Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 00:55
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Profetiile lui Mitar Tarabici


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Profetiile lui Mitar Tarabici
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 8.11.2008, 00:17 View PostDownload Post

Profetiile lui Mitar Tarabici

[selecțiune - ultima parte]


"Vezi tu, părinte, atunci când lumea începe să trăiască în abundență și pace după cel de-al doilea mare război, toate acestea vor fi doar o iluzie amară, deoarece mulți vor uita de Dumnezeu și vor venera doar propria lor inteligență umană... Și știi tu, nașule, ce este inteligența umană comparată cu voința și cunoașterea lui Dumnezeu? Nici măcar o singură picătură în ocean."

Fapte istorice:
• Odată cu dezvoltarea cunoașterii ștințifice și a explicării ștințifice logice a fenomenelor considerate anterior ca fiind supranaturale, ateismul a devenit o orientare filozofică considerată normală și mai puțin disprețuită.

"Oamenii vor construi o cutie, și în interiorul ei va fi un fel de dispozitiv cu imagini, dar nu vor fi capabili să comunice cu mine când voi fi mort, deși prin intermediul acestor imagini vor fi așa de aproape de această altă lume, la fel cum sunt de apropiate firele de păr de pe capul oamenilor. Cu ajutorul acestui dispozitiv cu imagini, omul va fi capabil să vadă tot ce se petrece în întreaga lume."

Fapte istorice:

• Invenția televiziunii și a computerului.
• Influența exercitată de internet și de diversele programe de televiziune.
• Detectoarele EMF (electromagnetic field-lb.engl.) au fost construite cu scopul de a detecta emisiile electromagnetice ale cuptoarelor cu microunde și ale liniilor electrice de înaltă tensiune. Detectoarele EMF alertează investigatorii fenomenelor paranormale de prezența fantomelor prin intermediul măsurării distorsiunilor electromagnetice cuprinse între doi și șapte miligauss.
• A apărut "transcomunicarea electronică", reprezentând înregistrarea, întâmplătoare sau metodică, de imagini și sunete ale spiritelor decedaților cu ajutorul televizorului, radioului, magnetofonului, casetofonului etc.

"Oamenii vor face găuri în pământ și vor extrage aur, care le va da lumină, viteză și putere, iar Pământul va vărsa lacrimi de tristețe, deoarece va fi mult mai mult aur și lumină la suprafața lui decât în interiorul lui. Pământul va suferi datorita acestor răni deschise. În loc să lucreze în interior, oamenii  vor săpa pretutindeni, în locuri bune și în locuri rele, dar adevărata putere va fi în jurul lor, nefiind capabilă să le spună: "Veniți, luați-mă, nu vedeți că sunt aici, pretutindeni în jurul vostru?!" Doar după multe veri, oamenii își vor reaminti de această putere reală și atunci vor realiza ce prostește a fost să sape toate acele găuri."

Fapte istorice:

• Petrolul, cunoscut și ca "aurul negru", furnizează energie pentru automobile, generatoare electrice, avioane, etc. Prospecțiunile de descoperire a noi zăcăminte petroliere sunt o acțiune economică riscantă, dar în anii ’80 tehnicile de explorare au fost perfecționate, deși încă mai există riscul de a descoperi zăcăminte de petrol neviabile din punct de vedere economic. Experții în domeniu estimează că până în anul 2050 vor fi epuizate rezervele mondiale de petrol.

• În ultimii ani, s-au dezvoltat cercetările și aplicarea pe scară largă a folosirii energiilor alternative, nepoluante (eoliană, a mareelor, solară etc)

"Această putere va fi de asemenea prezentă în oameni, dar va dura mult timp până ce oamenii o vor descoperi și o vor utiliza. Oamenii vor trăi foarte mult timp fără a fi capabili să se cunoască pe ei înșiși. Vor fi mulți oameni învățați care vor gândi că știu totul și că pot face orice. Ei vor fi de fapt marele obstacol în calea acestei realizări (cunoașterea de sine), dar, odată ce oamenii vor dobândi această cunoaștere, vor înțelege cât de mult s-au înșelat atunci când au ascultat de învățații lor. Când acest lucru se va petrece, oamenilor le va părea rău că nu au descoperit mai înainte această cunoaștere atât de simplă. Oamenii vor face multe lucruri stupide, gândind ca ei știu totul și pot face orice, deși în realitate nu știu nimic. În Orient vor apare oameni înțelepți, iar înțelepciunea acestora va traversa toate mările și frontierele, dar mult timp oamenii nu vor crede în această înțelepciune. Dimpotrivă, ei vor declara ca fiind minciună tot acest adevăr. Sufletul lor nu va fi posedat de diavol, ci de ceva mult mai rău. Ei vor crede că iluzia lor este adevărul absolut, deși nu va fi nici un adevăr în capetele lor.

Fapte istorice:

• În secolul XX s-au răspândit în lumea occidentală cunoștințele spirituale ale Orientului, prin cercetători europeni ai civilizațiilor străvechi sau purtate personal de mari realizați spirituali, ce au întemeiat școli de gândire și de acțiune spirituală.

Aici, acasă, va fi la fel ca pretutindeni în întreaga lume. Oamenii vor începe să urască aerul curat și toată această frumusețe și prospețime divină și se vor ascunde în râncezeală. Nimeni nu îi va forța să facă acest lucru, ci vor face acest lucru din voința lor liberă. Aici, în Kremna, multe ogoare vor deveni pajiști și multe case vor fi abandonate, dar, apoi, cei care au plecat se vor întoarce pentru a se vindeca respirând aer curat. În Serbia, nu va fi posibil să distingi femeile de bărbați. Toți se vor îmbrăca la fel. Această nenorocire va veni la noi de peste hotare, dar va rămâne la noi cel mai mult. Un mire își va lua o mireasă, dar nimeni nu va ști cine este mirele și cine mireasa. Oamenii vor fi pierduți și din ce în ce mai fără sens pe zi ce trece. Oamenii se vor naște fără să știe cine a fost bunicul și străbunicul lor. Oamenii vor crede că știu totul, dar de fapt nu vor ști absolut nimic."

Fapte istorice:

• Așa cum se întâmplă pretutindeni în lume, oamenii părăsesc zonele rurale pentru a căuta un serviciu în marile orașe. În ziua de astăzi mult mai multe femei au părul tuns scurt și poartă pantaloni decât în vremea lui Tarabici. Copii născuți în afara căsătoriei au devenit un lucru obișnuit.

"Sârbii se vor separa unii de ceilalți și vor spune: "Eu nu sunt sârb, eu nu sunt sârb"... Păgânii vor pătrunde în această națiune și se vor culca cu mamele, soțiile și surorile sârbilor. Acestea vor naște asemenea copii, încât aceștia vor fi cei mai slabi urmași apăruți printre sârbi încă de la începutul lumii. Doar slăbănogi se vor naște și nimeni nu va fi suficient de puternic pentru a da naștere unui erou adevărat."

Fapte istorice:

• Dupa despărțirea Yugoslaviei în Serbia, Croația, Bosnia și Kosovo, forțele ONU de menținere a păcii au staționat în statele balcanice. Sârbii consideră aceste forțe de menținere a păcii drept invadatori ce s-au aliat cu musulmanii bosnieci și albanezi.Majoritatea dintre aceștia erau bărbați, astfel că a existat posibilitatea ca aceștia să întrețină relații sexuale cu femeile din Serbia. Sau acest lucru se poate referi la violurile sistematice și răspândite, ce au avut loc în timpul războiului din Balcani. Se poate lua în considerare chiar și amestecul natural între musulmani și creștini din Bosnia sau Kosovo.

"La un moment dat, vom dispărea de pe acest pământ al nostru. Vom merge spre nord, dar, apoi, realizând stupiditatea acțiunii nostre, ne vom întoarce. Atunci ne vom deștepta și vom izgoni păgânii, în numele Domnului, pentru a nu îi mai vedea niciodată."

Fapte istorice:

• Până la terminarea războiului din Balcani, în 1995, economia Serbiei, a Croației și a Bosniei erau ruinate, iar somajul era larg răspândit. Populația sârbă, croată și bosniacă a trebuit să plece în Germania, Danemarca, Belgia, etc., în nord, pentru a găsi de lucru. În Kosovo, sârbii au devenit refugiați.
• În iunie 2004, existau 200.000 refugiați sârbi din Kosovo - acolo au rămas doar 80.000 de sârbi. Au apărut știri din Kosovo conform cărora etnicii de origine albaneză îi izgoneau pe etnicii sârbi din Kosovo, utilizând bande dezlănțuite, ce distrugeau bisericile și casele aparținând sârbilor, în timp ce trupele KFOR asistau neputincioase.

"Întreaga lume va fi amenințată de o boală necunoscută și nimeni nu va fi capabil să găsească un tratament; toți vor spune "știu, știu, deoarece sunt învățat și deștept", dar nimeni nu va ști de fapt nimic. Oamenii vor căuta și vor căuta, dar nu vor fi capabili să găsească tratamentul corect, care, cu ajutorul lui Dumnezeu, va exista pretutindeni în jurul lor și în interiorul lor.

Oamenii vor călători spre alte lumi, pentru a descoperi acolo deșerturi fără viață, totuși Dumnezeu îi va ierta; ei vor crede că știu mai multe decât Dumnezeu însuși. Acolo nu vor găsi nimic, cu excepția păcii eterne a lui Dumnezeu și vor simți cu inima și cu sufletul lor toată frumusețea și puterea lui Dumnezeu. Oamenii vor ajunge până la Lună și la stele. Ei vor căuta viață, dar nu vor găsi viață asemănătoare cu a noastră. Aceasta va fi acolo, dar ei nu vor fi capabili să o înțeleagă și să vadă că este viață. Pe cel care merge acolo, Dumnezeu să îl ierte, necrezând în Dumnezeu așa cum se cuvine unei persoane onorabile și decente; când va veni înapoi, va spune: Oh, voi oameni care rostiți numele lui Dumnezeu cu îndoială, mergeți acolo unde am fost eu și atunci veți vedea ce este mintea și puterea lui Dumnezeu!

Cu cât oamenii vor ști mai multe, cu atât mai puțin se vor iubi și avea grijă unul de celălalt. Ura va fi atât de mare între ei, încât le va păsa mai mult de diferitele lor dispozitive decât de propriile rude. Oamenii vor avea mai multă încredere în aceste dispozitive decât în cei mai apropiați vecini... Printre oamenii unei națiuni îndepărtate din nord va apare un om mic, care îi va învăța pe oameni despre dragoste și compasiune, dar vor fi mulți ipocriți în jurul lui, astfel că va avea multe probleme. Nici măcar unul dintre acești ipocriți nu va dori să știe ce este grația umană autentică, dar cărțile pline de înțelepciune ale acestui om vor rămâne și toate vorbele sale se vor păstra, astfel că oamenii vor vedea apoi cât s-au autoamăgit. Cei care vor citi și scrie diferite cărți cu numere vor gândi că ei știu cel mai mult. Acești oameni învățați își vor lăsa viețile conduse de către calculele lor și vor trăi și acționa exact cum le spun aceste numere. Printre acești oameni învățați vor exista oameni buni și oameni răi. Cei răi vor face fapte rele. Vor otrăvi apa și aerul și vor răspândi molime deasupra mărilor, râurilor și pământului, astfel încât oamenii vor începe să moară brusc de diferite boli. Cei buni și înțelepți vor vedea că tot acest efort și muncă grea nu valorează nimic și că duce doar la distrugerea lumii și, în loc să caute înțelepciunea în numere, vor începe să o caute în meditație."

Previziuni și evenimente din timpul celui de-al treilea război mondial

"Când vor începe să mediteze mai mult, vor fi mai aproape de înțelepciunea lui Dumnezeu, dar va fi prea târziu, deoarece cei răi vor devasta deja întregul Pământ și oamenii vor începe să moară în număr mare. Apoi, oamenii vor fugi din orașe la țară și vor căuta munții celor trei cruci, și acolo, înăuntru, vor fi capabili să respire și să bea apă. Cei care vor scăpa se vor salva pe ei înșiși și pe familiile lor, dar nu pentru mult timp, căci o mare foamete va apare. Va exista o mulțime de mâncare în orașe și în sate, dar ea va fi otrăvită. Mulți vor mânca datorita foamei și vor muri imediat. Cei care vor posti până la sfârșit vor supraviețui, deoarece Sfântul Duh îi va salva și ei vor fi aproape de Dumnezeu. Cel mai mare și mai mânios va lupta împotriva celui mai puternic și mai furios! Când va începe acest oribil război va fi vai și amar de armata care zboară pe cer; mai bine va fi de cei care luptă pe pământ și în apă. Cei care vor purta acest război vor avea oameni de știință care vor inventa diferite și neobișnuite ghiulele. Când acestea vor exploda, în loc să ucidă, vor azvârli o vrajă asupra tuturor acelor vieți – oameni, oștiri și vite. Această vraja îi va face să doarmă și vor dormi în loc să lupte, iar după aceasta își vor reveni în simțiri. Noi nu vom lupta în acest război, dar alții vor da bătălii deasupra capetelor noastre. Oameni în flăcări vor cădea din cer deasupra Pozegăi [oraș din Serbia].

La sfârșitul acestui război, doar o singură țară, înconjurată de mari mări, la fel de mare ca și Europa noastră [Australia?], va trăi în pace, fără nici o problemă... Deasupra acesteia nici măcar o singură ghiulea nu va exploda! Cei care vor fugi și se vor ascunde în munții celor trei cruci vor găsi adăpost și vor fi salvați, pentru a trăi după aceea în abundență, fericire și iubire, deoarece după aceea nu vor mai fi războaie..."

Nota editorului:
Cititorii pot să consulte articole similare, căutând pe internet The Prophetic Visions of Mitar Tarabich ("Viziunile profetice ale lui Mitar Tarabici")

[Articol extras din Nexus Magazine, Anul II, Numărul 5 (februarie - martie 2006)]

Sursa: http://www.nexusmagazine.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=2344&Itemid=26
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Texte profetice, profeti, prooroci, channeling, clarvazatori, scribi ai lui Dumnezeu
   -> Profețiile și profeții lumii, Profeții Universale
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !