Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 20:52
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Meditatii de revelion 2011


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Meditatii de revelion 2011
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 31.12.2010, 18:57 View PostDownload Post

PROGRAM REVELION 2011
(orele României)


23.00-23.15 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KALI

23.15-23.30 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TARA

23.30-23.45 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI

23.45-0.10 Meditație de comuniune spirituală cu SHIVA

0.10-0.25 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BHUVANESHWARI

0.25-0.35 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA BHAIRAVI

0.35-0.45 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică CHINNAMASTA

0.45-1.00 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică DHUMAVATI

1.00-1.15 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BAGALAMUKHI

1.15-1.30 Meditație de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică MATANGI

1.30-1.45 Meditație de comuniune profundă cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC

3.15-3.45 ANGRENARE DINAMICĂ PSIHO-SPIRITUALĂ CE VA FI REALIZATĂ LA UNISON DE TOȚI ACEIA CARE SUNT ANIMAȚI DE INTENȚII BUNE ȘI BUNĂVOINȚĂ PENTRU A STOPA PROMPT ȘI PENTRU A ANIHILA ÎN “GERMENE” ACȚIUNILE MALEFICE ALE TUTUROR ACELORA CARE ÎN MOD CONȘTIENT SAU INCONȘTIENT INTENȚIONEAZĂ (ÎN ANUL CARE ÎNCEPE) SĂ STRUCTUREZE UN BIZAR FOCAR DEMONIAC, MALEFIC, CONTRAINIȚIATIC ÎN CADRUL ACESTEI ȘCOLI SPIRITUALE.


Un mesaj special de la Grieg pe care trebuie să-l studiați cu multă atenție și să reflectați adeseori asupra lui, fiind totodată atenți și lucizi la tot ce vor urmări să facă de acum înainte cei rău intenționați din imediata voastră apropiere.

După cum știți cu toții, un om inteligent și plin de bun simț, care este prevenit și pus în gardă, valorează cât doi oameni ignoranți, letargici și larvari care se lasă influențați cu ușurință de forțe abisale malefice. Astfel de influențe perturbatoare nefaste pot să vă fie infiltrate cu viclenie în ființă prin intermediul unor bârfe abjecte, prin calomnii mizerabile, prin tentative de racolare ce implică invitarea (în aparență inofensivă) de vă înrola în grupuri secrete, vădit ostile învățăturilor și liniilor directoare ale acestei școli spirituale și prin zvonuri tendențioase vădit manipulatoare. În toate aceste situații, este elementar din partea voastră să solicitați imediat de la cei care vă șoptesc la ureche sub pecetea tainei nu contează ce gen de aberații răutăcioase și defăimătoare, probe zdrobitoare și dovezi complet edificatoare. Procedând în felul acesta, veți observa imediat că respectivii vor da dovadă de lașitate și se vor retrage speriați că acțiunea lor de infiltrare a otrăvii îndoielilor eșuează. Dacă totuși apar aspecte care au tendința să vă zdruncine încrederea în calea spirituală pe care o urmați, nu ezitați să puneți într-un plic informațiile care v-au fost insinuate cu viclenie de așa-zișii „binevoitori” (care în realitate urmăresc să vă otrăvească ființa cu îndoielile lor demoniace care adeseori sunt cretine), dând neîntârziat acel plic instructorilor pentru a ne fi transmis urgent prin curieri. Apoi așteptați în cel mai scurt timp răspunsul nostru sincer și pertinent la nu contează ce îndoieli demoniace sau frământări care țin de calea spirituală pe care vă aflați. Vă asigurăm cu anticipație că toți veți primi răspuns și nu va exista nici o excepție la aceasta.

Există unele semne prevestitoare în sfera spirituală care trebuie să fie imediat luate în considerare. Una dintre ființele umane rătăcite care alcătuiesc minusculul grup al conspiratorilor ridicoli se va lăsa manipulată de entități malefice abisale și, prin intermediul ei, se va încerca, cu susținerea și inspirația malefică a anumitor entități satanice și demoniace, alcătuirea la București a unui focar contrainițiatic ce va viza deturnarea gradată și îndepărtarea de pe calea spirituală mai ales a acelora care prezintă o sugestibilitate mărită la aspecte malefice care sunt de natură să genereze apoi în universul lor lăuntric îndoieli demoniace. În cazul în care angrenarea la unison va fi exemplară, îndrăznim să sperăm că acest focar malefic contrainițiatic nu va apare. Este necesar să aveți în vedere că un asemenea focar malefic contrainițiatic vizează, în strânsă legătură cu intențiile entităților satanice, să otrăvească în felurite moduri climatul global al acestei școli spirituale, diminuând într-o anumită măsură la unii dintre voi starea de fraternitate și solidaritate care există. În plus se va încerca trezirea și amplificarea în moduri aberante și artificiale a unor stări de dușmănie, ură, invidie, dezbinare, îndoială demoniacă, suspiciune cărora este posibil să le cadă pradă mai ales cei naivi, ușor influențabili și ignoranți (care datorită lenii și larvarității în care se complac nu practică mai deloc, cel mai adesea, tehnicile YOGA simple și eficiente care le sunt puse la dispoziție în cadrul acestei școli. Mai ales aceștia s-ar putea să fie victimele unor astfel de tentative nefaste ce vor apare în anul care urmează.

Vă rugăm să luați în considerare aceste aspecte profetice care sunt expuse aici cu anticipație și, dacă aveți în jurul vostru cazuri de acest gen, să urmăriți să le ajutați într-un mod sincer, ferm și dezinteresat pentru a le sprijini să treacă cu bine peste aceste încercări spirituale care s-ar putea să se abată peste ele direct proporțional cu receptivitatea lor la influențe malefice infernale.

Modul de operare :

03.15-03.20 Veți manifesta fiecare o intenție clară, fermă și puternică de a fi imediat anihilate și stopate astfel de acțiuni ale entităților malefice (satanice și demoniace). SE REALIZEAZĂ ÎN LINIȘTE

03.20-03.40. Printr-o focalizare simultană fermă, atentă și constantă la nivelul centrilor subtili de forță AJNA CHAKRA principal și, secundar, VISHUDDHA CHAKRA, MANIPURA CHAKRA și MULADHARA CHAKRA, vă veți deschide universul lăuntric către aspectele divine, sublime, atotputernice ce există în MACROCOSMOS în sferele nesfârșite de forță și veți aspira să deveniți cu ajutorul lui DUMNEZEU niște SUI GENERIS canale prin care se manifestă energiile tainice ce anihilează, stopează și ard fulgerător energiile malefice pe care entitățile satanice le vor pune în acțiune. Apoi contemplați cu detașare și bucurie tot ce se va realiza atunci bun și extraordinar prin ființa voastră. Veți învăța în felul acesta foarte mult prin intermediul acestei exemplificări ce va fi susținută și de Grieg de la distanță. Procedând în felul acesta, veți învăța totodată cum să deveniți fiecare niște SUI GENERIS relee eficiente în și prin care DUMNEZEU TATĂL își manifestă Omnipotența Sa, relee ce spulberă prompt toate manifestările satanice sau demoniace. Vă rugăm să aveți în vedere că tot ceea ce se va manifesta și va fi dăruit prin ființa voastră cu această ocazie vă va ajuta din plin să înțelegeți că tot ceea ce dăruiți bun, divin și spiritual totodată și vouă înșivă vă dăruiți. În felul acesta, veți descoperi că, dăruind tot ceea ce de fapt primiți de la DUMNEZEU TATĂL bun și minunat, în ipostaza de canale divine, totodată vă dăruiți într-o mare măsură vouă înșivă exact ceea ce se dăruiește prin voi. SE FOLOSEȘTE MUZICA SPECIALĂ

03.40-03.45 În finalul acestei angrenări la unison, veți manifesta fiecare o stare profundă și sinceră de recunoștință pentru DUMNEZEU TATĂL, care a făcut cu putință această importantă manifestare ce s-a realizat prin voi. Vă mulțumim.  SE REALIZEAZĂ ÎN LINIȘTE

Un sfat important

În cazul în care veți întâlni ființe umane care vor avea tendința să se lase pradă unor astfel de influențe nefaste în anul care va veni, este bine să le amintiți că pot să realizeze chiar pentru ei înșiși această angrenare, după ce vor realiza în prealabil consacrarea fructelor acestei acțiuni eficiente lui DUMNEZEU TATĂL. În cazul în care unele ființe umane ce se află angrenate pe această cale spirituală se confruntă cu încercări spirituale majore, se impune ca această modalitate simplă și eficientă să fie realizată măcar o dată pe zi astfel:

5 minute: Manifestarea unei intenții clare, ferme și puternice de a fi imediat anihilate și stopate orice gen de acțiuni ale entităților malefice (satanice și demoniace) care apar în ființa noastră.

10 minute: Printr-o focalizare simultană fermă, atentă și constantă la nivelul centrilor subtili de forță AJNA CHAKRA principal și, secundar, VISHUDDHA CHAKRA, MANIPURA CHAKRA și MULADHARA CHAKRA, ne deschidem universul lăuntric către aspectele divine, sublime, atotputernice ce există în MACROCOSMOS în sferele nesfârșite de forță și apoi aspirăm frenetic să devenim, cu ajutorul lui DUMNEZEU, un SUI GENERIS canal în care se manifestă energiile divine tainice ce anihilează, stopează și ard fulgerător toate aspectele malefice pe care entitățile satanice au tendința să le pună în acțiune în ființa noastră. Apoi contemplăm cu detașare și bucurie tot ce se va realiza atunci bun și extraordinar în ființa noastră.

5 minute: Vom manifesta fiecare o stare profundă și sinceră de recunoștință pentru DUMNEZEU TATĂL, care a făcut cu putință această importantă manifestare ce s-a realizat în noi.

MEDITAȚII-CADOU CARE VOR FI SUSȚINUTE DE GRIEG CU O ENERGIE OCULTĂ TRIPLĂ:

3.55-4.10 STAREA TAINICĂ DE UIMIRE SPIRITUALĂ CARE NE HRĂNEȘTE SUFLETUL .
SE REALIZEAZĂ ÎN LINIȘTE

4.15-4.40 UN CADOU SPIRITUAL INDIVIDUAL: Meditație de comuniune cu GRIEG. Fiecare persoană care va dori să intre în comuniune spirituală telepatică, folosind poza lui Grieg, în acest interval de timp, va beneficia de o stare puternică de impulsionare pe multiple niveluri ale ființei. Această impulsionare se va realiza în simultaneitate și va facilita pentru cei care au nevoie revelarea unor disponibilități latente care există în MICROCOSMOSUL ființei lor. SE REALIZEAZĂ ÎN LINIȘTE

SĂRBĂTORI ÎNDUMNEZEITE!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Display posts from previous:   
   Board Index -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România -> MISA - Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, Invățătura spirituală prezentată în cadrul MISA
   -> Prezentari texte, Anunturi
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !