Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.10.2021, 03:29
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Despre Babaji


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (138)
Medals: None
Groups:
Despre Babaji
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 19.3.2005, 05:27 View PostDownload Post

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
Babaji este un mare yoghin indian, supranumit "maestrul nemuritor". Misiunea lui pe Pământ se întinde pe o durată pe care mintea noastră cu greu o poate cuprinde și înțelege. În cartea lui Paramahansa Yogananda, "Autobiografia unui yoghin", sunt date relatări ale celor care l-au văzut personal. Fiecare apariție a lui este covârșitoare pentru cei puțini care au șansa să-l întâlnească. Babaji are acum în jur de trei mii de ani, iar misiunea lui pe pământ nu s-a terminat încă. A condus către eliberare, de-a lungul timpului, un șir de maeștri foarte valoroși. Deși are această vârstă, el arată ca la 25-30 de ani! Ceea ce se ascunde însă în spatele acestei realități pe care el o manifestă, adică nemurirea corpului fizic, este un mare-mare mister, este un motiv de meditație profunda, este Spiritul însuși.
Concluzia este că nemurirea în corpul fizic a fost atinsă măcar de un singur om, Babaji, deci moartea corpului fizic nu este o limitare de netrecut, așa cum ne temeam poate la început. Însă putem deveni nemuritori în corpul fizic doar dacă acesta devine pentru noi spirit. Deci tot la spirit am ajuns...
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (138)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Babaji - Nemuritorul Maestru Din Himalaya
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 19.3.2005, 05:51 View PostDownload Post

BABAJI - NEMURITORUL MAESTRU DIN HIMALAYA

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.Credeti ca poate fi atinsa desavarsirea fiintei umane in toate planurile fiintei umane? Daca da, atunci Babaji este exemplul viu de langa noi, model al compasiunii care a facut o promisiune solemna omenirii in fata discipolului lui Lahiri Mahasaya, Ram Gopal: “Nu-mi voi mai parasi niciodata forma fizica. Ea va ramane mereu vizibila, cel putin pentru un mic numar de alesi.”

Colturile stancoase ale Himalayei de nord, din apropiere de Badrinarayan, sunt binecuvantate pana astazi de prezenta vie a lui Babaji. Maestru sihastru isi pastreaza aceeasi forma de milenii.

In Romania cartea “Autobiografia unui yoghin” scrisa de Paramahansa Yogananda ne furnizeaza informatii pretioase referitoare la viata marelui maestru. Am avut insa ocazia de a lua legatura prin internet cu cativa discipoli din SUA ai lui Marshal Govindan cel care a avut marea sansa de a-l intalni pe Babaji, fondatorul Kriya Yoga. In anul 1988, Babaji i-a cerut sa initieze si alte persoane in Kriya Yoga. In Octombrie 1999, Govindan a fost binecuvantat de Babaji Nagaraj cu “darshan”, langa ashramul acestuia de langa Badrinath, Himalaya.

In cartea “Babaji And The Eighteen Siddha Kriya Yoga Tradition” (“Babaji si traditia Kriya Yoga a celor 18 Siddha”), Marshal Govindan ne dezvaluie informatii interesante cu privire la Babaji. Ma voi margini la acestea pentru ca aceasta carte nu a fost inca tradusa in limba romana.


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Babaji si Mataji la ashramul din Himalaya Gauri Shankar Peetam


sursa: http://www.maestriinemuritori.go.ro/Babaji.htm
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (138)
Medals: None
Groups:
Nasterea Si Copilaria Lui Babaji Nagaraj
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 19.3.2005, 06:36 View PostDownload Post

NASTEREA SI COPILARIA LUI BABAJI NAGARAJ

In anul 203 dupa Hristos, pe 30 noiembrie, intr-un mic sat actualmente cunoscut sub numele de Paragipettai, in Tamil Nadu, India, langa locul unde raul Cauvery se varsa in oceanul Indian s-a nascut cel care avea sa primeasca numele de Nagaraj. Numele dat de parintii sai, inseamna “regele serpilor” si a fost ales in onoarea fortei primordiale care salasluieste in interiorul fiintei umane “Kundalini Shakti”. Nasterea copilului a avut loc in timpul sarbatorii “Kartikai Deepam”, “Festivalul luminilor”. Festivalul celebreaza triumful fortelor luminii asupra fortelor intunericului. Tamilii celebreaza victoria zeitatii lor Murugan, fiul lui Siva, asupra demonilor care amenintau sa stapaneasca lumea. Din punct de vedere astrologic, nasterea sa a avut loc sub auspiciile stelei Rohini, aceeasi stea sub care Domnul Krishna, marele avatar, una din incarnarile lui Dumnezeu, a fost nascut pe 20 iunie, 3228 I.H. (Sathya Sai Baba, 1977, p.90). Momentul nasterii lui Babaji nu putea fi ales mai bine, avand in vedere ca acesta avea sa manifeste maretia Domnului Krishna si a lui Muruga.

Parintii copilului erau descendentii familiei de brahmani Nambudri, care au emigrat in acest sat de coasta, sute de ani in urma de pe coasta Malabar, care actualmente se afla in statul Kerala. Preotii faimosului templu himalayan, Badrinath provin din aceeasi casta. Langa acest templu Nagaraj s-a transformat intr-un mare siddha, actualmente cunoscut sub numele de Babaji. Tatal lui Nagaraj a fost preotul principalului templu din sat. Acest templu era ridicat Domnului Shiva. In primii ani ai copilariei Nagaraj a fost influentat de practicile religioase si ceremoniile care erau celebrate in templul tatalui sau.

Paragipettai se afala la numai saptesprezece km distanta de templul Chidambaram un renumit loc de pelerinaj care are fromoase imagini ale lui Shiva sub aspectul de Nataraja, dansatorul cosmic. Imaginea Nataraja se afla sub un acoperis cu 21600 sigle din aur masiv reprezentand media numarului de respiratii a unei fiinte umane intr-o zi. Siglele sunt sustinute de 72000 de cuie din aur care reprezinta 72000 de nadis-uri (canale energetice ale corpului uman). Marele maestru spiritual Thirumoolar a atins soruba samadhi (desavarsirea spirituala a tuturor structurilor fiintei care in mod implicit aduce imortalitatea corpului fizic) in urma cu cateva mii de ani. Aceasta experienta transformatoare a marelui maestru precum si devotiunea milioanelor de pelerini au supraincarcat Chidambaramul cu vibratii spirituale trasformandu-l in unul dintre cele mai spiritulae locuri ale planetei. Fara indoiala acesta a fost un ajutor in aspiratiile spirituale ale tanarului Nagaraj in timpul pelerinajelor efectuate impreuna cu familia sa.

Babaji Nagaraj a relevat decat putine detalii din anii copilariei sale, probabil doar pe cele ce le-a gasit de cuviinta a fi formative si instructive pentru discipolii sai. Acestea includ o descriere a unui incident legat de un fruct care creste in regiunile tropicale din Asia de sud (jackfruit). Acesta este considerata o delicatete, la maturitate are marimea unui pepene mai mare, contine sute de pori suculenti de culoarea aurului cu aroma de miere. Avand in vedere ca poate fi cules doar intr-o perioada care include doar cateva saptamani anula, fructul constituie o rara delicatesa pentru copii. Era fructulfavotit al lui Nagaraj. Mama lui Nagaraj la pus deoparte pentru o sarbatoare in familie. In timpul apsentei acesteia de acasa, Nagaraj a sesizat oportunitatea de a devora intregul fruct. Vazand resturile fructului la intoarcerea acesteia, mama a cazut intr-o furie oarba si a astupat gura baiatului cu o carpa gata sa-l sufoce. Din fericire Nagaraj a supravietuit, Nagaraj a iertat-o pe mama sa pentru ca era gata sa-l omoare. El i-a multumit lui Dumnezeu ca i-a aratat ca mama sa poate fi iubita fara atasament. Iubirea lui pentru mama sa a devenit neconditionata si fara atasament.

Nagaraj avea numai cinci ani, intr-o zi in timp ce statea la intrarea in templu privind multimea adunata pentru ceremonia religioasa, un strain l-a insfacat de brat si a fugit cu el , rapitorul era un negutator din Beluchistan care acum face parte din Pachistan. Trasaturile chipese si pielea alba a lui Nagaraj l-au atras pe acesta, care a sesizat potentialul profit pe care l-ar putea obtine din vanzarea baiatului ca sclav. El a plecat cu Nagaraj intr-o barca spre Nord pana cand au ajuns la portul care acum este cunoscut sub numele de Calcutta. Acolo Nagaraj a fost vandut unui om bogat. Noul sau stapan era un om bland. El i-a redat acestuia libertatea la scurt timp. Dupa cum adesea se intampla in asemenea cazuri , ceea ce parea sa fie o mare tragedie a devenit o oportunitate pentru eliberarea lui Babaji de sub limitarile si datoriile unui gospodar brahman. Dupa ce a fost eliberat de catre blandul binefacator, Nagaraj s-a alaturat unui mic grup de sanyasini ratacitori. El a fost atras de fata lor radianta si dragostea pentru Dumnezeu, in urmatorii ani el a mers din loc in loc cu numerosi sanyasini studiind scripturile sacre ale Indiei. Reputatia sa a crescut, era adesea invitat sa dezbata asupra unor subiecte metafizice impreuna cu punditi si lideri care apartineau diferitelor scoli esoterice.Era capabil sa clarifice subiecte si sa rezolve dispute cu o eruditie ce starnea uimire avand in vedere varsta sa.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.


Templul Kandasamy din Parangipettai, locul in care Babaji a fost rapit la vasta de cinci ani
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (138)
Medals: None
Groups:
Re: Despre Babaji
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 19.3.2005, 06:42 View PostDownload Post

DRUMUL SPRE REALIZAREA SINELUI

Nagaraj a simtit ca invataturile cu privire la scripturi nu l-au adus mai aproape de realizarea sinelui, fericirea transcendenta si implinire. El a devenit din ce in ce mai nesatisfacut. Faima sa ca erudit a devenit o sursa de distragere. Cuvintele indiferent de cat de bine rasuna nu pot cuprinde adevarul. Ele pot cel putin pot sa arate calea dar pentru a atinge scopul trebuie sa mergi dincolo de cuvinte si ratiune. La varsta de 18 ani el a facut o lunga si dificila calatorie atat pe jos cat si cu barca impreuna cu un grup de asceti din Benares la templul sacru din Katirgama, Sri Lanka. Katirgama este situata langa extremitatea sudica a insulei Sri Lanka (care a purtat numele de Ceilon). Calatoria lui Babaji a durat multe luni. Aproape cu 800 de ani in urma Gautama Buddha a facut un pelerinaj similar la templul lui Murugan din Katirgama. De atunci a devenit cel mai adorat loc din Sri Lanka, atat pentru tamili hindusi cat si pentru buddhisti singalezi. Templul este administrat de preoti buddhisti si hindusi.In zilele noastre o moschee musulmana a luat fiinta acolo. Templul se afla intr-o padure langa un mic rau cunoscut sub numele de Manicka Ganga. Din timpuri imemoriale sfinti intelepti si shiddhasi au binecuvantat cu prezenta lor aceasta padure si astazi atmosfera este incarcata cu vibratii spirituale.

Nagaraj l-a intalnit pe marele siddha Boganathar la Katirgama si vazand maretia acestuia a devenit discipolul sau. Sub un copac banyan, timp de sase luni Nagaraj a practicat o intensa sadhana (practica yoga) care a constat in special in kriyasurile (tenicile de meditatie) in care a fost initiat de Boganathar. Tapas-ul (practica intensiva yoghina) A fost facut pentru o lunga perioada fara pauza. Initial timp de 24 de ore si mai tarziu de-alungul a mai multor zile , saptamani culminand cu 48 de zile. In timpul acestei perioade, Boganathar l-a supravegheat si initiat in mod progresiv in kriyasurile avansate. Meditatia a eliberat mintea sa de limitari, acesta experimentand realitatea absoluta nediferentiata . In stagiile timpurii ale comuniunii cu Dumnezeu (Sarvikalpa Samadhi) constiinta s-a unit cu Spiritul Cosmic; forta vietii s-a retras din corpul fizic lasandu-l complet nemiscat si rece ca si cum ar fi fost mort. Experientele de samadhi s-au adancit gradual de-a lungul lunilor. Ele au atins apogeul cu viziunea Domnului Kumaraswamy (Murugan) care a aparut in forma sa de tanar etern.

In timpurile vechi siddhasi precum Thirumoolar, Agastyar, Boganathar si Roma Rishi au realizat ca pot experimenta si manifesta Divinul nu numai in planul spiritual al existentei . Divinitatea poate cobora si in planurille mai joase ale cunostiintei: intelectual , mental, vital si fizic. Deci si corpul fizic poate atinge perfectiunea si poate deveni nemuritor. Boganathar l-a directionat pe discipolul sau Babaji sa caute acest obiectiv din Siddhantha Yoga si la trimis sa primeasca initiere in Kriya Kundalini Pranayama de la legendarul Shiddha Agastyar din Courtrallam din zona dealurilor Pothigai din Tamil Nadu, in care se afla actualmente districtul Tinnevely. Babaji a facut o calatorie pe jos la Courtrallam in sudul Indiei si a ajuns la unul dintre cele 16 templuri dedicate lui Dumnezeu sub aspectul Mamei Divine, unde a facut un solemn legamant sa ramana pana cand Agastyar il va initia in secretele Yogai. Dupa ce s-a asezat intr-o anumita asana (postura de meditatie) a inchis ochii si a inceput sa se roage, s-a rugat cu tot trupul, inima, mintea si sufletul timp de zile intregi. El s-a rugat ca Agastyar sa vina si sa-l initieze. Cativa pelerini, recunoscand maretia acestuia, l-au hranit si i-au dat apa sa bea, in ciuda ploii, insectelor, caldurii, aspiratiia sa a fost atat de intensa ca nu a vrut sa paraseasca locul. Cand indoilile l-au asaltat el s-a rugat cu si mai multa fervoare. Cand amintirile vietii lui , a pregatirii lui scolare si a faimei au ajuns la el, le-a comparat cu praful care se spulbera in jurul lui. Nimic nu mai era important pentru el nici macar moartea. El nu a permis fricii de suferinta sau de moare sa-l asalteze, iubirea lui pentru Agastya ca personificare a Divinitatii pe care o cauta crestea zi de zi imprastind norii disperarii, plictiselii care amenintau sa-l inconjoare din toate partile. Trupul sau fizic a devenit din ce in ce mai slabit, Babaji l-a privit ca si cand nu ar fi fost al sau. Babaji si-a pus viata sa in mainile lui Dumnezeu si a stiut ca Dumnezeu, ori ii va indeplinii dorinta de a-l vedea pe Agastyar ori il va face sa moara. Nu mai avea nici un motiv sa mai traiasca fara sa primeasca initiere de la Agastyar. In a 48-a zi cand Babaji era la capatul puterilor el a repetat mereu numele “Agastyar”. Brusc Marele Siddha a aparut din padure si a venit langa Babaji. Inima lui Agastyar a fost inmuiata de Nagajar. Agastyar l-a chemat pe Nagaraj cu o voce blanda si apoi l-a imbratisat. Dupa ce i-a dat apa si mancare Agastyar la initiat in secretele Kriya Kundalini Pranayama sau “Vasi Yoga M” dupa cum mai este mentionata in scrierile siddhasilor, apoi la directionat pe Babaji sa mearga la Badrinath in inaltimile muntilor Himalaya si sa devina cel mai mare siddha pe care la cunoscut omenirea.

Badrinath este situat in muntii Himalaya la cativa km de la granita cu Tibetul, El se afla la confluenta raurilor Rishi Ganga si Alaknanda. In apropiere pe cursul raului Alaknanada este o cascada , Tapt Kund. Joshimath, cel mai apropiat oras este denumit dupa una dintre cele patru faimoase manastiri infiintate de Adi Shankaracharya. El se afla la o distanta de 24 de km sud de Badrinath. Zapezile blocheaza cale a de la Joshimath catre Badrinath intre jumatatea lui octombrie si inceputul lui mai. Numai cei mai curajosi dintre yoghini sunt capabili sa traiasca la Badrinath pe tot timpul anului. Badrinath a fost sanctificat de mii de ani prin prezenta pustnicilor, yoghinilor, rishilor si siddhasilor. Acolo se afla si un temlu dedicat lui Sri Badrinarayan (Vishnu). In acest templu se afla o piatra in care este sculptata o figura de barbat tanar stand in lotus care seamana izbitor cu Babaji. Ea a fost adusa aici de catre Adi Shankaracharya, care a gasit-o langa raul Alaknanda dupa ce a fost ghidat catre ea printr-o viziune.

Babaji a facut un lung pelerinaj la Badrinath si apoi a petrecut 18 luni singur practicand intensiv toate kriyasurile yoghine primite de la Agastyar si Boganathar. Dupa 18 luni a intrat in starea de soruba samadhi prin care Divinitatea coboara se uneste si transforma toate structurile fiintei (spiritual, intelectual, mental, vital si fizic). Trupul fizic nu mai este supus procesului de imbatranire si emana o luminiscenta auriei.

Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.

Babaji si gurul sau Agastyar la marginea padurii din Courtrallam
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Unique
Gazda
Gazda

Unique is offline

Joined: 13 Feb 2005
Member: #2
Posts: 359
Country Flag: Romania
Style: subSilver (138)
Medals: None
Groups:
Misiunea Lui Babaji
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 19.3.2005, 06:45 View PostDownload Post

MISIUNEA LUI BABAJI

Babaji si-a luat misiunea de a ajuta umanitatea in drumul catre realizarea lui Dumnezeu. De obicei el o face anonim, cei care sunt ajutati de el in general nu stiu care este sursa ajutorului. Misiunea lui Babaji include si ajutorul profetilor (Yogananda, 1969, p. 306). In cazul catorva suflete deosebite cum ar fi Adi Shankaracharya, Kabir, Lahiri Mahasaya, Yogi S.A.A. Ramaiah si V.T. Neelakantan, Babaji a aparut si le-a dat initiere. Babaji a promis sa ramana in corpul sau fizic mereu vizibil catorva persoane din lume noastra fizica (Yogananda,1969, p. 312). Babaji i-a spus lui Lahiri Mahasaya despre kriya yoga ca a fost data lui Krishna pentru Arjuna si ca Patanjali si Isus Christos stiau de ea si ca aceasta a fost data si sfantului Ioan, Pavel si altor discipoli (Yogananda,1969, p.244-245).

Adi Shankaracharya a fost initiat de Babaji in Kriya Kundalini Prananyama si Dhyana. Babaji i-a relatat acest lucru discipolilor lui directi, Lahiri Mahasaya si lui S.A.A. Ramaiah. Paramahansa Yogananda a afirmat deasemenea acest lucru (Yogananda,1969, p.306). Adi Shankaracharya a reformat practicile religioasa hinduse prin scrieri, dezbateri, pelerinaje si infiintarea a patru principale manastiri in Sudul Indiei, la Sringeri.

In secolul al XV-lea Babaji la initiat pe marele sfant si poet Kabir care a cautat sa aduca armonie intre hindusi si musulmani (Yogananda,1969,p.306, 349; Ramaiah, feb.1954). La ceremonia funerara a acestui sfant hindusii si musulmanii s-au certat pe ramasitele acestuia fiecare grup dorind sa-l inmormantezre dupa propiile obiceiuri. Cand a fost ridicat capacul sicriului corpul sau disparuse, in locul acestuia fiind un strat de flori. Acestea au fost impartite intre cele doua grupuri.

In ultima jumatate a secolului al XIX-lea Babaji a inceput o noua etapa in misiunea sa . In 1861 l-a initiat pe Lahiri Mahasaya si ia dat sarcina sa initieze si alti sinceri cautatori. Babaji i-a cerut sa traiasca ca un familist spre a fi un exemplu pentru toti care cauta realizarea sinelui. Lahiri Mahasaya a afirmat ca prin simpla repetare cu reverenta a numelui lui Babaji se primeste o binecuvantare. Sri Yukteswar, discipolul lui Lahiri Mahasaya care l-a intalnit de trei ori pe Babaji in carne si oase a dus mai departe torta stiintei kriya yoga si a infiintat numeroase ashramuri la Puri si Serampore, India. La intiativa lui Babaji, Sri Yukteswar a trimis unul din principali sai discipoli, Paramahansa Yogananda in America pentru a preda mai departe Kriya Yoga in 1920.

In 1942 Babaji a decis sa acorde un nou acces catre Kriya yoga si sa raspandeasca mesajul sau, prin doua suflete, S.A.A. Ramaiah in Madras si V.T. Neelakantan in Calcutta. S.A.A. Ramaiah a absolvit geologia la Universitatea madras, India. In ajunul plecarii in America pentru studiile post universitare el a contactat o tuberculoza in oase, el a petrecut 6 ani in suferinta timp in care a devenit un adept al meditatiei. Mowna Swamy un sfant si devot al marelui Sai Baba din Shirdi i-a dat un talisman special cu instruciuni de a folosi preparate ayurvedice. El a prezis ca se va insanatosii intr-o luna daca acest sfat va fi urmat. Babaji la vindecat de tuberculoza osoasa la scurt timp dupa intalnirea cu Mowna Swamy. Mai intai el a avut o viziune cu Sai Baba guru lui Mowna Swamy care la intrebarea lui Ramaiah daca este Gurul sau a raspuns ca acesta va aparea in scurt timp. El i-a revelat o viziune cu Babaji. La scurt timp dupa aceasta Ramaiah intr-o stare de descurajare si suferinta a incercat sa-si ia viata tinandu-si respiratia. In timp ce facea asta, brusv a auzit o voce dulce melodiasa: Fiul meu nu-ti lua viata. Da-mi-o mie. Uimit, a tras aer in piept si a decis sa se abandoneze lui Babaji, a carei voce i-a recunoscut-o. In dimineata urmatoare, picioarele sale aratau remarcabile semne de insanatoasire. Spre uimirea familiei si a medicilor, in cateva zile s-a insanatosit complet. In timpul perioadei de insanatosire a avut o viziune cu Babaji schiopatand, cand l-a intrebat motivul pentru care schioapata, Babji i-a spus ca a preluat tuberculoza pentru a aduce insanatosirea discipolului. Babaji l-a initiat pe S.A.A. Ramaiah in tehniciile de kriya langa Badrinath in jurul anului 1955 in Himalaya.

V.E. Neelakantan a fost un faimos jurnalist si licentiat al universitatii din Madras. El a suferit teribil de boli cum ar fi diabetul, dizenteria si febra mare. In nenumarate ocazii Babaji l-a vindecat. Acest lucru i-a permis sa continue scrierea celor 3 carti care i-au fost dictate de Babaji. In timp ce scria Neelakantan a afirmat ca odata ce cartile vor fi scrise nu conteaza daca va trai sa le vada publicate. Atunci a inceput sa tremure si s-a prabusit. Babaji a sarit dupa scaun si l-a prins intr-o inbratisare apoi i-a sarutat fruntea, stergandu-i lacrimile spunandu-i ca va ramane pentru totdeauna cu trupul fizic la varsta de 51 de ani precum sfantul Markandeya pe care Shiva l-a facut sa ramana pentru totdeauna tanar de 16 ani.

Babaji le-a cerut lui S.A.A. Ramaiah si V.T. Neelakantan sa infiinteze “Kriya Babaji Sangah” o societate de yoga dedicata invataturilor kriya yoga si activitatile de caritate , educationale si spirituale.

Misiunea lui Babaji include ajutorul acordat umanitatii pentru realizarea lui Dumnezeu si implicit prin Viziunea Universala a Iubirii, transformarea acestei lumi intr-un paradis divin. Misiunea lui Babaji continua sa se manifeste prin munca celor care avandu-l ca sursa de inspiratie se intorc la el cat si prin munca celor care exprima iubirea pura in gand cuvant si fapta. Oriunde este iubire, acolo este Babaji


Templul Badrinarayan se afla in drumul spre ashramul Gauri Shankar Peetam, unde locuieste Babaji in zilele noastre
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este UNIC !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Maeștrii și învățătorii spirituali ai planetei, BABAJI
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 5 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !