Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.10.2021, 03:26
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Îngerii păzitori ai echilibrului afectiv și emoțional (protectori ai Estului)


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Light
SuperModerator
SuperModerator

Light is offline

Joined: 03 Mar 2005
Member: #11
Posts: 105
Country Flag: Romania
Style: Unique3 (223)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Îngerii păzitori ai echilibrului afectiv și emoțional (protectori ai Estului)
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 28.10.2007, 04:12 View PostDownload Post

Îngerii păzitori ai echilibrului afectiv și emoțional (protectori ai Estului)


Acești îngeri domnesc asupra elementului apă și a funcției sentimentelor. Ei țin în mână un potir cu apa vieții și plutesc deasupra mării, care este aici simbolul emoției nediferențiate. Acești îngeri ajută oamenii să își exprime sentimentele și să își controleze emoțiile.

Planul îngeresc: cerul formator

Funcția îngerilor: Ajută ființele să se deschidă afectiv și să își exprime sentimentele într-un mod armonios.

Misiunea lor pe Pământ: ajută oamenii să își înțeleagă sentimentele, să își deschidă inimile și să aibă încredere în trăirile proprii și în împărtășirea lor.

Sentimentele au o forță foarte mare și, de aceea, dacă nu sunt pozitive sau scapă de sub control, pot dezlănțui mari furtuni emoționale. Când nu sunt exteriorizate, datorită refulării, ele “fermentează”, acumulând o mare energie, care la un moment dat trebuie să se manifeste într-un anumit mod.  Atunci, însă, când suntem deschiși să înțelegem aceste sentimente ascunse, ele pot fi transformate într-un mod superior, astfel încât să ne păstrăm mereu o stare de echilibru psihic.

Este foarte important să privim adevărul în față, să ne recunoaștem stările și să nu le negăm. Supărările, durerile sau temerile duc uneori, atunci când nu le controlăm, către situații inevitabile, care pot acționa ca un magnet care va propulsa emoțiile la suprafață. Atunci când suntem inconștienți, când închipuirile noastre mentale ne guvernează și când nu lăsăm loc obiectivității, ne considerăm imediat “victime”.

Acești îngeri ne ajută să conștientizăm aceste trăiri, să le putem controla și transforma pe cele negative chiar în opusul lor, îndrumându-ne să găsim soluții. Ei ne ghidează către maturizarea emoțională, deschizându-ne căi directe și creative pentru a o atinge. Ei ne binecuvântează de fiecare dată când dorim să recunoaștem stările care ne domină și ne ajută să le transformăm în forme de exprimare creatoare.

Îngerii Protectori ai Estului oferă celor care îi invocă, susținerea și ajutorul necesare pentru a se putea exprima și a-și trăi cu adevărat sentimentele. Prin această stare de libertate interioară, oamenii devin un adevărat izvor viu al vieții. Atunci când ne dăruim nouă înșine libertate, devenim mai puternici, trăim din plin adevăratul nostru Eu. Cu fiecare depășire a problemelor pe care reușim să le înțelegem și să le conștientizăm, “creștem” spiritual. Cu orice revărsare a bucuriilor devenim mai umani, mai comunicativi și mai apropiați de starea noastră firească de fericire.

Adevărata putere interioară constă în șansa oferită sentimentelor noastre de a se manifesta într-un mod cât mai armonios. Ele sunt, de fapt, o parte componentă a sufletului nostru, iar Îngerii Estului ne inspiră să fim siguri pe trăirile noastre.

Ideea forță: “Îmi purific mintea și îmi deschid sufletul.”
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este LUMINĂ !
Back to top See my Info
Ingeras
Practicant
Practicant

Ingeras is offline

Joined: 31 Oct 2007
Member: #320
Posts: 119
Country Flag: Andorra
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Îngerii Estului
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 4.11.2007, 09:37 View PostDownload Post

Îngerii Estului


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Acesti îngeri guverneaza elementul Apa si, la oameni, sentimentele. Ei ne ajuta sa ne exprimam sentimentele si sa ne controlam emotiile. De asemenea, ne ajuta sa ne deschidem inimile, sa ne asumam sentimentele cele mai intime si sa le exprimam fara a ne simti vulnerabili.

Sentimentele noastre sunt adevarate forte care, daca nu au posibilitatea de a se exprima, pot provoca dezastre considerabile asupra echilibrului nostru emotional si psihologic. Dimpotriva, atunci când sunt luate în considerare si asumate în mod deschis, sentimentele ne permit sa traim în armonie cu noi însine si sa ne depasim.

Mânia ascunsa, tristetea tacuta, nelinistea nemarturisita ne rod inevitabil, inhibându-ne personalitatea si stânjenind chiar si elementele pozitive ale vietii noastre. Ne traim atunci evenimentele ca niste victime ale unui destin orb, în loc sa le analizam, sa le îmbunatatim sau sa recunoastem ca noi suntem în mare parte raspunzatori pentru ele.

Îngerii Estului ne ghideaza în "padurea" propriilor emotii si ne învata sa le controlam cu discernamânt. Ne ajuta sa ne transformam sentimentele negative în energii creatoare, în asa fel încât sa le canalizam fluxul spre diferite expresii artistice.

Ne rugam îngerilor Estului sa linisteasca furtunile emotionale care ar putea sa ne afecteze grav. Îi invocam ca sa îndeparteze de noi sentimentele care nu ne-ar onora, dar sa ne permita sa ne exprimam fara jena sensibilitatea si pornirile inimii. Sa ne acorde forta de a fi întotdeauna noi-însine, fara nici o masca.

Îmi purific fiinta atunci când îmi afirm valoarea si îmi asum propriile sentimente
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este Domnul și Stăpânul meu !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Îngerii lui Dumnezeu, Prezentări îngerii lui DUMNEZEU
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 2 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !