Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 3.12.2022, 21:34
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Biologia Iluminării


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
calator
Colaborator
Colaborator

calator is offline

Joined: 21 Jun 2005
Member: #39
Posts: 94
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Biologia Iluminării
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 12.9.2010, 22:49 View PostDownload Post

Biologia Iluminării

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.


Evoluția de la conștiența umană la conșțiența divină implică existența dualității vindecare, moștenire karmică și boală la nivel celular și atomic. Multe din miile de documentații referitoare la așa-zisele vindecări miraculoase demonstrează cu tărie impactul conștienței asupra stării de bine fizic, emoțional, mental și spiritual. Medicina care tratează ansamblul minte-corp, statistic vorbind fiind suficient de validată pentru a fi predată în școlile actuale de medicină, oferă dovezi suplimentare despre abilitatea noastră de a ne vindeca singuri. Mergând mai departe, cercetările biologului molecular Bruce Lipton indică faptul că oamenii își pot modifica singuri ADN-ul și pot depăși pericolul unor boli incurabile printr-o simplă modificare a stării de conștiență.

Deepak Chopra a remarcat c㠓există o profundă similitudine între gând și foton”. Un foton este o particulă sau o cuantă de energie sau de radiație electromagnetică. Dr. Chopra presupune că există o legătură între gând și lumină. În multe din tradițiile șamanice, gândul (intenția) este considerată o formă sau o funcție a luminii de dimensiune înaltă. Mintea este o “energie a iluminării generatoare de impuls pentru apariția unei idei sau forme gând care se transmite sau se recepționeaz㔠scria Alice Bailey. “ Energia minții poate materializa pe baza unei raze de lumină”. Urmărind firul acestei rațiuni, ne putem imagina că suntem nu doar “lumină condensată în forme” (pentru a-l cita pe dr. Richard Gerber) ci și “forme-gând materializate”.

Acest fel de a privi corpul uman ca pe o formă gând condensată în materie, care ar părea bizar cititorului la prima vedere, într-o ultimă analiză ajunge să fie profund înălțător. Specialiști în fizica cuantică au demonstrat în repetate rânduri că un savant influențează de fiecare dată rezultatul unui experiment prin simpla lui observare, o constatare unanim acceptată de comunitățile științifice sub numele de Principiul Heisenberg al Incertitudinii. Și mai uimitoare este descoperirea care revoluționează o paradigmă, scoțând în evidență dualitatea particulă-undă: probabilitatea ca un om de știință să creeze efectiv particulele cuantice observate, particule care în stadiul preexistent observării păreau să existe doar sub formă ondulatorie.

Din această informație transpare un adevăr fundamental și revoluționar: conștiența creează. Ca ființe umane dăruite cu liber arbitru, ne putem folosi puterea conștienței pentru a ne re-crea realitatea: implicit cu un corp, minte, spirit eliberate de boală însă fără a ne limita la atât.
Am subliniat cuvântul a recrea deoarece, în mod evident, deja suntem deja locuitorii unei creații. Lumea, așa cum o cunoaștem se bazează pe o conștiență duală sau divizată care se consideră separată de rest, inclusiv de întreg sau de Mintea lui Dumnezeu, cea care a dat naștere universului atât de des experimentat de oameni sub forma unui câmp de bătălie dintre bine și rău, lumină și întuneric, greșit și corect, „noi” și „ceilalți”.

Dualitatea nu este însă o simplă filozofie; este și o stare fizică de bine. Atomii care stau la baza alcătuirii celulelor noastre sunt încărcați cu sarcini pozitive și negative a căror opoziție susține structurile anumitor forme de viață. Lipton a ales fraza „biologia conștienței” pentru a sintetiza ideea revoluționară că organismele vii, inclusiv oamenii, ar fi de fapt forme-gând maleabile și nu doar formațiuni apărute empiric. Cu alte cuvinte, dintr-o perspectivă cuantică, noi suntem în esență niște unde a căror coerență generează particule printr-un act de conștiență. Modificându-ne nivelul de conștiență, ne schimbăm atât forma cât și funcțiunile fizice.

Vindecarea presupune refacerea întregului. Vindecarea duce la unitate și iluminare și implică o acordare (în engleză atonement) care în acest context ar trebui citită ca ”menită întregirii” (at-one-ment). Într-o lume în care gândul creează și biologia este un produs al conștienței, nu invers, mintea capătă puterea de a forja o nouă biologie, una care nu se mai bazează pe dualitate ci pe principiile unității și armoniei. În cartea Întoarcerea Triburilor Păsări, unde tema centrală este reunificarea corpului uman cu sufletul în anii de răscruce pe care tocmai îi traversăm, Ken Carey sintetizează în clar felul cum trebuie să procedăm la nivel individual și colectiv: ” Pentru noi, provocarea și în același timp imensa șansă constă în deschiderea în fața unui mod de gândire care ne schimbă literalmente viața prin a ne reconsidera menirea în cadrul existenței.”

Iluminarea înseamnă înălțarea conștiinței și umplerea cu lumina a sufletului până la punctul de a deveni lumina însăși. Adevărata iluminare urmează calea măestriei individuale conștiente care prin definiție are ca rezultat creația unui corp de lumină stabilizat. Corpul de lumină sau corpul sufletesc este un vehicul fizic echilibrat și armonios „trinitar” care a depășit dualitatea, karma și boala de la nivelele celulare și atomice.

Putem conceptualiza actuala tranziție evolutivă a ADN-ului speciei noastre ca pe o trecere de la ”sistemul de operare” în cod binar la unul ”trinitar” bazat pe ener-getica unui tetrahedron triplu suprapus. Am putea merge chiar mai departe afirmând că umanii evoluează de la biologie la ”triologie”. În această perspectivă este foarte interesant faptul că unele comunități științifice alternative au făcut aluzii referitoare la cercetări efectuate asupra spiralei a treia din ADN, a cărei activare a fost observată la mulți oameni.

O modalitate luminată de a înțelege producerea metamorfozei unei fiziologii unificate pe bază de lumină este observarea particulei cuantice cunoscută sub denumirea de pozitronium. Pozitroniumul este compus dintr-un electron cu sarcină negativă și un pozitron cu sarcină pozitivă. Pozitroniumul este un exemplu perfect de dualitate.

El oferă un minunat exemplu de creație a corpului de lumină. De vreme ce electronii și pozitronii sunt antiparticule de semn opus, după combinarea lor în pozitronium, ele se anulează imediat reciproc și se divid în două cuante de lumină (fotoni). Astfel dintr-un dualism preexistent este creat un al treilea element stabil și unificat care nu este nici pozitiv nici negativ .

Barbara Hand Clow a scris despre acest proces al combinării și dezintegrării atomului de pozitronium, reflectat prin activarea corpului de lumină, c㠔transformă dualitatea inerentă în lumină. . . Electronul fiind unitatea de bază a activării – adică vieții -declanșează transmutarea pozitronului – adică karma”. Contrar concepțiilor populare greșite, karma nu are nimic de-a face cu pedeapsa și cu răsplata. Există ca o componentă a sistemului de operare binar sau dualistic specific universului nostru holografic, cu scopul de a ne învăța responsabilitatea pentru propriile creații – iar totalitatea lucrurilor a căror experiență o trăim sunt propriile noastre creații. Dacă creațiile ajung să fie discordante în raport cu Sursa, ele se manifestă adesea sub forma dizarmoniei numită boală. Este un proces care se aplică nu numai asupra indivizilor ci și asupra unor întregi civilizații. În ambele cazuri, boala, considerată a fi o criză, servește simultan ca stimul puternic pentru transformare și transcendență.

Pe măsură ce ne ridicăm nivelul de conștiență și ne activăm corpul de lumină, realizăm că suntem proprii creatori creați, sau autocreați, după chipul și asemănarea unicului Creator. Într-adevăr, deoarece într-o hologramă partea conține întregul, noi suntem unicul Creator. Învățându-ne această lecție cu adevărat transformatoare, ne întoarcem la unitatea de conștiență stăpânind fizicalitatea. Cu alte cuvinte, realizăm iluminarea odată cu descinderea luminii sufletului într-un corp sufletesc sau divin vindecat de dualitate și eliberat din ciclul instrucției karmice.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Călător printre aștrii către Infinit
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> UNIQUE - La răscruce de drumuri, Teorii, viziuni, ipoteze
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !