Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 25.2.2024, 06:16
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Vestea cea Buna


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


Goto page 1, 2  Next
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
AliceInWonderland
Discipol
Discipol

AliceInWonderland is offline

Joined: 21 Mar 2006
Member: #65
Posts: 79
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Vestea cea Buna
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 7.5.2008, 01:53 View PostDownload Post

Marti 06.05.2008, domnul profesor de yoga a transmis la Herculane la ultima conferinta un mesaj audio tuturor yoghinilor din MISA si nu numai lor. Acest mesaj este intitulat Vestea cea buna. Audiati fisierul si intelegeti de ce este el intitulat in acest fel. Audiati si dati mai departe tuturor colegilor vostri.  to be fond of

Pentru a putea vizualiza si face download la fisier trebuie sa fiti logat cu user pe acest forum.Editare ulterioara:

Transcrierea mesajului:
Quote:

Vestea cea Buna


………. daca o veți pune în aplicare [tehnica de inductie a transei benefice n.a.] să vă transformați rapid și să faceți salturi spirituale.

Vă anunț de asemeni cu anticipație, că această metodă specială ce a fost implementată va avea un mare success și va produce în viitor o veritabilă revoluție spirituală planetară. Printre altele, ea îi va ajuta pe mulți oameni să își reconsidere într-un mod direct și radical viziunea cu privire la lumea de dincolo, permițându-le să intuiască și chiar să descopere prin intermediul anumitor experiențe paranormale ce vor apare spontan, că există o altă viață după așa-zisa moarte.

Având în vedere aceste aspecte, vă rog să începeți să puneți în aplicare măcar o odată la 2 săptămâni aceasta modalitate secretă, respectând însă aceea dintre voi care sunteți zeloși, intervalul de timp pe care l-am indicat pentru realizarea ei ritmică. Vă rog însă să nu faceți niciodată greșeala de a sări vreuna dintre cele 10 etape și totodată urmăriți să realizați în cadrul fiecărei inducții a stării benefice de transă romantică, măcar de 5 ori într-un interval de 24 de ore, etapa zero. Este strict interzis să vă induceți starea benefică de transă romantică fără a realiza deloc etapa zero.

În altă ordine de idei, vă anunț cu mare bucurie că în perioada ce va urma, în cadrul școlii noastre spirituale, la aceia dintre voi care sunt puri și perseverenți și care au făcut în decursul timpului eforturi susținute și adecvate, vor apare realizări spirituale extraordinare, unele chiar de vârf, care le vor răsplăti din plin strădaniile și consecvența. Vă anunțăm cu anticipație că vom urmări de acum înainte să vă facem și vouă cunoscute aceste cazuri, sau mai bine zis acele ființe umane care au deja sau vor avea astfel de realizări exemplare pentru a vă emula în felul acesta pe cât mai mulți dintre voi prin puterea contaminantă a exemplului lor personal. Această este o veste foarte importantă pe care va rog sa o luați cu toții în considerație pentru a fi atenți la realizările mijlocii, mari, foarte mari sau extraordinare care vor apare de acum înainte la aceia dintre voi care meritați să vă bucurați de aceste înfăptuiri care așa cum veți constata vor fi întotdeauna direct proporționale cu strădaniile și impecabilitatea de care ați dat dovadă. Veți observa astfel că în realitate nu-l putem păcăli niciodată pe Dumnezeu și fiecare dintre noi, fără excepție are la momentul potrivit în care se începe culegerea roadelor, doar ceea ce merită. Aceste roade bune, plăcute, extraordinare de natura spirituală, ce vor apare în viitorul apropiat la unii dintre voi, vă vor convinge și pe ceilalți care încă mai hrăniți îndoieli, într-un mod decisiv, că atât această școală spirituală fără excepție cât și cei care fac parte din această școală, au o orientare benefică, divină. În felul acesta, mulți dintre voi vă veți putea da seama, dată fiind orientarea fundamental benefică, divină, a acestei școli spirituale, ea nu face niciodată, fără excepție, nici un rău nimănui. Așa cum spunea și Iisus, atât natura unei ființe umane cât si orientarea unei școli spirituale, cum este această școală spirituală, se cunoaște după fructele pe care ea le aduce la momentul potrivit.

Pentru a înțelege cât de bine aceste aspecte am să citez cuvinte pline de înțelepciune ale lui Iisus. Iată respectivul citat: "Oare pot culege oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini? Luați aminte căci orice pom bun face roade bune iar pomul rău face roade rele. Nu este cu putință ca un pom bun să facă roade rele și nici nu este cu putință ca un pom rău să facă roade bune. Să nu uitați că până la urmă fiecare pom care nu face roade bune se taie și se aruncă în foc. De aceea, luați aminte că și pe oameni tot după roadele lor bune sau rele îi veți cunoaște", am încheiat citatul. Acest citat este din Evanghelia lui Matei capitolul, 7 paragrafele16-20.

În concluzie, vă rog deci să rețineți că binele nu face niciodată rău iar răul nu face niciodată bine. Este semnificativ faptul că în Vechiul Testament se spune (citez): "Omul se cunoaște după fapte iar pomul se cunoaște după roade", am încheiat citatul. Noi ne-am permis să parafrazăm în felul următor acest citat faimos și l-am completat astfel (citez): "Pomul se cunoaște după roade, omul se cunoaște după fapte, iar yoghinul se cunoaște după stările predominante pe care le manifestă", am încheiat citatul. Roadele bune care vor apare în viitorul apropiat în cadrul acestei școli spirituale vor fi totodată o dovadă elocventă și zdrobitoare. Toate aceste realizări vă vor face să vă dați seama că binele face bine, așa cum de altfel se afirmă într-un faimos proverb folcloric (citez): "Bine faci, bine gasești". Vă rog să transmiteți neîntârziat și celorlalți care nu au fost prezenți această veste bună pentru a se pregăti sau pentru a fi atenți la toate fructificările minunate care vor urma. Chiar dacă unii vor fi sceptici iar alții vor fi blazați sau pesimiști din cauza obișnuinței perverse în care se complac, fructificările ce vor apare la aceia care merita, vor confirma din plin realitatea acestor afirmații. Această veste pe care v-o trimit nu este o întâmplare ci o necesitate. Vă mulțumesc pentru atenția cu care ați ascultat aceste cuvinte.

Cu Dumnezeu înainte, așa să ne-ajute Dumnezeu.
Vă îmbrățisez cu iubire nesfarșită și vă urez mult success. (aplauze).
Back to top See my Info
yoghinita
BANED
BANED

yoghinita is offline

Joined: 07 May 2008
Member: #370
Posts: 12
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups: None
Re: Vestea cea Buna
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 7.5.2008, 14:23 View PostDownload Post

Asta da veste buna. Am asteptat doi ani dupa ea, dar s-a meritat.
Un prieten mi-a dat si transcriptia fisierului.……….daca o veti pune in aplicare sa va transformati rapid si sa faceti salturi spirituale.Va anunt de asemeni cu anticipatie, ca aceasta metoda speciala ce a fost implementata va avea un mare success si va produce in viitor o veritabila revolutie spirituala planetara.Printre altele,ea ii va ajuta pe multi oameni sa isi reconsidere intr-un mod direct si radical viziunea cu privire la lumea de dincolo,permitandu-le sa intuiasca si chiar sa descopere prin intermediul anumitor experiente paranormale ce vor apare spontan,ca exista o alta viata dupa asa-zisa moarte.Avand in vedere aceste aspecte,va rog sa incepeti sa puneti in aplicare macar o parte la 2 saptamani aceasta modalitate secreta,respectand insa aceea dintre voi care sunteti zelosi,intervalul de timp pe care l-am indicat pt realizarea ei ritmica.Va rog insa sa nu faceti niciodata greseala de a sari vreuna dintre cele 10 etape si totodata urmariti sa realizati in cadrul fiecarei inductii a starii benefice de transa romantica, macar de 5 ori intr-un interval de 24 de ore, etapa zero. Este strict interzis sa va induceti starea benefica de transa romantica fara a realiza deloc etapa zero.
In alta ordine de idei,va anunt cu ..? ca in perioada ce va urma,in cadrul scolii noastre spirituale,la aceia dintre voi care sunt puri si perseverenti si care au facut in decursul timpului eforturi sustinute si adecvate,vor apare realizari spirituale extraordinare-unele chiar de varf-care le vor rasplati din plin stradaniile si consecventa.Va anuntam cu anticipatie ca vom urmari de acum inainte sa va facem si voua cunoscute aceste cazuri, sau mai bine zis acele fiinte umane care au deja sau vor avea astfel de realizari exemplare pentru a va emula in felul acesta pe cat mai multi dintre voi prin puterea contaminanta a exemplului lor personal.aceasta este o veste foarte importanta pe care va rog sa o luati cu totii in consideratie pentru a fi atenti la realizarile mijlocii,mari,foarte mari sau extraordinare care vor apare de acum inainte la aceia dintre voi care meritati sa va bucurati de aceste infaptuiri care asa cum veti constata vor fi intotdeauna direct proportionale cu stradaniile si impecabilitatea de care ati dat dovada.Veti observa astfel ca in realitate nu-l putem pacali niciodata pe Dumnezeu si fiecare dintre noi, fara exceptie are la momentul potrivit in care se incepe culegerea roadelor,doar ceea ce merita.Aceste roade -bune,placute,extraordinare-de natura spirituala,ce vor apare in viitorul apropiat la unii dintre voi, va vor convinge si pe ceilalti care inca mai hraniti indoieli,intr-un mod decisiv, ca atat aceasta scoala spirituala fara exceptie cat si cei care fac parte din aceasta scoala, au o orientare benefica,divina.In felul acesta,multi dintre voi va veti putea da seama,data fiind orientarea fundamental benefica,divina,a acestei scoli spirituale,ea nu face niciodata, fara exceptie,nici un rau nimanui.Asa cum spunea si Iisus-atat natura unei fiinte umane cat si orientarea unei scoli spirituale-cum este aceasta scoala spirituala-se cunoaste dupa fructele pe care ea le aduce la momentul potrivit.Pentru a intelege cat de bine aceste aspecte am sa citez cuvinte pline de intelepciune ale lui Iisus.Iata (deci ?) primul citat:'Oare pot culege oamenii struguri din spini sau smochine din maracini? Luati aminte caci orice pom bun face roade bune iar pomul rau face roade rele.Nu este cu putinta ca un pom bun sa faca roade rele si nici nu este cu putinta ca un pom rau sa faca roade bune.Sa nu uitati ca pana la urma fiecare pom care nu face roade bune se taie si se arunca in foc.De aceea,luati aminte ca si pe oameni tot dupa roadele lor bune sau rele ii veti cunoaste' , am incheiat citatul.Acest citat este din Evanghelia lui Matei capitolul,7 paragrafele16-20.In concluzie,va rog deci sa retineti ca binele nu face niciodata rau iar raul nu face niciodata bine.Este semnificativ faptul ca in Vechiul Testament se spune(citez) : 'Omul se cunoaste dupa fapte iar pomul se cunoaste dupa roade.', am incheiat citatul.Noi ne-am permis sa parafrazam in felul urmator acest citat faimos si l-am completat astfel(citez): ' Pomul se cunoaste dupa roade,omul se cunoaste dupa fapte,iar yoghinul se cunoaste dupa starile predominante pe care le manifesta.' , am incheiat citatul.Roadele bune care vor apare in viitorul apropiat in cadrul acestei scoli spirituale vor fi totodata o dovada elocventa si zdrobitoare.Toate aceste realizari va vor face sa va dati seama ca binele face bine,asa cum de altfel se afirma intr-un faimos proverb folcloric(citez): 'Bine faci,bine gasesti.' Va rog sa transmiteti neintarziat si celorlalti care nu au fost prezenti aceasta veste buna pentru a se pregati sau pentru a fi atenti la toate fructificarile minunate care vor urma.Chiar daca unii vor fi sceptici iar altii vor fi blazati sau pesimisti din cauza obisnuintei perverse in care se complac,fructificarile ce vor apare la aceia care merita,vor confirma din plin realitatea acestor afirmatii.Aceasta veste pe care v-o trimit nu este o intamplare ci o necesitate.Va multumesc pentru atentia cu care ati ascultat aceste cuvinte.
Cu Dumnezu inainte,asa sa ne-ajute Dumnezeu.
Va imbratisez cu iubire nesfarsita si va urez mult success.(aplauze).Cu Dumnezeu inainte, asa sa ne ajute Dumnezeu, ca sa fie recunoscute meritele scolii noastre si ale maestrului.

O singura nelamurire am. Daca este o tehnica asa de puternica si va aduce asa mari beneficii scolii de yoga, cursantilor, dar si la nivel planetar (2012 se apropie cu pasi repezi) de ce nu ne e data la toti in cadrul cursului de yoga? Eu nu am bani si nici timp sa vin la Herculane sau la Costinesti. Sint vaduva si am trei copii. Nu poate cineva sa ii ceara permisiunea maestrului, sa fie data aceasta initiere tuturor?
Am fost calomniati atitia ani, am fost data afara de la servici pentru simplul fapt ca practic yoga. Nu se mai poate asa. A sosit momentul sa le aratam tuturor valoarea adevarata a acestei scoli de yoga. Va rog transmite-ti-i lui Grieg mesajul meu.
Va multumesc anticipat.
Back to top See my Info
Hoper
Initiator
Initiator

Hoper is offline

Joined: 31 May 2007
Member: #232
Posts: 642
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Re: Vestea cea Buna
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 8.5.2008, 11:45 View PostDownload Post

AliceInWonderland @ Wed 07 May, 2008 01:53 wrote:
Marti 06.05.2008, domnul profesor de yoga a transmis la Herculane la ultima conferinta un mesaj audio tuturor yoghinilor din MISA si nu numai lor. Acest mesaj este intitulat Vestea cea buna. Audiati fisierul si intelegeti de ce este el intitulat in acest fel. Audiati si dati mai departe tuturor colegilor vostri.  to be fond of

Pentru a putea vizualiza si face download la fisier trebuie sa fiti logat cu user pe acest forum.


Trebuie specificat suplimentar ca vestea se refera in special la tehnica secreta de inducere a starii de transa benefica romantica care s-a oferit (s-a finalizat la Herculane - Mai 2008) in cadrul scolii noastre de yoga MISA.  to be fond of
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Back to top See my Info
yoghinita
BANED
BANED

yoghinita is offline

Joined: 07 May 2008
Member: #370
Posts: 12
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups: None
Re: Vestea cea Buna
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 8.5.2008, 14:20 View PostDownload Post

Hoper @ Thu 08 May, 2008 09:45 wrote:


Trebuie specificat suplimentar ca vestea se refera in special la tehnica secreta de inducere a starii de transa benefica romantica care s-a oferit (s-a finalizat la Herculane - Mai 2008) in cadrul scolii noastre de yoga MISA.  to be fond of

Hoper, trebuie sa te contrazic.
Mesajul se refera doar la tehnica secreta a starii de transa romantica si nimic altceva. Citeste si auziaza cu atentie cuvintele lui Grieg si te vei convinge singur.

De ce ai adaugat insa "benefica" ? Poate fi transa romantica si malefica?

Se poate sa imi raspunzi si mie la intrebarile puse in mesajul de mai sus?
Back to top See my Info
Hoper
Initiator
Initiator

Hoper is offline

Joined: 31 May 2007
Member: #232
Posts: 642
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Re: Vestea cea Buna
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 8.5.2008, 17:03 View PostDownload Post

yoghinita @ Thu 08 May, 2008 14:20 wrote:
Hoper @ Thu 08 May, 2008 09:45 wrote:


Trebuie specificat suplimentar ca vestea se refera in special la tehnica secreta de inducere a starii de transa benefica romantica care s-a oferit (s-a finalizat la Herculane - Mai 2008) in cadrul scolii noastre de yoga MISA.  to be fond of

Hoper, trebuie sa te contrazic.

Minunat. Din dialog constructiv se pot scoate la lumina multe aspecte ce altfel ar putea ramane "invizibile" pentru altii. :)

Quote:
Mesajul se refera doar la tehnica secreta a starii de transa romantica si nimic altceva.

Mesajul, sau vestea cea buna se refera la mult mai mult de atat. Cand imi fac ceva mai mult timp liber si nu a completat nimeni aceste idei pana atunci, voi oferi si eu mai multe detalii.  sweet

Quote:
Citeste si auziaza cu atentie cuvintele lui Grieg si te vei convinge singur.

Am citit si audiat, fiind chiar si eu de fata cand s-a expus acest material audio prima data la Herculane, dupa ora 23, dupa ce s-a facut meditatia de resorbtie a campului subtil spiritual de la Herculane. Mai erau la acea data si la acea ora extrem de putini colegi, fata de miile care au fost in intreaga tabara spirituala. Am sa te rog si pe tine si pe ceilalti colegi sa recititi si mai ales sa reaudiati de mai multe ori "vestea cea buna" si sa intelegeti si mai ales sa simtiti ceea ce ea (Dumnezeu in cazul acesta) doreste cu adevarat sa ne transmita prin intermediul lui Grig. Insasi analogia ce se poate extrage prin asocierea titlului "vestea cea buna" poate da mai multe indicii persoanelor intuitive si inspirate, sau chiar initiate.  mute

Quote:
De ce ai adaugat insa "benefica" ? Poate fi transa romantica si malefica?

Din mai multe motive, dar las pe altii sa expuna ceva mai "tehnic" aceste aspecte.  censored

Quote:
Se poate sa imi raspunzi si mie la intrebarile puse in mesajul de mai sus?

Desigur.  hug
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
o parere, o viziune, un comentariu
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 8.5.2008, 20:46 View PostDownload Post

yoghinita @ Miercuri 07 Mai, 2008 14:23 wrote:
Asta da veste buna. Am asteptat doi ani dupa ea, dar s-a meritat.
Un prieten mi-a dat si transcriptia fisierului.

Iti multumim si tie si prietenului pentru transcriptie.  hug

Quote:
Cu Dumnezeu inainte, asa sa ne ajute Dumnezeu, ca sa fie recunoscute meritele scolii noastre si ale maestrului.

Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti, dupa inima si sufletul nostru.  love

Quote:
O singura nelamurire am.

Trebuie sa fii o fiinta tare fericita daca ti-a mai ramas o singura nelamurire in viata ta, sau in urma acestui mesaj minunat, intitulat neintamplator "vestea cea buna".  thumbs

Quote:
Daca este o tehnica asa de puternica si va aduce asa mari beneficii scolii de yoga, cursantilor, dar si la nivel planetar (2012 se apropie cu pasi repezi) de ce nu ne e data la toti in cadrul cursului de yoga?


Pentru ca asa cum este orice tehnica spirituala si aceasta este supusa statutului de "merit spiritual", adica fiecaruia dupa cum ii este karma si dupa efortul si sacrificiile pe care le face pentru calea spirituala. Invatatura spirituala nu se ofera oricum, oricui si oricand, tocmai pentru a nu ajunge la urechile unor rauvoitori, neaveniti, sau chiar fiinte perverse ce ar putea sa foloseasca anumite invataturi si tehnici spirituale in mod pervers si malefic, sau sa le maimutareasca in fel si chip, precum o fac ignorantii, rauvoitorii sau alte fiinte demonizate ce-si bat joc de cele spirituale, sau chiar oferindu-le ei fara pic de discernamant publicului larg, dupa ce in prealabil le-au furat de la altii, probabil de la unele fiinte pe care in prealabil le-au calomniat, le-au barfit sau jignit si demonizat prin atitudini si afirmatii tendentioase si mizerabile.

Avem o multime de astfel de exemple pe aceasta planeta, inclusiv la noi in tara si la noi in scoala spirituala de Yoga MISA. Cel mai banal caz in acest sens este chiar al acelor lamentabili exmisani care au FURAT cursurile si multe alte invataturi spirituale oferite in cadrul MISA si apoi le-au expus pe acel forum al lor, ce are o rezonanta de-a dreptul malefica, infecta, murdara, loc ce analogic vorbind este precum o balta de noroi, o mocirla in care se balacaresc si se tavalesc o serie de porci, multumiti de ce fac si grohaie ei acolo, imboldindu-se unii pe altii si bucurandu-se unii de grohaitul altora, facand remarci obscene, calomnioase si mizerabile, razand ca niste prosti de modul porcesc in care le-au mai iesit cateva grohaieli mocirloase din gura, pardon, ca sa continui analogia, din ratul lor plin de mizerii.

Nu numai ca acele invataturi nu mai contin incarcatura subtila divina specifica acelor initieri, ci mai au si o incarcatura subtil murdara, dupa natura celor care le intermediaza. O invatatura sau initiere spirituala daca nu este oferita intr-un cadru spiritual, venind de la un maestru spiritual autentic, nu are si incarcatura subtila nevazuta conexa cu acea initiere spirituala. Aceasta incarcatura subtila este "inima", este "sufletul" acelei initieri, iar fara ea, acele invataturi sunt aproape ca si moarte, cum sunt de altfel multe dintre cartile sau traducerile scrise de diferiti diletanti sau fiinte ignorante, lipsite de inspiratie si sustinere divina.

A oferi unor oameni nepregatiti spiritual asemenea invataturi spirituale echivaleaza aproape cu o crima si este un mare pacat, alaturi de acela de a devia alte fiinte de pe calea spirituala. Cei ce fac asemenea gesturi isi fac o karma cumplita, iar la vremea cuvenita o vor "gusta" din plin afland abia atunci de gustul amar al fructelor actiunilor lor de acum.

Afirmatia biblica: "Mt 7:6  Sa nu dati cînilor lucrurile sfinte, si sa nu aruncati margaritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva sa le calce în picioare, si sa se întoarca sa va rupa." se suprapune in mod genial cu cea orientala: "Cand discipolul e pregatit, maestrul spiritual apare", sau altfel spus, as completa eu: cand discipolul e pregatit launtric, invatatura spirituala ii este oferita. Un autentic maestru spiritual stie ca daca ar oferi o invatatura spirituala cuiva care nu este in stare s-o duca, s-o primeasca, ar fi ca si cum L-AR "UCIDE" pe acel discipol. Asa cum Dumnezeu ne ofera EXACT atat cat putem duce, ne ofera incercarile spirituale pe care le putem duce, la fel El ne ofera si invatatura pe care o putem duce.

Daca nu am fost selectati la un moment dat pentru o anume initiere, sau culmea, tocmai in acele momente cand s-a oferit acea initiere nu am putut ajunge la ea, arata ca nu eram pregatiti pentru ea, sau nu am facut fata testului spiritual de A ALEGE CORECT si DIVIN INTEGRAT calea cea buna, calea cea divina a sufletului nostru. De exemplu am ales sa nu mergem la acea initiere ca afara ploua, sau ca e frig, sau ca ne intilnim cu iubitul sau iubita, sau tocmai atunci a aparut o problema de servici, sau de familie, sau alte si alte motive, la care insa noi am fi putut alege intre SPIRITUAL si ALTCEVA (profan, financiar, familial, profesional, etc).

Din pacate unele alegeri gresite ale noastre ne pot urmari ca si fructe, ca si roade ani buni, sau chiar vieti intregi la rand. De cele mai multe ori nu stim pe cine am ales sa avem alaturi in viata noastra si poate abia dupa ani de zile aflam cat de bine sau gresit am ales. In plan spiritual se petrec aceleasi tipuri de situatii insa cu unele implicatii mult mai profunde si complexe fata de sufletul nostru nemuritor.

Quote:
Eu nu am bani si nici timp sa vin la Herculane sau la Costinesti. Sint vaduva si am trei copii.

Nu vreau sa fiu rautacios sau tendentios, asa ca te rog sa nu interpretezi in mod malitios sau rautacios ce iti spun in continuare. Lipsa de bani sau de timp este rezultatul karmei noastre actuale si trecute. Karma negativa sau de opunere la evolutia spirituala se manifesta adesea prin lipsa banilor sau a timpului liber. De multe ori sacrificul unor bani sau a unui timp si a unor actiuni, este EXACT acel tip de actiune prin care se poate ELIMINA o astfel de KARMNA NEGATIVA de opunere.

Pierderea banilor, sau oferirea lor ca si cadou sau donatie este o forma de "arderea karmei" de opunere. Alte ori o anume suferinta, o boala, o altfel de pierdere, sau chiar accident este o forma de ardere a unei karme negative si chiar o pregatire in vederea primirii unui cadou spiritual sau gratie divina, primita chiar si sub forma unei initieri spirituale. Dupa cum vezi, uneori nu a da bani la altii, sau a face o donatie te-ar putea ajuta, spiritual vorbind, pentru ca in acel moment se poate spune ca esti pe MINUS la capitolul asta, dar tocmai un PLUS de bani EXACT in acel moment te ajuta sa-ti depasesti acel moment de incercare, de alegere spirituala.

Unii au bani de-i intorc cu lopata si mai acumuleaza zilnic multi multi altii, dar priveste la cresterea lor spirituala, la starea lor de fericire si implinire sufleteasca; s-a imbunatatit ea oare cu ceva odata cu banii care se acumuleaza in conturile sau buzunarele lor ? Iata cum banul si mai ales actiunea lui poate diferi de la un om la altul, spiritual vorbind.

Multi dintre cautatorii spirituali au sesizat in decursul zecilor de ani ca in mod paradoxal, de multe ori exact inainte de un eveniment spiritual precum este de exemplu o vacanta spirituala, sau o initiere spirituala importanta, aveau tot felul de incercari sub diferite forme, uneori boli, alteori mici accidente, sau pur si simpul trageau din greu o anume perioada de timp, dupa care urma acel moment al primirii cadoului divin, care iti arata ca acel efort, sau acea "ardere karmica" a meritat si ca neintamplator ea a aparut inaintea acelei initieri.

Cu toate ca si pentru altii lipsa banilor a fost un tip de manifestare a karmei de opunere, datorita perseverentei lor si a insistentei si mai ales a aspiratiei lor spirituale, ca prin farmec li s-a rezolvat si acea problema financiara, fie primind CADOU "din senin" EXACT acei bani necesari, fie ca si imprumut, sau au fost ajutati de cunoscuti sau necunoscuti exact la momentul potrivit. Aceste SINCRONICITATI nu sunt intamplatoare si cine are urechi de auzit si ochi de vazut sunt sigur ca intelege ce vreau sa spun.

Lipsa sau prezenta copiilor in viata noastra poate fi un motiv de piedica spirituala, alteori o crestere spirituala. La fel si pe cine avem sau nu alaturi de noi ca si parteneri de cuplu. Cu toate acestea, indiferent pe cine avem langa noi, NOI SUNTEM LIBERI sa alegem o cale sau alta, sa DECIDEM care e urmatorul nostru pas. Cand aspiratia noastra e suficient de mare, apar din senin si ca moment de sincronicitate, rezolvarile sau inspiratiile care te salveaza din dilema sau impotmolirea in care te afli. Cei care spun "nu am putut din cauza: copiilor, serviciului, sotului, sotiei, familiei, etc" cred ca nu si-au dorit suficient de mult acel ceva de care acum se plang ca nu l-au putut primi. Tu poate ai avut un motiv destul de consistent, dar gandeste-te ca unii nu au avut nici lipsa de bani, nici copii de care sa aibe grija si nici nu erau singuri, fara parteneri de viata, dar totusi ei NU AU AJUNS la INITIEREA asta sau la altele ca aceasta. In fapt e vorba de KARMA, de acelasi tip de karma de opunere, iar motivatiile exterioare nu au fost decat niste "instrumente ale sortii", sau altfel spus instrumentele karmei.

Karma se poate invinge sau arde (elimina) prin tehnici spirituale, dar si mai ales prin VOINTA si ALEGEREA CORECTA. Dupa parerea mea, acea idee de "cei alesi" nu vine de la faptul ca cineva ii alege pe aceia, ci mai ales pentru eforturile pe care le-au facut ei si pentru ALEGERILE lor personale. Chiar si cel mai mare pacatos sau spirit deviat din Manifestare daca ALEGE sa fie alaturi de Dumnezeu, toate pacatele lui ii sunt sterse precum ii sunt sterse pacatele "fiului risipitor" care se intoarce la Tatal.  solace

Quote:
Nu poate cineva sa ii ceara permisiunea maestrului, sa fie data aceasta initiere tuturor?


Speram ca se va gasi cineva care sa retransmita aceasta dorinta a ta, dar in mod sigur bunul simt si discernamantul spiritual ne indica inainte de a primi un raspuns de la Grig ca initierile spirituale NU SE POT OFERI LA TOTI daca ei nu-si doresc cu o inima si intentie curata si nu-si doreste cu adevarat sa primeasca aceaste initieri. Dumnezeu iti da, dar nu-ti pune in traista. Dumnezeu face 10 pasi catre noi, dar mai trebuie sa facem si noi un pas catre El.

Quote:
Am fost calomniati atitia ani, am fost data afara de la servici pentru simplul fapt ca practic yoga. Nu se mai poate asa. A sosit momentul sa le aratam tuturor valoarea adevarata a acestei scoli de yoga.

Eu personal cred ca trierea spirituala nu se face doar in cei ce sunt pe cale si cei care sunt impotriva caii, adica o triere intre oi si capre. Uneori se mai triaza si intre cei ce se afla pe cale, adica intre oi. Gandeste-te ca unii au pus multe roade bune in traista sufletului lor in incarnarile trecute sau in cea actuala, insa altii au pus mai putin. EXACT asta ne transmite printre randuri si Grig in "Vestea Cea Buna". Cine a strans, cine a muncit, cine a facut eforturi spirituale, acum a sosit momentul sa le fructifice, iar cine a muncit mai putin, va primi mai putin sau va munci mai mult, suplimentar, pentu a compensa lipsa eforturilor spirituale de pana atunci. Nimic nu va fi pe degeaba nerasplatit, fie bun, fie rau.

Quote:
Va rog transmite-ti-i lui Grieg mesajul meu.
Va multumesc anticipat.

Sper ca cei care au acces mai usor la maestru sa-i retransmita mesajul tau si eu personal iti multumesc pentru sinceritatea si franchetea cu care te-ai exprimat aici pe forum.  hug  hello

Si in continuare, daca nu te deranjeaza, o sa comentez putin "vestea cea buna" in urmatorul meu mesaj. :)
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
1%
Milenar
Milenar

1% is offline

Joined: 31 Aug 2006
Member: #83
Posts: 1069
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Vestea cea Buna - text corectat, adaugat si cu diacritice
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.5.2008, 01:02 View PostDownload Post

Am corectat cateva greseli de transchiere si am completat cu diacritice. Speram ca in viitor sa putem face rost de inregistrare fara acele mici erori ce neintimplator s-au manifestat ca si element obturator si de opunere din partea unor forte intunecate, intrucat valoarea inregistrarii audio este net superioara unui text, a unei transcriei intrucat inregistrarea audio pastreaza si anumite elemente subtil energetice extrem de pretioase, de o valoare aspirituala inestimabila.

yoghinita @ Miercuri 07 Mai, 2008 14:23 wrote:


Vestea cea Buna


………. daca o veți pune în aplicare [tehnica de inductie a transei benefice n.a.] să vă transformați rapid și să faceți salturi spirituale.

Vă anunț de asemeni cu anticipație, că această metodă specială ce a fost implementată va avea un mare success și va produce în viitor o veritabilă revoluție spirituală planetară. Printre altele, ea îi va ajuta pe mulți oameni să își reconsidere într-un mod direct și radical viziunea cu privire la lumea de dincolo, permițându-le să intuiască și chiar să descopere prin intermediul anumitor experiențe paranormale ce vor apare spontan, că există o altă viață după așa-zisa moarte.

Având în vedere aceste aspecte, vă rog să începeți să puneți în aplicare măcar o odată la 2 săptămâni aceasta modalitate secretă, respectând însă aceea dintre voi care sunteți zeloși, intervalul de timp pe care l-am indicat pentru realizarea ei ritmică. Vă rog însă să nu faceți niciodată greșeala de a sări vreuna dintre cele 10 etape și totodată urmăriți să realizați în cadrul fiecărei inducții a stării benefice de transă romantică, măcar de 5 ori într-un interval de 24 de ore, etapa zero. Este strict interzis să vă induceți starea benefică de transă romantică fără a realiza deloc etapa zero.

În altă ordine de idei, vă anunț cu mare bucurie că în perioada ce va urma, în cadrul școlii noastre spirituale, la aceia dintre voi care sunt puri și perseverenți și care au făcut în decursul timpului eforturi susținute și adecvate, vor apare realizări spirituale extraordinare, unele chiar de vârf, care le vor răsplăti din plin strădaniile și consecvența. Vă anunțăm cu anticipație că vom urmări de acum înainte să vă facem și vouă cunoscute aceste cazuri, sau mai bine zis acele ființe umane care au deja sau vor avea astfel de realizări exemplare pentru a vă emula în felul acesta pe cât mai mulți dintre voi prin puterea contaminantă a exemplului lor personal. Această este o veste foarte importantă pe care va rog sa o luați cu toții în considerație pentru a fi atenți la realizările mijlocii, mari, foarte mari sau extraordinare care vor apare de acum înainte la aceia dintre voi care meritați să vă bucurați de aceste înfăptuiri care așa cum veți constata vor fi întotdeauna direct proporționale cu strădaniile și impecabilitatea de care ați dat dovadă. Veți observa astfel că în realitate nu-l putem păcăli niciodată pe Dumnezeu și fiecare dintre noi, fără excepție are la momentul potrivit în care se începe culegerea roadelor, doar ceea ce merită. Aceste roade bune, plăcute, extraordinare de natura spirituală, ce vor apare în viitorul apropiat la unii dintre voi, vă vor convinge și pe ceilalți care încă mai hrăniți îndoieli, într-un mod decisiv, că atât această școală spirituală fără excepție cât și cei care fac parte din această școală, au o orientare benefică, divină. În felul acesta, mulți dintre voi vă veți putea da seama, dată fiind orientarea fundamental benefică, divină, a acestei școli spirituale, ea nu face niciodată, fără excepție, nici un rău nimănui. Așa cum spunea și Iisus, atât natura unei ființe umane cât si orientarea unei școli spirituale, cum este această școală spirituală, se cunoaște după fructele pe care ea le aduce la momentul potrivit.

Pentru a înțelege cât de bine aceste aspecte am să citez cuvinte pline de înțelepciune ale lui Iisus. Iată respectivul citat: "Oare pot culege oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini? Luați aminte căci orice pom bun face roade bune iar pomul rău face roade rele. Nu este cu putință ca un pom bun să facă roade rele și nici nu este cu putință ca un pom rău să facă roade bune. Să nu uitați că până la urmă fiecare pom care nu face roade bune se taie și se aruncă în foc. De aceea, luați aminte că și pe oameni tot după roadele lor bune sau rele îi veți cunoaște", am încheiat citatul. Acest citat este din Evanghelia lui Matei capitolul, 7 paragrafele16-20.

În concluzie, vă rog deci să rețineți că binele nu face niciodată rău iar răul nu face niciodată bine. Este semnificativ faptul că în Vechiul Testament se spune (citez): "Omul se cunoaște după fapte iar pomul se cunoaște după roade", am încheiat citatul. Noi ne-am permis să parafrazăm în felul următor acest citat faimos și l-am completat astfel (citez): "Pomul se cunoaște după roade, omul se cunoaște după fapte, iar yoghinul se cunoaște după stările predominante pe care le manifestă", am încheiat citatul. Roadele bune care vor apare în viitorul apropiat în cadrul acestei școli spirituale vor fi totodată o dovadă elocventă și zdrobitoare. Toate aceste realizări vă vor face să vă dați seama că binele face bine, așa cum de altfel se afirmă într-un faimos proverb folcloric (citez): "Bine faci, bine gasești". Vă rog să transmiteți neîntârziat și celorlalți care nu au fost prezenți această veste bună pentru a se pregăti sau pentru a fi atenți la toate fructificările minunate care vor urma. Chiar dacă unii vor fi sceptici iar alții vor fi blazați sau pesimiști din cauza obișnuinței perverse în care se complac, fructificările ce vor apare la aceia care merita, vor confirma din plin realitatea acestor afirmații. Această veste pe care v-o trimit nu este o întâmplare ci o necesitate. Vă mulțumesc pentru atenția cu care ați ascultat aceste cuvinte.

Cu Dumnezeu înainte, așa să ne-ajute Dumnezeu.
Vă îmbrățisez cu iubire nesfarșită și vă urez mult success. (aplauze).


PS. Ar fi bine ca sa fie modificat si mesajul initial al colegei noastre yoghinita pentru a nu mai ramane pe forum acea varianta cu scaparile respective.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
Back to top See my Info
Acustic
Milenar
Milenar

Acustic is offline

Joined: 30 May 2007
Member: #229
Posts: 1062
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Re: Vestea cea Buna
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.5.2008, 01:25 View PostDownload Post

Hoper @ Joi 08 Mai, 2008 11:45 wrote:

Trebuie specificat suplimentar ca vestea se refera in special la tehnica secreta de inducere a starii de transa benefica romantica care s-a oferit (s-a finalizat la Herculane - Mai 2008) in cadrul scolii noastre de yoga MISA.  to be fond of

Analizand mai atent inregistrarea as putea spune ca doar in prima parte se refera la tehnica de inducere a starii de transa benefica, iar din momentul in care Grig incepe fraza cu: "In alta ordine de idei...." este clar ca se fac si alte referiri vis a vis de viitorul care se preconizeaza in ceea ce priveste Scoala de Yoga MISA si unii discipoli yoghini ce se pare ca au anumite merite si au "muncit" spiritual in mod real, sincer si adecvat unei treziri spirituale autentice. Se pare ca este o veste care prefigureaza autenticitatea scolii de Yoga MISA chiar si la nivel de mase, spre disperarea dusmanilor lui Dumnezeu si ai MISA-ei, dar si spre bucuria lumilor angelice si a fiintelor autentic orientate spiritual. Vestea cea Buna pare ca ne prezinta faptul ca va incepe perioada culegerii recoltei, a trierii si a cernerii graului de neghina, a oilor de capre de care se aminteste si in Biblie .
Back to top See my Info Personal Gallery of Acustic
Thunder
Practicant
Practicant

Thunder is offline

Joined: 16 Jul 2005
Member: #48
Posts: 162
Country Flag: Romania
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Relatari spirituale
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.5.2008, 15:09 View PostDownload Post

Back to top See my Info Personal Gallery of Thunder
Hoper
Initiator
Initiator

Hoper is offline

Joined: 31 May 2007
Member: #232
Posts: 642
Country Flag: Romania
Style: InvisionBlue (574)
Medals: None
Groups:
Re: Vestea cea Buna
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 10.5.2008, 02:43 View PostDownload Post

yoghinita @ Wed 07 May, 2008 14:23 wrote:
Asta da veste buna. Am asteptat doi ani dupa ea, dar s-a meritat.
Un prieten mi-a dat si transcriptia fisierului.

Multumim. Vezi ca s-au strecurat cateva greseli de transcriere in textul pe care l-ai postat. Ar fi bine sa editezi mesajul in care ai pus acea transcriere si sa-l corectezi ca atare, cum este deja cel pus si de mine in primul mesaj, multumita unui ajutor de 1%.  thumbs

Quote:
O singura nelamurire am. Daca este o tehnica asa de puternica si va aduce asa mari beneficii scolii de yoga, cursantilor, dar si la nivel planetar (2012 se apropie cu pasi repezi) de ce nu ne e data la toti in cadrul cursului de yoga?

Parerea mea e ca 2012 nu e sfarsitul, dar oricum in mod clar nu toti sunt pregatiti pentru ceea ce va urma. Nimeni nu poate fi sigur ca e "ales", cel putin eu nu stiu asta despre mine si dupa cum vezi, cine a muncit si a inmultit talantii lui, va mai primi si altii acum in vremurile care vor urma.

Si daca ar fi sa privim 2012 ca pe un sfarsit, unde sunt cele profetite din Apocalipsa ? Unde sunt razboaiele, unde sunt molimele, unde e piatra din cer, unde e antihristul, cand a inceput sau va incepe domnia lui, unde sunt cei doi maslini si nu in ultimul rand, unde sunt mesagerii din Shambala de care s-a profetit ca vor veni in vremurile din urma, deci unde e Regele Lumii din Shambala ?  look Din aceste motive si poate si din altele nu am foarte mare incredere in ipoteza unei mari transformari in 2012, dar nici nu o neg. Astept noi confirmari si informatii.  ups

Quote:
Eu nu am bani si nici timp sa vin la Herculane sau la Costinesti. Sint vaduva si am trei copii.

Ce sa zic, lumeste e trist, insa initiatic vorbind, e vorba de o karma pe care NUMAI tu o poti depasi intrucat iti apartine personal. Sfaturi iti pot da toti, dar pana la urma de tine depinde totul in ceea ce te priveste. Alegerea iti apartine.

Quote:
Nu poate cineva sa ii ceara permisiunea maestrului, sa fie data aceasta initiere tuturor?

Nu am auzit vreodata in istoria lumii ca un maestru spiritual sa ofere initierea spirituala la toti (discipolii). Fiecaruia i-a dat exact ceea ce ii era potrivit si putea sa foloseasca.

Quote:
Am fost calomniati atitia ani, am fost data afara de la servici pentru simplul fapt ca practic yoga. Nu se mai poate asa. A sosit momentul sa le aratam tuturor valoarea adevarata a acestei scoli de yoga.

Cred ca asta e si mesajul global al Vestii celei Bune: sosirea momentului evidentierii autenticitatii spirituale a scolii de Yoga MISA si a lui Grig, la nivel national si international. In opinia mea, aceasta Veste este inca o mana intinsa catre cei ce mai sunt in dubii, cei care sunt impotriva sau se mai afla intr-o stare de confuzie si ignoranta. Cei rauvoitori nu se mai pot schimba asa usor in aceste vremuri, caci ei deja au luat o decizie ce i-a propulsat pe o traiectorie de decadere si sunt "sustinuti" din plin de fortele si lumile demoniace.  no smile  Eu le urez totusi si acestora "insanatosire spirituala" grabnica, cat mai este timp. Este vorba de salvarea lor, nu a altora. Daca ei prefera sa ne priveasca pe noi yoghinii din MISA ca fiind cei care sunt rataciti si deviati, e parerea lor si alegerea lor. Fiecare cu drumul si cu karma lui.

Pentru aceia care sunt inca impotriva MISA si a lui Grig, dar care totusi nu fac asta din rautate, ci din nestiinta sau din diferite prejudecati, ii indemn sa mediteze profund la faptul ca pana si Iisus si discipoli Lui au fost contestati la vremea lor, acum 2000 de ani de catre contemporanii lor. Daca MISA sau Grig au "bube in cap" si sunt "cei rai", ce motive si cusururi credeti ca le-au gasit acum 2000 de ani dusmanii lui Iisus si "scolii Sale spirituale" ? Nu tot prin minciuni, prin manipulare si prin instigare au actionat si acei dusmani ai lui Dumnezeu de acum 2000 de ani, la fel ca si dusmanii actuali ai lui Dumnezeu ? Asa cum atunci erau la putere, la fel sunt si acum la putere, financiara, politica, religioasa, armata si mai ales cea mediatica. Sunt niste analogii simple pe care le poate face un om cu adevarat inteligent.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România -> MISA - Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, Invățătura spirituală prezentată în cadrul MISA
   -> Prezentari texte, Anunturi
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 2  [ 12 Posts ]
 

Goto page 1, 2  Next
Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !