de bune, se poate anticipa că în această perioadă cei născuți în zodia Taurului sunt mai grijulii cu numele, renumele, imaginea sau cu potențialul lor de dezvoltare decât cu prezentul. Nu neapărat că ar sacrifica prezentul cât mai ales nu doresc să compromită viitorul.

   Harta astrală a săptămânii viitoare ne oferă însă și alte elemente de meditație, de analiză și implicit de concluzie astrologică. Rămâne în continuare activată, dar nu foarte bine poziționată, casa a șaptea, a parteneriatului. Aici lucrurile țin în continuare de ambiție, de răscolire sufletească și de o anume ranchiună. Depinde cu cine se realizează dialogul sau spre cine privește nativul din Taur. Astfel, unele dintre controverse se pot isca din familie. Tot felul de nemulțumiri, de observații sau de ranchiune, tot felul de amintiri dureroase care nu pot fi lepădate, nu pot fi înlocuite și care alimentează în permanență o stare de animozitate, o anume tensiune care nu este bună în cuplu.

   Nesiguri și egoiști

   Dacă este vorba de afaceri, atunci partenerii născuți în zodia Taurului au față de ceilalți o anume suspiciune foarte bine transmisă. Nu este deloc cenzurată sau mascată. Aceia se simt urmăriți, spionați și uneori se simt și jigniți că sunt bănuiți. S-ar putea ca Taurului să aibă dreptate, să fie circumspect și să verifice acte, fapte, documente, cifre sau să verifice o serie de aspecte de viață și de muncă care țin de loialitate, țin de disciplină.

   Poate că din toată această veghe asupra felului în care se desfășoară o afacere sau un parteneriat se pot trage niște concluzii nu tocmai vesele. Probabil, că unii sunt delăsători, sunt egoiști, sun avari, sunt puși pe căpătuială, fac lucruri cvasi ilegale sau comit tot felul de mici derogări de la lege de pe urma cărora au ei ceva de câștigat, ciupesc de ici, ciupesc de acolo și au în felul acesta un avantaj care nu îl deranjează în mod special din punct de vedere material pe Taur, îl deranjează din punct de vedere moral și îl deranjează mai ales din punct de vedere al slăbiciunii umane.

   Negicierile trebuie amânate

   Nu este un moment bun să se discute sau să negocieze, să se renegocieze nici un fel de contract, nici un fel de clauză. Ei sunt oarecum crispați și tonul lor răstit s-ar putea să nu fie cel mai bun element în sprijinul lor, ba dimpotrivă s-ar putea întoarce în așa fel încât, deși au foarte multă dreptate să li se reproșeze, nu conținutul sau principiul de pe baza căruia ei acționează, gândesc sau pretind ceva ci să li se reproșeze lucruri insignifiante și marginale cum ar fi tonul, absența surâsului sau cine știe ce grimasă ori o atitudine cam milităroasă, cam drastică.

   Acest fel de a fi cazon acum este alimentat de o serie de elemente care țin de o disproporție între elementele armonioase și cele neplăcute sau contradictorii ori conflictuale de pe harta lor. E mai bine să lase lucrurile să evolueze și în săptămânile următoare, eventual, începând cu 1 noiembrie să dea curs acestor tentative de verificare, de consolidare a unei relații într-o firmă, mai ales de limpezire a relațiilor. De-a lungul întregii luni octombrie, eu nu sunt de părere că este perioada indicată pentru a face curățenie în relațiile parteneriale.

   Gemeni

   Pentru cei care s-au născut în zodia gemenilor, săptămâna viitoare aduce foarte multe influxuri bune pe un capitol pe care deja îl au deschis, care era conturat dar acum se maturizează, se îmbogățește și ajunge la apogeu.

   Cel puțin ziua de 7 octombrie este una specială, aducătoare de satisfacții într-un plan artistic, estetic, cultural sau într-un plan sentimental. Acumularea de planete din zodia balanței adică pe casa a cincea a acestor nativi poate să însemne și o serie de rezolvări financiare care nu presupun muncă și asiduitate ci dimpotrivă o anume jonglerie, o abilitate, o lovitură de maestru.


   Pot câștiga în tot felul de variante mai puțin pretențioase cu privire la performanță profesională sau răspundere. Câștigurile se îndreaptă mai mult în zona speculațiilor, a norocului, a cadoului, a favorurilor sau a intuiției extraordinare de moment a unei ipostaze fericite din punct de vedere financiar. Aceste persoane născute sub semnul lui Mercur pot să aibă o minte foarte bine organizată dar și foarte distributivă.

   Vești de maternitate

   Mercur, guvernatorul lor se află într-un semn de aer, într-un semn superior al mentalului eliberat de cenzuri și de tot felul de prejudecăți. De aceea gândirea lor este liberă, necenzurată, aripile acestei activități mentale îi pot purta spre tărâmurile inspirației artistice, a inovației, a soluțiilor deosebite sau a capacității de a se descurca în viață într-un chip destul de ușor și de fără riscuri. Aceste persoane pot să mai aibă satisfacții de la copii, bucurii în, cu și prin copii.

   Astfel unele mame pot să aibă bucuria de a constata că sunt însărcinate. Altele pot să aibă bucuria unei nașteri ușoare și a unor prunci care să le aducă o bucurie care nu mai este nevoie să mai fie comentată. Alții, în postură de părinți deja experimentați, pot să înregistreze o serie de succese ale copiilor care să le ungă inima. În indiferent ce ipostază, relațiile cu copii sunt bune, sunt stabile și mai ales dialogul ori toate tentativele pedagogice se asociază cu succesul.

   Reușita lor ține mai ales de o gândire foarte pragmatică, de o atitudine concretă care se bazează uneori și pe învățătură, pe consultare alteori doar pe fler.

   Modificări ale stării de sănătate

   Din alt punct de vedere nativii din semnul gemenilor pot să se confrunte cu unele probleme de sănătate. Segmentul cel mai vulnerabil este domeniul endocrin respectiv funcția glandelor cu secreție internă. Aici se poate observa o anume degringoladă, o anume tulburare care nu are o bază organică concretă.

   Nu odată medicii nu vor știi dacă este vorba de o afecțiune reală sau de o disfuncție trecătoare, de un hop firesc pe care organismul îl suportă din când în când. Alteori totuși este bine să se ia în calcul întregul set de analize care poate să fie modificat dacă unele persoane suferă de mai mult timp de o serie de disfuncții endocrine atunci acest tablou clinic poate să fie oarecum îngrijorător sau să reprezinte prin modificările minore de parametrii de laborator o anume transformare care s-a produs în organism. Este bine să o țină sub control în funcție de cum indică medicul.

   Prin alimentație, prin medicație, prin terapie, prin tratament, prin mai multe forme conjugate de îngrijire a corpului ori cine știe chiar prin operație. Dacă este vorba de operație se înțelege că nu acum este momentul cel mai indicat, acum este momentul lămuririi cu privire la starea exactă a organismului și a fiziologiei acestuia.

   Multă invidie

   O serie de persoane se confruntă cu ipostaze care le pot da oarecare vertij și anume să îi amețească succesul, să fie lăudați, să avanseze, să aibă posibilitatea de a se afirma, de a fi mulțumiți la locul de muncă sau de a fi alții mulțumiți de prestația lor. Dar de aici și foarte multă invidie, comentarii și tot felul de blocaje care vin din partea unor persoane care nu văd cu ochi buni fie ascensiunea fie pur și simplu stabilizarea unui nativ din zodia gemeni într-o funcție, într-un statut de autoritate ori rangul și demnitatea care se asociază cu o numire, o funcție sau determinare socio-profesională.

   Invidia în mod special este la cote maxime, gelozia cunoaște forme de manifestare dintre cele mai stupide și nu odată nativii din semnul gemenilor vor ajunge după-masa acasă supărați pentru că au fost obligați să strângă din dinți și să asiste la tot felul de ieșiri lipsite de educație, de onestitate sau măcar de vreo minimă logică.

   Cu siguranță vor avea înțelepciunea și tăria de caracter să se stăpânească, asta nu înseamnă că nu vor ține minte și nu vor remarca cum, în fața unui succes, poate chiar modest, unii se transformă într-atât încât se desfigurează. Din toate aceste motive consider că ziua de 8 octombrie este una antipatică dar și periculoase, aducătoare de conflicte nedorite și de stres inutil. Este o zi în care acești nativi trebuie să facă un efort deosebit pentru a se extrage din tot felul de situații neplăcute, compromițătoare sau riscante.

   RAC

   Pentru cei născuți în zodia Racului, ziua de 7 octombrie vorbește despre noțiunea de acasă, tot ceea ce ține de casă, domiciliu, locuință, gospodărie, patrie, familie este la cote maxime, trăită, gândită sau percepută de către acești nativi. Probabil că în preajma datei de 7 octombrie, o serie de evenimente vin să construiască o realitate nouă, oarecum mai bună sau mulțumitoare sau satisfăcătoare pentru acești nativi. Deși, toate planetele din Balanță sunt în cuadratură cu Soarele nativilor, deși pe 7 octombrie este vorba de un moment de Lună Nouă, totuși putem considera că este vorba de un început, de o comunicare, de o stabilizare ori de o schimbare lentă care ține de o evoluție pe termen mediu și lung care poate fi considerată favorabilă.

   Mai puțin bună este casa a cincea pentru acești nativi dacă sunt tineri pentru că devin posesivi, sentimentali, devin romantici, devin ușor extravaganți, insistenți și nu o dată geloși. Pe fondul acestor relații astrale, unii dintre nativi pot să fie fermecători, ademenitori, interesanți ori fascinați, mă gândesc acum în mod special la bărbați. Pe femei le face vulnerabile, le face oarecum antipatice sau caraghioase, sau limitate, mărginite, ori destul de dificil de suportat, pretențioase, exagerate și veșnic nemulțumite.

   Refaceri sufletești

   Așadar, încercați să vă repliați pe un anume calapod care este totuși bun al acestei perioade și care vă dă o anume disponibilitate și distanță față de fleacuri. Dar pentru asta trebuie să vă ridicați la înțelegerea superioară a unui context astral care vă dă și bune și mai puțin bune. Din acest punt de vedere, casa a cincea nu este chiar cea mai ușor de suportat. Pentru femeile nemulțumite, părăsite, singure, triste, care se află acum într-un proces de refacere sufletească, ori care nu au reușit să-și oblojească rănile de pe urma unui divorț ori a unei părăsiri, tranzitul acesta este complicat, este nemulțumitor și le face să opteze pentru soluții de vindecare ce nu sunt întotdeauna foarte inspirate.

   Fie se izolează de lume, fie se întristează, fie se vaită în fața oricărei persoane pe care o întâlnesc. Cel mai bine ar fi să uite pur și simplu motivul care le-a adus această stare. Reiterarea la nesfârșit a unor circumstanțe frumoase „vai ce bine ne împăcam, vai ce mult ne iubeam” după cum și analiza îndelungată, despicarea firului în patru „de ce a venit, de ce a plecat, de ce a trântit telefonul sunt inutile”. Există și realități care în preajma în acestor nativi mai frumoase, mai interesante, mai utile, de analizat și asupra cărora se zăbovească și să mediteze.

   În extrema cealaltă

   O altă tendință lipsită de înțelepciune și temei este aceea de a cădea într-un soi de religiozitate falsă, de habotnicie ori de misticism care nu are nici un fel de legătură cu trăirea frumoasă și înțeleaptă a religiei și a întâlnirii cu creștinismul. Astfel, unele persoane lezate în viață de un partener încep să își caute, nu neapărat fericirea cât liniștea la biserică. Până la un punct această atitudine nu este nici de condamnat, nu este nici greșită, este implicarea lor într-un mod de viață care este de fapt un substitut. În loc să-și vadă de cele sufletești și cele creștinești cum (...) dublând în felul acesta ceea ce într-un loc al inimii este un motiv de suferință. În loc să se detașeze, să se învioreze și să se însănătoșească, merg de două ori pe zi la Biserică să aprindă lumânări și să dea acatiste, să se întoarcă Gigel. Gigel nu se întoarce, biserica nu este vinovată, nici preotul care le ascultă, nici duhovnicul care este îngăduitor cu suferința lor, nici icoanele care asistă neputincioase la acest zbucium.

   De aceea este bine ca lucrurile să fie trăite și puse în locul lor cuvenit. Ceea ce ține de viața sufletească să fie foarte bine administrat, iar ceea ce ține de viața spirituală să nu fie amestecat cu lucrurile care nu au nici un fel de legătură. Din păcate, întregul context astral pe care nu-l mai detaliez este de natură să îi pună în încurcătură pe acești nativi, mai ales pe femei, și să le aducă într-o adevărată degringoladă sufletească care nu-și află leacul nici la farmacie, nici la medic, nici la preot și care nu face decât să accentueze o stare de nemulțumire, de singurătate și de izolare.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Aștrii înclină, dar nu determină
Back to top See my Info
Zodiac
Invatacel
Invatacel

Zodiac is offline

Joined: 15 Jan 2008
Member: #344
Posts: 73
Country Flag: Europe
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
URANIA vă prezintă horoscopul săptămânii 2-8 octombrie
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 4.10.2010, 00:12 View PostDownload Post

   LEU

   Pentru cei născuți în zodia Leului, săptămâna viitoare este bună, frumoasă și interesantă din plin pe segmentul învățătură, examene, comunicare, tot ceea ce ține de schimb de idei este avantajat din plin. Leii au o suplețe extraordinară, au o anume abilitate ieșită din comun de a evita pericolele, de a intui lucrurile care nu-i avantajează, de a fi eficienți și spornici într-un demers școlar sau într-un demers pedagogic.

   Sunt avantajați toți cei care dau examene de orice fel. Apoi sunt avantajați toți cei care călătoresc, fac o serie de deplasări menite să le rezolve o chestiune. Având în vedere că și Mercur se află în casa comunicării, acești lei dau dovadă de o adevărată artă în a purta un dialog, a explica, a cere, a interoga și a trage de limbă. Vor afla tot felul de lucruri care îi interesează, simplu, repede și ușor, vor reuși să-și învăluie partenerul în așa fel încât acela să nu își dea seama că este manipulat. Apoi această casă a treia mai este bună pentru restabilirea dialogurilor întrerupte cu rudele apropiate între care s-a instalat o tăcere, o animozitate sau cu care acești nativi din zodia leului chiar sunt certați.

   Dispar înstrăinările, dispar o serie de pretenții și pretexte nejustificate. Într-o altă ordine de idei planetele din zodia scorpionului nu sunt tocmai armonios așezate față de acești nativi. Probleme legate de casă, locuință, patrimonii, avere sau față de dotarea unei case. Pe deoparte lucruri bune care țin de rezolvări sau de un progres într-o anume direcție care poate să presupună normalitate, justețe sau intervenția fericită a justiției ori a unei instituții care permite revenirea la normalitate ori restabilirea echilibrului. Pe de altă parte însă sunt pierderi, pagube, poate chiar cheltuială de bani, stricăciuni și tot felul de situații care alterează această ipostază bună pe care tocmai am invocat-o.

   Nemulțumiri și prudență

   Lucrurile nu sunt neapărat duale sau alternative ci pot să apară în viața unui nativ din leu și în funcție de horoscopul personal doar în varianta bună sau doar în varianta rea. Rareori cele două ipostaze se pot conjuga săptămâna viitoare într-un chip real în tot ceea ce privește casa patrimoniu și familia. Probleme financiare destul de complicate sunt cele vechi, probabil că nici nu aveau cum să se rezolve între timp, iar la capitolul loc de muncă nu avem de-a face decât cu același context determinant, sunt acolo nodurile lunare, este în continuare Pluton, ceea ce înseamnă că au parte de muncă multă, de răspundere, de tot felul de stricăciuni și alterări ale relațiilor stabile sau ale relațiilor pe termen lung cu un șef, un superior ori cu instituția însăși la care lucrează.

   Ceva nu le place, lucrurile se degradează, sunt oarecum în panică, sunt nemulțumiți dar sunt și blocați. Situația nu este de natură să se rezolve săptămâna aceasta, din păcate pentru nativii din zodia leului, nu se va rezolva de acum încolo o chestiune de loc de muncă, salariu, salarizare, cooperare, sarcini de serviciu, nici în lunile următoare.

   Prin urmare este bine să rămână în expectativă, să stea cuminți și să rezolve ceea ce este de rezolvat într-un chip onest, fără pretenții, fără conflicte, fără revendicări, pentru că nu este momentul. Săptămâna poate să decurgă, pentru alți nativi însă, într-un chip banal, obișnuit, fără nici un fel de eveniment și aproape nimic din ceea ce am spus eu să nu se întâmple pentru că există destul de multe case goale, mai ales casele personale și dacă ceva din lucrurile pe care noi le-am analizat nu intră în rezonanță cu horoscopul lor personal, atunci probabil că va fi o săptămână neutră.

   FECIOARĂ

   Pentru nativii din zodia Fecioarei, săptămâna viitoare ar trebui să fie deosebită din punct de vedere financiar. Ar trebui să le aducă o schimbare de stătut, o schimbare de situație sau o schimbare de regim bănesc. Fie încep să câștige bani, fie își găsesc un loc de muncă și au perspectiva unei stabilități salariale, fie au tot felul de mișcări care le permit să disloce sume de bani ori să primească ceea ce li se cuvenea.

   Dar înclin să cred că nu ține de banii altcuiva, ci ține mai ales de raporturile de muncă. Este un moment al câștigului, al echilibrului, al stabilității, al negocierii, al tranzacțiilor, al discuțiilor, poate chiar al norocului pur. Apoi, pentru acești nativi se mai poate ridica o chestiune de parteneriat, dar într-un fel strâmb.

   Este ceva stringent în viața lor. Un partener îi deranjează. Acela ridică obiecții, este obosit, nervos, plictisit, supărat și nu are chef de duioșii și tadrețuri, se înstrăinează, este izolat în interioritatea lui, e taciturn morocănos și în felul acesta creează o stare de nemulțumire și de ostilitate pe care nativul din Fecioară, că este soț sau soție, nu face decât să o comenteze, să o amplifice și să o alimenteze. Alteori, ies la iveală tot felul de situații pe care Fecioarele nu le intuiau sau nu le presimțeau, trebuie să țină cont de aceste realități și nu au deloc chef să se plieze, să tacă, să înghită, să uite sau să se prefacă.

   Fără indulgență

   Devin tranșanți, categorici vor explicații, cer tot felul de detalii și amănunte, iar lucrurile se pot complica, mai ales prin alterarea atmosferei, stare de tensiune, de nemulțumire, o complicație ce vine și de la felul în care se exprimă. Foarte dur, foarte tăios, foarte categoric, fără să lase nici un fel de bănuială că ar putea înțelege sau ierta. Pedeapsa este aproape cuvântul care stă pe buzele lor și vor să aplice sancțiuni la tot pasul. Dintr-o relație de căsătorie sau dintr-un parteneriat chiar neoficializat la primărie, el se poate spune că săptămâna viitoare, sub impactul astrelor, îi transformă pe aceștia în niște parteneri, sau în niște rivali, într-un ring de box.

   Se amenință, aruncă tot felul de fraze care nu sunt la locul lor, tot felul de amenințări, de promisiuni, sigur le vor regreta, le vor retracta, își vor da seama că au exagerat, că nu toate erau justificate. Totuși, există ceva în acest tip de dialog ca și în acest tip de relație interumană care mai ține și de demascare sau de aflare a unor lucruri care nu fac plăcere. Chiar dacă cei născuți în Fecioară exagerează, o fac pentru că sunt răniți sau pentru că sunt surprinși, sunt prinși pe picior greșit și exact când începuseră să aibă mai multă încredere în partener, iată vine o lovitură dură care demontează nu numai încrederea în prezent, ci discreditează numai viitorul însuși față de acea persoană.

   Este un moment complicat din acest punct de vedere. Să ne îndreptăm cu atenția și spre alte tipuri de relații pe care le pot stabili aceste persoane, cum ar fi de exemplu: cele comerciale sau cele de cooperare. Și aici lucrurile sunt supuse dezagregării.

   Tensiuni

   Poate să apară uneori o nemulțumire pe fondul unui complex de inferioritate sau datorită unor situații stringente, jenante, complicate care i-au adus în pragul disperării. O serie de persoane care au și ele carențele lor de caracter se poartă într-un chip nedemn și nejustificat cu cei născuți în Fecioară. Este firesc ca într-un context alimentat într-un chip nefericit de către astre, aceștia să riposteze. De aici tot felul de conflicte, de certuri, ură, invidie, râcă, tot felul de ipostaze care nu fac viața nici ușoară, nici frumoasă a celor născuți în Fecioară. Doresc să restabilească un echilibru, dar nu pot să-l facă într-un fel discret, rapid sau eficient ori cu economie de mijloace. De aici risipă de cuvinte, de aici tot felul de discuții lungi, obositoare, care nu fac decât să greveze și mai mult o relație de colaborare.

   Pot să apară elemente importante care să fisureze tot ceea ce ține de o colaborare, de un parteneriat sau de o implicare într-o activitate menită să aducă bani. De aici, și riscul de a se rupe o serie de înțelegeri, de a se amâna o serie de contracte sau invers de a se reveni într-o serie de contracte cu tot felul de amendamente și de completări care să precizeze niște atribuții ori să limiteze niște competențe și niște raporturi de forță. Oricum ar fi, lucrurile la capitolul contracte nu stau foarte bine pentru acești nativi și indicat ar fi să nu forțeze nota, să pună în discuție prezența lor sau contextul întreg, conținutul unui contract, în acest moment.

   Nu este în avantajul lor, împotrivă este în dezavantajul lor, și cu siguranță vor trebui să aștepte destul de multe săptămâni. Având în vedere că e vorba de o așteptare îndelungată, este mai bine să cedeze sau să găsească o formulă de împăcare, de așteptare, ori de anume veghe asupra acestor parteneri. Sigur că dacă recidivează la un moment dat devine legitimă și reacția lor. În acest moment, înclin să cred că este disproporționată, este pripită sau este insuficient fondată. Mai au nevoie de argumente, mai au nevoie de un astre, care în această clipă, așa cum v-am spus, nu există. Sunt singuri, sunt iritați, sunt provocați și pe acest fond riscul de a greși este aproape iminent.

   BALANȚĂ

   Desigur pentru cei născuți în zodia balanței, săptămâna viitoare este una interesantă. Mai întâi pentru faptul că au parte de o lună nouă pe propriul lor semn zodiacal ceea ce înseamnă începutul unei noi etape de viață, de muncă, de activitate, de gândire, de simțire ori în plan decizional. Ceva nou se va petrece în sufletul lor. Vor hotăra să acționeze, să gândească sau să provoace alt tip de evenimente în viața lor. Fie s-au plictisit de ceea ce li se oferă până acum ori nu sunt mulțumiți, ori sunt revoltați, ori sunt blazați, ori sunt disperați.

   Au toate motivele să își dorească o schimbare în viața lor, o modificare măcar a unui segment din întreaga lor existență. E posibil să se producă mai multe modificări. Momentul de lună nouă le dă ghes, le dă putere, le dă inspirație, le dă motivație, le dă determinare, ca și cum s-ar coagula. Să nu uităm că întreaga săptămână este profund semnificativă prin tranzitele astrale pe care le realizează soarele prin zodia lor, Mercur prin zodia lor, Saturn prin zodia lor.

   De aceea prin conjuncțiile multiple care se realizează acum ei nu fac decât să se limpezească și în acest dialog interior nu fac decât să își stabilească niște repere. Multe dintre detaliile pe care le iau în calcul, în acest context care presupune transformarea propriei persoane, ține și de locul de muncă, de meserie. Unii sunt profund nemulțumiți de ce muncesc, de unde muncesc, de cum sunt tratați, de cum sunt plătiți sau de ceea ce realizează. Au sentimentul că se cufundă în mediocritate.

   Cu mai multe săptămâni în urmă vorbeam despre un proces de limpezire, de reconstrucție și pentru unii chiar de maturizare. Depinde acum de vârstă, de felul în care au trăit, de ce le-a oferit soartă sau de ce aspirații au.

   Reconstrucții

   În funcție de aceste idealuri ei își vor reconstrui punțile de legătură, unele noi, trainice, altele mai vechi vor fi reparate cu familia, cu societatea, cu viitorul lor sau cu un întreg arsenal de calități pe care nu și le-au valorificat. Este o perioadă bună pentru această dezvoltare interioară. De altfel, în preajma datei de 7 octombrie, este posibil să se producă tot felul de schimbări bruște, am spune instantanee, revelatoare, care să le dea o optică schimbată asupra existenței lor de fiecare zi și asupra viitorului. Nu cred că au nevoie de cineva anume în tot acest proces. Este o chestiune personală. De obicei schimbările saturniene și modificările patronate de această planetă țin de interioritate și de o anume condiție a izolării de rest.

   De familie, de colegi, de prieteni sau chiar de instituții ori de întregul angrenaj în care s-au lăsat prinși de-a lungul timpului. Se smulg din acest prizonierat în care multă lume a încercat să îi manipuleze și să îi transforme în niște simplii pioni și reușesc să se autodetermine, reușesc să își creeze un statut care, la capătul drumului să fie net superior celui pe care l-au avut.

   SCORPION

   Pentru nativii din zodia Scopionului continuă seria de evenimente bune care se petrec datorită unui patronaj astral care nu are loc chiar în fiecare an, în același context. În primul rând este vorba de o continuitate a relațiilor bune pe care le stabilesc plantele din semnele de apă. De aici, o bogăție de satisfacții, de mulțumire interioară, de succese sau contexte fericite. Un lanț întreg de evenimente se petrec provocate de această alchimie astrală care produce și modificări substanțiale la nivel sufletesc.

   Firește, ziua de 7 octombrie este importantă și pentru acești nativi, chiar dacă numeroasele planete care se acumulează în Balanță nu se așază pe o casă puternică, provocatoare de evenimente ci pe una discretă a neștiutului, a nespusului, sau neînțelesului, a secretului, a misterului și a tainei divine. Acum depinde de nivelul de evoluție spirituală al fiecăruia cum trăiește acest moment, dar Lună Nouă din 7 octombrie ar trebui să le aducă acestor persoane tot felul de sentimente pe care le pot cataloga în diferite chipuri: trăiri mai noi sau mai vechi, trăiri cu care s-au familiarizat sau dimpotrivă trăiri care țin de nivelul surprizei, al ineditului.

   Vremuri limpezi

   În sfârșit, lucrul cel mai interesant și poate cel mai bun care se petrece cu nativii din Scorpion este o anume liniștire, o calmare, o temperare. Toate patimile se domolesc, toate trăirile se atenuează, toate impresiile se estompează și totul este supus unui context care aduce liniște și bucurie. Un soi de relaxare interioară, benefică pentru trup și pentru suflet, se poate așterne începând cu ziua de 7 octombrie pentru următoarele săptămâni. Ori poate ei înșiși se autoobservă și constată că au exagerat, s-au ambalat prea mult în tot felul de situații conflictuale care le-au consumat energia, le-au măcinat nervii ori le-au uzat sănătatea. Încep să se conserve, încep să se prețuiască, încep să aibă milă față de corpul lor, încep să simtă nevoia organică de a dormi, de a se desfăta în micile plăceri ale vieții de fiecare zi.

   Vor prețui somnul de după amiază sau somnul de binefăcător și reconfortant al nopții, vor prețui o zi petrecută într-un chip relaxant în care nu vor mai face tot felul de lucruri care necesită efort, atenție, concentrare, risc sau tot felul de uzuri nervoase. Nu mai au chef să se enerveze, nu vor să discute, nu vor să se mai certe, vor să facă numai lucruri plăcute. Tot ceea ce vine spre ei trebuie să fie filtrat foarte atent.

   Mai întâi de către cei din jur care primesc ordine severe să nu mai răspundă la telefon, să nu-l mai solicite și una peste alta să-l cam lase în pace pe nativul din Scorpion. Apoi, alte evenimente sunt triate și ierarhizate de către el însuși care începe să constate că nu are nevoie de prea multe lucruri pentru a fi fericit.

   Vor prețui viața

   Scorpionii își vor găsi în felul acesta, săptămâna viitoare, tihna de care vorbeam dar și o anume doză de sănătate. Faptul că se conservă, că se menajează, că își păstrează nervii pentru situații complicate este un lucru înțelept. Apoi, au nevoie de o anume distanțare față de stimulii exteriori, de conflicte, de implicații sau de consecințe.

   Vor să mediteze și din când în când faptul că mintea lor se abate pe la câte o problemă cotidiană nu înseamnă că o și rezolvă, înseamnă doar că o estimează, o adulmecă de departe să vadă ce se întâmplă cu acea situație. Este un fel de a ține sub control de la distanță o serie de evenimente în care până nu demult s-au implicat profund cu totul și la urma urmei au constat că nu au făcut foarte bine, ori nu au avut succesul scontat, ori efortul nu a meritat întregul consum de energie.

   Să nu uităm că semnul Balanței este un semn al confortului, al luxului, al detașării, al degajării, al unei risipe care ține de bani, de plăcerile trupului său chiar de plăcerile culinare sau artistice. De aceea, Scorpionii își vor permite o vacanță sau o relaxare, un respiro, o pauză într-o perioadă extrem de complicată și de solicitantă. Oricum sunt convinși că această perioadă nu va dura până la nesfârșit, încât au toate motivele să se bucure de ea pe deplin.

   Frumusețe

   Prea multe evenimente personale nu se petrec săptămâna viitoare și deocamdată nu avem de-a face cu acele elemente stringente care să-i oblige să revină în prim planul atenției. De aceea, se poate estima că perioada cuprinsă între 2 și 8 octombrie este una a relașului, a refacerii, a însănătoșirii, a învigorării sa a unei calmări și liniștiri care o să-i facă în curând să arate bine.

   Femeile, mai ales, vor fi fermecătoare, vor fi ademenitoare și se vor deda unor gesturi nesfârșite de cochetărie, de grijă pentru corpul lor, pentru aspectul lor sau chiar pentru tinerețea lor. Multe dintre ele vor apărea mult mai înseninate și mai întinerite după această vacanță, chiar dacă nu pleacă de acasă, chiar dacă nu se pun pe călătorit, totuși senzația pentru cei din jur este că aceste persoane s-au întors dintr-un lung voiaj și de fapt, ceea ce au făcut este un voiaj prin propria lor persoană, prin sufletul lor, prin universul lor.

   SĂGETĂTOR

   Pentru cei născuți în Săgetător, săptămâna viitoare ar trebui să fie fulminantă la nivelul relațiilor personale. Întâlniri deosebite, întâlniri semnificative, prietenii care se leagă cu oameni deosebiți sau întâlniri de destin. O serie de conjuncturi favorabile acestor nativi se realizează numai și numai prin intermediul relațiilor interumane.

   Poate să fie vorba de prietenii, poate să fie vorba de o prețuire deosebită, pot să fie remarcați, pot să fie luați în considerare că niște parteneri demni de dialog sau de cooperare dacă sunt tineri ori pot să fie luați în calcul pentru funcții, răspundere ori pentru alte contexte favorabile cum ar fi desemnarea lor pentru un premiu, pentru o distincție ori luarea în calcul pentru încredințarea unor sarcini deosebite. Dar aspectul muncii aproape că nu există după cum nici cel al efortului social nu se remarcă în mod deosebit pe harta cerului pentru acești nativi.

   Sociabili

   Ceea ce vedem noi este o uriașă deschidere, socială mai ales, spre secvențe de viață deosebite, ieșite din comun. Multe lucruri se petrec acum, se întâmplă, aș putea spune nu în cascadă dar într-o oarecare cadență ce îi pune pe gânduri pe acești nativi. Au așteptat foarte mult timp aceste ipostaze. Și-au dorit mult să fie primiți într-un anume loc, într-un for, să facă parte dintr-o structură prestigioasă, să fie în apropierea unor personalități de excepție. Și iată lucrul acesta se întâmplă. Pentru unii poate că este vorba de o așteptare de câțiva ani, pentru alții însă s-ar putea să fie vorba de o așteptare de peste 20 de ani, ca un soi de recunoaștere târzie sau de dezlegare a apelor într-un final.

   Este vorba și de prietenii care se stabilizează, care se statuează pe baza unei cunoașteri profunde, pe baza unei experiențe și unei analize atente. Și săgetătorii sunt atenți și cântăresc foarte bine cu cine vorbesc și cu cine se împrietenesc sau ceea ce rostesc să fie în favoarea lor. Și cei din afară îi cercetează, ba poate, îndrăznesc să spun, li se face dosar. Un dosar niu în sensul urât de anchetă ci un dosar în sensul strângerii unor impresii și referințe sau a unor detalii de viață și activitate care să scoată mai bine în evidență calitățile lor.

   Ziua cea mai importantă

   Vor într-un anume fel cei care îi studiază să se lămurească până la capăt și definitiv cine sunt, ce fac, ce vor, ce pot, ce destin au, ce menire, ce ascensiune și câtă încredere se poate avea în ei. Ziua de 7 octombrie ar trebui să fie una importantă sau în preajma acestei date să se petreacă tot felul de evenimente de la care să decurgă toate aceste situații în favoarea săgetătorilor. Telefoane, convorbiri, mesaje, chemare la ordine sau un apel care poate să sune într-un fel modest. Să nu îi încânte sau să nu îi pună pe jăratec ori chiar să nu îi mobilizeze. Atenție! În spatele unor invitații banale pot să stea tot felul de întâlniri esențiale.

   În spatele unor discuții reținute, decente și foarte bine cântărite pot să stea atitudinii de o mare generozitate ale unor oameni care nu se manifestă din prima clipă într-un fel debordant sau putem spune chiar sincer ci într-un fel mascat, dublat, poate chiar ascuns, în așa fel încât dacă și-ar dori să facă un pas înapoi ei să nu se simtă nici prost și nici intenția lor să nu fie dezvăluită.

   Atenție!

   Săgetătorii sunt sub lupă acum și este bine să fie la înălțime, este bine să facă figură bună peste tot și mai ales, așa cum precizam cu câteva minute înainte, este bine să nu refuze nici o invitație, nici o ofertă. Întotdeauna în spatele unei astfel de invitații, pe acest context astral, va sta și un mecanism care este gata-gata să se declanșeze și care trebuie doar onorat și manipulat, folosit și instrumentat în așa fel încât lucrurile să decurgă după voia și după destinul care le este trasat acestor nativi.

   Se mai întrevăd discuții secrete, discuții de taină, tot felul de mărturisiri și chiar un efort special pe care îl fac acești nativi în vederea obținerii unor informații cu caracter discret, confidențial sau pus sub obroc. Pentru acești nativi se mai ridică o serie de probleme legate de casă, domiciliu și familie, acestea nu sunt niște lucruri noi, sunt doar niște conotații mai speciale. Poate că unele secrete țin chiar de ceea ce se cheamă secret de familie ori taină, un văl de necunoscut, de ambiguitate, care îi irită la un moment dat pe acești nativi și își doresc să sfârșească cu această nesiguranță.

   Nevoie de ordine

   Poate că efortul de a afla o serie de lucruri se îndreaptă către o persoană mai în vârstă din familie care și-a dosit foarte bine biografia sau momente din biografie. Cei născuți în semnul scorpionului doresc să pună ordine doresc să pună seamă în tot ceea ce ține de idei, sentimente, atitudine, încredere și relații interumane care pleacă din familie, se întorc spre familie, tocmai în ideea de a se defini pe sine mai bine.

   Uneori lucrurile pe care le află sunt plăcute, agreabile, dar într-un registru modest. Alteori însă e bine să fie avertizați însă că uneori o serie de informații nu sunt agreabile, nu sunt ușor de digerat și le vor primi cu destul de multă neplăcere. O să-i doară, o să-i usture și o să-i coste câte ceva din lucrurile pe care le află și că cât relația de familie este mai strânsă și mai apropiată de conștiința unui nativ în săgetător, aceste informații pot să doară mai tare pentru că împărtășește suferința sau poate doza de umbră care se aruncă și asupra lui însuși de pe urma acestor mărturisiri, demascări sau secrete.

   Anchete

   Probabil că va trebui să se stăpânească și să se înțelepțească în așa fel încât aceste lucruri să fie privite cu măsură și să nu fie transformate în dramă și în suferință prea mare. Oricum nu aceasta este prioritatea, este cel mult o rătăcire sau o prelungire a unei curiozități care nu s-a stins, care nu și-a găsit liniștea, pentru că nu și-a găsit informația necesară și probabil că în aceste momente lucrurile încep să se întoarcă la matcă. Atenție și al informațiile contradictorii, la lucrurile fanteziste sau la o serie de declarații și mărturisiri pe care unii le fac vag iresponsabil numai pentru a se da interesanți nedându-și seama ce ecou au cuvintele lor în sufletul unui săgetător.

   De aceea insist, foarte multe dintre aceste informații cu caracter confidențial trebuie să fie foarte foarte bine verificate și cântărite pentru a nu se transforma într-un zaț neplăcut, dur și greu, imposibil de eliminat din conștient ori chiar din subconștient.

   CAPRICORN

Pentru cei născuți în Capricorn, perioada cuprinsă între 2 și 8 octombrie aduce importante șanse de mărire, înălțare în rang, în putere, acreditare, maturizare, afirmare, sau dobândire a unei conștiințe de sine remarcabile, depinde de vârstă.

   Astfel, cei tineri se maturizează, cei maturi încep să se deschidă într-un chip armonios spre toate sugestiile și provocările prezentului, iar cei aflați la vârsta a treia, am spune că se înseninează. De fapt, este o dimensiune specială atâta a Capricornului cât și a funcției saturniene care funcționează invers proporțional cu vârsta, astfel încât și cei aflați la o anume vârstă care se confruntă cu destul de multe probleme, în principal de sănătate, sau dacă ne referim la aceste vremuri complicate din punct de vedere economic se confruntă și cu griji, totuși conștiința lor cunoaște o anume detașare și o anume echilibrare.

   Acalmie

   După stres, după nemulțumire, după zbucium, după zguduiri, după trăiri intense, iată o perioadă benefică în care acești nativi își pot găsi calmul și echilibru, aș spune la propriu și la figurat că își găsesc somnul. Reușesc să doarmă liniștiți chiar dacă nu se rezolvă toate problemele din viața lor, chiar dacă rămân înconjurați de o serie de aspecte stringente care îi solicită din plin. În primul rând, își fac un calcul înțelept și la un moment dat reușesc să tragă o linie de demarcație foarte clară între ceea ce merită și ceea ce nu merită în viață. Efortul, supărarea, nesomnul și stresul.

   O zi importantă pentru astfel de atitudine, pentru astfel de abordare sănătoasă a necazurilor din viață este chiar 8 octombrie, ultima zi a răstimpului pe care îl analizăm. Într-o astfel de zi, combinația dintre Saturn și Mercur îi transformă în niște ființe hotărâte care pun piciorul în prag și care reușesc să minimalizeze într-un chip sănătos, evident nu iresponsabil, tot ceea ce nu merită să facă parte din prim planul activității lor. Aleg două trei chestiuni de viață importante cărora le acordă cuvenita dimensiune în existența lor și se hotărăsc să rămână calmi, să nu se impresioneze, să nu se demobilizeze sau să nu intre în panică în momentele în care lucrurile nu merg în direcția favorită sau într-o direcție dorită sau pregătită cu foarte multă minuțiozitate de ani de zile.

   Viața le oferă și acum, în mod special, li se ridică niște bariere, niște piedici, niște întârzieri, niște amânări. Au făcut foarte mult caz de toate aceste ipostaze și își dau seama că de fapt cu destinul nu te poți lupta, că viața are povârnișurile ei și până la urmă sunt obligați să le abordeze într-un fel pe de o parte plin de voință, ambiție și de determinare, pe de altă parte fără ură, fără mânie și fără depresie.

   Acest tranzit prin Balanță este de natură și să mai alunge și o serie de elemente parazitare din gândirea sau mentalitatea lor. Prejudecăți, idei fixe, tot felul de mici mofturi și mânii, tot felul de obiceiuri care la un moment dat grevează progresul. Își dau seama că sunt victimele unei educații greșite, dacă au o anume vârstă pana pe la 44, 48 de ani, alteori își dau seama că sunt victimele propriei lor atitudine care i-a obligat să se ambaleze într-o idee, într-un proiect, într-un tel, atât de tare încât nu au mai putut ieși din proiect și au rămas înțepeniți într-o dimensiune a unei dorințe de viață care nu mai poate să fie pusă în aplicare sau realizată așa cum doreau ei acum 10, 15, 20 de ani.

   O viață ca un roman

   Că viața a luat-o înainte, că viața e bogată în semnificații și în evenimente, că este stufoasă și nu numai concordă cu proiectul de acum două decenii. De aceea, dacă nu poți schimba viața firește schimbă proiectul. Această atitudine profund înțeleapta îi asigură sănătate sufletească, mentală și limpezime intelectuală. De aici mai departe, dincolo de aceste modificări care țin de personalitatea omului se poate vorbi de un anume dialog interior și exterior, subtil și foarte special, unul cu care nu prea sunt obișnuiți. Este vorba de o atitudine care le aduce multă căldură sufletească, ii îmbracă în emoții frumoase, le oferă sentimente nobile, trăiri inedite, foarte multă emoție artistică sau foarte multă emoție care vine dinspre o viață spirituală ce cunoaște acum niște dimensiuni sau niște meandre cu totul și cu totul inedite.

   O revelație de sine, dar și o revelație a unor valori și a unor reacții cu care nu s-au familiarizat și de care nu credeau că sunt în stare să le cunoască, să le trăiască, ori să le aprofundeze. Multe dintre aceste evenimente sunt provocate și de întâlnirile cu oameni deosebiți. Probabil că unii dintre cei născuți în semnul Capricornului reușesc să își depășească condiția morală, mentală sau intelectuală. Reușesc să învețe, să progreseze, reușesc să se detașeze de condiția lor anterioară, să se desprindă, să prindă aripi și să încerce pe cont propriu să realizeze un tipar de existentă schimbat, modificat și mult îmbunătățit.

   O săptămână lineară

   Prea multe evenimente personale săptămâna viitoare nu cred că aduce. Patronează în schimb, așa cum am spus, modificările de statut social. Ar mai fi de luat în calcul o serie de drumuri agreabile, de excursii plăcute, de detașări de contingent prin tot felul de activități care țin de recreere, de reevaluarea unui potențial personal ce se manifestă printr-un hobby, printr-o plăcere oarecare ce trebuie să fie alimentată și cultivată. Unii își pot găsi o adevărată vocație, satisfacție și împlinire într-o activitate paralelă cu cea pe care o desfășoară zilnic, care ține de rutină, de plictis, ori de corvoadă, cea care le aduce bani. În schimb, cea care le aduce satisfacție nu are legătură cu banii și ține de o calitate personală, de un talent sau de o anume sensibilitate ce nu a fost cultivată până acum.

   Găsesc timpul și energia necesară, ba chiar și entuziasmul pentru a ajunge din urmă un statut care le-ar fif ost favorabil dacă ar fi urmat o altă meserie. Toți cei care sunt nemulțumiți de studiile pe care le-au făcut, sau de opțiunea fundamentală pe care au avut-o în tinerețe, poate influențați și de părinți, de mediu sau de context, își găsesc acum nu doar un debușeu ci pur și simplu o împlinire, o reechilibrare sau chiar o dimensiune ce le va permite în următorii ani să își schimbe cu totul nu numai modul de viață ci și activitatea remunerată.

   VĂRSĂTOR

   Pentru cei care s-au născut sub semnul Vărsătorului, săptămâna viitoare este importantă și frumoasă. Vorbeam în cadrul prezentării pe care am făcut-o săptămânii care tocmai se încheie de o tendință care își va găsi deplina împlinire în perioada 7,8 sau 9 octombrie. Și iată că acest moment a venit. Încetul cu încetul acești nativi au fost pregătiți trupește și sufletește ori moral pentru tot felul de evenimente cu ecou interior.

   Succes

   Răsunetul acestor evenimente va cunoaște apogeul în preajma datei de 7 octombrie. Atunci vor avea o mulțumire, un succes, o realizare sau o turnură deosebită în viața lor. Pentru unele persoane cu carieră de excepție se poate vorbi de o afirmare în plan public. O lucrare științifică, o carte, o manifestare publică, o prezență de excepție, o performanță în fața unui public, o conferință, un discurs, un interviu, o emisiune televizată, un articol publicat în presă, o lucrare de cercetare științifică, un manuscris care este așteptat cu foarte mult entuziasm într-o editură, o prezență la un congres sau orice fel de altă manifestare științifică, culturală, intelectuală.

   Mai există o conotație și anume cea a dreptății, a echității, a normalității sau a justeții. În felul acesta toți cei care au o tangență cu domeniul dreptului în postură de judecători, procurori sau avocați, pot să dea dovadă de o performanță profesională care ține de inedit. Se vor manifesta într-un fel pe care până acum nu l-au abordat. Vor adopta o poziție, vor alimenta o atitudine care ține nu doar de o conduită sau de o anume convingere profesională ci de o convingere interioară de nestrămutat. Vor acționa sau vor invoca texte de lege, normă morală sau o serie de principii care trebuie să fie susținute, apărate, invocate sau care stau la baza unui demers.

   Tot ceea ce fac are ecou, răsunet, este văzut, auzit, recepționat, înțeles și aplaudat. Este un moment deosebit de bun pentru toți cei care desfășoară o activitate ce nu poate să fie considerată izolată, gratuită sau în taină. Nu e vorba de cei care buchisesc tot felul de cuvinte într-un maculator sau scriind amintiri din copilărie ci este vorba de prestație de excepție.

   Revolte și gratuități

   Apoi mai este vorba și de un patronaj special care le luminează casa a zecea și care îi împinge spre succes, spre afirmare, spre vedetism, spre țâșnire bruscă dintr-un fond de mediocritate, de platitudine sau de banalitate. Acest context, ultimul de care vorbim acum și care este într-adevăr senzațional, se realizează cu dificultate, cu luptă, cu ambiție, cu voință dar îi avantajează fie pe cei tineri fie pe cei care s-au plafonat și care s-au mulțumit cu puțin și care acum brusc nu se mai mulțumesc cu puțin ci vor totul de la viață.

   Aceștia sunt revoltații, aceștia sunt cei care, în uriașa și fructuoasa lor nemulțumire de sine, reușesc să se rupă de un mediu care i-a tras în jos mai ales cei care s-au dedat la plăcerile ieftine, la tot felul de discuții și bârfe în cârciumă, la tot felul de comentarii și vedetisme minore de cafenea sau tot felul de plăceri care vin repede, trec repede, papă banii, timpul, viața și cariera.

   În felul acesta oamenii își dau seama că au trăit gratuit, că anii au trecut pe lângă ei, că nu au realizat nimic și speriați fie de eșec, fie de un faliment profesional, fie de o ratare interioară, încearcă tot felul de variante care să îi detașeze și să îi împingă din nou în față, în topul unor oameni care pot să facă mult. De aceea spuneam că sunt luați în calcul și toate aceste gesturi ale lor care vin dintr-un efort uriaș de autodepășire sunt menite să îi ferească de tot ceea ce înseamnă blazare și dispreț față de sine.

   Prea multă autocritică și gesturi neînțelese

   Vărsătorii sunt dintre zodiile care reușesc să se auto disprețuiască foarte puternic. Este o trăire intensă. Este și profund creatoare pentru că îi obligă să își schimbe modul de viață. De aceea ori tineri, ori maturi, ori mai în vârstă, toți vărsătorii reușesc să facă o schimbare fundamentală cu viața lor, cu cariera lor. Pot să facă două lucruri importante. Să accepte o funcție poate chiar peste puterile lor ori dimpotrivă să rupă cu toate funcțiile, poate chiar și cu onorurile, se pot rupe într-un fel spectaculos de fotoliul de director, de secretară, de șofer, de mașină, de ștampilă, de onor, să renunțe la toate aceste avantaje mondene în favoare unui alt tip de existență mai profitabil care să le aducă alt tip de beneficiu.

   Mulți vor spune domne omul ăsta este nebun, când toată lumea aleargă după funcție el o părăsește, renunță, abandonează totul. Este vorba de stilul abrupt al vărsătorilor de a reacționa sau de a acționa în beneficiul personal. De aceea spuneam că lucrurile nu sunt ușoare și pentru acești nativi schimbările ar putea să fie nu numai bine venite ci și foarte bine intuite în acest context astral care aduce provocare peste provocare și în această uriașă nemulțumire nu văd decât forța constructivă a unei dorințe uriașe de mai bine și de progres. În rest aceleași probleme bănești cu care se confruntă de mai mult timp și o serie de discrete probleme de sănătate care nu sunt noi, sunt cele vechi și pe care bănuiesc că și le cunosc mai ales dacă au depășit vârsta de 40 de ani.

   PEȘTI

   Pentru cei născuți în zodia Peștilor principala problemă a săptămânii viitoare este legată de bani, de echilibru financiar pe termen lung, de a da și a primi, de a vinde și cumpără, de a tranzacționa, de a negocia, de a administra, de a chema banii spre ei într-un anume fel, de a construi proiecte care pe termen scurt, mediu său lung să le aducă un beneficiu. Totul ține de o dorință de intrare în normalitate, de constrângeri, de stringențe, de nevoi urgente și de unele imposibilități de a face bani atât de repede pe cât au nevoie, pe cât își doresc sau pe cât le impune viața și condițiile de trai ori legislațiile din prezent.

   Suferințe

   Peștii păstrează numeroase suferințe în inima lor. Sunt reminiscențele trecutului, este ecoul evenimentelor care tocmai s-au stins, este nemulțumirea prezentului și spaima de viitor. Dar, toate aceste lucruri în acest moment nu contează. Reușesc să se detașeze, sau reușesc să le țină în frâu, să le țină sub control în așa fel încât acestea să nu devină invadate și să îi transforme în niște ființe slabe.

   Cu planetele din Scorpion lucrurile sunt cam amestecate. Cele două planete personale, Venus și Marte, care stau într-o conjuncție strânsă în această săptămâna, fac și trigon cu Luna Neagră în Pești ceea ce nu este lucrul cel mai bun. Pe de o parte este exacerbarea unei ambiții, pe de altă parte este exacerbarea unor dorințe neîmplinite, de mai bine sau de altfel, dintr-un punct de vedere al vieții personale.

   Dar este și conduita, mai sunt și idealurile, mai sunt și principiile morale care toate se bat cap în cap și multe dintre elementele constitutive ale unei structuri umane dau Peștilor acum bătaie de cap. Multe dintre ele nu mai sunt congruiente, nu mai sunt armonice, se bat cap în cap. principiile se ceartă între și ele nu este în această clipă nici un judecător de pace prezent care să realizeze un soi de coordonare a acestor trăiri. Pe paliere diferite, pestii reușesc să se armonizeze, mai ales că sunt o structură duală prin urmare s-au obișnuit să trăiască în această suferință dulce sau în această plăcere amară, depinde cum vreți să o luați.

   Bani, bani, bani

   Din nefericire, pentru acești nativi multe evenimente nu se petrec sau întreaga țesătură astrală nu este de natură să provoace, să cheme tot felul de situații care să compenseze într-un fel nemulțumirea lor. De aceea, lucrurile se axează acum, se concentrează pe ideea de bani, pe necesitatea de a face bani, pe noțiunea de câștig care nu întotdeauna este legată de slujbă, de serviciu, sau de o formă de salarizare, ci de cu totul și cu totul alte ipostaze, gândesc către alte venituri, construiesc un alt viitor.

   Frânturi de ideal

   Cât privește trăirea interioară, ideile și idealurile acestea sunt destul de ciuntite și destul de forfecate, ei înșiși reușesc să își taie o serie de elemente care li se păreau viabile, care îi entuziasmau, acum le abandonează, sau chiar le sacrifică, cu un soi de cerbicie interioară pe ideea că prea multă plăcere în viața nu e bună. E momentul lor de ascetism, de stringență, de restrictivitate, este momentul lor de neputință de a se desfășura la întreaga lor capacitate.

   Pentru foarte mulți dintre Pești, planetele din Balanță nu reprezintă în sine. Octombrie este favorabil pentru foarte multe zodii ar putea să fie favorabil pentru acești nativi doar prin ideea unui început într-un plan bănesc, iarăși ne întoarcem la bani. Nu știu dacă ceea ce voi rosti eu acum poate să fie definit un sfat dar este o observație sau o atenționare și anume aceea că în preajma datei de 7 octombrie ar trebui să fie reticenți și cu ideile care le trec prin minte și cu ideile ori soluțiile care le sunt sugerate.

   Mercur este în această clipă un adversar mai degrabă decât un prieten, este un partener de dialog alunecos care nu îi ajută pe pești să se fixeze într-un proiect trainic ba mai mult îi împinge spre oscilații, îi împinge spre derapaje și patinări astfel încât se pot entuziasma repede și neindicat de tot felul de aspecte nefondate, insuficient cunoscute și deloc analizate. Ar mai fi ceva. Planeta Venus care se află în prezent în scorpion și face trigon cu soarele nativilor din pești intră începând cu ziua de 9 octombrie în mișcare aparent retrogradă și va rămâne în această ipostază până în ziua de 18 noiembrie, destul de mult.

   Se impune multă răbdare

   După care, aflându-se atunci în balanță, va reface traseul spre zodia scorpionului destul de încet astfel încât în poziția în care se află acum se va regăsi, va reveni abia de Crăciun ceea ce înseamnă că pe această casă a noua unde planeta Venus va reveni doar după Crăciun lucrurile se pot limpezi sau se pot pune în aplicare ori pot fi luat în serios ca fiind constructive și viabile. Până atunci vă asigur că la capitolul ideal, destin și dorință ori așezare pe termen lung dintr-o perspectivă interioară până la sfârșitul anului 2010 nu există șanse de rezolvare ori de împlinire. Așa încât toate eforturile ar fi nu numai inutile ci și sortite eșecului și decât să aveți o dezamăgire în plus mai bine aveți răbdare și faceți lucrurile la timpul lor.


sursa
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Aștrii înclină, dar nu determină
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Arte inițiatice - Științe oculte, Astrologia
   -> Astrologie - Generalități, Astrologie - Generalitati
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 2 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !