Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 22:41
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "De la iad la rai (Robert Blum) - volumul 1 - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 8.10.2010, 20:39    Post subject: Capitolul 40 - Odată cu trezirea Spiritului lui Dumnezeu în inima sa, Robert începe o nouă viața. Reply with quote

Capitolul 40
Odată cu trezirea Spiritului lui Dumnezeu în inima sa, Robert începe o nouă viața.
Un nou test al libertății, pentru atingerea unui nivel superior de cunoaștere.

1. Eu: „Dragă prietene și frate! Adevăr îți spun: păcatele tale îți sunt iertate, căci te-ai smerit într-o măsură atât de mare încât ai renunțat complet la intelectul tău exterior, acceptând în schimb înțelegerea inimii. De aceea, de acum înainte nu vom mai discuta vreodată despre greșelile tale pământești!

2. Poți spune că ai început acum o nouă viață, în care va trebui să treci însă printr-un alt test al libertății. Ți se va da astfel posibilitatea să renunți complet la vechiul om terestru și să te reconstruiești în întregime din Mine.

3. Până acum ai fost complet singur și nu ai avut posibilitatea să-ți sprijini piciorul pe un sol ferm. Acest sol plăpând pe care suntem așezați amândoi corespunde doctrinelor acceptate de tine în calitatea ta de Catolic Nou și care au fost preluate din Evanghelia Mea. Eu însumi ți-am apărut și am venit la tine exact așa cum ți-ai imaginat tu că exist, conform înțelegerii tale intelectuale anterioare, respectiv ca un învățător înțelept din vechime. Nu am putut rămâne însă în această ipostază, ci M-am văzut nevoit să te conduc prin diferite doctrine, până când ai reușit să Mă recunoști singur ca fiind Cel care am fost din eternitate și care voi rămâne de-a pururi!

4. Această recunoaștere nu îți este însă suficientă. Pentru a obține adevărata împărăție a cerurilor, va trebui să îți întărești această recunoaștere cu ajutorul iubirii celei mai sincere față de semenii tăi, și implicit față de Mine!

5. De aceea, te voi duce acum într-un loc în care nu-ți vor mai lipsi tovarășii de toate felurile. Vei primi de data aceasta un sol substanțial sub picioare, inclusiv o locuință încăpătoare și bine mobilată, și asta într-o zonă cât se poate de pitorească. Îți voi asigura de asemenea numeroși servitori, care te vor asculta în toate.

6. Mulți călători sosiți de pe pământ îți vor bate la poartă atunci când vor intra în această lume a spiritelor, făcându-ți o vizită - prieteni și dușmani deopotrivă. Ai grijă să îi primești pe toți cu aceeași iubire sinceră, să le dăruiești tot ce au nevoie, căci toți sunt copiii Mei, și implicit frații tăi. În acest fel, vei avea suficient timp la dispoziție pentru a drege ceea ce ai stricat pe pământ, desigur, fără voia ta, ci doar dintr-o lipsă a adevăratei cunoașteri spirituale. La momentul potrivit, voi veni din nou să te văd, și sper să îți pot spune: «Te-ai descurcat foarte bine cu această locuință micuță. A sosit timpul să primești însărcinări mult mai mărețe!»

7. Ferește-te îndeosebi de furie, de dorința de răzbunare și de iubirea impură, căci te avertizez, ocaziile de a manifesta aceste sentimente nedemne nu îți vor lipsi deloc. În acest fel, vei putea trece în scurt timp acest prim test al noii tale vieți și abia atunci vei putea spune că ți-ai început adevărata viață eternă, trăită în beatitudine!

8. De asemenea, evită cu deosebire orice curiozitate, căci această calitate nu face ca spiritul să devină mai bun sau mai lucid, în schimb îl pervertește cu ușurință, întunecându-l. Ori de câte ori simți că te părăsește puterea, cere-Mi ajutorul, și te asigur că acesta îți va fi trimis de urgență.

9. Acum ai aflat tot ce trebuie să știi. Spune-Mi dacă oferta Mea te satisface, caz în care ne vom trezi pe loc în reședința de care îți pomeneam!”
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !