Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 22:39
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
O evanghelie pentru femei - Iisus prin Jakob Lorber


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Ganapati
Avansat
Avansat

Ganapati is offline

Joined: 24 Feb 2009
Member: #453
Posts: 266
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
O evanghelie pentru femei - Iisus prin Jakob Lorber
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 27.12.2010, 17:03 View PostDownload Post

Capitolul 10
O evanghelie pentru femei

1. Eu am spus: „Ușurel, ușurel, draga Mea fetiță! Trebuie doar să fii puțin mai tăcută și să nu începi imediat să vorbești în fața oamenilor cu experiență! Apoi nu trebuie niciodată să judeci după aparențe, ci să ai răbdare întâi să asculți ceea ce au de spus acești oameni despre diferite lucruri și situații!

2. Dacă cineva se înșală într-o anumită privință, atunci este momentul să intervii și să-i aduci aminte cu blândețe care a fost punctul în care s-a înșelat; dar niciodată mai devreme!

3. Nu ar fi deloc frumos ca o fată tânără sau chiar o femeie să vrea să-i învețe adevărul pe cei cu experiență, când ei îl cunosc prea bine; dar dacă bărbatul face o greșeală, atunci este momentul potrivit ca femeia să meargă la el și să-i spună cu blândețe: «Dragul meu, privește..., te afli pe un drum greșit! Uite cum stau lucrurile...!» Iar bărbatul se va bucura foarte mult și va urma cu multă plăcere sfatul blând al vocii ei calde.

4. Dar dacă femeia va vorbi neîntrebată și fără tact, atunci bărbatul se va supăra, va deveni arțăgos și nu va mai dori să urmeze sfaturile ei, oricât de mult adevăr ar cuprinde ele.

5. Aceasta este o evanghelie numai pentru femei! Femeia care va urma această învățătură va avea zile bune pe pământ, iar cea care nu o va asculta va trebui să recunoască faptul că doar din vina ei nu este prețuită de bărbați.

6. O femeie adevărată este un simbol al celor mai înalte sfere cerești, dar o femeie egoistă, care vrea mereu să domine, este oglinda Satanei, care este deja prezent printre oameni, transformând totul într-un cumplit iad.

7. O adevărată femeie nu trebuie să se supere niciodată în totalitate pe un bărbat, căci făptura ei trebuie să emane cea mai mare răbdare, blândețe și umilință. Bărbatul trebuie să regăsească în ea adevărata liniște a propriei sale ființe furtunoase și să devină apoi la rândul lui blând și răbdător! Însă dacă femeia este certăreață, ce să facă atunci bărbatul, a cărui natură este oricum mai mult furtunoasă decât liniștită?!

8. Deci niciodată cu ceartă mult iubita Mea fiică, altfel vei mai avea multe ocazii să te superi că ai fost contrazisă și dată la o parte! M-ai înțeles?”

9. Iara a spus: „Am înțeles foarte bine; mă doare sufletul că am fost atât de proastă și de obraznică. Tăcusem timp de mai multe ore și era bine așa; acum însă mi-am dorit să vorbesc puțin și ar fi fost mult mai bine dacă aș fi tăcut în continuare. De acum încolo limba mea va rămâne pe deplin liniștită, cum nu a mai fost niciodată limba vreunei femei!”

10. Eu am spus: „Copila Mea dragă, nu este necesar să faci chiar așa, trebuie doar să taci atunci când nu ți se cere să vorbești! Dacă, dimpotrivă, ți se cere să vorbești iar tu taci, bărbatul va vedea în atitudinea ta răutate, viclenie și perfidie și nu-și va mai îndrepta inima spre tine.

11. Trebuie să vorbești la momentul potrivit și să taci la momentul potrivit, întotdeauna plină de blândețe, de iubire și de dăruire. Aceasta este podoaba cea mai de preț a femeii și, astfel, o simplă flacără jucăușă și iubitoare poate anima sau domoli orice inimă bărbătească, insuflându-i căldură și blândețe!

12. Fecioarele mai au însă un prost obicei, care este foarte supărător, acela de a fi vanitoase. Vanitatea este sămânța orgoliului. Dacă fecioara îi îngăduie acestei semințe să încolțească, ea refuză astfel feminitatea cerească și se apropie mult de ființa Satanei. O tânără vanitoasă nu merită osteneala nici măcar să râzi de ea, iar o femeie mândră și orgolioasă este ca un leș printre oameni și pe bună dreptate va fi disprețuită de toată lumea.

13. Fetița Mea, nu fi deci înfumurată și, cu atât mai puțin, vanitoasă sau orgolioasă. În felul acesta vei fi ca o stea deosebit de frumoasă pe bolta cerească, printre multe alte lumini! Înțelegi?”

14. Iara a zis: „Da, dar Te rog să nu Te superi pe mine pentru că am fost atât de prostuță!”

15. Eu i-am răspuns: „Nu sunt supărat! Dar să lăsăm aceasta! Acum se întoarce Marcu la noi, împreună cu ai săi. Să vedem ce ne vor povesti!”

16. În timp ce Iara, mulțumită de răspunsul Meu, a început să cugete foarte adânc la ceea ce înseamnă vanitatea, Marcu a venit la Mine împreună cu toată familia sa, iar soția și copiii săi au început să Mă slăvească și să Mă laude mai presus de orice.

17. Eu i-am binecuvântat, i-am rugat să se ridice de la pământ și le-am spus: „Știți cu toții prea bine, mai ales tu, Marcu, cel care îi vei îndruma pe ceilalți de acum înainte, de ce ați ajuns să vă bucurați de bunăvoința și de acest ajutor al Meu. Nu aveți de ce să-Mi mulțumiți.

18. Pentru că v-ați îngrijit de toate nevoile materiale ale Mele și ale ucenicilor Mei în tot acest timp pe care l-am petrecut la voi, v-am dăruit în schimb tot ceea ce vedeți acum și am pregătit lucrurile astfel încât să vă puteți folosi de acest dar timp îndelungat și chiar să aveți de pe urma lui beneficii veșnice. Acum mergeți să vă arate Rafael cum trebuie folosit totul, căci o astfel de avere necesită și cunoașterea utilizării sale corespunzătoare!”

19. Eu l-am chemat pe Rafael și i-am spus: „Du-te cu ei și arată-le cum să utilizeze cele primite. Arată-le celor doi fii cum trebuie să folosească cele cinci corăbii cu pânze și cum să beneficieze de ajutorul vântului! Astfel, ei vor deveni primii și cei mai buni corăbieri ai acestei mări și, după exemplul lor, vor apărea în curând și alte corăbii pe aici, ceea ce-i va încânta mult și pe romani.” Îngerul a făcut imediat ceea ce i-am cerut.

20. Apoi i-am spus și lui Cyrenius: „Trimite și tu câțiva slujitori mai răsăriți ca să învețe și ei câte ceva, pentru folosul vostru pământesc! Căci Eu vreau ca toți cei care vor urma după Mine să fie înțelepți și pricepuți în toate domeniile.” Urmându-Mi sfatul, Cyrenius a poruncit imediat câtorva slujitori să-i însoțească pe membrii familiei lui Marcu, consimțind ca și Josoe să meargă cu ei, deoarece acesta îndrăgea foarte mult călătoriile pe apă.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
मैं गणेश, सुप्रीम शिव का बेटा हूँ!
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Biblioteca Unique - tematică specifică -> Biblioteca - Din seria Spiritual, Spiritual Crestinism
   -> Biblioteca - Creștinism, Jakob Lorber - "Scribul lui Dumnezeu"
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !