Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 1.5.2024, 02:47
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Îngerii răbdării


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
AliceInWonderland
Discipol
Discipol

AliceInWonderland is offline

Joined: 21 Mar 2006
Member: #65
Posts: 79
Country Flag: Romania
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Îngerii răbdării
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 28.10.2007, 04:22 View PostDownload Post

Îngerii răbdării


Idee-forță:
"Grație răbdării reușesc să depășesc momentele dificile ale vieții. Tot răbdarea mă susține pentru a atinge țelurile mărețe pe care mi le-am propus."

Simbolism: Îngerii răbdării țin în mână un porumbel, purtător al mesajului pe care vor să ni-l transmită. A fi răbdător este o binecuvântare divină, care ne dăruiește o viziune optimistă asupra vieții.

Funcția angelică: Acești mesageri celești ne învestesc sufletele cu puterea răbdării.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Darurile spirituale pe care ni le oferă: Ne ajută să găsim soluțiile conflictelor prin care trecem, să găsim fericirea în noi înșine; ne insuflă energia necesară pentru a duce la bun sfârșit planuri laborioase sau de durată și a îndeplini realizări de excepție.

***

Îngerii răbdării sunt alături de noi în toate momentele dificile și ne ajută să ne păstrăm încrederea că întreaga noastră existență devine treptat așa cum o dorim, atunci când adoptăm o atitudine curajoasă și optimistă. Acești îngeri ne deslușesc lecția de viață ascunsă în situațiile conflictuale cu care ne confruntăm; ei sunt alături de noi ori de câte ori dorim să ne transformăm radical viața, sau să ne transformăm pe noi înșine. Când vrem să renunțăm la atitudini mentale negative și distructive legate de noi înșine, răbdarea este fundamentală. Procesul transformator al ființei umane necesită o uriașă perseverență și o imensă răbdare.

Răbdarea înseamnă, înainte de toate, abandonul voinței noastre în fața Voinței Divine. Înseamnă că noi acceptăm plini de încredere să ne lăsăm în voia înțelepciunii divine, conform căreia “există un timp pentru toate”, cum spune Ecclesiastul. Există o vreme pentru trudă și o vreme pentru culegerea roadelor, există o perioadă a efortului și momente de încununare a eforturilor.

Acești soli angelici care sunt Îngerii Răbdării ne ajută să simțim că fiecare dintre noi avem un loc unic în această lume și ne inspiră să facem numai ceea ce este bine. Îi rugăm pe îngerii răbdării să ne ajute să înțelegem profund această atitudine spirituală, să ne ajute să simțim mereu iubirea divină.

În tot ceea ce vrem să realizăm deosebit, pentru orice efort de durată, pentru orice realizare excepțională ca și pentru orice plan măreț, răbdarea este o condiție fundamentală. Nu degeaba se spune c㠓răbdarea este condiția geniului” sau, chiar mai mult decât atât, c㠓geniul este o imensă răbdare”. Dar răbdarea nu trebuie considerată din acest motiv o calitate mentală, pentru că ea este, înainte de toate, o virtute a inimii. “Iubirea, se spune în Biblie, este îndelung răbdătoare”.

Trăim vieți în grab㠖 este uluitor cât de rapid se desfășoară viețile noastre, ce frenezie a activităților și a preocupărilor ne răpește timpul și savoarea existenței. Pentru omul contemporan, răbdarea este un concept ieșit din modă. Dar aceasta nu îl face mai puțin valoros.

Cel care are răbdare înțelege că un copac falnic nu poate să crească într-o singură zi, că munții maiestuoși care ne copleșesc cu măreția lor nu au apărut accidental, ci s-au format printr-un proces incredibil de lung. Fructele nu se apar în copaci gata coapte, iar copiii – poate cu unele minunate excepții – nu se nasc învățați. Dacă vrem să devenim pricepuți sau experți într-un oricare domeniu, trebuie să studiem și să exersăm foarte mult. Cei care excelează în domeniile lor de activitate sunt cei care fac eforturi perseverente și acceptă cu răbdare necesitatea acestui proces de formare.

Îngerii răbdării ne călăuzesc pașii în orice proces de durată care, prin natura sa transformatoare, ne pune adeseori la încercare perseverența, dar și încrederea în sine și credința. Vindecarea este la rândul ei un astfel de proces care, de multe ori, necesită o infinită răbdare.

În creștinism, răbdarea este considerată una dintre virtuțile fundamentale ale celui credincios, care îl iubește pe Dumnezeu. Chiar și atunci când ne rugăm, pentru ca rugile noatre să fie pe placul Domnului și să fim ajutați în ceea ce cerem, este foarte important să fim răbdători, să așteptăm răspunsul și ajutorul divin cu răbdare. Această așteptare plină de calm, care acceptă liniștit și împăcat orice va veni de la Dumnezeu, atrage în mod miraculos un răspuns favorabil și ne ajută să înțelegem rostul și tâlcul dificultăților sau conflictelor cu care ne confruntăm.

Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Îngerii lui Dumnezeu, Prezentări îngerii lui DUMNEZEU
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !