Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 01:50
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Medicina energetica


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
tantric
Aspirant
Aspirant

tantric is offline

Joined: 27 Feb 2005
Member: #8
Posts: 10
Country Flag: France
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Medicina energetica
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 12.5.2008, 08:20 View PostDownload Post

Medicina energetica


Medicina energetica reprezinta o “filozofie a vindecarii” ce se bazeaza pe ideea esentiala ca omul este un sistem dinamic de energie (complex corp/minte/suflet/spirit). Principiile sale includ urmatoarele:

1. Sanatatea si boala isi au originea in sistemul subtil de energie
2. Acest sistem coordoneaza forta vitala si corpul fizic
3. Emotiile, gandurile, factorii nutritionali si de mediu afecteaza acest sistem

Medicina energetica este o “tehnologie” ce foloseste drept mediu de vindecare fluxurile bio-electro-magnetice ale corpului uman. Ea se bazeaza pe conceptul de “energie’” in timp ce medicina obisnuita se bazeaza, in cea mai mare parte, pe conceptul de “materie”, prin folosirea medicamentelor.

Energia este “caramida de baza” a intregului univers, unitatea componenta esentiala a fiecarui lucru si a fiecarei fiinte de pretutindeni. Este un lucru afirmat inca din vechime de intelepti, iar in prezent fizica cuantica a demonstrat ca materia inseamna mult mai putin de 4% din univers (dupa unele studii, chiar mai putin de 1%). Restul reprezinta interactiunea unor campuri informationale de energie pura, manifestata prin rezonanta si diferite fenomene.

Trupul se poate vindeca prin activarea energiilor sale naturale de vindecare si prin regenerarea energiilor ce au devenit slabe, sau dezechilibrate. In acest scop, medicina energetica aduna la un loc o serie de tehnici derivate din traditiile istorice de vindecare, precum medicina traditionala chineza, chi kung, nei kung, acupunctura, yoga, terapie cranio-sacrala, reiki, bioterapie, cristaloterapie, suplimente herbale si nutritionale, homeopatie, consiliere spirituala si multe altele.




Tehnicile medicinei energetice se pot utiliza pentru a usura durerea ; pentru a opri evolutia unei boli inca din fazele de inceput, stimularea sistemului imunitar, eliberarea de stres, imbunatatirea memoriei, digestiei, etc. In general, nu exista contraindicatii, putand fi folosite practic pentru tratarea oricaror boli, chiar si a celor grave precum scleroza multipla, boli psihice, cancer, SIDA. Rezultatele pozitive depind insa de o combinatie de factori specifici fiecarui individ.

Daca doriti mai multe informatii despre medicina energetica va invit sa cititi articolul din care am extras fragmentele de mai sus:
http://www.succesulpersonal.ro/index.php?p=sanatate&art=119. Este doar o introducere la secventele video care urmeaza, in care Donna Eden denonsreaza cateva tehnici de manipulare a energiei:










































Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Medicini naturiste - medicini alternative, Generalitati medicini naturiste
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !