Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 3.12.2022, 21:42
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Incendiar: Harta noii ordini europene, trasata la Malta, in decembrie 1989


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Fire
Initiator
Initiator

Fire is offline

Joined: 11 Oct 2007
Member: #310
Posts: 501
Country Flag: Egypt
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Incendiar: Harta noii ordini europene, trasata la Malta, in decembrie 1989
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 14.11.2010, 00:32 View PostDownload Post

Incendiar: Harta noii ordini europene, trasata la Malta, in decembrie 1989


Adaugat in 29 January 2010


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
La începutul lunii decembrie 1989, președintele României socialiste, Nicolae Ceaușescu, a primit, din partea lui Iulian Vlad, un raport despre discuțiile din Malta dintre celor două mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite și URSS. Raportul vorbește despre “un nou echilibru pe continentul european”, respectiv “redefinirea sferelor de influență”. Documentul a fost făcut public și nu insistăm asupra lui. Ceea ce nu se știe este faptul că, alături de informațiile mai sus amintite, spionii români care s-au ocupat de operațiunea “Malta” au mai adus și o hartă. Acest document a produs, pe plan intern, în timp, demisia unui șef de Mare Stat Major al Armatei Române și o catastrofă aeronautică: cea de la Balotești, din 1995. Pe plan extern, tot ceea ce conținea la acel moment harta s-a produs sau este pe cale să se producă. Vă prezentam o reproducere a documentului, care se află la Biblioteca din București a Mișcării Legionare.

Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armată Mircea Chelaru, la vremea respectivă șef al Marelui Stat Major al Armatei, a anunțat o Conferință de Presă ad-hoc, seara tîrziu. El a declarat, spre uluirea asistenței, că structuri de tip mafiot încearcă să destabilizeze România și să enclavizeze sudul Olteniei. Adică să constituie o veritabil㠓Republică a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amanunte. La cîteva ore, în replică, a venit răspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Mureșan, care a spus c㠓se poate vorbi de elemente de crimă organizată, generate de nivelul scăzut de trai, de sărăcie. Este vorba despre recuperatori, traficanți de droguri și de cei implicați în fenomenul prostituției. Dacă nu ținem sub control fenomenul, în timp, e posibil să devină un pericol”. A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru și-a dat demisia din funcția de șef al Marelui Stat Major al Armatei. Despre ce era vorba? În 1992, William B. Wood, geograf-șef al Departamentului de Stat american (fost ambasador al SUA în Afganistan), dădea publicității o hartă cu noile granițe ale statelor Europei, care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist. Adică înțelegerea de la Malta. Pe scurt, se preconiza că: Scoția devine independentă; o parte a Irlandei de Nord se unește cu Republica Irlanda; Bretania se desprinde de Franța; Țara Bascilor și Catalunia se desprind de Spania; Italia se divide în zona de nord și zona de sud; Belgia se divide în Flandra și Wallonia; Cehoslovacia se rupe în două; Kaliningrad va fi o zonă autonomă în cadrul Rusiei; Kosovo se alipește Albaniei; Transilvania devine parte a Ungariei; actualele județe Dolj, Caraș-Severin și Timiș se desprind de România și devin o țară a țiganilor; partea vestică a Basarabiei revine României; partea estică a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin zona autonom㠓Dniester” în cadrul Ucrainei.
Publicația francez㠓L’evenement de Jeudi” arată harta mai sus menționată, în octombrie 1992. Peste România de sud-vest scrie “Țigani”. Un asemenea document primise Ceaușescu și despre el vorbea și generalul Chelaru.

Ce spune harta și ce s-a întîmplat

Iată paralele dintre datele hărții mai sus amintite și evenimentele de pe bătrînul continent, din 1990 pînă astăzi:
- În 1993 Cehoslovacia a dispărut de pe harta lumii și au apărut Cehia și Slovacia. Pașnic.
- Divizarea Iugoslaviei, așa cum vorbea documentul, a fost efectul unui șir de conflicte armate începînd cu 1990, cînd Germania recunoaște prima independența Sloveniei și Croației. În 1991 începe războiul dintre sîrbi și croați, iar în 1992 cel dintre sîrbi și bosniaci.
- În 1996 mafia albaneză preia controlul traficului de droguri din Balcani.
- În 1999 au loc bombardamentele NATO din Serbia.
-În februarie 2008 Kosovo își declara independența față de Serbia, cu recunoașterea UE și SUA. Este foarte posibil să se unească cu Albania în următoarea perioadă.
- În noiembrie 2007, premierul regional scoțian Alex Salmond, șeful Partidului Național Scoțian (SNP), a vorbit pentru prima oară despre un calendar de separare de Marea Britanie și a prezis că Scoția va fi independentă peste 10 ani, respectiv în 2017. Salmond a promis organizarea unui referendum asupra independenței Scoției înainte de alegerile regionale din 2011.
- În noiembrie 2007, flamanzii din Belgia au aprins scînteia scindării – deputații flamanzi au votat o lege care vizează reducerea drepturilor de vot ale francofonilor. Acest lucru s-a întîmplat pentru prima oară de la independența Belgiei, în 1830.
- În vara anului 2009, guvernul Berlusconi a fost zguduit de un scandal care a readus în actualitate ideea secesiunii dintre sudul și nordul Italiei.
- “Eliberarea” bretonilor, considerați urmași ai celților veniți din insulele britanice, de sub “opresiunea franceză”, este susținută de Armata Revoluționară Bretonă, care și-a început activitatea încă de la începutul anilor 1970. Născută ca o copie fidelă a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizația bretonă aparține aripii extremiste a mișcării naționaliste Emgann, mișcare al cărei obiectiv este independența Bretaniei față de Franța.
- În anul 2009, locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei au participat la un referendum “simbolic” privind independența acestei regiuni față de Guvernul de la Madrid.
- “Situația din Craiova a scăpat de sub control și cred că nu mai poate fi stăpînită. Nu mai ai curaj să ieși seara pe stradă”. Afirmația aparținea președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Preoteasa, și era legată de escaladarea luptelor de stradă între clanurile mafiote din Bănie în ultimele luni ale anului 2007. Au urmat anii 2008 și 2009, cînd războaiele dintre clanurile de țigani din Craiova s-au derulat chiar în centrul orașului, lîngă Tribunalul Județean, în plină zi.

Chelaru: ” Oltenia urma să se desprindă de România în decembrie 2000";

Generalul Mircea Chelaru: “La vremea respectivă (octombrie 2000) aveam informații precise despre enclavizarea sudului Olteniei, și nu numai, de comunități compacte de rromi, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potențiali agresori. Tocmai în acest sens am convocat acea Conferință de Presă, pentru a descuraja, pentru a atrage atenția acelor structuri că se știe despre ele și că există modalități de anihilare a lor. Demisia mea a fost legată de acea declarație. Regret că am avut dreptate. Fenomenul enclavizării e real. Oltenia urma să se desprindă oficial de România în decembrie 2000, iar Strehaia urma să devină capitala enclavei. Din cîte știu, nu s-a renunțat încă la acest plan. În România s-au făcut și se fac greșeli politice ce intră în categoria erorilor istorice, care, tare mă tem, nu se vor putea spăla decît cu sînge”.

Generalul Mircea Chelaru, născut în 1949, este doctor în științe militare și a absolvit – pe lîngă Școala Superioară de Ofițeri și Academia Militară din România – Colegiul de Studii Strategice și Economice de Apărare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall” din Germania, precum și cursuri internaționale de drept militar. În anul 1990 a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Român de Informații. A fost șeful Marelui Stat Major al Amatei în anul 2000. Din anul 2008 este general cu 4 stele, în rezervă.

De ce a dispărut Dosarul Balotești?

Din informațiile pe care le deținem, spionul român care i-a adus lui Iulian Vlad și, prin acesta, lui Ceușescu, acele date de la Malta, în 1989, a decedat în catastrofa aeronautică de la Balotești. Cităm declarația unei persoane care cunoaște detalii din interiorul sistemului: “Omul care a adus informațiile de la Malta în 1989 se afla în Airbusul care s-a prăbușit la Balotești în 1995. Nu a fost un accident aviatic, a fost un act terorist, o execuție, era vizată chiar persoana care era implicată în acțiunea românească de spionaj de la Malta”. O aeronavă cu destinația Bruxelles s-a prăbușit, la 31 martie 1995, în jurul orelor 9, în apropierea Aeroportului Internațional București – Otopeni, după aproximativ două minute de la decolare. În accident și-au pierdut viața toți membrii echipajului, cei 49 de pasageri, majoritatea belgieni, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la București, dar și funcționari ai Comisiei Europene. Aeronava, fabricată în 1987, aparținea Companiei TAROM și efectua zboruri regulate pe ruta București – Bruxelles.
Desigur, este greu de crezut că în România am putea asista la o asemenea desfășurare complexă de forțe, ca în filmele de spionaj, dar… Ce scria presa în 20 mai 2008: “Dosarul celei mai mari catastrofe aviatice din România, accidentul de la Balotești, este de negăsit. Consiliul Superior al Magistraturii încearcă să afle cum au dispărut documentele, înainte ca procurorii să se pronunțe asupra cauzelor care au dus la catastrofa aviatică”. Timp de mai multe luni au fost luate la puricat arhivele Parchetelor Tribunalului și Curții de Apel București, dar și cele ale Parchetului Curții Supreme. Verificările au dus la concluzia că dosarul accidentului aviatic nu a fost soluționat de nici unul din aceste parchete. Cît despre dosarul în sine, acesta s-a evaporat din arhivele celor trei unități de Parchet, care au preluat, pe rînd, frîiele investigației. Ulterior, Consiliul Superior al Magistraturii a decis ca procurorii să reconstituie documentele care lipsesc. Nu s-a specificat cum să le reconstituie…
România a scăpat, deocamdată, de liniile noii ordini europene trasate pe această hartă blestemată. Reamintim, însă, o idee aristotelică, conform căreia o comunitate în care dispare Justiția este pe cale de disoluție, în contextul în care România este în acest moment cel mai corupt stat din Uniunea Europeană, iar nivelul de trai este în prăbușire.
AIM

De ce ne urăsc fiii celor care au bolșevizat România?

Imediat după evenimentele din decembrie 1989, în peisajul mediatic au apărut voci care au început să ne răstălmăcească istoria, minimalizînd și denaturînd faptele de glorie ale înaintașilor, să ne defăimeze personalitățile devenite simboluri și valori ale spiritualității românești și, în general, să-i prezinte pe români ca un popor necivilizat, fără cultură, fără demnitate. La început, mai timide, aceste atacuri au crescut, treptat, în agresivitate, ajungîndu-se ca, astăzi, ele să devină un fapt obișnuit, de care nu se mai simt deranjați nici măcar cei direct vizați, adică românii. Constrînși să se îngrijească de propria existență, sub presiunea unui individualism impus aproape cu brutalitate de activiștii neoliberalismului postdecembrist, mulți dintre ei nu și-au mai dat seama că în România se instaura, cu ficare acțiune politică sau așa-zisă reformă administrativă, economică, culturală etc., un regim de ocupație. N-au sesizat, deși s-au străduit unii să le deschidă ochii, că atacurile din ce în ce mai virulente asupra valorilor noastre culturale au fost gîndite tocmai să înlesnească realizarea acestui obiectiv. În acest scop, trebuiau demolați stîlpii de rezistență ai unității și coeziunii poporului, ai credinței sale strămoșești, ai dorinței sale de a trăi într-o țară liberă și independentă, în care să se simtă stăpîn pe munca și bogățiile sale, valori pentru care și-au dat viața generații întregi de înaintași.
Mulți au fost duși în eroare de aceste atacuri perfide, ajungînd chiar să creadă că trecutul istoric al poporului român, în spiritul căruia au fost educate atîtea și atîtea generații de români, ar fi fost glorificat, artificial, de propaganda comunistă. Campania furibundă de condamnare a fostului regim, ce a reprezentat, practic, suportul ideologic al acțiunilor de demolare a structurilor instituționale ale statului, s-a dovedit a fi extrem de benefică și pentru propaganda denigratoare îndreptată împotriva valorilor definitorii ale neamului românesc.

A trebuit, însă, să treacă 20 de ani, să vedem țara prăbușită, cu economia devastată, cu bogățiile ei în mîna a tot felul de aventurieri străini, cu valorile noastre spirituale defăimate, cu învățămîntul, cultura, sănătatea și chiar vitalitatea poporului grav afectate, ca să ne dăm seama că tot ceea ce a început în acel decembrie nefericit pentru poporul român n-a fost nimic altceva decît o agresiune de mari proporții, care continuă și în prezent și care nu are alt scop decît să ne piardă ca neam, pentru ca aceste teritorii și cine or mai rămîne pe ele să ajungă pentru totdeauna sub stăpînire străină.

Dacă mai sînt unii care se îndoiesc de această perspectivă și nu înțeleg că tot dezastrul ce s-a produs în ultimii 20 de ani este rezultatul unor acțiuni premeditate, le supun atenției, ca un argument suplimentar, o scurtă analiză asupra unora dintre cei mai aprigi detractori și defăimători ai neamului românesc.

În primul rînd, cred că nu-i o simplă coincidență că, în marea lor majoritate, aceștia sînt fiii celor care, tot într-un moment greu pentru țară, respectiv spre sfîrșitul celui de-al II-lea război mondial, au impus, de asemenea, României un regim de stăpînire străină, făcîndu-se cunoscuți prin zelul lor nemăsurat față de ocupantul sovietic. Activiști ai bolșevizării țării și dușmani ai poporului român, aceștia ne-au rămas în amintire prin cunoscutele fapte criminale din anii ’50, ce au urmărit anihilarea fizică a intelectualității, considerată, pe bună dreptate, stîlpul rezistenței naționale. A se constata că analizele și rechizitoriile asupra acestor grave evenimente i-au ocolit, cu premeditare, pe adevărații vinovați. Au fost supuși, însă, oprobriului public tot românii, care, din ignoranță, au devenit victime ale manipulării și au fost folosiți în asemenea acțiuni barbare.

Adevărații criminali de atunci și-au dus traiul tihnit pînă la adînci bătrînețe și și-au lăsat urmași de nădejde, care le continu㠓opera” și în vremurile noastre. Iată, doar, patru dintre aceste nume: Leonte Tismăneanu, născut Leonid Tisminețki, Walter Roman, născut Neuländer, Dionis Patapievici, născut Denys Patapiewicz, și Mihai Oișteanu, născut Mihail Oigenstein. Ce au ei în comun? În primul rînd, faptul că toți sînt evrei, proveniți din teritoriile unde sovieticii și-au pregătit acțiunile împotriva României, toți, după 1964, și-au românizat numele pentru a-și ascunde originea, dar, mai ales, crimele săvîrșite în perioada de bolșevizare a României, toți au ajuns, cu sprijinul Moscovei și al NKVD-ului, pe trepte înalte ale ierarhiei de partid, toți și-au lăsat cel puțin cîte un urmaș cărora le-a transmis atitudinea lor ostilă față de români și misiunea de a continua să-i dușmănească.
Anul 1964 a marcat începutul unei perioade de dezgheț în politica statului comunist. Românii din nomenclatura de partid și-au întărit pozițiile și au început să imprime propagandei și ideologiei de partid un caracter național din ce în ce mai pronunțat. S-au recunoscut și au fost condamnate chiar și o parte din greșelile și crimele trecutului. România se distanța tot mai mult de Moscova și stabilea relații cu lumea occidentală. Concomitent, aparatul de partid și instituțiile statului au fost curățate de elemente alogene, barîndu-se, totodată, prin subtile pîrghii administrative, accesul etnicilor minoritari în funcții importante. În aceste condiții, indivizi ca aceia nominalizați mai sus și-au pierdut pozițiile dominante în partid și, o dată cu ele, privilegiile importante de care beneficiau. Desigur, n-au fost aruncați în stradă din locuințele luxoase pe care le ocupau, așa cum au făcut odraslele lor cu românii după 1990, dar nici nu li s-a mai permis desfrîul și opulența cu care se obișnuiseră și, mai ales, favoarea pe care le-o dădea puterea.
Cei care le-au făcut aceast㠓neplăcere” erau tocmai românii, pe care ei îi urau genetic și lucru acesta n-aveau cum să-l uite. Unii au mai apucat momentul răzbunării din decembrie 1989, așa cum a fost Silviu Brucan, alt evreu cu nume schimbat, alții au lăsat pe seama urmașilor dușmănia împotriva românilor și, din cîte se constată, aceștia se dovedesc extrem de zeloși în a-și executa aceste obligații testamentare. Îi recunoaștem, prin ostilitatea ce o manifestă față de români, prin înverșunarea cu care încearcă să ne înstrăineze de valorile naționale și, în general, prin răul imens făcut țării în acești 20 de ani, pe indivizi ca Vladimir Tismăneanu, Petre Roman, Horia Roman Patapievici sau Andrei Oișteanu. Sînt binecunoscute blasfemiile lor împotriva personalităților istorice, culturale, teologice etc. care ne-au marcat istoria și ne-au ridicat spiritualitatea națională ce ne dă identitate, legitimitate și ne plasează în rîndul națiunilor civilizate etc.

Și ei, ca și bolșevicii din care, biologic, se trag, tot de pe funcții de autoritate îi dușmănesc pe români. Puterea ce le-o conferă aceste funcții le permit să acționeze cu mai multă eficiență și, totodată, să beneficieze de privilegii și să ducă un trai opulent pe seama poporului pe care-l batjocoresc prin cele mai infame expresii. Dacă părinții lor i-au dușmănit pe români în numele comunismului, iată că ei o fac de pe poziție de anticomuniști. Numai vectorul s-a schimbat, scopul a rămas însă același, adică să-i mențină pe români într-o stare de înapoiere culturală pentru a-i putea domina.

Pentru români se pun, însă, niște întrebări: de ce tocmai Patapievici, cel care s-a afirmat deschis ca denigrator al neamului românesc, a fost numit și reinvestit în funcția de președinte al Institutului Cultural Român, organism care ar trebui să ne promoveze cultura și valorile în lume și de care el, de fapt, se folosește pentru a ne batjocori și a ne expune în ipostaze umilitoare? De ce o altă odraslă de bolșevic, în speță Tismăneanu, a ajuns “inchizitorul” comunismului, folosindu-se de această ocazie, autoritate și, bineînțeles, fonduri substanțiale, pentru a-i ataca, de fapt, tot pe români? De ce și celelalte odrasle de bolșevici se situează bine în zona privilegiaților postdecembriști, nimeni nu-i deranjează cu nimic, ocupă funcții importante, duc un trai opulent pe seama românilor pe care continuă să-i umilească cu abjecțiile lor anticomuniste? Sînt întrebări la care ar trebui să răspundă cel care le-a încredințat aceste funcții și continuă să-i încurajeze în acțiunile lor, deși acestea oripilează tot mai multă lume. Sînt, desigur, întrebări retorice pentru că și individul numit Băsescu Traian, prin tot ceea ce face, se poziționează împotriva intereselor poporului român. În aceste condiții ar trebui să-i întrebăm pe cei care l-au votat pe acest individ dacă nu cumva prestația lui începe să-i dezamăgească, dacă nu cumva încearcă un sentiment de culpabilitate față de răul ce s-a abătut asupra țării.


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.


sursaharta-romaniei-malta-89-mic.jpg
 Description:

Download
 Filename:  harta-romaniei-malta-89-mic.jpg
 Filesize:  103.8 KB
 Downloaded:  546 Time(s)


Harta_noii_ordini_europene-malta-1989.jpg
 Description:

Download
 Filename:  Harta_noii_ordini_europene-malta-1989.jpg
 Filesize:  44.75 KB
 Downloaded:  537 Time(s)

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index -> Spiritualitatea în diferite contexte, Politica și Spiritualitate
   -> Politica si Spiritualitate, Anunțuri și informații din lumea politică
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !