Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 21:26
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Despre meditatie


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator

Hoper is offline

Joined: 31 May 2007
Member: #232
Posts: 642
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Despre meditatie
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 15.10.2010, 12:30 View PostDownload Post

Meditația yoghină


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen."Meditați asupra Înțelepciunii și Beatitudinii eterne și veți găsi Înțelepciunea și Beatitudinea. Beatitudinea este eternă, dar ea este ascunsă de ignoranță.” (Ramakrishna)

"Vocația omului este comuniunea cu divinitatea” (Ma Ananda Moy)

"Este foarte bine să meditați profund la Dumnezeu Tatăl  în fiecare dimineață și seara înainte de culcare. Această practică ce va deveni pentru voi o obișnuință vă va liniști foarte mult mintea și totodată vă va purifica în mod gradat sufletul. În felul acesta veți atinge o inefabilă stare de detașare și luciditate." (Gregorian Bivolaru)

"Cerurile de dincolo sunt mari și minunate, dar încă și mai mari și mai minunate sunt cerurile din voi înșiv㔠(Sri Aurobindo)

"Roagă-te la Dumnezeu gândindu-te la El ca la o persoană care îți este mai dragă decât îți ești tu însuți" (Ramakrishna)

"Amintește-ți neîncetat că tu nu apartii nimănui și că nimeni nu îți aparține. Gândește-te că într-o zi va trebui să părăsești totul în această lume; așa că fă cunoștință cu Dumnezeu de acum. Meditează neîncetat pentru a te percepe că Esența Infinită eliberată de orice formă de suferință. Încetează să mai fi prizonier al corpului" (Lahiri Mahasaya)

"Numai cei care se vor dărui în întregime lui Dumnezeu vor cunoaște sensul profund al Eliberării spirituale." (Balayogi)

"Pentru a gusta plăcerea meditației trebuie să știi să te abandonezi complet fără a căuta să-ți orientezi gândurile. Trebuie să rămâi complet disponibil și plin de o credință vie și intens trăită în Dumnezeu" (Gregorian Bivolaru)

"Fii mai umil decât un fir de iarbă și fii răbdător și îndurător ca un copac. Nu te cinsti pe tine însuți, cinstește tot ce te înconjoară. Repetă fără încetare numele lui Dumnezeu" (Ramakrishna)
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Back to top See my Info
Hoper
Initiator
Initiator

Hoper is offline

Joined: 31 May 2007
Member: #232
Posts: 642
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Aforisme despre meditație
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 15.10.2010, 12:35 View PostDownload Post

Aforisme despre meditație

de profesor yoga Gregorian Bivolaru


1.  Meditația yoghină profundă asupra lui DUMNEZEU TATĂL poate fi, totodată, considerată drept o formă inedită de rugăciune, căci acela care o practică se roagă, în felul acesta, în Duh și în Adevăr.

2.  Meditația yoghină profundă permite să fie controlate din ce în ce mai bine simțurile și tocmai de aceea, ea îmbunătățește (în cadrul jocurilor amoroase bazate pe iubire reciprocă și transfigurare) continența sexuală.

3.  DUMNEZEU TATĂL ne-a creat și pentru a realiza zilnic măcar o meditație yoghină profundă, luându-L chiar pe El drept subiect al meditației noastre.

4.  Datorită proceselor inefabile de rezonanță pe care le declanșează în universul nostru lăuntric o meditație yoghină ce este realizată zilnic, aceasta face să se acumuleze în noi o mare energie binefăcătoare, ce declanșează în ființa noastră o stare sublimă, pură.

5.  Meditația yoghină profundă, ce este realizată zilnic, face să apară în ființa noastră o stare de pace profundă.

6.  Meditația yoghină profundă generează în întreaga noastră ființă o stare inefabilă de armonie.

7.  Chiar și atunci când călătorim cu un anumit mijloc de transport, sau avem la dispoziție așa-ziși timpi morți, putem să-i fructificăm într-un mod creator, realizând fie LAYA YOGA cu MANTRA unei Mari Puteri Cosmice, fie o anumită formă de meditație yoghină profundă.

8.  Atunci când practicăm zilnic o anumită formă de meditație yoghină profundă, ne putem convinge de multiplele sale avantaje.

9.  Pentru a ne da seama de beneficiile multiple ale meditației yoghine profunde, putem, atunci când avem la dispoziție așa-ziși timpi morți, să realizăm meditații mai lungi sau mai scurte, oriunde și oricând.

10.  Ne putem bucura de multiplele avantaje ale meditației practicând în fiecare dimineață, fie chiar și pentru perioade scurte de timp, o formă de meditație yoghină profundă.

11.  După ce am realizat o meditație yoghină profundă, este foarte bine să ne relaxăm și, dacă este posibil, este indicat să păstrăm pentru o anumită perioadă de timp tăcerea.

12.  Atunci când realizăm meditații yoghine profunde, este foarte bine să fim orientați cu fața și cu trupul fie spre Nord, fie spre Est (Răsărit).

13.  După numai câteva luni de zile de practică perseverentă, vom descoperi că meditația yoghină profundă (sau chiar practica tehnicii de LAYA YOGA cu MANTRA unei Mari Puteri Cosmice, în cadrul căreia resimțim o stare meditativă deosebită) devine cel mai bun prieten al nostru.

14.  Yoghinul care aspiră să aibă o transformare spirituală constantă trebuie să facă cel puțin 30 de minute de meditație yoghină în fiecare zi.

15.  După ce am învățat o tehnică yoghină de meditație este foarte bine să o practicăm cu regularitate, fie chiar și pentru 10-15 minute zilnic.

16.  Măcar o dată pe săptămână, este foarte bine să practicăm, fie chiar și pentru 2-3 ore, MAUNA.

17.  Atunci când realizați într-o cameră meditații yoghine profunde în timpul nopții, este foarte bine să practicați aceasta pe întuneric.

18.  După ce am realizat, pentru o anumită perioadă de timp, o meditație yoghină profundă, este foarte bine să savurăm (dacă ne este sete) un pahar cu suc natural de fructe îndulcit cu miere.

19.  Meditația yoghină profundă care este realizată la asfințitul Soarelui, undeva în natură, face să apară în ființa noastră o stare magică, sublimă care se adâncește din ce în ce mai mult, de fiecare dată când realizăm astfel de meditații yoghine la asfințit.

20.  Atunci când realizați meditații yoghine profunde într-o ASANA, este foarte bine  să urmăriți să aveți coloana vertebrală cât mai dreaptă, iar poziția trupului trebuie să fie, pe cât posibil, simetrică. Putem, de asemeni, să realizăm meditații yoghine profunde chiar și stând pe scaun, dar în prealabil trebuie să avem grijă să ne orientăm trupul și fața fie către Nord, fie către Est (Răsărit).

21.  Decât să nu realizăm niciodată meditații yoghine profunde, este mai bine să realizăm astfel de meditații chiar și atunci când ne aflăm întinși pe pat. În cazul unei astfel de meditații, pe care o efectuăm fiind întinși la orizontală, trebuie însă să urmărim să avem capul orientat către Nord și picioarele orientate către Sud sau, dacă nu este posibil, ne vom orienta cu capul către Est (Răsărit) și cu picioarele către Vest (Apus).

22.  Faptul de a realiza zilnic LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice sau chiar de a realiza o anumită formă de meditație yoghină profundă timp de 30 de minute zilnic face, apoi, să se împlinească dorințele și aspirațiile noastre benefice, la capătul a 49 de zile de practică neîntreruptă.

23.  Fie și numai 30 de minute de meditație yoghină profundă care este realizată zilnic face să apară o mai bună stare de sănătate pentru trup, după numai 2-3 luni de practică perseverentă.

24.  Meditația yoghină profundă ce este focalizată fără încetare asupra lui DUMNEZEU TATĂL ne aduce, fără îndoială, extraordinar de aproape de DUMNEZEU TATĂL și ne ajută să-L simțim într-un mod tainic în ființa noastră.

25.  Fie chiar și numai 30 de minute de LAYA YOGA ce este realizată cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice sau efectuarea a nu contează ce formă de meditație yoghină profundă ce este realizată zilnic ne transformă extraordinar de mult viața, atunci când este practicată cu perseverență.

26.  Fie chiar și numai 30 de minute de meditație yoghină profundă care este realizată asupra a nu contează ce problemă de sănătate cu care ne confruntăm, ne ajută surprinzător de mult în procesul de ameliorare sau de vindecare al acelei boli sau tulburări.

27.  Pentru a te convinge prin experiență directă de avantajele multiple ale meditației yoghine profunde, este foarte bine să te hotărăști să practici o scurtă meditație yoghină profundă (sau eventual LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice) timp de 49 de zile, începând chiar de azi. După o anumită perioadă de timp, vei constata că în ființa ta apar o mulțime de transformări, ce sunt în strânsă legătură cu această practică spirituală pe care o efectuezi.

28.  Privește cu multă atenție în jurul tău și ia aminte asupra faptului că extrem de puține ființe umane te îndeamnă să faci zilnic meditație yoghină sau să realizezi LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice.

29.  Taina pe care yoghinii avansați au descoperit-o: DUMNEZEU TATĂL devine extrem de fericit în universul tău lăuntric, în ceea ce te privește, atunci când tu meditezi zilnic.

30.  Atunci când în unele situații te rogi lui DUMNEZEU, roagă-te și pentru ca EL să îți ofere trăiri spirituale extraordinar de înalte, sublime, extatice care ar fi bine să-ți apară atunci când realizezi meditații yoghine profunde.

31.  Atunci când îți apar stări spirituale înalte sau anumite revelații cu totul extraordinare în timpul meditațiilor yoghine profunde pe care le realizezi, nu uita, după aceea, să-I mulțumești plin de recunoștință lui DUMNEZEU pentru comorile pe care ți le-a oferit.

32.  Ajută-i pe ceilalți cât poți de mult prin propriul tău exemplu mobilizator și, dacă este cu putință, chiar învață-i să mediteze. Pe măsură ce puterea ta spirituală (câmpul tău tainic, sferic de forță) va crește, vei constata că va fi din ce în ce mai ușor pentru tine să-i impulsionezi și să-i ajuți chiar extraordinar de mult pe ceilalți să mediteze la unison cu tine, realizând stări mult mai profunde și mai ample atunci când se află în sfera ta invizibilă de forță.

33.  Poți să le oferi celor mai buni prieteni ai tăi, care deocamdată nu practică YOGA, un cadou extraordinar, învățându-i să realizeze la unison cu tine o formă simplă de meditație yoghină. Este bine să realizezi aceasta numai cu aceia dintre ei care sunt deschiși și curioși să experimenteze împreună cu tine o tehnică yoghină de meditație.

34.  Pe măsură ce câmpul tău spiritual sferic, tainic de forță va crește din ce în ce mai mult, vei constata cu bucurie că îți va fi ușor să conduci cu succes grupe de meditație yoghină profundă.

35.  Meditația yoghină profundă ce este realizată prin focalizarea fermă și continuă asupra lui DUMNEZEU TATĂL este una dintre cele mai înalte forme de adorare lui DUMNEZEU, care ne generează de fiecare dată o mare bucurie.

36.  Anumite experiențe inefabile pe care le avem în timpul meditațiilor yoghine profunde ne oferă stări cu totul extraordinare de fericire și de pace profundă, care sunt unice și de neuitat.

37.  Stările cu totul extraordinare de „înălțare“ și de fericire pe care le trăim intens și profund atunci când realizăm meditații yoghine foarte reușite nu pot fi obținute de noi altfel nicăieri în această lume.

38.  Aproape oricare ființă umană (care este suficient de sănătoasă din punct de vedere psihomental) poate să practice cu succes o mulțime de forme de meditație yoghină.

39.  Meditația devine din ce în ce mai ușoară și stările care ne apar devin din ce în ce mai pure și mai elevate, pe măsură ce practicăm zilnic meditația yoghină profundă, dând dovadă de consecvență.

40.  Copiii care au o anumită stare de precocitate spirituală pot să realizeze cu o foarte mare ușurință meditații și, în felul acesta, ne putem da seama că ei prezintă unele înzestrări excepționale, care le vin din alte existențe anterioare (în cadrul cărora ei s-au preocupat cu succes de cele spirituale).

41.  Atât feluritele forme de meditație yoghină profundă, cât și fiecare dintre tehnicile de LAYA YOGA ce sunt realizate cu MANTRA uneia dintre Marile Puteri Cosmice, sau chiar tehnicile de LAYA YOGA care sunt realizate cu o BIJA MANTRA pentru a se energiza și armoniza un anumit centru subtil de forță (CHAKRA) ne conferă o gamă surprinzătoare de experiențe tainice, sublime care ne maturizează și ne accelerează transformarea lăuntrică.

42.  Fă-ți un jurnal spiritual intim în care să consemnezi experiențele de vârf care îți apar atunci când realizezi meditații yoghine.

43.  Nu este indicat să te confesezi sau să-ți împărtășești experiențele spirituale, pe care le ai în timpul feluritelor meditații yoghine realizate de tine, unei ființei umane care nu este capabilă să te înțeleagă.

44.  Marii yoghinii au descoperit prin experiență directă că meditația yoghină profundă este și rămâne întotdeauna hrana cea magică a minții, care totodată o face să se maturizeze și să se expansioneze în nemărginire.

45.  După ce ai realizat zilnic, pentru o anumită perioadă de timp, meditații yoghine profunde și te-ai convins de transformările pe care le declanșează în universul tău lăuntric, poți apoi să crești în mod gradat timpul pe care îl consacri pentru meditație.

46.  Meditația yoghină profundă anihilează sau, la nevoie, ne permite să ne controlăm pe o cale perfect naturală stările de furie.

47.  Meditația yoghină profundă ne ajută să ne controlăm cu ușurință obiceiurile rele și, totodată, ne permite să ne controlăm impulsurile de a făptui acțiuni malefice.

48.  După numai 30 de minute de meditație yoghină profundă sau după același interval de timp în care practicăm LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice, constatăm cu bucurie că aceasta ne armonizează ființa și ne îmbunătățește considerabil stările pe care le trăim. Totodată, putem să descoperim în felul acesta că meditația yoghină profundă (sau LAYA YOGA) ne înfrumusețează, ca prin farmec, trăirile și simțirile.

49.  Meditația yoghină profundă care este realizată zilnic ne ajută, totodată, să ne controlăm cu ușurință mintea.

50.  Meditația yoghină profundă ce este realizată zilnic într-un mod perseverent face să se trezească în ființa noastră anumite puteri paranormale (SIDDHI) care ne ajută să-i impulsionăm cu ușurință pe ceilalți prin puterea exemplului nostru. Datorită imboldurilor foarte puternice pe care le putem oferi atunci acelora pe care aspirăm să-i ajutăm, ei își transformă firea și se lasă impulsionați să facă fapte bune.

51.  Yoghinii avansați se recunosc cu ușurință după stările intense și profunde de meditație în care se mențin, aproape fără efort, ore în șir. În cadrul unor astfel de experiențe lăuntrice, pe care ei le trăiesc 4 sau 5 ore în așa-zisul timp fizic, percepția timpului se accelerează (pentru ei) într-un mod aproape incredibil și atunci lor li se pare că au petrecut în meditație numai 10-15 minute. Astfel de situații sunt curente în cazul lor.

52.  Toți oameni nobili și puri simt în mod spontan nevoia să mediteze.

53.  Stările de meditație yoghină intensă și profundă îl protejează într-un anume fel pe cel care meditează, atât de dușmanul care există în el însuși, cât și de tot ceea ce este rău.

54.  Feluritele forme de meditație yoghină profundă și practica tehnicilor de LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice, atunci când sunt realizate fie chiar și numai pentru 30 de minute zilnic, vindecă tulburările mentale care sunt incipiente sau pot să anihileze tendințele paranoide sau schizoide care încă mai există în ființa noastră.

55.  Feluritele forme de meditație yoghină profundă și practica tehnicilor de LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice ajută la ameliorarea și chiar la vindecarea feluritelor boli și tulburări ale trupului.

56.  Meditația yoghină profundă îmbunătățește considerabil ambianța în sfera socială în care ființa se manifestă și adeseori face să apară o stare spontană de simpatie și de afecțiune care este declanșată în ceilalți oameni atunci când ființa umană care a meditat suficient în ziua respectivă interacționează cu ei.

57.  Ființa umană devine din ce în ce mai înțeleaptă atunci când începe să iubească fără măsură.

58.  Cu cât este mai mare haosul, cu atât este mai aproape rezolvarea acestuia.

59.  Speranța este visul cel dătător de putere al celor care deja sunt treji.

60.  Nu trebuie să lăsăm niciodată îndoiala să ne paralizeze acțiunile. Pe cât posibil, trebuie să luăm întotdeauna deciziile cele mai înțelepte. Pentru aceasta. este cel mai adesea necesar ca în prealabil să chibzuim asupra consecințelor acțiunii pe care urmează să o făptuim.

61.  DUMNEZEU nu i-ar fi dat ființei umane capacitatea de a visa cu ochii deschiși, fără ca să existe, totodată, în universul ei lăuntric și o capacitate latentă care să-i poată permite ca visele sale să devină realitate.

62.  Ființa umană care cere întotdeauna logică de la viață uită cel mai adesea că de fapt aceasta este un vis.

63.  În inima tuturor iernilor se află, în germene, o primăvară mirifică, iar în spatele fiecărei nopți se află, întotdeauna, o auroră surâzătoare.

64.  Fiți întotdeauna buni și plini de bunăvoință cu ceilalți.

65.  Meditația yoghină profundă face să apară în ființa noastră, după ce am realizat-o, o stare inefabilă de fericire fără obiect.

66.  Fiți întotdeauna plini de optimism și gândiți într-un mod binefăcător, căci procedând în felul acesta, viitorul nu vă va rezerva surprize neplăcute.

67.  Meditația yoghină profundă face ca, după ce a realizat-o, ființa umană respectivă să emane în jurul ei o stare tainică de calm și pace.

68.  Controlați-vă întotdeauna cât mai bine cu putință mentalul, practicând zilnic meditații yoghine sau tehnici de LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice.

69. LAYA YOGA ce este realizată zilnic cu MANTRA lui GANESHA face ca ființa umană respectivă să se bucure după o anumită perioadă de timp de prosperitate.

70.  Meditația yoghină profundă sau tehnica de LAYA YOGA ce este realizată cu MANTRA  uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice trezește în mod gradat intuiția și totodată îmbunătățește înțelegerea realității.

71.  Meditația yoghină profundă ce este realizată zilnic ne ajută să ne controlăm din ce în ce mai bine simțurile.

72.  Meditația yoghină profundă îmbunătățește și amplifică memoria.

73.  Meditația yoghină profundă sau LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice face să crească și totodată rafinează inteligența.

74.  Meditația yoghină profundă amplifică în universul nostru lăuntric cunoașterea spirituală.

75.  Absența completă a dorințelor face să se trezească în ființa noastră starea indescriptibilă de nemurire spirituală.

76.  Meditația yoghină profundă sau realizarea unei tehnici de LAYA YOGA cu MANTRA unei anumite Mari Puteri Cosmice face să se trezească în ființa noastră și apoi face să se amplifice o stare inefabilă de siguranță.

77.  Meditația yoghină profundă sau realizarea unei tehnici de LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice ne garantează o protecție foarte bună împotriva tuturor relelor.

78.  Meditația yoghină profundă sau realizarea unei tehnici de LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice poate să ne salveze de aproape toate pericolele care s-ar abate asupra noastră.

79.  Puritatea morală este întotdeauna cu mult mai importantă decât ne putem da cel mai adesea seama, mai ales atunci când suntem la începutul practicii spirituale.

80.  Meditația yoghină profundă sau realizarea unei tehnici de LAYA YOGA cu MANTRA unei anumite Mari Puteri Cosmice (cum ar fi de exemplu TARA, KALI, CHINNAMASTA) ne protejează împotriva influenței nefaste a demonilor.

81.  Dincolo de culoarea pieli, toate ființele umane aparțin aceleiași rase.

82.  Meditația yoghină profundă sau realizarea unei  tehnici de LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice, pe lângă faptul că face să crească câmpul subtil sferic de forță al aurei noastre, ne asigură totodată o bună companie.

83.  După ce vă treziti dimineața, realizați măcar 15 minute meditație yoghină profundă sau o tehnică de LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice. Procedând în felul acesta, veți avea o zi mai bună.

84.  Meditația yoghină profundă care este realizată zilnic asigură o simțire inefabilă, constantă a lui DUMNEZEU, care se află ascuns în fiecare dintre noi, în esența ființei noastre.

85.  DUMNEZEU TATĂL iubește foarte mult meditația yoghină profundă ce este realizată prin focalizare fermă și continuă asupra Sa.

86.  Prin intermediul meditației yoghine profunde ce este realizată zilnic, ajungem la un moment dat să simțim prezența cea misterioasă a lui DUMNEZEU TATĂL aproape tot timpul.

87.  Meditația este unul dintre cele mai mari daruri pe care DUMNEZEU TATĂL le-a oferit omului, pentru a intra astfel într-o indescriptibilă comuniune cu MINTEA CEA GIGANTICĂ A LUI DUMNEZEU.

88.  Meditația yoghină profundă ce este realizată prin focalizare fermă asupra lui DUMNEZEU TATĂL ne ajută să-I simțim prezența pretutindeni.

89.  DUMNEZEU TATĂL i se revelează ființei umane și o copleșește întocmai ca un ocean de fericire care o îmbrățișează, atunci când ființa umană meditează ferm și profund asupra Sa.

90.  Fiți întotdeauna plini de umilință și ajutați-i in mod dezinteresat pe oamenii care merită aceasta.

91.  Meditația yoghină profundă care se realizează prin focalizare fermă asupra lui DUMNEZEU și care este efectuată zilnic poate fi considerată drept una dintre cele mai înalte forme de YOGA, care totodată este rapidă.

92.  Manifestați în permanență afecțiune, simpatie, compasiune, prietenie și fraternitate față de colegii voștri care se află angrenați pe aceași cale spirituală.

93.  Meditația yoghină profundă care este realizată prin focalizare fermă asupra lui DUMNEZEU TATĂL ne purifică extraordinar de bine întreaga ființă și face să fie anihilat în aura noastră tot ceea ce este rău.

94.  Meditația yoghină profundă sau realizarea unei tehnici de LAYA YOGA cu MANTRA uneia dintre cele zece Mari Puteri Cosmice reprezintă un mijloc sigur de distrugere a ignoranței.

sursa: yogaesoteric
octombrie 2007
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Yoga
   -> Yoga, Generalitati Yoga
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 2 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !