Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 22:35
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
ROMÂNIA NU E FAȘIA GAZA!


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Fire
Initiator
Initiator

Fire is offline

Joined: 11 Oct 2007
Member: #310
Posts: 501
Country Flag: Egypt
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
ROMÂNIA NU E FAȘIA GAZA!
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 14.11.2010, 00:58 View PostDownload Post

ROMÂNIA NU E FAȘIA GAZA!

Scrisoare Deschisă domnului Shimon Peres, președintele Israelului.


Ne adresăm Excelenței Voastre, în numele celor pe care îi reprezentăm, precum și al celor aproape două milioane de martiri ai Neamului, uciși, fără judecată, în trecutul încă proaspăt al memoriei naționale. Excelență, După cum bine cunoașteți, comunitatea mozaică din România trăiește și muncește în bună pace, chiar dacă istoria acestor meleaguri a fost zbuciumată, plină de controverse și, de multe ori, sîngeroasă.

     Prezența Excelenței Voastre în țara noastră reprezintă un prilej, pentru noi, de a încerca să clarificăm împreună, sincer și deschis,"activitatea" unor evrei-comuniști, în epoca postbelică, din România (al II-lea război mondial).

     * 28 iunie 1940 - A însemnat invadarea României de către trupele sovietice, avînd ca rezultat anexarea Basarabiei, Bucovinei și a Ținutului Herța, precum și preluarea puterii locale de către evreii-comuniști. Este o lovitură grea - pe care românii au simțit-o în suflet - și, totodată, începutul ofensivei comuniste împotriva Țării și a Neamului Românesc.

* 23 august 1944 - România era "eliberată" de Armata Roșie și "ocupată" de cea mai odioasă diktatură comunistă! Trebuie să precizăm că, la instalarea, prin forță, a comunismului, coreligionarii d-voastră au avut un rol preponderent și condamnabil, din punct de vedere istoric.

Componența de peste 90% a evreilor-comuniști printre fondatorii Partidului Comunist Român (în fapt, komisari sovietici de etnie mozaică), veniți în România pe tancurile rusești, a însemnat scufundarea țării în întunericul celor 45 de ani de teroare roșie  comunistă.

După fatidicul an 1944, spirala istorică a suferinței românești a crescut inexorabil, atrăgînd în ea zeci de milioane de români deportați, uciși,  închiși în temnițele comuniste, privați de cele mai elementare drepturi, în lagăre comuniste. Întregul popor român a fost martirizat, deviat de la cursul său istoric firesc, amputat, prin distrugerea unei întregi generații de intelectuali și înlocuirea acestora cu pseudo-valori de sorginte comunistă, a căror influență este prezentă și continuă și astăzi.

Excelență,
Nu putem să uităm că marea majoritate a "torționarilor" și "educatorilor" din iadul închisorilor comuniste, care au schingiuit și torturat sute de mii de români (opozanți ai regimului comunist), au fost de etnie mozaică.

Cu titlu de exemplu, amintim că numai torționarul evreu Bondarenco Pantelimon (Pantiușa), general și fost șef al D.G.S.P. din august 1948, ministru adjunct și locțiitor al ministrului de Interne (1949-1956), se face responsabil de moartea a peste 400.000 de victime anti-comuniste din închisori și lagăre.

Pentru o reintrare în normalitate, amintiți-vă de Sanctitatea Sa, Papa Benedict al XVI-lea, care și-a cerut, pe bună dreptate, scuze pentru responsabilitatea creștină în legătură cu antisemitismul și a cerut evreilor și creștinilor: să se unească pentru a întări relațiile și să continue să meargă împreună pe drumul reconcilierii și fraternității. Nu așteptăm scuze, pentru că noi știm că doar Dumnezeu, în mila Sa nemărginită, are puterea de a ierta cu adevărat, și doar Lui ar fi înțelept să-I cereți iertare! Ce puteti face d-voastră, în numele comunității evreiești din România și din întreaga lume, este să adoptați o poziție corectă față de crimele săvîrșite de coreligionarii d-voastră și să condamnați public holocaustul komunist.

Mai nou, recenta obrăznicie a reprezentanților Muzeului Holocaustului din SUA, care pretind Băncii Naționale a României să retragă o emisie numismatică dedicată unor patriarhi ai Bisericii Ortodoxe Române, o apreciem ca un atac la adresa Creștinismului Ortodox, ceea ce ne aduce în situația de a ne face să ne îndoim de bunele intenții ale coreligionarilor d-voastră americani.

Vă reamintim, de asemenea, că recentele d-voastră declarații, potrivit cărora "ați cumpărat" România, alături de alte țări, iar Israelul are o poziție bună, neavînd probleme, sînt jignitoare și alarmante din perspectiva reconcilierii, pe care o dorim cu toții.

Excelență,
În spiritul acestui ADEVĂR, avînd în vedere apropiata vizită oficială a Excelenței Voastre în țara noastră, am aprecia, ca pe un gest de solidaritate cu victimele comunismului din România, dacă ați condamna public comunismul, ca doctrină politică și socială, care a dus la moartea și distrugerea materială și morală a milioane de români. De altfel, bilanțul funebru al victimelor acestei nefaste ideologii ridică numărul global al acestora la peste 100 de milioane în întreaga lume, fiind cea mai distructivă ideologie din Istoria Umanității. O astfel de luare de poziție nu ar constitui, de altfel, decît un binemeritat gest de respect față de Poporul Român, avînd în vedere faptul că toți șefii de stat din România post-decembristă au onorat memoria victimelor nazismului, vizitînd Muzeul Holocaustului, ori cu ocazia prezențelor oficiale în Israel, și regretînd, în numele umanității care ne caracterizează ca popor, pierderile suferite de coreligionarii Domniei Voastre.

În același spirit al regretului față de pierderile suferite de poporul român, ar fi meritoriu dacă ați binevoi ca, pe parcursul vizitei d-voastră în România, să onorați memoria victimelor comunismului, vizitînd Memorialul Sighet, sau unul dintre abatoarele umane comuniste (Jilava, Aiud sau Gherla).

Pentru o mai bună informare, vă prezentăm, în continuare, o enumerare succintă a listei celor mai proeminenți evrei-comuniști, răspunzători de holocaustul komunist din România, țară pentru care au luptat și au murit bunicii, părinții și frații noștri:

* Ana Pauker ( Hannah Rabinshon) - poreclită "Stalin cu fustă"; secretar general al CC al Partidului Comunist Român (1944-1948).
* Ella Diamantestein - secretara Annei Pauker.
* Ilca Melinescu (Ilka Wasserman) - șefă a MAE; directoarea Editurii Cartea Rusă.
* Carol Lustig - director MAE (1948-1952).
* Ana Toma (Ana Grossman) - soția lui Pantelimon Bondarenco, șeful Securității; ministru la MAE (1950-1952).
* Avram I. Bunaciu (Abraham Gutman) - ministru al Justiției(1948-1952); ambasador la ONU (1956-1957); ministru de Externe (1958-1961).
* Leonte Răutu (Lev Oigenstein) - membru CC al PCR (1948-1972) și multe alte funcții înalte.
* Ghizela Vass - membru CC al PCR (1948-1984); membru în conducerea Comitetului Democratic Evreiesc, în 1950.
* Leopold Filderman - preșeședinte al Comisiei Superioare de Epurație, de pe lîngă Federația Uniunilor de Comunități Evreiești.
* Heinrich Kreidl - secretar geneneral în Ministerul Lucrărilor.
* Jean Coller - șef la Direcția de Cadre (1945-1950).
* Walter Roman (Erno Neulander) - evreu din Oradea; șef al Direcției Politice a Armatei; tatăl lui Petre Roman (prim-ministru al României în perioada1989-1991).
* Silviu Brucan (Saul Bruckner) - conducătorul campaniei de bolșevizare a României; ambasador la Washington (1956-1962).
* Leonte Tismăneanu (Leon Tisminețki) - redactor-șef la Editura PCR; profesor la Facultatea de Marxism-Leninism; tatăl lui Volodea Tismăneanu, actualul președinte al IICCMER.
* Alexandru Nicholschi (Boris Grünberg) - evreu basarabean, șef NKVD pentru România; șef la DGSP/MAI (1948-1961).
* George Silviu (Gersch Golinger) - secretar general al MAI (1946-1953).
* Teohari Georgescu (Burah Tescovici) - agent NKVD; ministru de Interne (1944-1952).
* Moises Haupt - general, comandant militar al Bucureștilor (1944-1950).
* Ștrul Mauriciu - colonel, director al Securității Galați și Prahova. Foștii deținuți politici îi atribuie acte de o deosebită cruzime. În zona Vrancei, cu prilejul revoltelor țărănești din 1950-1951, Securitatea îi lega, pe cei capturați, cu sîrmă ghimpată, scuipîndu-i și umilindu-i înainte de a-i împușca.
* Bondarenco Pantelimon (Pantiușa) - general. A fost șeful D.G.S.P. din august 1948, ministru adjunct și locțiitor al ministrului de Interne (1949-1956). Responsabil de moartea a peste 400.000 de victime anti-comuniste din închisori și lagăre. L-a arestat pe Lucrețiu Pătrășcanu. Singurul asasinat care i se atribuie personal este cel al lui Ștefan Foriș, în subsolul unei clădiri de pe Aleea Alexandru, în 1946. Ajutat de șoferul lui, Dumitru Neciu, Pantiușa l-a ucis cu o rangă de fier, apoi l-a aruncat într-o groapă săpată, în prealabil, în aceeași curte, acoperindu-l cu moloz.
* Fuchs (Fux) Iani - maior, Fălticeni - arestase copii de 12 ani, fiindcă se jucaseră de-a partizanii la marginea unei păduri, cu arme de jucărie. Conform documentelor interne ale Securității, pe acești copii i-a torturat într-un mod barbar. Tot la Fălticeni, superiorii lui, veniți în control, au relatat despre starea îngrozitoare a unei femei arestate de circa opt luni. Reținută într-o celulă al cărei pat nu avea scînduri, cu răni grave la șoduri, stătea direct pe ciment, unde își făcea și nevoile. De jur-împrejurul ei forfoteau viermii, iar mirosul era insuportabil. Femeia înnebunise deja, urlînd de disperare cînd i s-a deschis ușa. Irina Itu, curiera personală a lui Iuliu Maniu, și-l amintește și ea pe "fiorosul maior Fux", care i-a smuls unghiile cu cleștele.

* Feller Moritz - locotenent, Botoșani. Torționar sadic, l-a torturat pe tatăl lui Ilie Alexoaie, folosind curentul electric, de peste 80 de ori, pe Gh. Anghelache l-a bătut cu funia udă și l-a scuipat. Conform mărturiei lui Emanuel Babii, Toderiță Fediuc a decedat în urma bătăilor aplicate de Feller.

Lista este lungă și cuprinde încă 211 nume de evrei-comuniști din posturile-cheie ale Partidului Comunist Român.

O rugăm pe Excelența Voastră să primească expresia înaltei noastre considerații.

semneaza:

Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991
din România,
prin președinte Viorel ENE

Asociația Baricada Inter 1989,
prin președinte ec. Ion IOFCIU

Mișcarea pentru Libertate,
prin președinte av. Mihai RAPCEA

Asociația Pentru Apărarea Drepturilor
Apatrizilor și Refugiaților,
prin vicepreședinte Mircea Surdu

București, 3 august 2010
Copyright Romania Mare


[ur=http://covidiu.wordpress.com/2010/08/29/romania-nu-e-fasia-gaza/l]susa[/url]
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea în diferite contexte, Politica și Spiritualitate
   -> Politica si Spiritualitate, Anunțuri și informații din lumea politică
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !