Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 10.12.2022, 01:59
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Vaginul produce electricitate în timpul sexului


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator

Dr Unique is offline

Joined: 21 Dec 2008
Member: #420
Posts: 54
Country Flag: France
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Vaginul produce electricitate în timpul sexului
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 4.1.2011, 15:21 View PostDownload Post

Vaginul produce electricitate în timpul sexului


Știi ce este aceea o electrovaginogramă? Cerecetorii egipteni au realizat una, după ce au descoperit în mod accidental că vaginul produce curent electric... ... în timpul sexului.

Ei conduceau un alt studiu privind anumite probleme sexuale și nu mică le-a fost surprinderea când au descoperit electricitate în interiorul vaginului atunci când se întrețineau relații sexuale, potrivit intimatemedicine.com.

Ulterior studiul a urmat un alt curs, astfel că Ahmed Shafik si echipa lui au început să analizeze în ce condiții se produce curent electric în interiorul vaginului.

Cercetătorii au pornit de la ipoteza că vaginul generează valuri de curent electric, care influențează contracțiile vaginale din timpul penetrării.

Având 24 de femei voluntare în cadrul studiului, oamenii de știință au introdus câte doi electrozi în interiorul vaginului, pentru a urmări activitatea electrică a vaginului în diverse ispostaze: în stare relaxată sau stare de excitare.

Punctul G generează curent electric în timpul penetrării

Electrozii au înregistrat valuri de curent care se dispersează de pe peretele frontal în interiorul vaginului. S-a ajuns la concluzia că femeile au in interior un pacemaker, adică o zonă care declanșează stimuli electrici, și, analizând traiectoria electricității, se presupune că acest pacemaker este chiar punctul G.

Mau departe, egiptenii și-au dorit să afle și condițiile în care punctul G generează electricitate. Cercetătorii au constatat că dilatarea vaginală produce o creștere a intensității curentului electric, urmată de o presiune vaginală, care declanșează contracțiile vaginale. Așadar, aceste valuri de curent sunt responsabile pentru contracțiile vaginului din timpul sexului.

În mod surprinzător, s-a constatat existența curentului electric și în restul timpului, atunci când femeile nu erau excitate.

Cercetătorii egipteni conchid că penetrarea vaginală stimuleaz㠄pacemaker-ul” și mărește intensitatea curentului electric, dar și contracțiile vaginale. Studiul de față reprezintă încă o dovadă a existenței punctului G, iar electrovaginograma realizată cu ajutorul electrozilor ar putea contribui la diagnosticarea disfuncțiilor sexuale.

sursa: Unica
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mens sana in corpore sano !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Spiritualitatea în diferite contexte, Medicina si Spiritualitatea
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !