Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.5.2019, 07:47
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Moderatori/Colaboratori


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
kalysto
Colaborator
Colaborator

kalysto is offline

Joined: 02 Apr 2008
Member: #354
Posts: 9
Location: Bacau
Country Flag: Romania
Style: Unique (3)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Moderatori/Colaboratori
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 2.4.2008, 14:48 View PostDownload Post

Salutari tuturor si bine v-am gasit!
Referitor la nevoia de moderatori/colaboratori... ma propun! I`m in.
Sunt disponibil pentru a ajuta la ce este nevoie, pentru ca imi plac foarte mult subiectele propuse aici, si pacat ca am descoperit acest forum abia azi..
Astept sa vad cu ce va pot ajuta.  paladin

Numai bine!
_________________
George Enea
-------------------------------
http://georgeenea.blogspot.com/
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (71)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Fii bine venit !
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 3.4.2008, 03:35 View PostDownload Post

kalysto @ 2.4.2008, 13:48 wrote:
Salutari tuturor si bine v-am gasit!
Referitor la nevoia de moderatori/colaboratori... ma propun! I`m in.
Sunt disponibil pentru a ajuta la ce este nevoie, pentru ca imi plac foarte mult subiectele propuse aici, si pacat ca am descoperit acest forum abia azi..
Astept sa vad cu ce va pot ajuta.  paladin

Numai bine!

Nimic nu este intamplator si totul are un sens si un timp al sau. :) Pai in primul rand daca vrei sa ajuti cea mai buna modalitate este sa te implici in expunerea de materiale in acea directie unde te simti cel mai atras, in care simti ca ai ceva de spus, sau care crezi ca te reprezinta. De exemplu pe un vasnic crestin il atrag mai mult subiectele si dialogul despre crestinism, Isus, biserica etc. Pe un medic probabil ca l-ar atrage prezentarea si discutia pe teme de genul "medicini naturiste", sau medicina si spiritualitatea. Pe un evreu l-ar atrage dialogul si materialele specifice religiei sale, Moise, Avraam, etc. Pe un yoghin l-ar atrage yoga si India probabil. Iar pe altii poate ca i-ar atrage dialogul pe teme diverse, sau profetiile, sau manifestarile paranormale, sau "dialogul si comuniunea cu ingerii", etc.

Tu stii cel mai bine ce te atrage si ce crezi cu ce poti ajuta in primul rand pe altii, si in mod sigur si pe tine, caci cine ajuta, este mai devreme sau mai tarziu ajutat si el la randul sau. :)

De regula in prima faza cei ce doresc sa ajute la acest proiect spiritual deosebit de complex cauta, gasesc si expun diferite materiale pe una sau mai multe tematici dupa care le expun aici pe forum la rubrica corespunzatoare. In timp, prin efortul si daruirea sa, el isi capata binemeritatul statut de "colaborator" si mai apoi de moderator in masura in care are si o cat de cata cunoastere asupra tematicii forumului sau forumurilor pe care doreste sa le modereze. Ca si colaborator poti participa la o anume tematica sau mai multe. Chiar si numai prin faptul ca ajuti intr-un fel sau altul "proiectul Unique" se numeste ca esti "colaborator", nu ? :) Ca si moderator poti modera unul sau mai multe forumuri. Pot exista chiar 1, 2 sau chiar 3 moderatori pe un anume forum, mai ales cand se instaleaza un anume gen de comunicare si numitor comun intre ei pe tematica moderata. In faza actuala moderatorii nu prea au ce "munci" avand in vedere debitul de subiecte si de useri sau vizitatori, dar orice casa mare a inceput mai intai printr-un proiect, apoi printr-o fundatie solida, dupa care s-au construit ziduri solide, geamuri si usi bine asezate si echilibrate, etc. Pana sa ajungem la acoperis si alte detalii de finete mai avem inca de "munca" dar nu-i asa, cu suflet, cu trup si mai ales cu ajutorul lui Dumnezeu si a ingerilor putem construi chiar si o "Arca Spirituala".  to be fond of

Nu vreau sa fac analogii semnificative sau interpretabile, dar aceasta invitatie de a participa la acest proiect spiritual, in forma sa actuala: "Forumul-Portal Unique", este o firava dar sufletista chemare la un "ospat divin", asa cum si stapanul din pilda biblica isi trimite slujitorii sa-i cheme pe invitati la ospat, insa ei il refuza in mod sistematic pe cel care i-a invitat, invocand diferite motive. Asadar, pastrand proportiile, invitatia Unique este oarecum asemanatoare:

16  Și Isus i-a răspuns: "Un om a dat o cină mare, și a poftit pe mulți.
17  La ceasul cinei, a trimes pe robul său să spună celor poftiți: "Veniți, căci iată că toate sînt gata."
18  Dar toți, parcă fuseseră vorbiți, au început să se desvinovățească. Cel dintîi i-a zis: "am cumpărat un ogor, și trebuie să mă duc să-l văd; rogu-te să mă ierți."
19  Un altul a zis: "Am cumpărat cinci părechi de boi și mă duc să-i încerc: iartă-mă, te rog."
20  Un altul a zis: "Tocmai acum m-am însurat, și de aceea nu pot veni."
21  Cînd s-a întors robul, a spus stăpînului său aceste lucruri. Atunci stăpînul casei s-a mîniat, și a zis robului său: "Du-te degrab în piețele și ulițele cetății, și adu aici pe cei săraci, ciungi, orbi și șchiopi."
22  La urmă, robul a zis: "Stăpîne, s-a făcut cum ai poruncit, și tot mai este loc."
23  Și stăpînul a zis robului: "Ieși la drumuri și la garduri, și pe cei ce-i vei găsi, silește-i să intre, ca să mi se umple casa.
24  Căci vă spun că niciunul din cei poftiți, nu va gusta din cina mea."


Este binevenita orice forma de colaborare cu alte site-uri si forumuri ce au ca si tematica aspecte asemanatoare sau adiacente cu cele pe care le dezvolta forumul Unique, care are intr-o prima faza aceasta forma de prezentare gen "wikipediaspiritual", sau "spiritualpedia" poate ca e mai corect spus, insa el nu exclude, ba chiar incurajeaza si dialogul. Din dialog se pot cunoaste si intelege o serie de necunoscute care de regula scapa atentiei, mai ales celei ceva mai superficiale, sau celor care vor mai degraba sa vorbeasca ei si mai putin sa asculte si pe altii.

Ne scuzi intarzierea in reactie dar azi au fost ceva mai multe de rezolvat in diferite directii.

Asteptam propuneri si oferte si de la tine si de la alti "cautatori" si spiritului si sufletului divin.  to be fond of
_________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Despre portalul spiritual UNIQUE, Sugestii, întrebări și anunțuri pentru gazdele portalului
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 2 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !