Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.6.2022, 12:30
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Al treilea Secret de la Fatima


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (352)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Al treilea Secret de la Fatima
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 11.11.2007, 01:48 View PostDownload Post

AL TREILEA SECRET DE LA FATIMA           Biserica catolica a promis sa reveleze cel de al 3-lea secret de la Fatima dupa moartea sorei Lucia. Aceasta avea 8 de ani cand Fecioara Maria i-a aparut la Fatima in Portugalia !

1) Dupa Papa Pius VI vor fi 12 papi care vor ajunge la termenul lor de papalitate. Papa Ioan Paul al II-lea era al 12 -lea papa in discutie.
2) Papa care-l va precede va executa o perioada foarte scurta de papalitate. Ioan Paul I a murit la o luna dupa ce a fost desemnat;
3) Al 12-lea Papa va avea o papalitate foarte lunga. Ioan Paul al II-lea a ramas la Vatican 27 de ani, intre anii 1978-2005. El este al 3-lea papa cu o istorie foarte lunga;
4) Succesorul lui Ioan Paul al II-lea, dupa profetie, va provoca o revolutie in sanul bisericii catolice;

           Biserica a dat permisiunea sa se releve cel de al 3-lea secret de la Fatima.

           Maria, mama lui Iisus, a aparut celor 3 copiii in 1917 la Fatima in Portugalia.Aceste aparitii au putut fi probate de manifestarile extraordinare care au avut loc; aceste aparitii au putut fi atestate de zeci de mii de persoane. Unul din cei 3 copii a trait pana acum recent; ea raspundea la numele de Lucia, religioasa care traia in manastirea Coimbra din Portugalia. Sora Lucia a facut cunoscut mesajul Mariei Papei Pius XII care a fost socat cand l-a citit. Dar el a mentinut secretul si nu l-a facut cunoscut public.
           Ea l-a facut cunoscut de asemeni Papei Ioan XXIII care a facut acelasi lucru. Ei au actionat de maniera in care stiau ca o astfel de revolutie ar putea sa cauzeze disperare si o panica mondiala. In prezent, o noua parte a secretului ne este revelat nu pentru a ne infricosa ci pentru ca umanitatea trebuie sa cunoasca in sfarsit ce i se pregateste.

           Fecioara Maria a incredintat Luciei:

           Vezi copilul meu, eu am vrut sa arat lumii ceea ce se va petrece in anii 1950-2001

           Oamenii nu pun in practica cele 10 porunci pe care Dumnezeu, tatal nostru ni le-a dat.
           Satan este in curs de a dirija lumea, seamana ura si discordie in toate locurile. Oamenii fabrica arme mortale, jumatate din umanitate va fi distrusa oribil, razboiul va incepe Contra Romei. Vor fi conflicte de ordin religios.
           Dumnezeu va permite ca fenomene naturale ca fum, frig, apa, foc, inundatii, cutremure si ierni extrem de reci sa distruga incet, incet pamantul. Acestea vor fi in proximitatea anului 2000.

           Persoanele care nu vor sa creada aceasta, acum, este timpul, Mama Sacra a umanitatii va vorbeste. Practicati acte de caritate pentru vecinii vostri care necesita ajutor. Cei care nu se iubesc unii pe altii, cum v-a iubit copilul meu Iisus, UNII DINTRE VOI VOR PUTEA SA SUPRAVIETUIASCA, milioane de oameni isi vor pierde bunurile in cateva secunde.
           Pedepsele care sunt in fata noastra, pe pamant, sunt inimaginabile, si ele vor veni fara nici o indoiala.
           Dumnezeu, Tatal nostru, pedepseste dur pe cei care nu cred in El, cei care-L reneaga si cei care nu au timp pentru El
           Eu fac apel la voi toti pentru ca voi sa veniti spre Fiul meu Iisus Hristos. Dumnezeu este un ajutor pentru lume, dar toti cei care nu marturisesc fidelitate si loialitate, aceia vor fi distrusi dur.
           Preotul Agustin care locuieste la Fatima, in Portugalia, spune ca papa Paul VI i-a dat permisiunea sa o viziteze pe sora Lucia, pentru ca ea este inchisa in manastirea Coimbra si nu poate nici sa iasa nici sa primeasca vizite. Preotul Agustin a povestit ca ea l-a primit cu inima deschisa si i-a spus:
           Parinte, Mama noastra, Fecioara este foarte trista pentru ca aproape nimeni nu se intereseaza de profetia sa din 1917; si astfel cei buni trebuie sa mearga pe o cale stramta in aceasta lume, cei rai avand o cale larga care-i va conduce direct la propria lor distrugere; si crede-ma parinte ca pedeapsa va veni foarte repede.
           Multe suflete se vor pierde si multe natiuni vor dispare de pe suprafata pamantului, dar din pacate, daca oamenii ar medita, s-ar ruga, daca ar face actiuni bune, lumea ar putea fi salvata. In caz contrar, daca oamenii vor insista cu actiuni rele, lumea umana se va pierde pentru totdeauna.

           Este timpul pentru toti sa se transmita mesajul Mamei Noatre, Fecioara Maria pentru familiile lor, prietenilor lor si pentru lumea intreaga, de a incepe sa se roage, sa-si ridice sufletele, sa faca penitenta si sacrificii.
           Noi suntem in proximitatea catastrofelor. Din cauza aceasta multi oameni care sunt departe de Dumnezeu vor veni in bratele bisericii lui Iisus Hristos.Toate tarile, Anglia, Rusia, China, etc.. toate religiile, protestantii, musulmanii, buddhistii si evreii, toti vor reveni, vor adera si vor crede in Dumnezeu, in trimisul sau Iisus Hristos si in Sfanta Fecioara Maria.
           Dar in ce trebuie sa speram? In toate locurile se vorbeste de pace si de liniste dar pedeapsa va veni.

           Un barbat de nivel inalt va fi asasinat si aceasta va cauza razboi. O puternica armata va merge prin toata Europa si va incepe razboiul nuclear.
Acest razboi va distruge tot, obscuritatea va cadea pe tot pamantul timp de 72 de ore ( 3 zile).
           Abia o treime din umanitate va supravietui acestor 72 de ore de obscuritate si de oroare.
           Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate.
           Intr-o noapte foarte rece, 10 minute inainte de miezul noptii, UN MARE CUTREMUR va scutura pamantul timp de 8 ore; acesta va fi al 3-lea semn al lui Dumnezeu care ne va arata cine guverneaza pamantul.
           Cei plini de bunatate, cei care cred in Iisus Hristos vor propaga acest mesaj, profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima, nu trebuie sa aveti FRICA, sa nu aveti nici un fel de teama.

           Ce se va face cand se va intampla aceasta?

           Ingenunchiati si cereti iertare lui Dumnezeu Nu va parasiti casa si nu lasati pe nimeni strain sa intre, pentru ca singur Bunul nu se va gasi in mainile raului si el va supravietui catastrofei. Astfel trebuie sa va pregatiti.

           Eu va voi da urmatoarele semne:

           NOAPTEA VA FI EXTREM DE FRIGUROASA, VANTUL VA SUFLA FOARTE PUTERNIC, VA FI MULTA ANGOASA SI IN SCURT TIMP VA INCEPE UN MARE CUTREMUR PE TOATA SUPRAFATA TERREI

           Acasa, inchideti usile si ferestrele si nu vorbiti cu nimeni care nu este din casa voastra. Nu priviti afara, nu fiti curiosi caci furia Seigneurului va fi in curs de actiune. Aprindeti lumanari binecuvantate, caci timp de 3 zile nici o alta lumina nu va lumina. Miscarea Terrei va fi atat de violenta incat axa sa se va inclina 20-23*. Apoi ea se va intoarce in pozitie normala. Atunci o obscuritate absoluta si totala va acoperi intreaga Terra. Mult rau se va face sufletelor care nu vor vrea sa asculte acest mesaj si a celor care nu vor vrea sa-l raspandeasca.
           Sufletele bune, credincioase isi vor aminti sa aprinda lumanari binecuvantate.
           Pregatiti un altar sacru, cu un crucifix pentru a comunica cu Dumnezeu prin intermediul Fiului Sau Iisus Hristos si implorati-Lsa va ierte. Totul va fi in intuneric. Atunci o mare cruce mistica va apare pe cer pentru a va aminti pretiosul pret pe care Hristos L-a platit pentru Dragostea Sa pentru umanitate.
           In casa voastra, unicul lucru care ar putea sa lumineze vor fi aceste lumanari binecuvantate. O data aprinse, ele nu vor putea sa se stinga inainte sa se termine aceste 3 zile de intuneric. Toti trebuie sa aveti apa binecuvantata (magnetizata) cu care va trebui sa stropiti toata casa, in particular usile si ferestrele. Suveranul va proteja proprietatile alese.

           Ingenuncheati in fata puterii crucii lui Iisus, rugati-va cu credinta si apoi spuneti :DUMNEZEUL MEU, IARTA-NE NOUA PACATELE, SALVEAZA-NE DE FOCUL INFERNULUI SI IA-NE CU TINE TOATE SUFLETELE, IN PARTICULAR CELE CARE NECESITA MAI MULTA COMPASIUNE. BLANDA MAMA MARIA, INTERVIN-O PENTRU NOI! NOI VA IUBIM, SALVATI-NE LUMEA!

           Cei care cred in aceste cuvinte nu vor ezita sa le raspandeasca.

           OAMENII DREPTI NU TREBUIE SA AIBA FRICA IN ACEASTA ZI DE STAPAN.
           Vorbiti in jurul vostru in prezent, in vreme ce inca mai este timp; cei care vor tacea acum vor fi responsabili de un mare numar de suflete care se vor pierde in ignoranta. Cand Terra se va opri din cutremur, cei care nu vor crede totdeauna in Stapan, vor muri oribil. Vantul va aduce gaze si le va imprastia pe toata Terra. Soarele nu va apare. Poate ca veti trai dupa aceasta catastrofa. Nu uitati ca pedeapsa lui Dumnezeu este sacra. O data inceputa, nu priviti afara, oricare ar fi ratiunea pentru care ati face-o, caci va fi tocmai o actiune dupa pacate. Toate acestea se gasesc inscrise in Scrierile Sfinte, in Noul Testament :

- Sfantul Luca (Cap.21, verset 5.11, 12.19,20.20,29.33)
- Cartile Sfantului Apostol Paul (cap. 3, 8-14)
- Profetiile lui Isaia (cap.40, 1.5.9)

           Noi trebuie sa fim constienti de faptul ca Dumnezeu va face ca toate acestea sa se intample.

           Papa si episcopii asteapta un alt mesaj care va vorbi de iertare si rugaciune. Amintiti-va intotdeauna ca, cuvantul lui Dumnezeu nu este o amenintare, ci o noutate buna.
           Va rog trimiteti acest mesaj la toti cei pe care-i cunoasteti cu scopul ca toata lumea sa aiba oportunitatea de a cere iertare si de a supravietui. Noi nu stim daca oamenii care primesc acest mesaj cred sau nu in EL. Dar ganditi-va ca daca Dumnezeu permite ca acest mesaj sa le parvina, nu este decat Dumnezeu care i-a ales, oricare ar fi religia lor.
           Amintiti-va ca toate acestea pot fi evitate daca punem in practica cele 10 porunci ale lui Dumnezeu. Aceste 10 lucruri atat de simple, care puse in practica de noi toti, ne-ar face sa obtinem iertarea Sa.
           Sora Lucia a decedat la 11 februarie 2005. De peste 20 de ani ea a fost alertata ca aceasta profetie va fi inteleasa dupa moartea sa.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Texte profetice, profeti, prooroci, channeling, clarvazatori, scribi ai lui Dumnezeu
   -> Aparitii si comunicari divine, Aparitii mariale (aparitiile, comunicarile si profetiile Fecioarei Maria)
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !