Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 9.12.2022, 05:18
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


Goto page 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
yoghinita
BANED
BANED

yoghinita is offline

Joined: 07 May 2008
Member: #370
Posts: 12
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Re: Alt articol denigrator
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 9.12.2008, 22:56 View PostDownload Post

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5596

Cine este Cecilia Ghițulescu Tiz, cea mai înverșunată calomniatoare de pe site-urile de propagandă împotriva MISA


Cum s-a ajuns de la o dramă personală la o ură universală

de Maria Nicola

Motto: „Adeseori, noi alergăm după himere pentru a nu ne confrunta cu propria noastră lume interioară.“

Îmi place să îmi imaginez că mă ridic undeva deasupra lumii și o privesc cu dragoste și detașare. Totul pare o vâltoare întunecată, chinuită, contorsionată. Dar dacă te uiți cu mai multă atenție descoperi că ici-colo există lumină, există bunătate, există dragoste și credință. Există încă oameni demni de admirație, există suflete curate, există speranță, iubire și sinceritate. Cu atât mai prețioase, cu cât sunt mai rare. Privind însă de deasupra lumii, nu poți să nu observi cum, atunci când apare un focar de lumină, aproape de fiecare dată forțele înverșunate ale răului, urii și discordiei se aruncă furibunde asupra lui.

Oricine poate să rănească, dar oare câți pot să vindece?

Prăpastia decăderii umane se pare că nu are fund. Pare atât de evident în lumea în care trăim! Atâta dramă, atâta mizerie, atâta decădere, și undeva la rădăcinile încolăcite ale lumii adastă speranța. Această epocă frământată este epoca în care, cu un avânt sincer și un elan plin de curaj, sufletele mari pot soarbe toată seva vieții în inimile lor și se pot desprinde de toată această suferință, de tot acest marasm, de tot acest circ aparent fără rost. Dar este și epoca în care sufletele pervertite pot să se prăbușească în abisurile fără fund ale prostiei, nimicniciei, răutății și urii.

Spectacolul naturii umane în toată goliciunea sa îmi apare fascinant, dar deopotrivă cutremurător și plin de învățăminte. Ce îi face pe oamenii care au în egală măsură în fața lor calea luminii și calea întunericului să aleagă răul, întunericul, decăderea, când totodată cu această alegere ei optează pentru chin și suferință? Cine își închipuie că viciul, răutatea, perversiunile, decăderea, pot să ducă vreodată la bine și fericire, se înșeală amarnic!

Dar este într-adevăr mai ușor să te lași dus de curent, decât să înoți împotriva curentului. Este mult mai ușor să mergi cu turma decât să te ridici și să mergi pe propriile-ți picioare. Oricine poate să rănească, dar oare câți pot să vindece? Este ușor să te rostogolești la vale, dar trebuie efort ca să urci panta abruptă a muntelui. Este mai ușor să distrugi decât să clădești. Este mult mai ușor să te înverșunezi împotriva a ceva decât să construiești ceva creator. Și pentru unii oameni este, din păcate, mai ușor să urască decât să iubească. Faptul că pentru aceștia este mult mai ușor să mintă decât să spună adevărul nu mai miră pe nimeni.

Dintre toate persoanele care și-au făcut o tristă vocație din a urî această școală de YOGA, este una care într-adevăr pare să fi explorat abisurile prostiei, bălăcindu-se cotidian în cele mai întunecate, disperate și mizerabile haznale are pervertirii firii umane. Cecilia Ghițulescu Tiz – despre care vorbim – este o imagine vie și patetică a suferinței și lipsei de sens pe care ura o impregnează fatal asupra ființelor umane care se lasă înveninate și murdărite în toată ființa lor de ură și răutate. Povestea ei este măruntă, mizerabilă și infinitezimală. Și nu mă refer aici la povestea ei de ființă umană. Ci la scuzele pe care și le inventează pentru a-și alimenta și justifica deversările zilnice de răutate și prostie de pe site-ul împotriva MISA, din care și-a făcut deja un mod de viață.

Cecilia Ghițulescu Tiz se ipostaziază în victimă


În esență, dacă ne aplecăm plini de compasiune asupra acestei istorii, este vorba de o femeie pe care a „înșelat-o” bărbatul și care își spală în public numai o parte din rufe, acelea care ar prezenta-o într-o lumină de victimă, care își închipuie că îi este favorabilă. Probabil soțul ei și-a căutat o iubită tocmai pentru că era excepțional de împlinit și fericit cu această femeie impecabil㠖 așa cum se crede ea a fi – și a simțit nevoia să împărtășească această fericire și altora?! În această situație, în loc să acționeze ca o femeie inteligentă și să se manifeste cu iubire, urmărind totodată să-și amplifice anumite calități și să-și rezolve problemele pentru a-și armoniza relația de cuplu, micuța Cecilia alege să se răzbune. Să se răzbune pe tot ceea ce crede ea că l-a putut face pe soțul său să fie un bărbat independent și cu coloană vertebrală, capabil să scape de sub papucul unei neveste cu probleme psihice. Sincer vorbind, câte persoane ar putea trăi lângă o astfel de femeie atât de plină de venin, că deja frizează nebunia? Mai ales dacă știu că au de ales...

A părăsit-o bărbatul, spune ea. Susține că MISA e de vină și ca acest lucru i-a distrus viața. Un eveniment regretabil, dar trăit poate de către milioane de femei, a devenit pentru ea o „tragedie internațional㔠și, în concluzie, a pornit la luptă pentru a demasca „vinovații”. Similar ne-o și imaginăm pe Cecilia Sarkozy, fosta primă doamnă a Franței, demascând imoralitatea politicii franceze și a „Uniunii pentru o Mișcare Popular㔠pentru eșecul căsniciei sale. La fel și pe Mioara Roman, divorțată recent de Petre Roman, care probabil acuză noul partid al fostului ei soț pentru că a fost înșelată public de cel alături de care a trăit o viață întreagă. Adriana Bahmuțeanu probabil că dă vina pe firma de gunoieri a lui Silviu Prigoană ori de câte ori se desparte de soțul ei.

Cutra – persoană prefăcută, fățarnică, intrigantă

În amploarea și intensitatea acestei răzbunări nediferențiate, femeia în cauză atacă înverșunat orice îi pare a fi cauza acestui eșec personal, dar uită să caute motivele în ea însăși – singurul loc unde le-ar putea găsi.
Soțul, prietenii soțului, YOGA, școala de YOGA, instructorii de YOGA, mentorul școlii de YOGA – Gregorian Bivolaru – toți sunt trecuți pe rând prin „șablonul” țapului ispășitor. Gregorian Bivolaru, mai ales, este demonizat, insultat, ridiculizat. După ce ani de zile s-a prefăcut, cine știe din ce motive, a fi yoghină (pentru că după despărțirea de soțul ei nu a mai practicat deloc YOGA), Cecilia descoperă că de fapt îl urăște pe Grieg și îl disprețuiește de ani de zile. Iar când acesta îi demască atitudinea de CUTRĂ MIZERABILĂ, Cecilia noastră devine în mod absurd mândră de acest apelativ atât de potrivit, de altfel, pentru ea.

Oare știe ea ce înseamnă CUTRĂ? Înseamnă o persoană prefăcută, fățarnică, intrigantă, lichea, secătură, derbedeu, lepădătură, netrebnic, pușlama, scârnăvie, canalie, sau, mai academic spus, om fără caracter, neisprăvit, lipsit de demnitate. Din toate aceste variante pe care dicționarul explicativ al limbii române ni le oferă, poate c㠄derbedeu” și „pușlama” nu se potrivesc prea bine în context, dar celelalte descriu perfect viața și activitatea Ceciliei Ghițulescu Tiz. Iar ea este încântată de ea însăși, ne spune că este un om de nimic, o fățarnică, o intrigantă, o lichea, un om fără Dumnezeu. Și-a propus să aducă aceste tare de caracter la nivel arhetipal, macrocosmic, autointitulându-se „mahacutra” și afișând public un autoportret în care poartă cornițe și o costumație de Halloween (foto, mai jos). Însă, din povestea ei, Cecilia a sărit multe detalii suculente. Am vrea să știm de ce nu a povestit niciodată cum se milogea de Gregorian Bivolaru ca acesta să îi boteze copilul? Sau despre nenumăratele avansuri (refuzate) pe care i le făcea acestuia?! Toate aceste aspecte lipsesc din „dezvăluirile” ei de pe site-ul anti-MISA. Ne întrebăm astfel în mod firesc, oare obsesia ei pentru Gregorian Bivolaru, chiar dacă este negativă, nu ascunde de fapt altceva?

Posedată de entități demoniace sau informator?

Cât de tristă, isterică și stupidă poate fi o persoană, dacă ajunge să trăiască doar pentru a urî? Cât de multă suferință îi sfâșie zilele și câte coșmaruri îi populează nopțile? Cum poate o astfel de caricatură de femeie să crească un copil, când în ea nu există decât venin și otravă?! O anchetă a serviciilor sociale germane ar putea elucida dacă este în stare să-și educe copilul și care este sursa veniturilor sale.

Dacă nu credeți încă în realitatea fenomenului de posedare demoniacă, acesta este un exemplu convingător. De fapt sunt două posibilități. Ori este posedată de entități demoniace, ori este în serviciul unor „forțe terestre” – adică al SRI. Și pentru ca să nu spuneți că ipoteza este fantastică, merită să știți că această persoană a emigrat în perioada comunismului – și nenumărate documente ale arhivelor Securității atestă faptul că cei care emigrau în acea perioadă puteau pleca din țară doar dacă acceptau să își ofere serviciile ca informatori. Pașaportul se primea doar după lungi așteptări și numai în schimbul acceptării colaborării cu Securitatea. În mărturiile strânse în dosarul procesului comunismului se spune că Securitatea și-a creat un întreg „aparat”, alcătuit din ofițeri angajați ai Securității, precum și din informatori (colaboratori sau agenți), care acționau și dincolo de granițele României. Cei care depuneau autorităților comuniste cereri de emigrare erau șantajați cu situația rudelor rămase în țară la cheremul unui regim represiv discreționar în vederea obținerii vizei de plecare. Putem să ne întrebăm pe bună dreptate: de ce ar fi Cecilia Ghițulescu Tiz o excepție de la această tristă stare de fapt?

Exces de zel pe site-ul anti-MISA


Haideți să aruncăm un ochi la activitatea Ceciliei pe site-ul anti-MISA. Mai bine de o treime dintre postări îi aparțin, ea fiind de la distanță cea mai activă dintre cele nouă persoane care întrețin conversațiile pe acest site (dintre acestea, trei nu au fost niciodată la cursurile MISA).

Nu doar nouă ni se pare suspectă această activitate intensă a Ceciliei. Chiar unul dintre forumiștii de pe acest site o întreba: „Cecilia tu ce serviciu ai? Ești casnică? Trăiești din chirii, moșteniri? Ai ajuns la peste 5.100 de postări. Câte ore stai pe zi în bucătărie? Ce mâncăruri prepari? Sau cumperi totul gata preparat? Când mai ai timp de copil? Să mergi cu el la teatru, cinema, operetă, operă, concerte, parcuri, biserică, ciclism, volei, popice, schi, patinoar, tenis etc. Scuze, dar chiar nu ai minte dacă sacrifici copilul tău pentru un forum. Câte ore pe săptămână stai pe forum și câte cu familia?”

Cecilia Ghițulescu își dedică întregul timp pentru a lupta, în viziunea ei, cu o organizație care are peste 35.000 de susținători. Nouă persoane – e vorba de cei nouă membri ai forumului anti-MISA care dețin aproximativ 80% dintre postări – vor să facă rău altor  35.000. Care să fie motivația lor? Căutând un răspuns pe acest site am dat peste o afirmație de-a Ceciliei Ghițulescu: „Și dacă aș fi plătită ca să scriu contra MISA, care e problema? E cumva interzis prin lege?”

Sfaturile oferite de Gregorian Bivolaru


Tot prin aceste mesaje postate de ea pe acest site am găsit și o scrisoare de răspuns de la Gregorian Bivolaru adresată ei. Cecilia i-a scris la începutul lui 2005, după cum se exprimă chiar ea: „să mă ajute să îmi repar familia, pentru că am senzația că nu mai sunt în toate mințile”. Răspunsul primit vorbește de la sine și de aceea vă oferim cele mai importante fragmente din acea scrisoare, pentru a vă edifica singuri despre situația reală:

„..este necesar să nu uiți că adeseori urâțenia este în ochii privitorului. De fiecare dată când ne-am întâlnit, eu te priveam frumos și transfigurator, tu însă mă priveai urât, erai, dar, o cutră. Aici nu este vorba că nu te-ai priceput, nu este cazul să te ascunzi; te-ai complăcut să fii o cutră […] Să știi că în ceea ce privește sentimentele ciudate, mai sunt și alții care mă urăsc de moarte. Dincolo de aceasta, eu rămân detașat și liniștit pentru că toate aceste otrăvuri și mizerii nu mă afectează, pentru că eu știu foarte bine cum sunt. Simt pentru tine o imensă compasiune că te afli în starea în care te afli; nu aș vrea nici măcar pentru o fracțiune de secundă să fiu in pielea ta. […] Fii sigură că este aproape imposibil sa accepți ajutorul și sfatul de la un om pe care îl urăști. […] Pune pe cineva să îți facă ofrandă de lumină, cu câte 21 de lumânări timp de 49 de zile, de 21 de ori. Începe să ții post duminica. Intră în abstinență 7 luni. Fă LAYA YOGA cu Tara, dimineața și seara, câte o oră timp de 17 luni. Fă câte 150 de NAULI, 20 minute minim BHUJANGASANA, 15 minute SHIRSHASANA. Vino urgent la București și ia-ți un tratament cu plante pentru starea în care te afli. Fă cromoterapie cu culoarea galben și violet alternativ, câte 45 minute zilnic. Mergi sâmbăta într-un cămin de copii orfani și fă KARMA YOGA. Ia  o pauza în relația cu soțul tău de un an si jumătate. Dacă vei fi capabilă să realizezi integral zi de zi acest TAPAS timp de 4-5 luni o să îți poți reveni; dacă nu, o să mergi de la rău la mai rău si nu vreau să te sperii, dar poate să te aștepte chiar nebunia. Pentru tot ceea ce ai făcut, eu te-am iertat în totalitate și am să te iert la fel dacă vei continua ca și până acum. Dumnezeu să îți lumineze mintea și inima cât mai ai timp. Îmi mai poți scrie numai dacă vei realiza zi de zi de acum înainte acest TAPAS. Îți doresc succes.”

După ce am citit această scrisoare mi-a fost mai clar ca niciodată că această femeie, care își plânge soarta pe mii de pagini scrise pe Internet, a avut de ales. A avut la dispoziție un sfat competent și o serie de tehnici YOGA pe care dacă le-ar fi aplicat la timpul lor acum ar fi putut privi în urmă zâmbind, amintindu-și cât de tragică îi apărea situația sa. Așadar, oare unde trebuie căutat „vinovatul”?

Citiți și:
Noi dovezi zdrobitoare privind implicarea unor agenți ai serviciilor secrete și mercenari în activitățile site-urilor de propagandă împotriva MISA
Adevăruri secrete despre spionul Valeriu Frunteș, care totodată a fost și informator neremunerat până la retragerea sa de la cursurile MISA

yogaesoteric
noiembrie 2008


             mute  DREPT LA REPLICA nepublicat de yogaesoteric:  mute

From: Cecilia Tiz <mahacutra@yahoo.com>
To: redactie@yogaesoteric.net
Sent: Wednesday, December 3, 2008 4:40:34 PM
Subject: drept la replica

Către: http://www.yogaesoteric.net
În atenția: Maria Nicola
Data: 3.12.2008


Ca urmare a articolului intitulat „Cine este Cecilia Ghițulescu Tiz, cea mai înverșunată calomniatoare de pe site-urile de propagandă împotriva MISA” publicat pe site-ul http://www.yogaesoteric.net la data de 25 noiembrie 2008 sub semnătura „Maria Nicola”, vă solicit publicarea următorului Drept la Replică în conformitate cu Decizia 114 / 14.10.2002 (publicată în M.Of. nr. 773/24.10.2002) privind dreptul la replică și rectificare, amendată prin Decizia nr. 187 din 3.04.2006 (M.Of. nr. 338/14.04.2006) privind Codul de reglementare a conținutului audiovizual și a Legii 504/2002 a audiovizualului (M.Of. nr. 534/22.072002) ce garantează informarea corectă a publicului.

În virtutea dreptului la replică garantat prin prevederile legale menționate țin să fac următoarele precizări cu privire la inexactitățile insidioase prezentate în respectivul articol.

Vă invit să probați afirmația că aș fi „informatoare a securității sau posedată de entități demoniace”. Nu am fost și nu sunt informatoare a securității și consider ridicol „argumentul” pe care îl oferiți în sprijinul acestei idei, și anume faptul că am părăsit România împreună cu fostul meu soț (Vlad Ghițulescu), citez „în perioada comunismului”. De asemenea vă atrag atenția pe această cale că afirmația în cauză este o calomnie în masă la adresa tuturor românilor care au căutat o viață mai bună luând decizia, deloc ușoară, de a se rupe de regimul comunist și a-și părăsi țara, familia, rudele și prietenii. Vă solicit să aduceți și precizări cu privire la deontologia dvs profesională din moment ce aceast㠄argumentație” nu este aplicată și fostului meu soț, actual cursant și instructor MISA. În fapt, o minimă probitate profesională vă impune o atitudine imparțială și verificarea din mai multe surse a informațiilor pe care le publicați. Vă invit vă rog să precizați care sunt aceste surse pentru cealaltă insinuare a dvs cu privire la  „entitățile demoniace”.

Nu consider că MISA este vinovată pentru eșecul relației pe care am avut-o cu fostul meu soț. Am luat decizia de a intenta divorțul și am părăsit domiciliul conjugal împreună cu fiica mea din motive personale legate strict de comportamentul fostului meu soț. Consider insinuările din articol un atac la persoană dat fiind faptul că poziția mea este una critică la adresa organizației dvs.

Încercările dvs de a mă discredita și prin faptul că nu aș mai practica yoga după părăsirea cursului MISA sunt de asemenea neconforme cu realitatea. În noiembrie anul curent am absolvit un curs de yoga cu durata de 2 ani și urmează să obțin atestarea ca  profesor de yoga. Țin să precizez cu claritate că am o poziție circumspectă și critică față de MISA și nu față de yoga și practica spirituală. Poziție care îmi este confirmată de recentele excluderi ale MISA din cadrul Federației Internaționale de Yoga și ale Alianței Europene de Yoga precum și de retragerea titlurilor de membrii în aceste organizații pentru Gregorian Bivolaru și Mihai Stoian, fapte fără precedent în istoria celor două instituții.

Criticile pe care le aduc Mișcării Spirituale pentru Integrare în Absolut sunt confirmate de probe concrete, scrisori oficiale, decizii ale instanțelor competente așa cum se poate vedea pe site-ul http://www.exmisa.ro sau în presă. Am hotărât să acționez astfel deoarece am fost instructor MISA în Germania în perioada 1999-2004 și am constatat că există o față nevăzută a organizației care este necunoscută multora și îi împiedică să aibă o imagine reală asupra efectelor pe care le poate avea un posibil contact cu MISA.

Vă invit să vă retrageți oficial afirmația că i-aș fi făcut avansuri sexuale lui Gregorian Bivolaru, în caz contrar îmi rezerv drepturile ce decurg în temei legal.

Consider că este degradant pentru site-ul oficial al unei așa-zise mișcări spirituale ca să utilizeze un limbaj suburban ca substitut al argumentelor în „demascarea” celor care critică mișcarea. De asemenea consider că articolul respectiv este poziția oficială a Mișcării Spirituale pentru Integrare în Absolut cu consecințele legale ce decurg din aceasta, datorită precizării pe care o faceți tot pe site-ul dvs, citez: „Site-ul nostru reflectă poziția oficială a MISA, a domnului Gregorian Bivolaru și a conducerii Școlii de Yoga”. Link: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=3538

Cu privire la interminabila listă de injurii, insinuări și epitete cu care mă gratulați (pe post de argumentații) consider că este degradant ca să le comentez, că sunt incompatibile cu profesia de jurnalist și că sunt o palmă pe obrazul unei organizații care se dorește a fi spirituală.


Cecilia Tiz
Back to top See my Info
AliceInWonderland
Discipol
Discipol

AliceInWonderland is offline

Joined: 21 Mar 2006
Member: #65
Posts: 79
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 14.12.2008, 21:58 View PostDownload Post

Am vazut ca initial acest articol a fost postat in continuarea celui cu titlul: Alt articol denigrator. Parerea mea este ca daca articolul in sine, chiar daca vrea sa para un "drept la replica",  contine mai degraba remarci referitoare la MISA, deci e mai potrivit sa fie mutat tot un subforumul: "Dialog cu carcotasi". Oricum, este o idee, o parere, nu o impunere.  slash
Back to top See my Info
Helper Unique
Site Admin
Site Admin

Helper Unique is offline

Joined: 17 Jun 2005
Member: #35
Posts: 38
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups:
Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 14.12.2008, 22:09 View PostDownload Post

AliceInWonderland @ Duminica 14 Dec, 2008 21:58 wrote:
...deci e mai potrivit sa fie mutat tot un subforumul: "Dialog cu carcotasi". Oricum, este o idee, o parere, nu o impunere.  slash

Done!  thumbs
Back to top See my Info
Thunder
Practicant
Practicant

Thunder is offline

Joined: 16 Jul 2005
Member: #48
Posts: 162
Country Flag: Romania
Style: Unique4 (6)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Re: Alt articol denigrator
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 14.12.2008, 22:32 View PostDownload Post

yoghinita @ Tue 09 Dec, 2008 22:56 wrote:
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5596

Cine este Cecilia Ghițulescu Tiz, cea mai înverșunată calomniatoare de pe site-urile de propagandă împotriva MISA


             mute  DREPT LA REPLICA nepublicat de yogaesoteric:  mute

From: Cecilia Tiz <mahacutra@yahoo.com>
To: redactie@yogaesoteric.net
Sent: Wednesday, December 3, 2008 4:40:34 PM
Subject: drept la replica

..................

Cecilia Tiz


Las pe altii sa comenteze sau sa raspunda punctual afirmatilor acestei mahacutre, insa vreau sa va amintesc ce spuneam in martie 2008 in mesajul: Motto: Coltul carcotasului antiMISA, in care pomeneam in treacat si de minciuna. Ca o confirmare a statutului acestei sarmane fiinte pline de venin si viclenie, va arat ce scria ea sub pseudonimul "yoghinta" in mesajul Vestea cea buna:

Quote:
Asta da veste buna. Am asteptat doi ani dupa ea, dar s-a meritat.

Cu Dumnezeu inainte, asa sa ne ajute Dumnezeu, ca sa fie recunoscute meritele scolii noastre si ale maestrului.

O singura nelamurire am. Daca este o tehnica asa de puternica si va aduce asa mari beneficii scolii de yoga, cursantilor, dar si la nivel planetar (2012 se apropie cu pasi repezi) de ce nu ne e data la toti in cadrul cursului de yoga? Eu nu am bani si nici timp sa vin la Herculane sau la Costinesti. Sint vaduva si am trei copii. Nu poate cineva sa ii ceara permisiunea maestrului, sa fie data aceasta initiere tuturor?
Am fost calomniati atitia ani, am fost data afara de la servici pentru simplul fapt ca practic yoga. Nu se mai poate asa. A sosit momentul sa le aratam tuturor valoarea adevarata a acestei scoli de yoga. Va rog transmite-ti-i lui Grieg mesajul meu.
Va multumesc anticipat.
Back to top See my Info Personal Gallery of Thunder
yoghinita
BANED
BANED

yoghinita is offline

Joined: 07 May 2008
Member: #370
Posts: 12
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 16.12.2008, 13:58 View PostDownload Post

Thunder @ Sun 14 Dec, 2008 20:32 wrote:


Las pe altii sa comenteze sau sa raspunda punctual afirmatilor acestei mahacutre, insa vreau sa va amintesc ce spuneam in martie 2008 in mesajul: Motto: Coltul carcotasului antiMISA, in care pomeneam in treacat si de minciuna. Ca o confirmare a statutului acestei sarmane fiinte pline de venin si viclenie, va arat ce scria ea sub pseudonimul "yoghinta" in mesajul Vestea cea buna:

Quote:
Asta da veste buna. Am asteptat doi ani dupa ea, dar s-a meritat.

Cu Dumnezeu inainte, asa sa ne ajute Dumnezeu, ca sa fie recunoscute meritele scolii noastre si ale maestrului.

O singura nelamurire am. Daca este o tehnica asa de puternica si va aduce asa mari beneficii scolii de yoga, cursantilor, dar si la nivel planetar (2012 se apropie cu pasi repezi) de ce nu ne e data la toti in cadrul cursului de yoga? Eu nu am bani si nici timp sa vin la Herculane sau la Costinesti. Sint vaduva si am trei copii. Nu poate cineva sa ii ceara permisiunea maestrului, sa fie data aceasta initiere tuturor?
Am fost calomniati atitia ani, am fost data afara de la servici pentru simplul fapt ca practic yoga. Nu se mai poate asa. A sosit momentul sa le aratam tuturor valoarea adevarata a acestei scoli de yoga. Va rog transmite-ti-i lui Grieg mesajul meu.
Va multumesc anticipat.


Mai Thunder, sa inteleg ca pe tine asa te cheama in realitate de postezi sub numele de Thunder si ca ti-ai pus CV-ul complet aici pe forum?
La faza cu Vestea cea buna am vrut sa va testez reactia.  Si ati reactionat exact cum m-am asteptat.
applause
Din cite vad pe aici, toti aveti identitati virtuale, nici unul nu si-a pus pe forum numele real. Adicatelea practicati si voi la greu sportul asta.
Eu in general nu il practic. Doar ma stii din 2006 de cind am patruns in mediul virtual pe Softpedia. Asa ca mi se pare culmea, cind eu in mod normal lucrez cu cartile pe fata, sa ma acuzi la modul la care o faci aici, pentru simplul fapt ca am iinventat o identitate virtuala, ca voi toti de altfel, pentru faptul ca mi-am luat acest pseudonim.

Si apropo de pseudonim. Ai idee cine e Maria Nicola, cea care semneaza articolul despre mine?
Sa iti spun eu: Monica Dascalu. Si nu e singura de pe yogaesoteric care semneaza articole si cu numele real si sub pseudonim. Va las pe voi sa trageti concluziile.

In legatura cu minciuna, care vad ca te supara cind crezi ca ai identifica-o la altii, te-as intreba cite ceva, daca imi permiti.

Gregorian Bivolaru a zis in emisiune la Tuca in 2004, ca el este profesor de yoga si are diplome care ii atesta aceasta calitate cind defapt diplomele alea nu ii atesta calitatea de profesor de yoga. Si pe deasupra mai sint si falsuri. Vezi aici: http://www.exmisa.ro/viewtopic.php?p=14828#p14828
Asta nu se numeste minciuna?

Tot la Tuca, tot Gregorian Bivolaru a afirmat ca la MISA nu se face Tantra. Uite aici un afis MISA din septembrie 2003. Pe partea dreapta scrie clar Tantra Yoga.
A mai spus cumva inca o minciuna maestrul?

In afara de asta a mai spus tot in acea emisiune (o gasesti aici: http://www.exmisa.ro/viewtopic.php?p=7003#p7003 ) ca la MISA nu se practica urinoterapia. Si stii bine ca se practica.
Alta minciuna, da?

Pe yogaesoteric scrie: "
Deși realizează perfect padmasana, Gregorian Bivolaru nu se crede Buddha!"
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2278
Daca nu stiai cum realizeaza Grieg padmasana, uite aici . Asa arata padmasana perfect?
Au scris pe yogaesoteric o minciuna?

Dar sa continuam.

Tot pe yogaesoteric scrie in citeva articole ca MISA este membru in FIY si ca asta ar fi  " o garantie in plus  pentru calitatea cursurilor de yoga oferite de aceasta scoala" cind de fapt atit MISA (si toate filialele ei internationale) a fost exclusa din aceasta federatie in primavara acestui an. De asemenea pe yogaesoteric se spune ca Grieg este membru pe viata in World Yoga Council, cind el de fapt a fost exclus odata cu MISA din federatie si nu mai face parte din acest consiliu.
Nu sint astea minciuni?

Pe pliantul care a fost impartit in octombrie anul acesta cu ocazia inceperii de cursuri noi, MISA iar se lauda cu apartenenta la FIY si cu faptul ca Gregorian Bivolaru ar fi membru in World Yoga Council.
http://upload.exmisa.ro/files/MISA/Materiale/Brosuri/Pliante_reclama/Pliant_2008.pdf
Inca o minciuna. Da?

Tot pe acest pliant se spune ca MISA tine cursuri in 250 de localitati din tara. Pe yogaesoteric apare insa o lista cu circa 43 de localitati in care se tin cursuri. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5462
Este asta o minciuna?

Pe acelasi pliant troneaza in toata splendoarea Betty Ionescu, cursanta MISA si sefa de ashram, cel putin pina in 2004, din cite stiu eu.
Ei bine, Betty Ionescu a jucat in unul din filmele prono ajunse pe piata daneza si a practicat videochat-ul pe www.cam-hot.  Ai pozele aici, ca sa o recunosti: http://www.exmisa.ro/viewtopic.php?p=19525#p19525 .
Adica cu alte cuvinte, MISA pe de o parte neaga ca la MISA s-ar practica astfel de activitati, dar isi fac reclama cu o videochatista si actrita de film porno.

Site-ul yogaesoteric e "garnisit" periodic, nu doar pe prima pagina, cu protagoniste din filme porno si videochatiste de genul Ioana Butum, Elisabeta Bugu, Veronica Dreptate, Diana Dobrin si Mihaela Cretu (am si poze sa iti dau daca vrei) si MISA are tupeu sa spuna ca la MISA nu se practica astfel de activitati?

Si chestia cea mai draguta de pe site-ul oficial al MISA este faptul ca se incearca manipularea celor ce intra pe site, cum ca justitia suedeza l-ar fi gasit pe Gregorian Bivolaru nevinovat si de aia nu l-au extradat:

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4033

"Pentru a găsi dreptatea, în martie 2005 Gregorian Bivolaru a cerut azil politic în Suedia. După mai multe luni de detenție, instanța supremă din Stockholm îl găsește pe acesta nevinovat și îl pune în libertate. Liderul MISA se află acum în Suedia, unde așteaptă decizia în ce privește cererea de azil politic."

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4054

"Nevinovăția lui Gregorian Bivolaru a fost demonstrată internațional de
către decizia Instanței Supreme a Suediei de a refuza extrădarea
formulată de statul român împotriva sa precum și de acordarea azilului
în Suedia. "http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=3868&lang=RO

"Refuzul cererii de extrădare formulate de statul român împotriva lui
Gregorian Bivolaru a fost știrea de deschidere a principalelor jurnale
de ieri ale televiziunilor, precum și a ziarelor de azi. Cu toate că
decizia celei mai înalte instanțe suedeze aduce o recunoaștere
internațională a nevinovăției mentorului MISA și vorbește răspicat
despre problemele grave ale justiției românești, mass-media autohtonă
este departe de a fi obiectivă sau nepărtinitoare. "

"Asta, culmea, tocmai după ce instanța supremă din Suedia a decis că
Gregorian Bivolaru este nevinovat și a refuzat cererea de extrădare
tocmai pentru că în România nu are șansa unui proces corect.  "

"Cererea de extrădare formulată de statul român pentru Gregorian
Bivolaru a fost refuzată de cea mai înaltă instanță suedeză. Ceea ce
înseamnă că Gregorian Bivolaru, precum și yoghinii MISA au fost acuzați
și hăituți pe nedrept. Nevinovăția liderului MISA a fost recunoscută
internațional. La un moment dat, și jurnaliștii români se vor pleca în
fața evidenței. "

Inutil sa spun ca justitia suedeza nu a afirmat niciodata asaceva, ci, asa cum scrie pe site-ul oficial al lui Gregorian Bivolaru, el  nu a fost extradat "due to his religious views, risks being subjected to persecutions of a severe nature".
Deci iata, alta minciuna vehiculata pe yogaesoteric.

Asa ca mai uitati-va si la birna din ochiul propriu si personal inainte sa dati cu bita in cutra pentru ca v-a suparat t paiul din ochiul ei.
king grin

Si baga la cap, domnu Thunder, una e sa minta una pe care tu ai stampilat-o ca fiind cutra si cu totul altceva e sa se minta pe site-ul oficial al unei scoli care se vrea a fi spirituala, ba chiar cea mai mare scoala de yoga din Europa.
Una e sa incalce Satya o cutra facind un banc  si alta e sa incalce Satya niste yoghini din dorinta de a-si face reclama.
Back to top See my Info
Suport Unique
Site Admin
Site Admin

Suport Unique is offline

Joined: 02 Mar 2005
Member: #10
Posts: 33
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups:
Re: Drept la replica - Cecilia Tiz vs Yogaesoteric
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 21.12.2008, 17:21 View PostDownload Post

yoghinita @ Tue 16 Dec, 2008 13:58 wrote:
Si baga la cap, domnu Thunder, una e sa minta una pe care tu ai stampilat-o ca fiind cutra ......

De regula stiam ca mai mult barbatii au o problema cu bagatul, ideea de bagat sau folosirea acestui termen ce uneori are fie o conotatie obscena, fie jignitoare. Te rugam ca pe viitor sa-ti alegi mai bine termenii si cuvintele pe care le folosesti si sa lasi "barbatii" sau badaranii sa foloseasca acesti termeni. Nu de alta, dar inteleg ca esti o doamna sau vrei sa pari asa. In alta ordine de idei, aici pe forumul unique nu sunt tolerate tendintele de cearta si jigniri, mai ales din cele gratuite sau neconforme cu realitatea. Te rugam, adica noi cei din Echipa Unique, sa-ti editezi singura mesajul si sa-i schimbi formularea, sa para ca fiind un mesaj de la o doamna, care speram ca se respecta si nu este chiar asa cum ar spune altii.

PS. Ca o remarca personala, din ce am citit am sesizat ca tu esti cea care s-a autostampilat cu termenul de cutra, ba chiar ti-ai ales user yahoo cu acest termen, asa ca este cel putin ciudat sau hilar sa-i atragi atentia cuiva ca te stampileaza cu acest termen cand tu singura ti l-ai ales. Deasemenea eu personal nu vad ce banc ai vrut sa spui cu aceasta MINCIUNA PENIBILA cum sa esti o femeie vaduva cu trei copii, dar ti-ai atras cu ocazia asta modul serios sau neserios in care ar putea fi catalogate afirmatiile tale.
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups:
Re: Alt articol denigrator
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 7.1.2009, 02:50 View PostDownload Post

yoghinita @ Marti 09 Dec, 2008 21:56 wrote:
Cine este Cecilia Ghițulescu Tiz, cea mai înverșunată calomniatoare de pe site-urile de propagandă împotriva MISA


From: Cecilia Tiz <mahacutra@yahoo.com>

Vă invit să probați afirmația că aș fi „informatoare a securității sau posedată de entități demoniace”.


Sa ma ierte Dumnezeu, dar daca tu singura ti-ai facut poza aia cu coarne de diavol si cu furca aia de drac, mai trebuie sa dovedeasca cineva ca esti sau nu posedata ?  sceptic

Ai vazut tu vreodata sau ai auzit candva de vreun sfant parinte care macar si in joaca sa faca un asemenea gest ? Sau macar vreun preot cu har, sau patriarh ai vazut sa faca asa ceva ? De ce nu mergi la BOR cu poza aceea in mana si sa intrebi daca esti sau nu posedata ? Nu mai stiu eu ce yoghini sau scoala ezoterica trebuie sa concluzioneze asupra acestui fapt al posesiunii diavolesti, ci un preot cu har si chiar parintii si preafericitii bisericii crestine, de exemplu BOR. Aceasta institutie este recunoscuta de stat ca fiind stalul credintei romanesti si are o autoritate spirituala.

Sa ma scuzi dar singura ti-ai spus stampila, sau poate chiar anatema. Iar asta ma pune pe ganduri vis a vis de adevaratele tale intentii si tind sa le dau dreptate, macar si pe alocuri celor care zici ca te-au "insemnat" in articolul la care tu prezinti o asa zisa replica.

Sa nu spui ca interventia mea a fost prea habotnica si nu te cunosc prea bine, te rog spune-ne parerea ta despre:

1. Dumnezeu Tatal

2. Iisus Christos

Cine sunt sau ce reprezinta Ei pentru tine ? Ce rol are Dumnezeu Tatal in viata ta ? Dar Iisus ?

Multumesc anticipat.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
josipocrizia
Novice
Novice

josipocrizia is offline

Joined: 08 Jan 2009
Member: #422
Posts: 28
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Re: Alt articol denigrator
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 8.1.2009, 00:59 View PostDownload Post

Duhul @ Wed 07 Jan, 2009 01:50 wrote:
Sa ma ierte Dumnezeu, dar daca tu singura ti-ai facut poza aia cu coarne de diavol si cu furca aia de drac, mai trebuie sa dovedeasca cineva ca esti sau nu posedata ?  sceptic

Hm, cand furca apare intr-o imagine in care apar persoane incomode este furca de drac. Cand apare in mana unor zeitati hinduse multicolore este simbol divin!?
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2134
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=2306

Quote:
Ai vazut tu vreodata sau ai auzit candva de vreun sfant parinte care macar si in joaca sa faca un asemenea gest ? Sau macar vreun preot cu har, sau patriarh ai vazut sa faca asa ceva ? De ce nu mergi la BOR cu poza aceea in mana si sa intrebi daca esti sau nu posedata ? Nu mai stiu eu ce yoghini sau scoala ezoterica trebuie sa concluzioneze asupra acestui fapt al posesiunii diavolesti, ci un preot cu har si chiar parintii si preafericitii bisericii crestine, de exemplu BOR. Aceasta institutie este recunoscuta de stat ca fiind stalul credintei romanesti si are o autoritate spirituala.

Haide sa ne intalnim sa mergem impreuna la BOR, eu cu poza Ceciliei si tu cu o reprezentare a zeitei Kali, una din cele zece zeitati care impreuna cu tatucul Shiva stau la loc de frunte in practicile MISA.

Quote:
Sa nu spui ca interventia mea a fost prea habotnica si nu te cunosc prea bine, te rog spune-ne parerea ta despre:

1. Dumnezeu Tatal

2. Iisus Christos

Cine sunt sau ce reprezinta Ei pentru tine ? Ce rol are Dumnezeu Tatal in viata ta ? Dar Iisus ?

In acelasi spirit, poate ar fi relevant daca ne-ai spune si tu ce parere ai despre cele 10 Mari puteri cosmice sau Shiva. Ce rol are zeul Shiva, cel cu furca de drac si cu sarpele incolacit in jurul gatului, in viata ta?
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=1624
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=1628
Back to top See my Info
Duhul
Initiat
Initiat

Duhul is offline

Joined: 09 Oct 2007
Member: #308
Posts: 316
Country Flag: Israel
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups:
Re: Alt articol denigrator
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 10.1.2009, 03:38 View PostDownload Post

josipocrizia @ Miercuri 07 Ian, 2009 23:59 wrote:

Quote:
Ai vazut tu vreodata sau ai auzit candva de vreun sfant parinte care macar si in joaca sa faca un asemenea gest ? Sau macar vreun preot cu har, sau patriarh ai vazut sa faca asa ceva ? De ce nu mergi la BOR cu poza aceea in mana si sa intrebi daca esti sau nu posedata ? Nu mai stiu eu ce yoghini sau scoala ezoterica trebuie sa concluzioneze asupra acestui fapt al posesiunii diavolesti, ci un preot cu har si chiar parintii si preafericitii bisericii crestine, de exemplu BOR. Aceasta institutie este recunoscuta de stat ca fiind stalul credintei romanesti si are o autoritate spirituala.

Haide sa ne intalnim sa mergem impreuna la BOR, eu cu poza Ceciliei si tu cu o reprezentare a zeitei Kali, una din cele zece zeitati care impreuna cu tatucul Shiva stau la loc de frunte in practicile MISA.

Quote:
Sa nu spui ca interventia mea a fost prea habotnica si nu te cunosc prea bine, te rog spune-ne parerea ta despre:

1. Dumnezeu Tatal

2. Iisus Christos

Cine sunt sau ce reprezinta Ei pentru tine ? Ce rol are Dumnezeu Tatal in viata ta ? Dar Iisus ?

In acelasi spirit, poate ar fi relevant daca ne-ai spune si tu ce parere ai despre cele 10 Mari puteri cosmice sau Shiva.

Eu am pus intrebarile lui yoghinita. Nu inteleg de ce te bagi tu in dialog si nici macar nu oferi din partea ta niste raspunsuri la aceleasi intrebari. Ii lipseste curajul d-nei yoghinite ?

Ce ma intereseaza pe mine daca MISA prezinta sau nu ce spui tu ? Eu am pus problema intre mine si yoghinita, adica un posibil raspuns la intrebarea ei "cum dovediti ca sunt posedata" intr-o viziune crestina. Faptul ca MISA ar avea si ea vreo tendinta diavoleasca in care ar prezenta o furca draceasca nu o pot comenta intrucat nu cunosc simbolistica acelui gest cuprins in acele poze, insa sigur stiu ca in viziunea crestina a pune coarne de drac pe cap si a avea furca diavoleasca in mina este un semn clar de posesiune diavoleasca. Un alt mare semn de intrebare este acela ca daca MISA este o manifestare diavoleasca, cum de mesagerii lui uciga-l toaca ataca atat de indarjit pe alti acoliti ai lor ?  look

Stim foarte clar din cartea sfanta ca asa ceva este imposibil. Iisus Cristos ne anunta clar asta si nu poti sa spui ca Iisus minte sau nu stie ce spune.

Mt 12:25  Isus, care le cunostea gîndurile, le-a zis: "Orice împaratie desbinata împotriva ei însasi, este pustiita; si orice cetate sau casa, desbinata împotriva ei însasi, nu poate dainui.

Mr 3:24  Daca o împaratie este desbinata împotriva ei însasi, împaratia aceea nu poate dainui.

Lu 11:17  Isus le-a cunoscut gîndurile, si le-a zis: "Orice împaratie desbinata împotriva ei, este pustiita; si o casa desbinata împotriva ei, se prabuseste peste alta."


Crede-ma si eu si alti crestini cu bun simt nu au cum sa nu sesizeze aceasta discrepanta, aceasta situatie bizara: un drac sa atace alt drac. Eu nu uit modul in care crestinii si Iisus Cristos au fost catalogati si umiliti si ucisi de acei asa zisi "religiosi oficiali" ai acelor vremuri. Prin aceste atacuri murdare, perfide si jenante riscati sa-i martirizati pe cei de la MISA si nu stiu daca ei merita sau sunt niste cautatori spirituali autentici, asa cum erau acum 2000 de ani crestinii, adica discipolii lui Iisus. Faptul ca niste fiinte cu coarne si furci sau chiar o anume elita mondiala ce a fost aspru criticata si dovedita de catre anumiti parinti crestini, ataca intr-un mod atat de incrancenat aceasta MISA, mie personal imi ridica niste mari semne de intrebare vis a vis de posibila maleficitate a MISA, global vorbind.

Dincolo de asta, astept in continuare raspunsurile yoghinitei si te-as invita si pe tine sa raspunzi la aceleasi intrebari, evident daca ai curajul, sinceritatea si onestitatea unei persoane care vrea sa ne sugereze ca are repulsie fata de ipocrizie. Te rog dovedeste ca nu e tot o ipocrizie mascata in spatele altei ipocrizii. Multumesc anticipat si Domnul Iisus sa fie alaturi de tine, evident, daca nu ai alte preferinte cu sau fara furci si coarne.  ups
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Pe când rostea Petru cuvintele acestea, S-a pogorât Duhul Sfânt peste toți cei ce ascultau Cuvântul.”
Back to top See my Info
josipocrizia
Novice
Novice

josipocrizia is offline

Joined: 08 Jan 2009
Member: #422
Posts: 28
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Re: Alt articol denigrator
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 10.1.2009, 14:03 View PostDownload Post

Duhul @ Sat 10 Jan, 2009 02:38 wrote:
Eu am pus intrebarile lui yoghinita. Nu inteleg de ce te bagi tu in dialog si nici macar nu oferi din partea ta niste raspunsuri la aceleasi intrebari. Ii lipseste curajul d-nei yoghinite ?

Ce ma intereseaza pe mine daca MISA prezinta sau nu ce spui tu ? Eu am pus problema intre mine si yoghinita, adica un posibil raspuns la intrebarea ei "cum dovediti ca sunt posedata" intr-o viziune crestina. Faptul ca MISA ar avea si ea vreo tendinta diavoleasca in care ar prezenta o furca draceasca nu o pot comenta intrucat nu cunosc simbolistica acelui gest cuprins in acele poze, insa sigur stiu ca in viziunea crestina a pune coarne de drac in mina si a avea furca diavoleasca este un semn clar de posesiune diavoleasca.

Ce spun eu este ca aplicand acelasi set de standarde, in speta cele crestine, Cecilia este acuzata de posedare de catre adoratorii dracului. Eu nu spun ca este intr-un fel sau altul dar MISA, cea care ofera cursuri de adorare a unor zeitati pagane ce sunt zugravite(traditional) cu simboluri diabolice(in viziune crestina), deci o secta satanica conform acestei biserici, in imesa ei ipocrizie are tupeul sa acuze o persoana incomoda de posedare. Cu ocazia asta am lamurit si de ce mi-am luat acest nume.

Quote:
Un alt mare semn de intrebare este acela ca daca MISA este o manifestare diavoleasca, cum de mesagerii lui uciga-l toaca ataca atat de indarjit pe alti acoliti ai lor ?  look

Stim foarte clar din cartea sfanta ca asa ceva este imposibil. Iisus Cristos ne anunta clar asta si nu poti sa spui ca Iisus minte sau nu stie ce spune.

Mt 12:25  Isus, care le cunostea gîndurile, le-a zis: "Orice împaratie desbinata împotriva ei însasi, este pustiita; si orice cetate sau casa, desbinata împotriva ei însasi, nu poate dainui.

Mr 3:24  Daca o împaratie este desbinata împotriva ei însasi, împaratia aceea nu poate dainui.

Lu 11:17  Isus le-a cunoscut gîndurile, si le-a zis: "Orice împaratie desbinata împotriva ei, este pustiita; si o casa desbinata împotriva ei, se prabuseste peste alta."


Crede-ma si eu si alti crestini cu bun simt nu au cum sa nu sesizeze aceasta discrepanta, aceasta situatie bizara: un drac sa atace alt drac. Eu uit modul in care crestinii si Iisus Cristos au fost catalogati si umiliti si ucisi de acei asa zisi "religiosi oficiali" ai acelor vremuri. Prin acesta atacuri murdare, perfide si jenante riscati sa-i martirizati pe cei de la MISA si nu stiu daca ei merita sau sunt niste cautatori spirituali autentici, asa cum erau acum 2000 de ani crestinii, adica discipolii lui Iisus. Faptul ca niste fiinte cu coarne si furci sau chiar o anume elita mondiala ce a fost aspru criticata si dovedita de catre anumiti parinti crestini ataca intr-un mod atat de incrancenat aceasta MISA, mie personal imi ridica niste mari semne de intrebare vis a vis de posibila maleficitate a MISA, global vorbind.


De acord cu tine. Exista posibilitatea, foarte mare in opinia mea, ca multi dintre cursantii MISA sa fie niste cautatori autentici. Dar daca Cecilia este judecata conform standardelor religiei oficiale asa cum propui in prima parte a mesajului, cu aceleasi standarde trebuiesc judecati si cursantii MISA. Altfel rad si curcile de "rationamentele" si sofismele noastre. De acord? Daca am spus ca multi cursanti pot fi cautatori autentici, asta nu exclude posibilitatea ca un excroc (Bivolaru) sa profite de ei. Aceasta este intr-adevar trist.

Hai sa-ti mai povestesc ceva. Cand eram mai tanar, naiv si cursant MISA pe deasupra, am mers la spovedanie in localitate la mine. Eu mandru de mine ca descoperisem o "cale spirituala", ma mananca limba si-i spun preotului ca fac yoga. Cred ca-ti imaginezi ce mustruluiala mi-am luat. Deci iata ca nu doar masoneria ataca MISA. Ci chiar si biserica ortodoxa (acel preot reprezenta BOR la mine in oras).

Quote:
Dincolo de asta, astept in continuare raspunsurile yoghinitei si te-as invita si pe tine sa raspunzi la aceleasi intrebari, evident daca ai curajul, sinceritatea si onestitatea unei persoane care vrea sa ne sugereze ca are repulsie fata de ipocrizie. Te rog dovedeste ca nu e tot o ipocrizie mascata in spatele altei ipocrizii. Multumesc anticipat si Domnul Iisus sa fie alaturi de tine, evident, daca nu ai alte preferinte cu sau fara furci si coarne.  ups

Este irelevant ce credinte personale am eu, intr-o dezbatere trebuiesc evaluate argumentele. Eu nu te-am intrebat ce masura porti tu la pantofi, este irelevant pe topicul acesta si nici nu ma intereseaza. Ce ma intereseaza este o argumentatie coerenta. Pana acum te-ai cam lasat sedus de tentatia de a aplica standarde duble in cadrul aceluiasi post.

show tongue
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România -> MISA - Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, Invățătura spirituală prezentată în cadrul MISA
   -> Dialog MISA, "Dialog" cu cârcotașii
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 13  [ 130 Posts ]
 

Goto page 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !