Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 10.12.2023, 04:40
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Sunetele produse de vagin în timpul sexului


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator

Dr Unique is offline

Joined: 21 Dec 2008
Member: #420
Posts: 54
Country Flag: France
Style: subSilver (571)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Sunetele produse de vagin în timpul sexului
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 4.1.2011, 15:26 View PostDownload Post

Sunetele produse de vagin în timpul sexului


Pe cât de comun, pe atât de neplăcut este fenomenul în care vaginul tău se decide „să vorbeasc㔠în timpul sexului. Sunetele produse de el te fac să roșești, să te scuzi și poate chiar să fugi oripilată la baie. Află că aceste zgomote jenante sunt însă, din punct de vedere biologic, absolut normale. Totuși, asemănarea lor cu alte sunete emise de corpul uman ne determină să ne declarăm vehement împotriva lor. Vestea bună este că le poți elimina din repertoriul sexual!

De ce produce vaginul sunete în timpul sexului

Ca să înțelegi acest fenomen, trebuie să știi cum se modifică vaginul tău în timpul sexului. În mod normal, pereții vaginului stau lipiți, astfel că, în interior nu se află aer, sau se află foarte puțin. În momentul în care te exciți labiile mici se umflă, iar intrarea vaginului își pierde din elasticitate. În același timp vaginul își schimbă forma: se umflă în profunzime, dar se și îngustă spre intrare, deci, practic ia forma unui balon.

În timpul penetrării, poate să intre aer în vagin odată cu penisul, aer care rămâne captiv dincolo de vârful penisului. Intrarea vaginală, care este acum mai rigidă, favorizează păstrarea aerului înăuntru chiar dacă penisul se mișcă. Totuși, pe măsură ce penisul intră mai adânc, aerul care se adună dincolo de vârf pune presiune pe pereții vaginali.

Astfel, elasticitatea vaginului atinge un prag critic, moment în care aerul începe se strecoare pe lângă penis, atunci când el intră și iese. La ieșire, pereții vaginali „se plesnesc între ei”, moment în care se produce sunetul cu pricina, descrie doctorul Scott G. Chudnoff.

Ce practici sexuale cauzează sunetele produse de vagin

În cazul unor femei vaginul scoate sunete doar la sfârșit, atunci când penisul iese de tot, iar aerul este expulzat din vagin. În alte cazuri se produc sunete și în timpul partidei de sex.

De regulă, o lubrifiere precară duce la atingerea mai rapidă a acelui prag critic de elasticitate. Mai apoi, stilul de penetrare contează și el. Mișcările rapide și ample favorizează cel mai tare apariția sunetelor. Penetrarea mai amplă lasă loc aerului să intre, iar ritmul mai alert creează mai repede presiune asupra pereților.

Un alt lucru care contribuie la producerea sunetelor este schimbarea pozițiilor de sex. În momentul în care schimbi poziția, de regulă penisul este scos din vagin în întregime, dar intrarea vaginală rămâne deschisă, dacă ești excitată, fiind suficient loc pentru ca aerul să intre. În momentul în care penisul este reinserat, el întâlnește o cantitate mare de aer prins în interior.

Totodată, anumite poziții de sex favorizează producerea sunetelor, în special cele care permit o penetrare profundă.

Cum combați apariția sunetelor produse de vagin

În primul rând, asigură-te că te lubrifiezi suficient înainte de începerea actului.

Mai apoi, încearcă să schimbi pozițiile de sex fără retragerea totală a penisului din vagin. Penetrarea ar trebui realizată cu mișcări mai scurte și mai lente. Dacă penisul este inserat ușor și nu foarte profund se diminuează atât presiunea, cât și volumul eventualelor sunete emise.

Nu în ultimul rând, evită pozițiile de sex care, după estimările tale, încurajează producerea zgomotelor vaginale.

sursa: uniqa
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mens sana in corpore sano !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Spiritualitatea în diferite contexte, Medicina si Spiritualitatea
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !