Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 13.5.2021, 19:45
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
Îngerii păzitori ai Echilibrului și Armoniei Mentale (ai Nordului)


Users browsing this topic: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests
Registered Users: None


View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic
Author Message
Light
SuperModerator
SuperModerator

Light is offline

Joined: 03 Mar 2005
Member: #11
Posts: 105
Country Flag: Romania
Style: Unique3 (223)
Medals: None
Groups:
Topic icon
Îngerii păzitori ai Echilibrului și Armoniei Mentale (ai Nordului)
Reply to topic Reply with quote Go to the bottom
PostPosted: 28.10.2007, 04:08 View PostDownload Post

Îngerii păzitori ai Echilibrului și Armoniei Mentale (ai Nordului)


Acești îngeri domnesc asupra elementului aer și asupra funcției psihologice mentale. Ei țin în mână Soarele conștiinței, cel care susține toate eforturile omului de a dobândi o minte clară și limpede. Acești îngeri ne stimulează și ne ajută să realizăm echilibrul între funcția suprasolicitată a mentalului și celelalte funcții ale psihicului uman.

Planul îngeresc: cerul formator

Funcția îngerilor: susțin activitatea mentală rațională a maselor de oameni și ajută conducătorii lumii să gândească în conformitate cu Ordinea Divină.

Misiunea lor pe Pământ: contribuie la dinamizarea gândirii pozitive, afirmative, care determină susținerea binelui în lume. Dăruiesc omului claritate și precizie mentală, astfel încât el să poată atrage în viața lui tot ceea ce este benefic și sublim.

Puterea gândirii pozitive este extrem de mare. Cu ajutorul unei astfel de atitudini mentale, precum și prin înțelegere justă, ființa umană își poate exprima în mod armonios individualitatea, într-o stare de mare libertate interioară. Acești îngeri protectori ne ajută să ne împărtășim cu claritate ideile față de ceilalți și să ne formăm un plan de viață rațional, bazat pe principii sănătoase. Prin această claritate superioară a gândirii, putem să folosim în mod inteligent energia de care dispunem și, mai mult chiar să acționăm înțelept.

Îngerii Nordului sunt cei care ne ajută să înțelegem și să asimilăm aspectele mai abstracte și mai greu de înțeles, cum ar fi cele clasificabile de către minte sau cele ale căror sisteme de referință ne sunt străine.

Acești îngeri ne susțin permanent să rămânem într-o atitudine de deschidere mentală și să ne îmbunătățim permanent viziunea despre viață și Univers. Ei ne ajută să găsim mereu soluțiile optime ale problemelor cu care ne confruntăm sau ale situațiilor care ne par fără ieșire.

Acțiunea acestor îngeri poate fi resimțită adesea în ceea ce privește deschiderea “celui de-al treilea ochi”, care conferă discernământul spiritual perfect și viziunea totalizatoare și divin integrată asupra realității.

Acești îngeri susțin așadar, în mod ireproșabil, funcționarea și armonizarea planului mental al ființei umane, dezvoltarea inteligenței și a puterii de pătrundere mentală. Ei mențin mintea într-o stare de receptivitate elevată față de ideile noi și minunate, oferind omului capacitatea de a lua mereu decizii înțelepte.

Îi rugăm pe Îngerii Păzitori ai Nordului să ne susțină și să ne binecuvânteze cu puterea imensă a gândirii pozitive pentru integrarea noastră divină în Marele Tot Universal.

Ideea forță: “Într-o stare de fericire profundă celebrez unicitatea oricărei ființe”.


__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dumnezeu este LUMINĂ !
Back to top See my Info
Display posts from previous:   
   Board Index
   -> Îngerii lui Dumnezeu, Prezentări îngerii lui DUMNEZEU
View previous topic Tell A FriendPrintable versionDownload TopicPrivate MessagesRefresh page View next topic

Page 1 of 1  [ 1 Posts ]
 


Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot post attachments in this forum
You cannot download attachments in this forum

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !