Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 6.7.2022, 16:03
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Profețiile Shambalei


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
AliceInWonderland
Discipol
Discipol

AliceInWonderland is offline

Joined: 21 Mar 2006
Member: #65
Posts: 79
Country Flag: Romania
Style: Unique3 (223)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Profețiile Shambalei
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 12.11.2007, 07:13 View PostDownload Post

Profețiile Shambalei


           În această perioadă în care oamenii se îndepărtează tot mai mult de spiritualitate, România are foarte mare nevoie de un puternic aflux de energie spirituală, divină. Dacă suficient de multe ființe umane vor urmări ca în această perioadă să invoce lumea Shambalei și să trăiască stări de comuniune cu Shambala, destinul țării noastre poate fi în mod miraculos mult modificat în bine.
           Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de ajutorul și susținerea lumii Shambalei și a Regelui Lumii din Shambala.

           Pentru că, deși există profeții celebre (precum cele ale lui Sundar Singh și Serafim de Sarov) care afirmă că România va deveni în viitor focarul spiritual principal al planetei noastre, aceleași profeții afirmă și faptul c㠓aici, pe teritoriul României, va fi dusă (în plan subtil) bătălia cea mai aprigă”, bătălia finală dintre forțele binelui și ale răului. Și trebuie să înțelegem faptul că este vorba, de fapt ,de același “război final” care este descris elocvent de tradiționalele profeții tibetane și mongole ale Shambalei. În acest război final (pentru că nu este vorba de o singură luptă), Regele Shambalei, care este totodată și Regele spiritual al planetei noastre, se va afla în fruntea armatei forțelor binelui. Regăsim această imagine eroică a Regelui Shambalei, călare în fruntea armatei sale, în picturile religioase tibetane și mongole. Încă de la jumătatea secolului XX, Nicholas Roerich afirma c㠓generalii” armatei Shambalei au început să se nască în planul fizic pentru a participa la confruntarea finală cu forțele demoniace și satanice.

           Putem înțelege din perspectiva profețiilor Shambalei, corelate cu cele legate de viitorul spiritual măreț al României, că într-un anume mod tainic fiecare dintre noi putem lua parte la această luptă cu forțele răului și ale întunericului, sau altfel spus putem fi adevărați luptători ai luminii divine.

Profețiile Shambalei în tradiția tibetană și mongolă

           Este scris că manifestarea lui Maitreya va avea loc după războaie. Dar războiul final va fi acela pentru adevărata spiritualitate. Oricine se va ridica împotriva Shambalei nu va reuși să realizeze nimic în această lume. Apele îi vor spăla locuința de pe fața pământului și nici măcar un câine nu va răspunde chemării sale. Fulgere va vedea el pe cerul ultimei sale nopți.

           Și mesagerul Shambalei, a cărui simplă vedere provoacă teama celor răi și perverși, se va ridica deasupra unei coloane de lumină. Fiecare dintre luptătorii Shambalei se va numi “Invincibilul”. Stăpânul Shambalei însuși va veni în curând. Steagul său flutură deja deasupra munților.

           Atunci când, în cel de-al cincilea an, vor apărea heralzii luptătorilor din Shambala, va trebui să aveți înțelepciunea de a-i reunoaște și de a-i întâmpina ca pe salvatori ai voștri. Astfel veți fi părtași la măreția și triumful lor. Atunci voi manifesta și Eu (Regele Shambalei) ca Semn al Meu, Fulgerul.

           Tezaurul cunoașterii spirituale revine din Vest (Occident). Pe crestele munților sunt aprinse focuri de sărbătoare. Priviți către drum – pe acolo vin purtătorii Pietrei. Deasupra altarului sunt simbolurile lui Maitreya. Din Regatul Sfânt ni se va transmite momentul exact când trebuie să întindem covorul de întâmpinare. Atunci când se va manifesta semnul celor șapte stele vor fi deschise Porțile. Prin Foc îmi voi manifesta Eu mesagerii. Primiți aceste profeții ale fericirii voastre!

           Eu (Regele Shambalei) am multe comori, dar numai în ziua sorocită le voi revărsa asupra poporului meu. Atunci când armatele Shambalei vor aduce cu ele Lancea salvării, atunci voi deschide adâncurile munților și vă voi arăta comorile mele, care vor fi împărțite în mod egal între voi și luptătorii Shambalei pentru ca să trăiți în armonie și dreptate. Curând va veni momentul când eu voi da ordinul de a traversa toate deșerturile. Încă de pe vremea când toate comorile mele erau împrăștiate în cele patru vânturi eu am hotărât momentul în care ființele din Shambala vor aduna toate aceste valori. Astfel  voi, oameni ai poporului Meu, pregătiți-vă sacii, căci eu îi voi da fiecăruia măsura sa în mod just.

           Poate că unii oameni găsesc aur, iar alții găsesc pietre prețioase. Dar bogăția cea adevărată va veni numai odată cu manifestarea ființelor din Shambala. Atunci când va veni vremea și ele vor fi trimise aici. Așa este scris să fie.

           Și astfel pășunile voastre se vor întinde până în Țara Făgăduinței.
          Atunci când vă vegheați turmele, nu auziți vocile pietrelor? Aceia sunt de fapt făurarii Regelui Shambalei care pregătesc pentru voi comorile care vi se cuvin.
           Și când vântul murmură printre creste, oare înțelegeți voi că, de fapt, auziți săgețile Regelui Shambalei, care vă protejează de pericole?

           Când fulgerul vă luminează tabăra, nu știți că el este lumina Regelui Shambalei, atât de dorit și așteptat de voi toți?

           Cui îi revine datoria de a veghea în prima noapte? Vouă. Cui îi vor fi trimiși mesagerii Mei? Vouă. Cine va trebui să îi întâmpine? Voi.

           Dinspre vest, din munți, vor veni oamenii poporului meu. Cine îi va primi cu ospitalitate? Voi. Implorați-o pe Marea Zeiță Tara să fie alături de voi. Hotărâți-vă să vă purificați inimile înainte de venirea Mea. Oricine ascultă de dorințele mele își va pregăti coiful de luptă și va împleti  harnașamentul cailor.

           Priviți cu atenție inelele pe care le poartă cei care sunt nou veniți printre voi. Acolo unde se află Potirul meu – acolo este salvarea și mântuirea voastră. Focuri de avertizare sunt aprinse pe munți.

           Iată că vine un Nou An. Aceia care îl vor petrece cufundați în somnul inconștienței nu se vor mai trezi niciodată. Iată că Shambala se revelează.

           Noi nu cunoaștem teama. Noi nu cunoaștem deznădejdea. Dukkar, zeul cel cu mulți ochi și multe brațe, ne susține cu gândurile sale luminoase. Chibzuiți aupra cuvintelor mele cu mintea purificată. Gândiți numai gânduri de lumină!

           Afirm acum că învățătura care a pornit de la Bodh-Gaya se va întoarce acolo (Este vorba aici de învățătura Kalachakra, care într-adevăr s-a “întors” acolo prin inițierea acordată de Dalai Lama, care a venit din Vest). Atunci când procesiunea care poartă imaginea Shambalei va traversa pământurile Indiei și se va întoarce la sursa sa, atunci veți ști că a venit timpul când putem rosti cu voce tare cuvântul sacru Shambala. Atunci chiar și gândul îndreptat către Shambala va oferi susținere. Atunci afirmarea Shambalei va deveni începutul tuturor lucrurilor, iar recunoștința față de Shambala, încheierea lor (aceasta este o referire la consacrarea fructelor acțiunilor noastre către Shambala, sau la apelarea ajutorului Shambalei, precum și la meditația de recunoștință pe care este bine să o facem la finalul acțiunilor noastre benefice). Toate ființele umane, de la cele mai simple până la cele mai importante, vor fi pătrunse de înțelegerea învățăturilor spirituale.

           Shambala cea sfântă este reprezentată înconjurată de săbii și lănci. Declar acum în mod solemn că Shambala este de neînvins. Cercul Imaginii sale se va închide (proiecția Shambalei pe Pământ va reveni pe teritoriul României, acolo unde ea s-a aflat în trecutul îndepărtat). Cuvântul kalagiya va fi rostit. Stindardul Imaginii Shambalei va fi desfăcut. Cei care îl acceptă pe Stăpânul Shambalei ca Rege se vor bucura, iar cei care îl desfid vor tremura de teamă. Toți cei care se vor ridica împotriva Shambalei vor fi secerați. Pentru cei aflați în întuneric, flamura sa va fi simbolul șuvoaielor de sânge care le vor îneca pământurile. Pentru cei care înțeleg, ea va fi ca un soare arzător.
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Texte profetice, profeti, prooroci, channeling, clarvazatori, scribi ai lui Dumnezeu
   -> Profețiile și profeții lumii, Profeții despre România
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !