Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 19:21
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
TERAPIA cu OZON ... si APA OZONATA!


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator

Dr Unique is offline

Joined: 21 Dec 2008
Member: #420
Posts: 54
Country Flag: France
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
TERAPIA cu OZON ... si APA OZONATA!
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 21.12.2008, 19:18 View PostDownload Post

TERAPIA cu OZON ... si APA OZONATA!


Ozonul reprezinta o molecula "instabila" dar foarte benefica. Este o forma tri-atomica de Oxigen. In locul aranjamentelor normale a 2 atomi de oxigen (O2) , Ozonul este format din 3 atomi de oxigen (O3). Totusi , Ozonul "nu vrea" sa ramana in aceasta stare tri-atomica prea mult timp , si daca nu este expre tinut asa , Ozonul va incepe sa-si rupa legaturile si sa "devina" O2 + un atom de Oxigen , dupa 20 de minute ( la presiunea atmosferica existenta ). Atomul singular de O care ramane este numit Oxigen simplu , si este FOARTE REACTIV cu aproape ORICE substanta ce nu ar trebuie sa existe in corpul uman , inclusiv toti patogenii (virusi , bacterii etc.) sau componetele/substantele sintetice precum medicamentele/toxinele/otravurile din mancare etc.

Exista 3 metode de producere a Ozonului.

1. Scanteie fierbinte.
2. Lumina ultra-violet.
3. Plasma rece.

Scanteia fierbinte (descarcare de coroana ) a fost folosita pentru productiile industriale , dar astazi se gaseste pentru intrebuintari personale. Lumina Ultraviolet si Plasma rece sunt mai des folosite in munca terapeutica.

Plasma rece va produce cantitati mult mai mari de decat lumina ultra-violet. Asta nu inseamna ca metoda ultra-violet nu este eficienta. De exemplu , daca vrei sa ai un generator mic de Ozon , metoda ultraviolet este cea mai potrivita.

Anumite generatoare bazate pe plasma rece....pot genera O4 , O5 , O6 etc....Molecile multtt mai reactive decat Ozonul normal.

APLICATIILE TERAPEUTICE

Ozonul poate fi aplicat Corpului Fizic prin mai multe metode. Germanii au o lunga istorie in care aplica Ozonul printr-o terapie numita Autohematerapie. Aceasta metoda necesita indepartarea unei mici cantitati de sange din corp , apoi OZONAREA acestui sange si reintroducerea sangelui ozanat inapoi in fluxurile sanguine.

P a doua tehnica este introducerea directa a Ozonului in canalele sanguineprin injectie intravenoasa.Ideea de injectie intravenoasa a generat mai multe nelinisti in legatura cu crearea embolismului gazos. Dar acest embolism este imposibil cand se foloseste OZON PUR.

O a treia tehnica este inntroducerea ozonului in colonul corpului ... prin rect. ( se numeste Insuflatie rectala )

A PATRA METODA!!! recomandata de cei mai multi!!! si cea mai la indemana omului normal!!! ... se numeste APA OZONATA , iar metoda este simpla inghitire/a bea aceasta Apa Ozonata de catre "pacient".

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Mai sunt si alte metode...dar eu doresc sa o scot in evidenta pe cea mai simpla si mai eficienta...si anume Apa Ozonata.

PROPRIETATILE TERAPEUTICE ALE OZONULUI SUNT UIMITOARE! "Medicina organizata" si mai toti "Colosii FARMACEUTICI" duc campanii enorm de costisitoare pentru a dezinforma si a indeparta intrebuintarea TERAPIEI su OZON , in ultimul secol.
Pe lista Avizelor sanitare , Ozonul este un gaz toxic , o afirmatie chimic si fizic FALSA!!!

Multi terapeuti , inclusiv medici cu doctorate la universitati mari si chiropracticanti au fost HARTUITI in repetate randuri de catre organizatiile-masonice-sanitare , pentru a inceta vindecare pacientilor prin aceasta metoda! De ce? Este o metoda accesibila ce nu necesita intermedierea farmaceutica , are proprietati uimitoare in vindecare , si astfel nu se doreste raspandirea acestei metode de Vindecare!

APA OZONATA

Apa Ozonata este foarte benefica atat pentru oamenii bolnavi cat si pentru oamenii sanatosi. Este usor de obtinut si ar trebui consumata regulat. Pe langa a aproviziona creierul cu Oxigen ( mai mult calm si o stare mentala clara ) , Apa Ozonata va OXIDA PATOGENII si REZIDURILE SINTETICE din Corpul Fizic , permitand Eliminarea lor prin excretie. Pentru a crea Apa Ozonata cu un generator , plasati tubul exterior intr-un pahar/vas gol. Umpleti jumatate din pahar/vas cu Apa Distilata sau Apa de Izvor.

Lasati generatorul sa functioneze pentru 5-10 minute pentru un pahar mare si 20-25 minute pentru un vas mare de apa. Cu cat apa este mai rece cu atat gradul de asimilare a ozonului este mai mare si va mentine/pastra apa ozonata pentru mai mult timp. In mod normal , Apa Ozonata va inceta sa mai fie ozonata dupa 20 min de la producerea ei. Deci beti Apa Ozonata imediat ce a-ti facuto.

O alta metoda este Uleiul de Masline Ozonat! Umple-ti un borcan cu ulei de masline , si ozonati-l! pentru aproximativ 60 min daca folostiti pentru un generator de 100-200 miligrame ... si 30 minute pentru un generator de 400 mg. Dupa ce a-ti ozonat uleiul de masline puteti sa il puneti la pastrare in frigider pentru aproximativ 30 de zile.
Diferenta dintre Apa Ozonata si Uleiul de Masline Ozonat este ca in loc sa beti cateva pahare de apa ozonata pe zi, inghititi cateva (1 sau 2 ) lingurite de ulei de masline ozonat.

Ideea de baza este ca acel atom de O va reactiona cu absolut orice forma de patogen si substanta "bolnava"...
Astfel se poate trata orice Infectie...precum o face Argintul Coloidal....orice Virus....si toate bolile grele...
precum Cancerul , Lucemie etc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pentru cei aflati in stadii avansate ale unor astfel de boli....se pot face combinatii intre cele 3 metode de vindecare prezentate pana acum....BIO-ELECTRFICAREA....ARGINTUL COLOIDAL...APA OZONATA!!!!

Vindecare este RAPIDA! ... fara efecte secundare daunatoare!!!...

DOVADA VIE A VINDECARII PRIN ACESTE METODE ....SUNT MIILE DE OAMENI CARE NU AU AVUT INCREDERE IN SISTEMUL SANITAR...PENTRU A SCAPA/VINDECA DE BOLI PRECUM CANCER , SIDA/HIV , LEUCEMIE si TOATE INFECTIILE SI VIRUSII DESPRE CARE STIM CA EXISTA SI CREAZA moarte!!!!!!!!!!!! ....SI AU APELAT LA ACESTE METODE ACCESIBILE ORICUI!!!

fata de costul mic al generatorului de curent electric cu valoarea 4Hz si 50-100 micro amperi...de 10lei noi....si producerea Argintului Coloidal....care costa 15lei noi........Apa Ozonata necesita un generator...se gasesc de cumparat si in Romania...da-ti search pe internet....si care are pretul aproximativ de 6 mil....dar acesti 6 mil inlocuiesc sufeirnta si cheltuielile de zeci de milioane ale imbolnavirii cu Patogeni Si Virusi!!!

un link (nefunctional din pacate) din romania... http://www.magazine-online.ro/neotek/detal...si-aer/36439/0/

Pentru cei ce doresc confirmarea substantelor care intra in reactie cu Ozonul....dau linku la o lista de formule chimice dovedite in laborator!!!!

http://educate-yourself.org/ozone/ozonereactionswithcommonchemicals29sep06.shtml

Pentru cei ce cunosc engleza...si doresc un video gratuit si direct de pe internet...care explica Tratamentul cu Ozon si Producerea sa....dau un link spre video.google...pentru un documentar numit "The Use of Ozone in Medicine"/Folosirea Ozonului in Medicina"....

http://video.google.com/videoplay?docid=-8...h&plindex=0 (link nefunctional din pacate)

...pe langa asta...cei ce au prienteni electronisti sau sunt electronisti....poti crea chiar ei!!! un generator de Ozon!..care va va costa mai putin de 2 milioane lei vechi...


sursa: http://www.roportal.ro/discutii/ftopic40380.html&view=findpost&p=1248937
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mens sana in corpore sano !
Back to top See my Info
Dr Unique
Colaborator
Colaborator

Dr Unique is offline

Joined: 21 Dec 2008
Member: #420
Posts: 54
Country Flag: France
Style: subSilver (582)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Ozonator
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 21.12.2008, 19:22 View PostDownload Post

OZONATOR


“Cauza tuturor bolilor degenerative este lipsa oxigenului la nivel celular”
- Dr Otto Warburg, Premiul Nobel pentru Cercetarea Cancerului
 

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.


Ozonatorul este un aparat electronic care produce ozon din aer pe baza descarcarilor electrice(foloseste tehnologia Tesla).Acest dispozitiv este folosit pentru ozonizarea apei si a uleiului de masline.Apa ozonizata este un puternic purificator precum si un element de oxigenare pentru corpul uman.Testele de laborator  din SUA au  demonstrat ca inghitirea unui singur pahar de apa ozonizata duce la normalizarea nivelului de oxigen din singe.De asemenea dupa ozonificarea apei s-a constatat purificarea ei in proportie de 95 %.  

Cercetari  
Dr Robert Beck,unul din pionierii tehnologiei bio-medicale (dupa multe teste in laboratoare si spitale)a afirmat:
"Ozonul dizolvat in apa de baut simultan cu tehnologia zappingului(electroterapie
cu curent bifazic) reprezinta un sistem perfect de oxigenare plus un proces de detoxificare rapida.Masuratorile au aratat cresterea nivelului de oxigen in numai citeva minute(s-a folosit Nellcor NPB-40-aparat de masurat concentratia de oxigen din singe)”, Protocolul Robert Beck.                                                            

Pret: 150 $


sursa: http://medicina-preventiva.xhost.ro/magazin1.html#p4
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mens sana in corpore sano !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Spiritualitatea în diferite contexte, Medicina si Spiritualitatea
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 2 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !