Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 9.12.2022, 04:56
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Anunt important: Ruga Colectiva (13 noiembrie)


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator

Hoper is offline

Joined: 31 May 2007
Member: #232
Posts: 642
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Anunt important: Ruga Colectiva (13 noiembrie)
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 13.11.2010, 23:40 View PostDownload Post

Dragii mei, va rugam sa daruiti cat mai urgent acest material la cat mai multe fiinte umane pentru a se angrena cu tot sufletul in Ruga Colectiva din 13, 27 noiembrie si 11 decembrie. Multumim Ingeri ai lui Dumnezeu !

Dragii mei,

Data fiind situatia ingrijoratoare in care se afla planeta Pamant cat si intreaga Umanitatea, datorita deselor pacate si a ignorantei in care traiesc marea majoritate a oamenilor, Ghidul nostru spiritual Grieg, a fost inspirat de Bunul Dumnezeu, sa ne indrume "să realizăm cu toții, de trei ori la rând, un apel colectiv gen rugă, ce va fi sincer, umil și plin de credință în Dumnezeu". Un asemenea "Apel colectiv gen ruga" are menirea de a arde karma negativa care s-a creat la nivelul intregii planete. Printr-un asemenea "apel colectiv gen ruga" se poate arde karma negativa creata pana in prezent in mediul ambiant al planetei noastre, de catre o intreaga Umanitate si astfel, oamenii vor avea posibilitatea sa evolueze spiritual intr-un mediu mult mai sanatos din punct de vedere al vibratiilor energetice inconjuratoare. Este o purificare a intregii planete Pamant cat si a intregii Umanitatii care se afla intr-o continua simbioza si formeaza impreuna un singur Suflet.

Prima Sirala Yang urmată de Inducția Stării de Eliberare Spirituală prin Miracol Divin si apoi de Ruga Colectiva se realizeaza la data de 13 noiembrie 2010.

Cu totii ne-am convins in timp de adevarul inspiratiilor divine pline de intelepciune, pe care Grieg ni le-a transmis in decursul anilor cu atata daruire. Dar iata ca, pentru acei sceptici care inca nu si-au trezit stare de discernamant spiritual, am gasit si cateva sincronicitati referitor la ziua de 13 noiembrie.

Ca dovada ca suntem direct sustinuti de Bunul Dumnezeu in aceasta Ruga Colectiva este bine sa privim in propria noastra gradina unde Istoria Romaniei consemneaza cateva sincronicitati, care au permis pastrarea identitatii nationale si a libertatii neamului romanesc:

- Sa ne amintim ca in ziua de 13 noiembrie 1330, in defileul de la Posada a fost invinsa cea mai mare cavalerie a Europei, formata din peste 30.000 de teutoni, condusa de insusi Carol Robert d’Anjou, regele Ungariei. Acesta a scapat intr-un mod rusinos imbracandu-se in hainele unui soldat, lasandu-l pe acesta sa moara in locul lui. În urma victoriei, Basarab I a reușit să consfințească independența Țării Românești, astfel luând naștere un nou stat feudal independent pe harta Europei.

- In toamna anului 1594, Mihai Viteazul a declansat lupta antiotomana. La Bucuresti, la 13 noiembrie 1594, Mihai Viteazul i-a ucis pe toti creditorii levantini cat si garda otomana care avea menirea sa il supravegheze. Au urmat, in lunile decembrie 1594 si ianuarie 1595, victoriile asupra otomanilor la Dunare, precum cele de la Piua Petrei, Harsova, Silistra, Rusciuk. Numele lui Mihai vine de la numele Arhanghelului Mihail, care este purtatorul sabiei luminii.

Aceste evenimente, cat si altele (suntem siguri ca au existat si alte miracole care s-au infaptuit in data de 13 noiembrie, pe care istoria nu le consemneaza), au permis pastrarea identitatii nationale si libertatea sfanta a acestui neam romanesc.

- Dar asta nu-i tot, caci in fiecare an pe data de 13 noiembrie, de milenii incoace, neamul romanesc sarbatoreste "Ziua Lupului". Sa ne amintim dragi mei, ca in luna noiembrie se sarbatoresc "zilele lupului" (Filipii de Toamna). Acestea incep cu "Ziua Lupului" chiar in ziua de 13 noiembrie.

Deci, putem spune cu anticipatie ca incepand cu data de 13 noiembrie, intr-un mod miraculos, asa cum Bunul Dumnezeu a ajutat intotdeauna pe copiii sai iubiti care formeaza acest Suflet al Neamului Romanesc, tot asa, la ruga noastra fierbinte va ierta pacatele acestei Umanitatii, daca noi vom actiona la unison, sincer, umil si plini de credinta in Dumnezeu, invocand Gratia Sa si manifestand starea de permanenta in ceea ce ne-am propus.

Ghidul nostru spiritual Grieg, ne sfatuieste sa tinem post in aceste zile de 13, 27 noiembrie si 11 decembrie.

La fel si Iisus sfatuieste pe discipolii sai sa tina post si rugaciune pentru a realiza purificari puternice in fiintele umane: „În vremea aceea a venit un om la Iisus și, îngenunchind înaintea Lui, I-a zis: Învățătorule, am adus la Tine pe fiul meu, care are un duh mut. Și, oriunde-l apucă, îl zdrobește; și face spume la gură și scrâșnește din dinți și înțepenește. Și am rugat pe ucenicii Tăi să-l scoată, dar n-au putut. Atunci El, răspunzând lor, a zis: o, neam necredincios, până când voi fi cu voi? Până când vă voi răbda pe voi? Aduceți-l la Mine. Și l-au adus la Dânsul. Dar duhul, văzându-L pe Iisus, îndată l-a scuturat pe copil și acesta, căzând la pământ, se tăvălea și spumega. Și l-a întrebat pe tatăl copilului: câtă vreme este de când i-a venit aceasta? Iar el a răspuns: din copilărie. Și de multe ori l-a aruncat și în foc și în apă, ca să-l piardă; și de poți ceva, ajută-ne nouă, fie-Ți milă de noi. Iar Iisus i-a zis: de poți crede, toate sunt cu putință pentru cel credincios. Atunci tatăl copilului a strigat cu lacrimi și I-a zis: cred, Doamne, ajută necredinței mele! Văzând că dă năvală poporul, Iisus a certat duhul cel necurat, zicându-i: duh mut și surd, Eu îți poruncesc: ieși afară din copil și să nu mai intri în el! Atunci duhul, răcnind și scuturându-l cu putere, a ieșit afară, iar copilul a rămas ca mort, încât mulți ziceau că a murit. Dar Iisus, apucându-l de mână, l-a ridicat, și el s-a sculat în picioare. După ce a intrat Iisus în casă, ucenicii Săi L-au întrebat deoparte: pentru ce noi n-am putut să-l izgonim? Iar Dânsul le-a zis: acest neam de diavoli cu nimic nu poate fi izgonit, decât numai cu rugăciune și cu post". (Mc. 9, 17-32)

Dragii mei, sa acordam inca o sansa planetei Pamant si intregii Umanitati. Toti meritam inca o sansa la desavarsire.
Asa sa ne ajute Dumnezeu, Amin !
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Back to top See my Info
Hoper
Initiator
Initiator

Hoper is offline

Joined: 31 May 2007
Member: #232
Posts: 642
Country Flag: Romania
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups:
Re: Anunt important: Ruga Colectiva (13 noiembrie)
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 15.11.2010, 02:12 View PostDownload Post

Intergistrarea audio acelei rugaciuni:

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-14nov-92a75adf938d.zip
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Școli și orientări spirituale contemporane si Anunturi cu tematica ezoterica si grupuri spirituale, Școli și grupări spirituale din România -> MISA - Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut, Invățătura spirituală prezentată în cadrul MISA
   -> Prezentari texte, Anunturi
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 2 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !