Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 9.12.2022, 05:27
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
10 mituri uimitoare despre vagin


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator

Dr Unique is offline

Joined: 21 Dec 2008
Member: #420
Posts: 54
Country Flag: France
Style: subSilver (579)
Medals: None
Groups: None
Topic icon
10 mituri uimitoare despre vagin
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 4.1.2011, 15:32 View PostDownload Post

10 mituri uimitoare despre vagin

Stela Moisescu


Nu ai făcut sex de câteva luni, deci te aștepți ca vaginul tău să fie mai strâmt? Crezi că scopul lubrifiantului este să-ți provoace excitare? Ești și tu de părere că femeile mici de statură  au un vagin, de asemenea, mic?

Iată că unele miturile despre zona intimă a unei femei nu sunt așa ușor de descoperit. Chiar și tu poți cădea în capcana celor mai răspândite mituri despre zona ta intimă. Iată 10 dintre ele!

1. O vulvă sexy este cea deschisă la culoare

Cel puțin așa învățăm din revistele pentru adulți unde zona genitală a unei femei este trucată astfel încât să aibă o nuanță de roz. Nu te simți complexată! În realitate, majoritatea nuanțelor sunt mai închise la culoare și sunt considerate la fel de sexy de bărbați.

2. Frecvența sexului influențează elasticitatea vaginului

Vaginul este un tub care ia forma obiectului cu care se face penetrarea. Atunci când în el nu se află nimic, pereții vaginali strâng și se ating între ei. Imediat după sex vaginul revine la această formă.

Dacă faci sex des nu alterezi capacitatea de strângere. De altfel, o viață sexuală activă îți tonifiază mușchii vaginali, pentru că sexul este o formă de exercițiu.

La polul opus, o perioadă îndelungată fără sex nu-ți îngustează vaginul. Elasticitatea lui variază doar în funcție de starea de excitare.

3. O viață sexuală activ㠄se vede” pe zona genitală

Zona genitală își schimbă aspectul și capacitățile sexuale doar odată cu înaintarea în vârstă sau după nașterea unui copil. În orice caz o viață sexuală activă și sănătoasă nu va modifica forma vaginului, a labiilor sau a clitorisului.

4. Lubrifiantul poate salva o partidă de sex în care nu ești excitată

Lubrifiantul are rolul de a spori plăcerea din timpul sexului, nu de a o produce. Dacă pornești la drum nefiind excitată, nici măcar un tub de lubrifiant nu te va ajuta să atingi orgasmul. În acest caz lubrifiantul te ajută doar să scapi de durerea lipsei unei lubrifieri naturale suficiente.

5. Mirosul înțepător al vaginului este semn de infecție

Mirosul zonei intime variază în timpul ciclului menstrual, așa că poți da peste un miros care să ți se pară ieșit din comun. Mirosul variază și în funcție de nivelurile hormonale, utilizarea anticoncepționalelor sau activitatea sexuală recentă.

Nu orice miros mai înțepat denotă însă că ai o infecție. Adesea infecția este însoțită și de alte simptome pe lângă miros, pe care e bine să le analizezi.

6. Este posibil să pierzi ceva în interiorul vaginului

Nu, nu poți pierde nimic în interiorul vaginului, oricât de greu ți-ar fi să-l recuperezi. Vorbim în special de tampoane, de care încă se feresc unele femei. Vaginul este un canal închis, așa că dacă ai dificultăți în scoaterea tamponului schimbă poziția și relaxează-te, pentru a-l găsi.

7. Doar tampoanele pot cauza Sindromul Șocului Toxic

Un alt motiv pentru care femeile preferă să nu introducă tampoane în vagin și optează pentru absorbante este frica de Sindromul Șocului Toxic. Riscul de a face această infecție este însă foarte mic și ești supusă lui nu doar în timp ce folosești tampoane.

În America două femei din 100.000 au acest sindrom. Dintre ele, doar 5% sunt cazuri fatale. Nu doar femeile suferă de SST. 45% dintre cazuri sunt semnalate de bărbați!

Concluzia? Atâta timp cât respecți instrucțiunile de folosire a tampoanelor nu ai de ce să-ți faci griji.

8. Majoritatea lesbienelor suferă de vaginism

Vaginismul este o afecțiune în care vaginul ajunge să se contracte și să se strângă încât penetrarea devine dureroasă sau chiar imposibilă. „Gurile rele” susțin că lesbienele ar suferi de această afecțiune așa că se refugiază în brațele altei femei pentru a evita un penis, nu pentru că preferă anatomia feminină.

9. Femeile mici de statură au un vagin îngust

Statura și dimensiunile vaginului nu sunt biologic corelate!

10. Toți bărbații preferă un vagin strâmt

În realitate, majoritatea bărbaților preferă un vagin mai elastic unuia îngust pentru că acesta permite un ritm mai alert de penetrare în timpul sexului.

Dacă pe lângă un vagin îngust ai și o lubrifiere insuficientă, s-ar putea să nu fii excitată, așa că vaginul strâmt este un dezavantaj pentru amândoi.

Sursa: 10 mituri uimitoare despre vagin : Unica
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Mens sana in corpore sano !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Spiritualitatea în diferite contexte, Medicina si Spiritualitatea
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !