Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 3.12.2022, 21:45
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Merkaba


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Ganapati
Avansat
Avansat

Ganapati is offline

Joined: 24 Feb 2009
Member: #453
Posts: 266
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Merkaba
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 18.10.2010, 01:16 View PostDownload Post

Introducere


Ce înseamnă "Merkaba"?


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Cuvântul Merkaba este alcătuit din trei silabe: Mer, Ka și Ba. Aceste silabe-cuvânt vin din egipteana veche. Există mai multe pronunții ale Merkaba, cum ar fi Merkabah, Merkava, și Merkavah. Pronunțăm, de obicei, cuvîntul cu accentul căzând pe cea de a doua silabă: Mer-KA-ba. Alții îl pronunță cu accentul căzând deopotrivă pe fiecare dintre silabe.

Mer se referă la o anumită calitate a luminii care era înțeleasă, în timpul celei de-a 18-a Dinastii a Egiptului, în urma reorientării religiilor către venerarea unui singur Dumnezeu al întregii creații. "Mer" era văzută ca două câmpuri rotindu-se în sensurii opuse, dar în același spațiu. Aceste câmpuri sunt generate atunci când o persoană execută o serie de tipare specifice de respirație.
Ka se referă la spiritul individual al persoanei.

Ba se referă la interpretarea dată de spirit propriei sale realități particulare. în realitatea umană, Ba este îndeobște definită ca realitatea fizică sau realitatea corpului. în alte realități, unde spiritele nu au corpuri, Ba se referă la conceptele sau interpretarea dată realității, pe tărâmul unde ele există.

Ce este Merkaba?

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Merkaba este un câmp de energii care se rotesc în sensuri inverse care este generat de rotirea unor forme geometrice specifice care afectează simultan atât spiritul, cât și corpul cuiva. Este un vehicol care poate ajuta mintea, corpul și spiritul să acceseze și să facă experiența altor planuri ale realității sau altor potențialității ale vieții. De fapt, Merkaba este chiar mai mult de atât. Toți cei care au urmat atelierul Flower of Life și care au învățat meditația Merkaba au afimrat că, prin aceasta, ei au învățat mai multe despre ei înșiși, s-au conectat cu sinele lor superior și s-au deplasat către noi nivele de conștientizare. Merkaba este o unealtă prin care oamenii își pot atinge propriul potențial deplin.

Merkba este un câmp de energie cristalină care este alcătuită din tipare specifice ale geometriei sacre care aliniază laolaltă minte, corp și inimă. Acest câmp energetic creat prin geometria sacră, se extinde în jurul corpului, la o distanță de cca 15 m. Aceste câmpuri de energie generate de geometrie se rotesc, în mod normal, în jurul corpurilor noastre îndeaproape și cu viteza luminii, dar pentru mulți din noi ele s-au încetinit sau chiar au încetat să se mai rotească, din pricina unei lipse de atenție și prin nefolosire. Când acest câmp este reactivat și el se rotește cum se cuvine, el poartă numele de Merkaba. O Merkaba activată deplin arată aidoma cu structura unei galaxii sau a unui UFO.

Merkaba ne permite să experiementăm o conștientizare amplificată/expandată, ne conectează la potențialitățile superioare ale conștiinței și ne restabilește accesul și memoria posibilităților infinite ale ființei noastre. Atunci când meditația Merkaba este realizată în mod corect, Merkaba va integra, în mod fluid, aspectele feminin (intuitiv, receptiv) și masculin (activ, dinamic) ale minții și spiritului nostru.


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.


Ce se va întâmpla atunci când am învățat și practic această meditație?

Când veți afla despre Merkaba, cu prilejul unui atelier Flower of Life, nu veți înțelege doar intelectual câmpurile geometrice, ci veți face personal experiența lor și le veți simți într-un mod palpabil, în jurul corpului. Aceste câmpuri geometrice de energie din jurul corpurilor noastre pot fi reglate într-un anumit fel, care este și el legat de felul cum respirăm. Meditația Merkaba este alcăuită dintr-un proces având 17 respirații, însoțit de mudre (poziții ale mîinilor) care sunt esențiale pentru o folosire corectă a Merkaba.

Prin activarea Merkaba prin intermdiul meditației cu 17 respirații vom ajunge la un contact mai profund cu Sinele nostru Divin care ne va întări fiecare din aspectele vieții. Vă veți putea mai bine gestiona stresul, vă veți putea echilibra mintea și și emoțiile, vindecându-vă, dacă Merkaba va fi folosită adeseori și într-un mod consecvent. Mai important încă, veți face experiența și vă veți reaminti de legătura dvs. intimă cu Dumnezeu, într-o ambianță sigură și proteguitoare.

Învățând care sunt etapele meditației Merkaba nu este în sine suficient pentru a face pe deplin experiența beneficiilor unei Merkaba activate. Oricine poate învăța etapele tehnice, cu ajutorul unei cărți sau a unei înregistrări video. Mai există cel puțin încă un factor care este chiar mai important decât învățarea meditației Merkaba însăși - și aceasta este deschiderea inimii și experimentarea Iubirii Divine. Iubirea Necondiționată sau Divin este factorul primordial care îngăduie ca Merkaba să devină un câmp viu de lumină. Fără Iubirea Divină, Merkaba nu va fi decât o înșiruire de etape și va avea multe limitări.

În atelierul Flower of Life, vom explora căile speciale de deschidere a inimii, pentru retrezirea compasiunii, iubirii necondiționate și armoniei interioare, astfel încât să puteți face, în direct, experiența Iubirii Divine, în timp de învățați să vă activați Merkaba. Experiența directă a potențialului nostru mai amplu ne creează oportunitatea de a merge mult mai departe decât putem învăța prin cuvinte sau din cărți. Atelierele noastre țin de experiența nemijlocită, dar oferă, în același timp, și informația de tip "emisferă stângă" care este necesară unei înțelegeri depline a materialului din curs. Mulți din participanți vor simți senzații energetice și deschideri ale inimii pe care nu le-au mai resimțit niciodată. Adesea mai are loc și o puternică senzație de legătură afectivă care se produce între cursanți, întreg grupul fiind animat de un sentiment ca de familie. Participanții descoperă lucruri despre ei înșiși pe care nu le știau înainte sau nu și le mai aminteau.

Care este importanța învățării acestei meditații prin intermediul unui facilitator?

Meditația Merkaba Flower of Life se învață în timpul atelierelor Flower of Life, cu ajutorul și prin intermdiul facilitatorilor care au fost instruiți și certificați de către Flower of Life Research. Drunvalo Melchizedek, întemeietorul fundației Flower of Life Research, a descoperit încă mai demult că studenții care au încercat să învețe meditația, fără a fi urmat un atelier nu înțeleseseră adesea instrucțiunile și nu puteau executa corect meditația. Meditația Merkaba, ca și tehnica avansată de meditație tibetană, de exemplu, trebuie studiate și practicate cu grijă și întrutotul în prezenta unui facilitator certificat ca îndrumare. Facilitatorii noștri au fost instruiți pentru a o putea preda, astfel încât ea să fie executată corect și cu ușurință.

Flower of life Research a instruit mai mulți facilitatori, pentru ca ei să poată duce mai departe cunoașterea curpinsă în aceste învățături sacre și le-a pus pe acestea la îndemâna oamenilor, pe o scară amplă, pretutindeni în lume. De fapt, avem facilitatori în peste 30 de țări ale lumii, iar acest atelier este predat în multe limbi străine.

Oricine își va putea reaminti cum să își activeze Merkaba!


sursa
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
मैं गणेश, सुप्रीम शिव का बेटा हूँ!
Back to top See my Info
Ganapati
Avansat
Avansat

Ganapati is offline

Joined: 24 Feb 2009
Member: #453
Posts: 266
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Instrucțiuni preliminarii
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 18.10.2010, 01:18 View PostDownload Post

Instrucțiuni preliminarii

de Drunvalo Melchizedek

Învățăturile privitoare la respirația sferică


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Aidoma soarelui, și noi trebuie să respirăm, radiind lumina către toate formele vieții, pentru că de la toate formele de viață ne vom primi, la rândul nostru, mana.

Începeți prin a vă crea în propria casă un loc pe care să îl folosiți numai atunci când faceți această meditație. Creați-vă un spațiu unde nimeni nu vă va putea deranja - poate în dormitor. Pentru aceasta, v-ar putea fi de ajutor un mic altar cu o lumânare și o pernă obișnuită sau de canapea, pe care să stați. Faceți din acest loc ceva sacru. Aici veți învăța să vă creați Merkaba în jurul corpului și să realizați un contact conștient cu sinele vostru superior.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Câte o dată pe zi intrați în această meditație, până ce va veni momentul când respirația vă va fi devenit un act pe deplin conștient, până când vă veți reaminti, cu fiecare suflu, de conexiunea voastră intimă cu Dumnezeu. Pentru a începe această meditație, așezați-vă mai întâi jos, relaxați-vă. Lăsați să se ducă toate grijile zilnice. Respirați ritmic și superficial. Concentrându-vă atenția pe respirație, fiți relaxați.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Când simțiți cum tensiunile încep să pălească, începeți să vă deschideți inima. Simțiți Iubirea. Simțiți Iubire pentru orice formă de viață de oriunde. Continuați să respirați ritmic, cu atenția îndreptată pe respirație, simțiți cum Iubirea vă inundă spiritul. Când SIMȚĂMÂNTUL iubirii a pus stăpânire pe ființa voastră, sunteți gata de a trece către a face experiența Merkaba. Fără această Iubire, oricâtă cunoaștere ați avea, nimic nu vă va ajuta să vă creați Merkaba. Iubirea este măsura în care veți putea experimenta Merkaba.

Ceea ce urmează este o trasare, în linii generale, a meditației care vă va activa Merkaba. Avem la dispoziție 17 respirații pentru a o realiza. Primele șase sunt cele de echilibrare a polarităților existente în cele opt circuite electrice ale noastre care sunt - totodată - și circuitele de curățare. Următoarele șapte, care sunt total diferite, sunte menite a restabili curgerea cuvenită a pranei prin corp și de a recrea "respirația sferică" în corp. Cea de a 14-a respirație este unică în felul său. Ea schimbă echilibrul energiei pranice din corp de la conștientizarea de tip 3D, la cea specifică 4D. Ultimele trei respirații recreează câmpurile Merkaba înăuntrul și în jurul corpului.

Instrucțiunile - următoarele instrucțiuni se vor împărți pe patru zone: MINTE, CORP, RESPIRAȚIE și INIMĂ.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
मैं गणेश, सुप्रीम शिव का बेटा हूँ!
Back to top See my Info
Ganapati
Avansat
Avansat

Ganapati is offline

Joined: 24 Feb 2009
Member: #453
Posts: 266
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Prima parte
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 18.10.2010, 01:21 View PostDownload Post

Prima parte

Prima respirație:
Inspirația

INIMA: Deschideți-vă inima și simțiți iubire pentru toate formele vieții. Dacă nu puteți face aceasta, trebuie cel puțin să vă deschideți, cât veți putea de mult, către trăirea acestui simțământ. Este cea mai importantă instrucțiune din toate.

MINTE: Conștientizați forma tetraedrului "solar" (cu vârful în sus, către cer/soare). Unul din vârfuri se află în față - pentru bărbați, iar pentru femei, una din laturi. încercați să vizualizați cum acest tetraedru se umple de o lumină albă, strălucitoare. Imaginați-vă cum el vă înconjoară. Dacă nu reușiți să-l vizualizați, încercați să-l "simțiți" în jurul vostru.

CORP: în momentul inspirației, așezați-vă mâinile în poziția mudrei cu palmele în sus și degetul mare atingând ușor vârful arătătorului. Păstrați în minte că ele trebuie să se atingă ușor, celelalte degete nu trebuie să se atingă, nici între ele, nici de un un alt obiect.

RESPIRAȚIE: Exact în același moment, cu plămânii goliți de aer, începeți să inspirați, doar prin nări, într-o manieră yoghină deplină. Pe scurt, respirați întâi din stomac, apoi din diafragmă și, în final, din piept. Faceți aceasta dintr-o bucată, nu în trei părți. Expirația se desăvârșește fie ținând pieptul ferm și relaxând stomacul, eliberând încet aerul sau menținând ferm stomacul și relaxând pieptul. Cel mai important aspect este că respirația trebuie să fie ritmică. începeți cu șapte secunde inspirație și șapte secunde expirație, dar pe măsură ce vă familiarizați cu această meditație, găsiți-vă propriul ritm.

Instrucțiunile care urmează, legate de o respirație yoghină completă, sunt din "știința yoghină hindusă a respirației" de Ramacharake. Probabil această descriere vă va fi de ajutor. Respirând prin nări, inhalați constant, mai întâi umplând partea inferioară a plămânilor, care se realizează folosind diafragma, care atunci când coboară exercită o ușoară presiune asupra organelor abdominale, împingând în afară perețiilor abdominali. Apoi umpleți cu aer partea mediană a plămânilor, împingând în afară ultimele coaste, sternul și pieptul. Apoi umpleți porțiunea superioară a plămânilor, scoțând în afară partea de sus a pieptului, ridicând astfel pieptul, inclusiv cele șase coaste-perechi superioare. La o primă citire, ar putea părea că această respirație este alcătuită din trei mișcări distincte. Totuși, nu aceasta este ideea corectă. Inspirația este continuă, întreagul coș al pieptului, de la diafragma care este coborâtă, la punctul ei cel mai de sus din zona cervicală, toată este extinsă printr-o mișcare uniformă. Evitați seriile de inspirații căznite, încercând să ajungeți la o acțiune continuă, stabilă. Prin practică, veți putea curând evita tendința de a împărți faza de inspirație în trei mișcări, ceea ce va rezulta într-o respirație uniformă continuă. După o oarecare practică, veți reuși să încheiați inspirația în câteva secunde. Expirați lent, ținând pieptul într-o poziție fermă, trăgând puțin abdomenul înăuntru și ridicându-l în sus, pe măsură ce aerul iese din plămâni. Când aerul a fost complet expirat, relaxați-vă pieptul și abdomenul. Prin practică, veți ajunge să faceți cu ușurință această parte a exercițiului și, o dată deprinsă, o veți putea realiza apoi într-un mod aproape automat.

Prima respirație: Expirația

INIMĂ: Iubire

MINTE: Deveniți conștient de tetraedrul feminin (cu vârful în jos, către pământ, cu una din laturi în față - pentru bărbați, cu un vârf în față - pentru femei), tot spațiul său interior fiind plin de o lumină albă, strălucitoare.

CORP: Aceeași mudră.

RESPIRAȚIE: NU ezitați ca, în momentul culminant al inspirației, să începeți să expirați. Expirați destul de lent, timp de aproximativ șapte secunde, în maniera yoghină. Când aerul a ieșit din plămâni, fără efort, relaxați pieptul și abdomenul și ȚINEȚI respirația. Când simțiți impulsul de a respira din nou, după vreo cinci secunde, faceți astfel:

MINTE: Conștientizați faptul că latura triunghiului echilateral din partea de sus a tetraedrului feminin este plasat în plan orizontal, el trecând prin pietul și sternul dvs. într-o străfulgerare, printr-o mișcare pulsatilă a energiei, trimiteți acel plan triunghiular în jos, prin tetraedrul feminin. El se face din ce în ce mai mic, pe măsură ce merge în jos, împingînd, prin vărful tetredrului toată energia negativă a mudrei sau a circuitului electric; un fascicol luminos se va proiecta din vârf, către centrul Pământului. Exercițiul legat de MINTE se execută împreună cu următoarele mișcări ale CORPULUI.

CORP: Mișcați ochii aproape unul către celălalt, adică aproape încrucișându-i. Apoi aduceți-i în sus, către partea de sus a orbitelor, cu alte cuvinte, priviți în sus. în același timp, această mișcare în sus nu trebuie să fie exagerată. Veți simți o furnicătură în zona dintre cei doi ochi, aceea a celui de al treilea ochi. Acum puteți privi în jos, cât de jos și cât de repede puteți. Va trebui să simțiți o senzație electrică, în jos, de-a lungul coloanei vertebrale. MINTEA și CORPUL trebuie să coordoneze exercițiul mental de mai sus prin mișcările ochilor. Ochii privesc în jos din poziția de sus, exact atunci când mintea vede planul triunghiular orizontal al tetraedrului feminin coborând prin vârful tetraedrului feminin. Prin acest exercițiu combinat vom curăța toate gândurile și sentimentele negative care au intrat în sistemul electric al organismului. în mod specific, prin el se va curăța acea parte a sistemului electric care se asociază cu mudra pe care o folosiți. Imediat după ce ați trimis, prin mișcarea pulsatilă, energia în jos, de-a lungul coloanei, schimbați mudra cu cea următoare și reîncepeți ciclul.

Următoarele cinci respirații sunt o repetare a primei respirații, cu următoarele schimbări de mudre:

Mudra celei de a doua respirații: degetul mare și mijlociul, împreună

Mudra celei de a treia respirații: degetul mare și inelarul, împreună

Mudra celei de a patra respirații: degetul mare și cel mic, împreună

Mudra celei de a cincea respirații: degetul mare și arătătorul, împreună ( ca în prima respirație)

Mudra celei de a șasea respirații: degetul mare și mijlociul, împreună ( ca în a doua respirație)

Acum se încheie prima parte a meditației, primele șase respirații, echilibrarea polarităților și curățarea sistemului electric.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
मैं गणेश, सुप्रीम शिव का बेटा हूँ!
Back to top See my Info
Ganapati
Avansat
Avansat

Ganapati is offline

Joined: 24 Feb 2009
Member: #453
Posts: 266
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Partea a doua
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 18.10.2010, 01:24 View PostDownload Post

Partea a doua

Sunteți acum pregătiți pentru următoarea fază, pentru următoarele șapte respirații. Acum se trece la un tipar de respirație total diferit. Nu va mai trebui să vizualizați tetraedrul stelar. Acum va trebui să vedeți și să lucrați doar cu tubul care trece prin mijlocul stelei, pornind din vârful tetraedrului masculin de deasupra capului, până la vârful tetraedrului feminin de dedesubtul picioarelor. Acest tub se întinde de la o lungime de palmă deasupra capului, până la o lungime de palmă dedesubtul picioarelor. Diametrul tubului VOSTRU va fi de dimensiunea căușului format prin atingerea degetului mare de cel arătăror.

A șaptea rsespirație: Inspirația

INIMĂ: Iubire. Mai există aici un rafinament pe care îl veți putea folosi, după ce veți fi perfecționat meditația. Acest lucru va fi discutat la curs.

MINTE: Vizualizați sau simțiți cum acest tub trece prin corpul vostru. în momentul în care începeți cea de a șaptea inspirație, vedeți această lumină albă, strălucitoare de prana care se mișcă prin tub, de sus în jos și de jos în sus, în același timp, mișcarea fiind aproape instantanee. Punctul în care cele două raze luminoase se întâlnesc, în interiorul corpului, este controlat de minte și ține de un fond de cunoaștere care există în întregul univers. în această învățătură, totuși, nu vom păstra decât ceea ce este necesar, doar ceea ce vă va purta din conștientizarea 3D, în cea 4D. Atunci veți face în așa fel încât cele două raze să se întâlnească în ombilic sau, mai corect, în punctul existent în spatele ombilicului, pe tubul pranic. în momentul în care cele două raze de prana se întâlnesc, exact în debutul inspirației, se va forma în acel punct o sferă de lumină albă sau de prana, de aproximativ dimensiunile unui grepfruit care este centrat pe tub. Totul se întâmplă într-o clipă. Pe măsură ce continuați cu inspirația celei de a șaptea respirații, sfera de prana începe să se concentreze, crescând lent, treptat.

CORP: în următoarele șapte respirații, folosiți aceeași mudră, și pentru inspirație, și pentru expirație - degetul mare, arătătorul și mijlociul împreunate, cu palmele în sus.

RESPIRAȚIE: Respirația este de tip ritmic, yoghin, șapte secunde inspirație, șapte secunde expirație. De acum încolo, nu vom mai avea momentul median de menținere a suflului inspirat. Curgerea pranei de la un pol la celălalt nu se va opri sau schimba în vreun fel, la trecerea de la inspirație, la expirație. Va fi o curgere continuă care nu se va opri pentru mult, atât timp cât veți respira în acest mod, chiar și după moarte.

A șaptea respirație: Expirația

MINTE: Sfera de prana centrată în zona ombilicului continuă să crească. în momentul încheierii expirației, sfera de prana va avea un diametru de cca 20-23 cm.

RESPIRAȚIE: Nu împingeți aerul cu putere afară din plămâni. Când plămânii se vor goli în mod natural de aer, începeți imediat respirația următoare.


A opta respiratie: Inspirația

INIMĂ: Iubire.

MINTE: Sfera de prana continuă să crească, făcând să se concentreze energia forței vitale.

A opta respirație: Expirația

MINTE: Sfera de prana continuă să crească în dimensiuni, ajungând, la încheierea acestei respirații, la mărimea sa maximă. Această mărime maximă diferă, de la o persoană la alta. Dacă aplicați degetul cel mai lung (mijlociul) în centrul ombilicului, linia de pe încheietură care delimitează mâna la exterior va reprezenta, pentru fiecare, mărimea maximă a razei acestei sfere. Astfel sfera de prana nu va putea crește mai mult de atât.


A noua respirație: Inspirația

MINTE: Sfera de prana nu mai poate crește, deci ceea ce se întâmplă este că prana va începe să se concentreze, în interior. Vizual, sfera va deveni mai STRĂLUCITOARE.

RESPIRAȚIE: Pe măsură ce inspirați, sfera devine tot mai strălucitoare.

A noua respirație: Expirația

RESPIRAȚIE: Pe măsură ce expirați, sfera devine tot mai strălucitoare.


A zecea respirație: Inspirația

MINTE: Cam la jumătatea acestei inspirații, pe măsură ce sfera devine tot mai strălucitoare, ea va atinge masa sa critică. Sfera irumpe devenind un soare, o minge orbitor de strălucitoare de lumină albă. Sunteți acum gata pentru următorul pas.

A zecea respirație: Expirația

În momentul expirației, mica sferă al cărei diametru este două lungimi de palmă explodează. într-o secundă, în combinație cu respirația despre care vom vorbi mai jos, sfera crește rapid, transformându-se în sfera lui Leonardo, dimensiunea sa fiind cuprinsă între buricele degetelor, când ambele mâini sunt întinse. Corpul vă este acum complet învăluit de o imensă sferă de lumină albă, strălucitoare.

Cu aceasta ați revenit la străvechea formă a respirației sferice. Totuși, în acest moment, sfera nu este stabilă. TREBUIE să mai respirați încă de trei ori, pentru ca ea să se stabilizeze.

RESPIRAȚIE: în momentul expirației, rotunjiți ușor buzele și expulzați aerul cu presiune. în timp ce simțiți cum sfera începe să crească, chiar în prima secundă a expirației, aruncați afară, rapid, tot aerul. Sfera va crește în acel moment.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
मैं गणेश, सुप्रीम शिव का बेटा हूँ!
Back to top See my Info
Ganapati
Avansat
Avansat

Ganapati is offline

Joined: 24 Feb 2009
Member: #453
Posts: 266
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Partea a treia
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 18.10.2010, 01:27 View PostDownload Post

Partea a treia

Respirațiile a 11-a, a 12-a, a 13-a: Inspirație și expirație

MINTE: Relaxați-vă, simțind doar curgerea pranei de la un pol la altul al tubului pranic, cele două întâlnindu-se la nivelul ombilicului, apoi explodând într-o sferă imensă.

RESPIRAȚIE: Respirați profund și ritmic. La sfârșitul celei de a 13-a respirații, sfera s-a stabilizat și puteți trece la extrem de importanta respirație a 14-a.


A 14-a respirație

INIMĂ: Iubire.

MINTE: Pe inspirația celei de a 14-a respirații, chiar la începutul ei, mișcați punctul în care cele două raze de prana se întâlnesc, din zona ombilicului, în cea a sternului - care este chakra celei de a 4-a Dimensiuni. întreaga sferă imensă, împreună cu sfera inițială, care este acum conținută în sfera mare, se mișcă acum către noul punct de întâlnire. Deși acest lucru este lesne de făcut, mișcarea este extrem de puternică. Respirând din acest nou punct, situat în interiorul tubului, ne vom schimba, într-un mod inevitabil, nivelul de conștiință, acesta trecând de la 3D, la 4D - de la conștiința pămâneană la conștiința cristică. Ne va lua ceva timp, dar cum spuneam, este ceva inevitabil.

CORP: Această mudră se va folosi pentru tot restul meditației. Așezați palma stângă peste palma dreaptă, pentru bărbați, și palma dreaptă peste palma stângă, pentru femei. Este o mudră a relaxării.

RESPIRAȚIE: Respirație ritmică, profundă. Totuși, dacă veți continua să respirați din centrul cristic, fără a intra în propria MER-KA-BA, ceea ce se recomandă pentru faza în care nu ați realizat încă legătura cu Sinele Superior, atunci treceți la o respirație superficială. Cu alte cuvinte, respirați ritmic, dar confortabil, atenția fiind concentrată mai mult asupra fluxului de energie care se mișcă în sus și în jos, de-a lungul tubului, întâlnindu-se în zona sternului și trecând apoi în sfera imensă. Simțiți legătura cu toate formele vieții, prin respirația lui Christos. Reamintiți-vă de conexiunea intimă ce vă leagă de Dumnezeu.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
मैं गणेश, सुप्रीम शिव का बेटा हूँ!
Back to top See my Info
Ganapati
Avansat
Avansat

Ganapati is offline

Joined: 24 Feb 2009
Member: #453
Posts: 266
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
Partea a patra
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 18.10.2010, 01:31 View PostDownload Post

Partea a patra

Merkaba
- vehicol al ascensiunii

În timpul ultimelor trei respirații, vi se cere să încercați această a PATRA PARTE, până veți realiza contactul cu Sinele Superior, pînă ce Sinele Superior vă va acorda permisiunea de a merge mai departe. Această parte trebuie luată foarte în serios. Energiile care se vor crea în și în jurul corpului și spiritului au o putere redutabilă. Dacă nu sunteți pregătit, ele vă vor putea face rău. Dacă Sinele Superior v-a dat permisiunea de a intra în propria Merkaba, nu vă temeți. înseamnă că sunteți pregătit.

A 15-a respirație: Inspirația

INIMĂ
: Iubire.

MINTE: Conștientizați tot tetraedrul stelat. Realizați că există trei tetraedre complete care sunt suprapuse, unele peste altele. Unul este corpul însuși, este limitat ca loc și, cu anumite excepții, nu se mișcă. Este plasat în jurul corpului, potrivit cu faptul că este vorba de un bărbat sau de o femeie. Cel de al doilea tetraedru stelat este de natură masculină, este electric, este - literal vorbind - mintea omenească și se rotește într-un sens invers acelor de ceasornic, pornind dinspre corpul dvs., sau altfel spus, el se rotește către stânga. Al treilea tetraedru stelat complet este de natură feminină, este magnetic, este practic corpul emoțional și el se rotește în sensul acelor de ceasornic, față de corpul dvs., sau spus altfel, se mișcă către dreapta. Pentru clarificare, nu spunem aici că trebuie să rotiți tetraedrul masculin într-o parte, și pe cel feminin, în partea opusă. Când spunem că rotim întregul tetraedru stelat, înseamnă toată construcția. Pe inspirația celei de a 15-a respirații, cînd inspirați, vă veți spune, cu glasul din interior, cuvintele codificate - VITEZE EGALE. Aceasta va imprima minții voastre faptul că doriți ca cele două tetraedre stelate rotitoare să înceapă să se învârtească în direcții opuse, cu viteze egale, pe expirație. Aceasta înseamnă că, pentru o întreagă rotație a tetraedrelor mentale, vom avea o rotație completă a celor emoționale.

CORP: Mențineți în continuare mudra mâinilor așezate una peste cealaltă.

RESPIRAȚIE: Respirați din nou profund și ritmic, yoghin, dar numai pe durata următoarelor trei respirații, revenind apoi la o respirație superficială.

A 15-a respirație: Expirația

MINTE: Cele două seturi de tetraedre au început să se învârtească. într-o clipă, ele se vor mișca, la exterior, cu o viteză de exact 1/3 din viteza luminii. Probabil nu veți putea vedea aceasta, din cauza vitezei deosebit de mari, dar o veți putea simți. Ceea ce ați făcut este că tocmai ați pornit motorul MER-KA-BA. Nu veți pleca nicăieri, nici nu veți trece prin vreo experiență. Este exact ca și cum ați fi debraiat o mașină, dar transmisia este neutră.

RESPIRAȚIE: Rotunjiți ușor buzele, exact cum ați făcut ca la cea de a zecea respirație. Expulzați aerul în același mod și, făcând aceasta, simțiți cu cele două seturi de tetraedre au început să se învârtească.


A 16-a respirație: Inspirația

MINTE: Aceasta este cea mai uimitoare dintre respirații. Pe inspirație, în timp ce inspirați, spuneți-vă, cu voce interioară, 34 - 21. Este codul spus minții, pentru a face ca cele două seturi de tetraedre să se învârtească într-un raport de 34-21. Aceasta înseamnă că tetraedrele mentale se vor învârti spre stânga, făcând 34 de rotații, în timp ce acelea emoționale vor merge, spre dreapta, de 21 de ori. Pe măsură ce viteza crește, raportul va rămâne același.

RESPIRAțIE: Respirați ritmic, yoghin.

A 16-a respirație: Expirația

MINTE: Pe măsură ce veți produce expirația, cele două seturi de tetraedre vor trece de la viteza lor de 1/3 din viteza luminii - la o viteză de 2/3 din viteza luminii. Când se vor apropia de viteza de 2/3 din viteza luminii, se produce un fenomen. în jurul corpului se formează un disc de aproape 17 m. în diametru, situat la la baza coloanei vertebrale. Iar sfera de energie care este centrată în jurul celor două seturi de tetraedre alcătuiește o formă care se aseamănă cu o FARFURIE ZBURăTOARE, care se află în jurul corpului. Această matrice energetică este cunoscută sub numele de MER-KA-BA. Totuși, ea nu este stabilă. Dacă vedeți sau simțiți, în acest moment, MER-KA-BA, în jurul vostru, veți ști cât de instabilă este ea. Va avea ezitări.

Deci, cea de a 17-a respirație este o necesitate.

RESPIRAȚIE: Ca și la respirația a 16-a, rotunjiți ușor buzele, expulzând aerul cu putere. Exact în acest moment, vitezele cresc. Când simțiți cum crește viteza, aruncați afară tot aerul, cu forță. Prin această acțiune, vom atinge cea mai înaltă viteză care va îngădui formarea MER-KA-BA.


A 17-a respirație: Inspirația

INIMĂ: Reamintiți-vă, iubirea necondiționată pentru toate formele vieții trebuie resimțită pe tot parcursul acestei meditații. Altfel nu veți obține nici un fel de rezultate.

MINTE: Pe inspirație, spuneți, cu voce interioară, codul 9/10 din viteza luminii. Acst cod va imprima minții să crească viteza MER-KA-BA la 9/10 din viteza luminii, ceea ce va stabiliza câmpul energetic rotitor. Se va mai întâmpla ceva. Acest univers tridimensional, în care trăim, este acordat la o viteză de 9/10 din viteza luminii. Fiecare electron din corpul vostru se rotește în jurul fiecărui atom din corpul vostru cu o viteză de 9/10 din viteza luminii. Acesta este și motivul pentru care a fost alească această viteză.

RESPIRAȚIE: Respirați ritmic, yoghin.

A 17-a respirație: Expirația

MINTE: Viteza crește la 9/10 din viteza luminii, stabilizând MER-KA-BA.

RESPIRAȚIE: Exact ca la respirațiile a 15-a și a 16-a, rotunjiți ușor buzele, expulzând aerul cu presiune. Când veți simți cum viteza sporește, aruncați în afară tot aerul din plămâni, cu forță. Vă aflați acum în interiorul unei MER-KA-BA stabile, acordată cu 3D. Cu ajutorul Sinelui Superior, veți înțelege ce însemnă aceasta.

A 18-a respirație

Aceasată respirație specială nu va fi învățată acum. Trebuie ca voi să o primiți de la Sinele vostru Superior. Este respirația, cu ajutorul căreia veți ieși, cu viteza luminii, intrând în 4D. Veți dispărea din această lume, pentru a reapărea într-o alta care va deveni, pentru un timp, noul vostru cămin. Acesta nu este sfârșitul, ci doar începutul unei expansiuni din ce în ce mai accelerate a conștiinței care vă va readuce ACASĂ, la TATĂL.


sursa: Floarea vietii
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
मैं गणेश, सुप्रीम शिव का बेटा हूँ!
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea Universală, Yoga
   -> Yoga, Generalitati Yoga
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 6 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !