Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 21.2.2024, 14:04
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Kali Yuga - ULUITOARE DESCRIERI PROFETICE ALE PERIOADEI DE DECĂDERE SPIRITUALĂ ȘI DE OBSCURITATE" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 7.8.2010, 02:20    Post subject: SFÂRȘITUL LUI KALI YUGA, dupa TEXTELE TRADIȚIONALE ORIENTALE Reply with quote

SFÂRȘITUL LUI KALI YUGA, DUPĂ TEXTELE TRADIȚIONALE ORIENTALE:

       "La sfârșitul lui KALI YUGA va avea loc distrugerea cea mare, finală, din care foarte puțini vor supraviețui. Această distrugere va începe printr-o gigantică explozie submarină, numită VADAVA ("Iapa"), care va avea loc în oceanul din sud.

       Ea va fi precedată de o secetă de 10 ani, în timpul căreia ființele umane care nu vor fi suficient de robuste vor pieri. Șapte explozii de lumină inimaginabil de mari (EXPLOZII ATOMICE anticipate) vor seca aproape toate apele. Mările, râurile, izvoarele munților și apele subterane vor fi atunci secate în cea mai mare parte.

       Doisprezece noi sori (alte EXPLOZII ATOMICE care vor avea loc atunci) vor seca mările. Hrăniți din această apă (de fapt din HIDROGENUL și OXIGENUL rezultant), se vor forma alți 7 sori (alte EXPLOZII ATOMICE), care vor reduce la cenușă cele 3 lumi; pământul va deveni atunci gol, sterp și dur întocmai ca o carapace de broască țestoasă.

       Un foc uriaș ieșind continuu din gura unui fel de șarpe subteran va arde rând pe rând lumile subterane, apoi suprafața pământului și va consuma toată atmosfera. Această masă uriașă de foc se va roti cu mare zgomot. Înconjurate de aceste cercuri nimicitoare de foc, aproape toate ființele și toate făpturile vii de pe acest Pământ vor fi distruse.

       Zeul morții și al distrugerii va deplasa nori enormi (care vor apare în urma EXPLOZIILOR ATOMICE), care vor face un zgomot teribil. O cantitate imensă de nori ucigători încărcați cu energie rea, distrugători a tot ceea ce există (SARVANTAKA), va apare și se va menține mult timp în cer întocmai ca o turmă de elefanți" (VISHNU PURANA, 1, cap. 8, 18-31).

       "Atunci când Luna se va afla în constelația PUSHYA ("Vărsător"), nori invizibili, numiți PUSHKARA ("nori de moarte") și AVARTA ("nori fără apă"), vor acoperi pământul" (SHIVA PURANA, 5, cap. 1, 48-50).

       "Unii dintre acești nori vor fi negri, alții arămii, alții galbeni ca argila, alții cenușii precum măgarii, alții roșii negricioși, alții pătați, portocalii murdari sau vineți. Vor fi atât de mari încât vor fi asemănători cu orașele sau cu munții și vor acoperi întregul pământ.

       Acești nori distrugători gigantici, producând un zgomot teribil, vor întuneca complet cerul și vor inunda pământul cu o ploaie de praf care în final va stinge focul teribil. Apoi, printr-un uriaș potop, ei vor îneca în apă întreaga lume. Această ploaie diluviană va inunda atunci pământul timp de 12 ani, iar omenirea va fi distrusă în cea mai mare parte. Lumea întreagă va cădea în întuneric. Inundația aceasta cumplită va dura 7 ani. Pământul va părea atunci un imens ocean" (VISHNU PURANA, I, cap. 7, 24-40).

       "Atunci când disoluția lumii va apare ca fiind iminentă, unii oameni aleși și înțelepți vor abandona pământul în ultimele zile ale lui KALI YUGA și se vor refugia în lumea lui MAHAR ("lumea extraplanetară") și de aici se vor reintegra în final prin DEMATERIALIZAREA lor din această lume într-o altă lume numită JANA-LOKA ("lumea vieții")" (LINGA PURANA, I, cap. 4, 39-40).

       Acești ultimi supraviețuitori ai holocaustului vor fi atunci progenitorii omenirii viitoare.

       "Șapte umanități (generații) mai trebuie să se succeadă după aceea pe Pământ până atunci când va reapare din nou Epoca de Aur. Atunci, șapte înțelepți se vor manifesta pe Pământ pentru a-i învăța din nou legile divine pe puținii care vor ajunge să supraviețuiască din cele 4 caste" (SHIVA PURANA, 5, cap. 4, 40-70).

       Pe de altă parte, Apocalipsa lui Ioan, care este și ea o descriere destul de amănunțită, alegorică a sfârșitului Epocii întunecate (KALI YUGA) și a apariției zorilor noii epoci de maximă înflorire spirituală (SATYA YUGA sau mileniile de pace și totală spiritualitate dumnezeiască care vor urma) prezintă o viziune surprinzător de asemănătoare acelora ale PURANA-elor din Orient. De altfel, tradiția puranică cu siguranță că nu era complet necunoscută epocii în care a fost scrisă Apocalipsa, deoarece de-abia în anul 304 e.n. sfântul Grigorie a distrus, printre altele, cele două temple hinduse construite în Armenia sub domnia regelui ARSACIDE, între anii 149 și 127 î.e.n.

       În această perioadă de tranziție în care ne aflăm cu toții astăzi, ne vom confrunta la nivel planetar cu schimbări multiple și profunde. De altfel, la ora actuală se știe că această mutație fundamentală ce urmează să aibă loc la nivel planetar este în strânsă legătură cu trecerea Pământului, împreună cu întregul Sistem Solar, din constelația Peștilor în aceea a Vărsătorului, datorită mișcării ciclice de translație a Soarelui pe ecliptică.

       În descrierea din APOCALIPSA lui Ioan, există unele pasaje foarte asemănătoare cu cele din textele orientale: ... Pământul începe să se cutremure. Stelele cad pe pământ. O mare stea arzând cade din cer (AICI SE PREFIGUREAZĂ CATACLISMUL POSIBIL să fie provocat de ASTEROIDUL TOUTATIS). Soarele este întunecat de fumul dens. Ziua își pierde o treime din lumină. Cade o grindină de foc amestecată cu sânge. Oamenii sunt arși de o mare căldură și suferă de ulcerații (PREFIGURAREA CONSECINȚELOR UNOR TERIBILE EXPLOZII ATOMICE). O durere asemănătoare celei provocate de înțepătura de scorpion îi chinuie îngrozitor.

       Conducătorii și șefii militari se refugiază în peșteri și adăposturi subterane. Negustorii, care deveniseră puternicii Pământului, se lamentează în fața bogățiilor și a stocurilor lor distruse. Atunci toate ființele vii din mare vor muri.

       Ioan vede, de asemenea: "O armată înconjurată de cuirase cu cozi (blindate și tancuri), având fiecare o gură prin care fac cumplit de mult rău. Mântuitorul, îmbrăcat în alb, apare pe un cal alb."

       Este, de asemenea, foarte semnificativ că descrierile moderne ale unui eventual război atomic sunt aproape identice cu viziunile profetice din PURANA-e și din APOCALIPSĂ.

       În conformitate cu JONATHAN SCHEEL, specialist în tehnologie nucleară: "În primele minute ale ofensivei unui război nuclear, sfere uriașe de foc, orbitoare, înfloresc deasupra metropolelor, orașelor și zonelor suburbane, întocmai ca tot atâția sori, mai orbitori însă decât astrul (SOARELE) însuși; simultan, majoritatea locuitorilor din regiunile afectate vor fi iradiați, striviți sau arși de vii. Radiația termică gigantică va supune mai mult de un milion cinci sute de mii de km pătrați din suprafața Pământului la o căldură de 40 calorii/cm pătrat-temperatură la care carnea umană este aproape instantaneu complet carbonizată".
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !