Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.10.2021, 03:28
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Moduri de etalare" 
Author Message
AliceInWonderland
Discipol
Discipol


PostPosted: 30.10.2007, 00:45    Post subject: Moduri de etalare Reply with quote

MODURI DE ETALARE


"Cele 4 Viziuni" este o modalitate de impartire care ofera diferite cai de a analiza un obiect, o persoana sau o situatie. Este un mijloc puternic de a patrunde in interiorul subiectelor specifice ale altor interpretari.

"Drumul ocolit" prevede calea din fata ta si alegerile pe care trebuie sa le faci. Este o impartire pentru situatii in care mai multe capcane te asteapta.

"Cele 3 Destine" este un mod exceptional de a trece dincolo de inaltul arc al trecului, prezentului si viitorului.

"Procesul Creatiei" este destinat in special pentru intelegerea naturii proiectului creatiei si pune in evidenta scanteia evolutiei componentelor sale.

"Hagall" reprezinta o modalitate de a revela calea evolutiei spirituale in situatii dificile. Este favorita misticilor si a celor care se confrunta cu provocarile majore ale vietii.

"Crucea si Triunghiul" constituie un mijloc puternic pentru cunoasterea situatiilor complexe. Este o impartire plina de simboluri oculte.

"O singura Carte" este cea mai concisa dintre impartiri, folosita pentru a prevedea asumarea unei situatii sau pentru a o reduce la un singur punct de vedere.

"Adevarul Ascuns" face previziuni despre atitudinile si sentimentele ascunse. Este folosit atunci cand avem probleme in confruntarea cu cineva sau ne este teama ca cineva se ascunde de noi.

"Relatiile" prevad interactiunea dintre 2 oameni sau entitati. Este aleasa pentru a raspunde la problemele legate de parteneriate in dragoste sau afaceri.

"Cele 2 Drumuri" analizeaza deciziile importante aflate in fata ta, posibilele venituri si fortele care te trag catre aceste venituri.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !