Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 9.12.2022, 04:27
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Cea mai ridicola boala inventata pana azi: tulburarea alimentației sănătoase!


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator

Dr Unique is offline

Joined: 21 Dec 2008
Member: #420
Posts: 54
Country Flag: France
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Cea mai ridicola boala inventata pana azi: tulburarea alimentației sănătoase!
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 8.7.2010, 01:06 View PostDownload Post

NaturalNews
29 Iunie 2010

http://www.infowars.com/choosing-healthy-foods-now-called-a-mental-disorder/

În nesfârșita încercare de a fabrica "tulburări mintale" din fiecare activitate umană, industria de psihiatrie lanseaza acum cea mai ridicola boala inventata pana azi: tulburarea alimentației sănătoase!

Nu este o gluma: dacă va orientati spre o alimentatie sanatoasa, sunteti "bolnavi mintal" și, probabil, aveti nevoie de un fel de tratament chimic care implică puternice medicamente psihotrope. Ziarul The Guardian relateaza ca "fixatia pentru o alimentație sănătoasă poate fi un semn de tulburare psihică gravă" și merge pana la a pretinde ca această boală "este numita orthorexia nervosa- care înseamna, din latina , nervozitate generata de obsesia hranirii corecte. "

Dar ei nu pot s-o numeasca doar "tulburare nervoasa a alimentației sănătoase", pentru că nu suna suficient de stiintific. Astfel o traduc în limba latină , pentru ca sună mai inteligent (chiar daca nu este). Pe acelasi sistem au aparut si numele altor boli; medicii le descriu simptomele si apoi le traduc in latina –osteoporosis/ osteoporoza  înseamnă "oase cu găuri în ele".

Revenind la aceasta boala  fabricata- "orthorexia" , The Guardian continua: "Orthorexicii au de obicei reguli rigide în privinta alimentatiei. Refuzul de a se atinge de zahăr, sare, cafeina, alcoolul, grâu, gluten, drojdie, soia, porumb și produse lactate alimente este doar începutul unor restricții din dieta lor. Orice alimente care au venit în contact cu pesticide, erbicide sau care conțin aditivi artificiali, de asemenea, sunt excluse. "

In concluzie, omul care încearcă să evite produse chimice, produse lactate, soia si zahar are probleme de sănătate mintală? Se pare ca da, conform acestor experți. Dacă aveti grijă sa evitati pesticidele, ierbicidele și ingrediente modificate genetic, cum ar fi soia și zahărul, este ceva in neregula!

Dar ati observat ca hranirea cu junk food [hrana nesanatoasa] se presupune a fi "normala"?  Dacă mâncați alimente prelucrate si pline de chimicale sintetice, asta e un semn bun de sanatate mintala. Bolnavii mintali sunt cei care aleg alimente organice, naturale.
The Guardian  merge chiar la extrem spunand ca: "obsesia privind alimentele " bune "și " rele " poate face ca ortorexicii sa ajunga subnutriți."

Fiți atenti cata lipsa de logica este în aceste afirmatii! Cei care consuma alimente "bune" pot ajunge la malnutriție! Despre alimentele nesănătoase se presupune ca furnizeaza, probabil, toate elementele nutritive de care aveți nevoie. Nu e de mirare de oameni sunt atât de bolnavi azi: mass-media centrala le spune că, consumul de alimente sănătatoase este o tulburare mentală care va cauza malnutriția!

Poate vă întrebati de ce ii ataca pe cei ce prefera sa manance sănătos.. Oameni ca Dr. Gabriel Cousens   pot să vă spuna de ce: Pentru ca un nivel crescut de conștientizare mintala si spirituala este posibilă numai cu ajutorul unei diete sanatoase, cu alimente naturale.

Hranirea cu alimente nesanatoase te indobitoceste si te face usor de controlat si supus. Literalmente se joaca cu mintea ta, iti sunt amortite simturile cu MSG, aspartam și extract de drojdie. Oamenii care subzistă pe produse alimentare nesanatoase- junk food- sunt docili și își pierd rapid capacitatea de a gândi pentru ei înșiși. Ei cred tot ceea ce se spune la TV sau ce spun cei în poziții de aparenta autoritate, nu le pun acțiunile la indoiala  si nici nu vad  ce se întâmplă cu adevărat în lumea din jurul lor.

În contrast cu acestia, oamenii care mananca alimente sanatoase- cu toate elementele nutritive încă intacte, care întăresc sănătatea  - încep să-si trezească mintea și spiritul. In timp, ei încep să pună în discuție lumea din jurul lor și sa fie preocupati de subiecte cum ar fi comunitatea, natura, etica, filosofia și imaginea de ansamblu a lucrurilor care se intampla in lume. Ei devin "conștienti" și pot începe sa vada realitatea.

Acesta, desigur, este un pericol imens pentru cei care conduc societatea noastra bazata pe consum deoarece consumul e bazat si alimentat de ignoranță combinată cu sugestibilitate.

Pentru  ca oamenii să cumpere orbește alimente, medicamente, asigurări de sănătate și bunuri de larg consum, e nevoie ca funcțiile superioare ale creierului lor sa fie amortite, blocate. Preparatele nesanatoase, pline de substanțe chimice toxice reusesc sa faca asta cu succes.

De ce credeti ca alimentele procesate rămân in componenta de baza a meselor oferite in scolile publice, spitale și închisori? Aceste alimente dezactiveaza constiinta și  ii mentine pe oamenii axati pe tot ce se serveste: TV, violența, frica, sport, sex și așa mai departe.

Dar viața ca zombie este, într-un fel, destul de "normala" în societatea de astăzi, deoarece atât de mulți oameni o traiesc.

Dacă doriți să fiti creativi si sa urmați exemplul experților în domeniul sănătății, care continua sa inventeze noi boli și afecțiuni fictive, verificati popularul meu motor de cautare a bolilor inventate, unde va puteti inventa propria dvs. boala cu un simplu clic de buton! Il veți găsi la:

http://www.naturalnews.com/disease-mongering-engine.asp
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mens sana in corpore sano !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Spiritualitatea în diferite contexte, Medicina si Spiritualitatea
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !