Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 15.4.2024, 21:17
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Inscrieri EzotericFest ed VII 10-13 nov 2011


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Marcel_D
Novice
Novice

Marcel_D is offline

Joined: 26 Feb 2009
Member: #455
Posts: 39
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Inscrieri EzotericFest ed VII 10-13 nov 2011
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 7.9.2011, 13:18 View PostDownload Post

Au inceput inscrierile pentru editia VII-a, EZOTERIC FEST TIMISOARA, care se desfasoara in perioada 10 -13 nov 2011 la CASA TINERETULUI din Timisoara (str. Aries nr 19, zona Stadion, Spital Judetean) oferta inscriere: www.ezotericfest.ro/001_0_oferta_inscriere.htm

Manifestarea este deschisa tuturor celor care doresc sa participe la PROMOVARTEA UNOR PRODUSE SI SERVICII PENTRU O VIATA MAI SANATOASA SI LONGEVITATE PRIN SPIRITUALITATE SI MISCARE in cadrul unei Expozitii cu Vanzare, Sesiuni de Conferinte, Workshop, Demonstratii, Muzica, Dans, Concerte, Spectacole, Videoproiectii, Arte...

EzotericFest este un festival international care are loc anual la Timisoara, incepand din anul 2008, (o continuare a Festivalului ExpoZodiac 2004 -2007) organizat de ASOCIATIA GEEA LIFE si EXPOTIMISOARA, combinand diversitatea expozitiei de produse bio si naturiste cu conferintele si servicii specifice terapiilor alternative si complementare.

    SE POT VEDEA INFORMATIILE DE LA EDITIILE ANTERIOARE:
    http://www.ezotericfest.ro/002_00_editiile_ezotericfest.htm  (program)
    http://www.ezotericfest.ro/003_00_arhiva.htm  (participanti)

    INSCRIEREA PENTRU CONFERINTE
Inscrierea si participarea la conferinte, workshop, demonstratii, momente ambientale muzicale, dans, etc. ESTE GRATUITA, nu se percepe nici o taxa, in limita locurilor disponibile din cele 2 sali.      http://www.ezotericfest.ro/001_5_inscriere_conferinte.htm

    PROGRAMUL va avea loc in Sala Mare de la Parter (300 locuri dotata cu sonorizare, videoproiector, ecran, calculator, scena -unde seara vor fi si concertele ambientale) si in Sala Mica de la Exterior (50 locuri dotata cu flipchart si CD-player). TIMPUL ALOCAT pentru o conferinta, workshop, demonstratie, este format din module de 40 de min, urmata de 5 min de pauza.

    Fiecare participant se poate inscrie cu MAXIM 2 PRELEGERI /titluri, al treilea ramane de rezerva functie de acoperirea programului, sau pentru cazurile exceptionale. Prioritate au cei care participa si cu stand, sau functie de interesul realizat anterior, sau de suprapunerile tematice.

    SE RECOMANDA RESPECTAREA TIMPULUI alocat si evitarea conferintelor care sunt doar citite de pe foi, ecran, sau aducerea unui film care sa inlocuiasca conferinta, este indicat ca prelegerile sa fie live. E bine sa se evite publicitatea excesiva in cadrul conferintelor despre anumite produse, servicii sau sisteme de distributie, la fel si remarcile jignitoare despre alti conferentiari, solutii terapeutice sau miscari spirituale.

    INSCRIEREA IN EXPOZITIE presupune achitarea taxelor de participare conform ofertei, contractului, regulamentului de participare si incadrarii in planul salii de expozitie.
    http://www.ezotericfest.ro/001_0_oferta_inscriere.htm FORMULARE INSCRIERE
    http://www.ezotericfest.ro/001_4_plan_expozitie.htm PLAN EXPOZITIE

PROGRAMUL expozitiei este zilnic intre orele 10.00 – 21.00 iar conferintele vor incepe la ora 11.00. (cu exceptia zilei de Joi 11 Nov 2011, cand SPECTACOLUL DE DESCHIDERE este la ora 12.00 pe Scena din Sala Mare de la Parter.

***Pana in 22 OCTOMBRIE 2011 vor avea loc INSCRIERILE PENTRU CONFERINTE, demonstratii, apoi se va definitiva si mediatiza programul. Pe masura inscrierilor pentru expozitie si conferinte acestea vor aparea pe pag www.ezotericfest.ro unde se poate vedea participarea la editiile anterioare.

Se pot vedea galeriile FOTO si VIDEO ale EVENIMENTULUI:
http://www.ezotericfest.ro/005_00_galerie_foto.htm
http://www.ezotericfest.ro/009_00_video.htm

Va asteptam sa participati la acest eveniment

   DATE CONTACT (inscrieri si alte informatii):
Asociatia GEEA LIFE Timisoara: Marcel Doros
tel: 0722 371196 email: geealife@yahoo.com
web: www.ezotericfest.ro     www.geealife.ro     www.expozodiac.ro
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Anunturi, programe si invitatii de factura ezoterica
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !