Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 19:16
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Un om de stiinta american transforma argintul in aur" 
Author Message
Unique
Gazda
Gazda


PostPosted: 16.6.2005, 23:57    Post subject: Un om de stiinta american transforma argintul in aur Reply with quote

Un om de stiinta american transforma argintul in aur


Dr. Stephen Emmens si-a inceput in 1895 experimentele care aveau sa-l conduca la descoperirea metodei de a obtine aur. In timp ce facea studii geologice, el a observat un lucru interesant – si anume, ca aurul se gaseste in piatra de rau iesita din interiorul pamantului in conditii care au permis o racire foarte lenta.

In plus, dr. Emmens considera ca exista o relatie intre aur si argint, de vreme ce ele sunt geologic asociate. Astfel, de-a lungul evolutiei chimice naturale, argintul se transforma in aur sau aurul in argint, “sau exista o a treia substanta care se transforma partial in aur si partial in argint”. Aceasta a treia substanta a denumit-o “argentaurum”.

Experimentele propriu-zise au fost realizate in laboratorul sau din New York. Dupa cativa ani, Dr. Emmens a declarat ca a reusit sa produca argentaurum, printr-o metoda pe care nu a divulgat-o, desi a dezvaluit principiile generale ale procesului intr-o carte scrisa ulterior, “Argentaurana sau contributii la istoria stiintei”. A folosit ca materie prima dolari mexicani de argint, a caror compozitie fusese certificata de Monetaria SUA, ca avand mai putin de 1/10.000 parti de aur. La inceput materia prima era supusa unui proces mecanic. Argintul era lovit in continuu la temperaturi scazute, intr-un cilindru special. O instalatie de racire indeparta rapid caldura rezultata in urma lovirii, pentru a se mentine temperatura scazuta a materiei.

Dupa o etapa de rearanjare a moleculelor substantei, argintul era din nou supus procedurii mecanice. Urma apoi un proces chimic in care se folosea acid nitric modificat. Ultima etapa era rafinarea. Era necesar si suficient ca argintul sa contina macar o urma de aur, pentru ca procedeul descoperit de Emmens sa faca sa creasca procentajul de aur din argint.
_________________
Dumnezeu este UNIC !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !