Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.4.2024, 07:16
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Casa Poporului vazuta din plan Astral


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Oracol
Aspirant
Aspirant

Oracol is offline

Joined: 10 Aug 2007
Member: #278
Posts: 12
Country Flag: Sweden
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Casa Poporului vazuta din plan Astral
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 1.2.2009, 04:37 View PostDownload Post

CASA POPORULUI VAZUTA DIN PLAN ASTRAL


Tot ceea ce exista in spatiul gravitational terestru, este vazut intr-un fel, de aici din plan tridimensional dar altfel este vazut prin decorporalizare, prin dedublare, din plan astral din cea de a patra sau a cincea dimensiune.

In anul de gratie 2002, prin bunavointa unui initiat parlamentar, am vizitat interiorul Casei Poporului si pot afirma ca aceasta este un minunat edificiu, iar tot ceea ce se spunea despre acesta, cum ca ar fi un kitsch, o constructie fara valoare artistica si arhitecturala este o mare greseala, o eroare. Casa Poporului este de o mare si rara frumusete, este chiar un unicat.

Recent, in luna ianuarie a anului 2005 seara, la crepuscul, fiind intr-o masina treceam prin apropierea Casei Poporului. Momentul era propice, m-am decorporalizat.

( Ocultistii bine stiu ca decorporalizarea se realizeaza mult mai usor fiind in deplasare.)

Iata-ma asadar prin decorporalizare plutind undeva deasupra impunatoarei cladiri. Trebuie facut cunoscut faptul ca aceasta constructie fara seaman are o forma piramidala, chiar daca aceasta nu se observa de la baza solului.

Fiind undeva deasupra cladirii o priveam, o admiram de la mare inaltime si eram uimita pentru ca vedeam ceva ce altfel nu as fi stiut si crezut. Dublura ei energetica este de forma piramidala. La baza constructiei se afla un imens cristal, un puternic captator de energii precum si multe alte obiecte care au acolo un rost si un scop bine determinat. De asemenea dedesubtul constructiei stau multe simboluri benefice care emit in permanenta o energie speciala care invesmanta toata cladirea in energia luminoasa si pulsatorie. Mai mult decat atat, in jurul cladiri sunt in permanenta entitati captatoare, purtatoare si emitatoare de lumina, sunt Emisarii Luminii cu corespondenti in plan fizic. Aceste entitati vegheaza ca lumina si energia emisa de cristal si de celelalte obiecte depuse la baza cladirii, sa fie folosita numai in scopul Planului Divin.

Entitatile sunt permanent de garda in jurul cladirii si chiar in interiorul ei pentru a lucra cu energiile emise. Ele se schimba la diferite perioade de timp terestru.

Ce rol are sau au toate acestea? Iata, CASA POPORULUI, a fost construita pentru ca era prevazuta in Programul Divin, desi initiatorii si constructorii ei nu au constientizat aceasta. Rolul acestei constructii inca scapa pamantenilor. Dar toate la vremea lor. Nimic intamplator si nimic in zadar, ci totul din Inalt Ordin Divin, prin oameni si pentru oameni.

La crepuscul, poate fi vazuta foarte usor aura si dublura energetica a cladirii. Atunci entitatile veghetoare fac predarea schimbului. Trebuie stiut ca entitatile veghetoare sunt asezate la oarecare distanta de sol si de cladire, in cercuri de cite 7 entitati. Ele pe tot parcursul serviciului lor lucreaza cu energiile emise din pamant, precum si cu energiile emise din inalt si captate de axa fluxului emis de cristalul asezat la baza cladirii.

Candva se va lucra cu aceste energii si in mod vizibil, cand alaturi de entitatile nevazute ochiului fizic, vor lucra si fiinte umane dar aceste fiind de o mare puritate si cunoastere oculta. Ele vor fi cele care vor conlucra constient cu entitatile, cu fiintele imateriale venite din alte spatii in misiune speciala pe langa conducatorii terestrii care isi vor exercita mandatul si lucrarile in interiorul Casei Poporului.

La construirea edificiului s-a emis un impuls interior arhitectului principal pentru a da o forma anume cladiri atat in ceea ce priveste partea vizibila cat si a partii invizibile, aflata in interiorul solului. Arhitectul principal al Casei Poporului, intr-o viata anterioara a avut o inalta functie pe timpul cand a lucrat la construirea celui mai grandios obiectiv de pe Terra, si anume la Piramida lui Keops, numita initial, Piramida Luminii Celeste.

Acum prin cristalul depus la baza acestui edificiu s-a reactivat fluxul energetic, care formeaza Crucea Energetica a Terrei. Acest flux trebuia reactivat si intarit intrucat se deteriorase si avea unele fisuri prin care se scurgea energia benefica zonei. Iata ca prin aceasta importanta constructie s-a refacut legatura cu vechea scoala de initiere oculta din Egiptul Antic si anume cu primul si cel mai puternic centru de initiere oculta, cu Piramida Luminii Celeste, care nu este un mormant faraonic, ci un captator energetic, prevazut pentru colaborarea si conlucrarea cu fiintele din alte spatii precum si pentru efectuarea calatoriilor intergalactice. (Vezi cartea Crucea Energetica a Terrei sau Enigma sarcofagului) Dar la anumite intervale de timp, de ordinul miilor de ani terestri, aceste fluxuri energetice trebuie intarite si reactivate. Aceasta lucrare se face prin oameni, cu oameni si mai ales cu cei si prin cei veniti special sa infaptuiasca ceva de mare forta si putere in zona si in plan terestru.

Toate fiintele care lucrand la Casa Poporului si-au pierdut viata, (viata privita prin prisma omului profan a neininitiatului ) se afla in jurul edificiului, ele sunt entitatile veghetoare, cele care acum lucreaza cu energiile din plan subtil si existente in perimetrul Casei Poporului. Misiunea acestora inca este in desfasurare si ele sunt constiente de faptul ca au menirea sa lucreze la restabilirea si reechilibrarea energetica a acestui loc numit Romania.

Asa cum in urma cu multe mii de ani, in incinta Piramidei Luminii Celeste, era scoala de initiere cea mai puternica, tot la fel si astazi in jurul si apropierea acestui edificiu numit Casa Poporului, se continua scoala initierii oculte, unde cei veniti special, aici in acest plan tridimensional si zona, isi reactiveaza si insusesc cele mai alese si ascunse capacitati extrasenzoriale, pentru a le pune in slujba omului prin Programul Planului Divin.

Iata, si astfel se explica dorinta de evolutie spirituala si oculta a multora dintre semenii nostrii si totodata realizarea edificiului numit CASA POPORULUI !

Melfior Ra


Sursa: http://melfiorra.ro/?p=78
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Nu tot ceea ce se vede este tot ce se arata si nu tot ce se arata este ceea ce se poate vedea.
Mereu exista ceva dincolo de ceea ce se vede la suprafata.
Cine trece dincolo de aceasta suprafata si merge la esenta se poate numi cu adevarat VAZATOR.
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Teorii, viziuni, ipoteze
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !