Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 26.7.2021, 20:01
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Mestecați încet dacă vreți să faceți amor de calitate" 
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator


PostPosted: 4.1.2011, 14:58    Post subject: Mestecați încet dacă vreți să faceți amor de calitate Reply with quote

Mestecați încet dacă vreți să faceți amor de calitate


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Există o legatură strânsă între modul în care mâncăm și obiceiurile sexuale, potrivit unor cercetători francezi, care au acordat o atenție deosebită acestei probleme.

Imagine simbol (foto: Northfoto)Oamenii de știință francezi au descoperit o legatură interesantă între alimentație și sex. Conform acestora, există o legatură strânsă între modul în care ne hrănim și performanța bărbaților din dormitor, notează ziare.com.

80 % dintre bărbații care nu-și satisfac partenera total sunt tentați să înghită mâncarea fără a o mesteca. Studiul a implicat bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani. Înainte de participarea la acest studiu, toți se plângeau de probleme legate de sexualitate. S-a dovedit ca majoritatea acestora înghițeau mâncarea atât de repede încât nici nu puteai observa dacă, într-adevar, procesul de masticație are loc. Cercetătorii au ajuns astfel la conlcuzia că, pentru un act sexual de calitate, trebuie ca bărbații să mestece mai încet.

Există, de asemenea, și alimente afrodisiace care stimulează activitatea hormonală. Printre acestea se află fructul de avocado, care intensifică circulația sângelui și îmbunătățește circulația periferică. Ciocolata stimulează secreția de endorfine, așa-numiții hormoni ai fericirii, care ne fac să uităm de problemele de peste zi, îmbunătățind, totodată, condiția fizică.

sursa
_________________
Mens sana in corpore sano !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !